Moja Crvena Zvezda
НајавеСпортско ДруштвоФудбал

Најава црвено-белог викенда

SD_Crvena_Zvezda_BelgradКао и претходних недеља, и овог петка МЦЗ ће вас припремити за црвено-бели део викенда. Наши спортисти и овога пута имаће доста изазова, а практично сви играју потенцијално одлучујуће мечеве у складу са сопственим циљевима.

Почнимо од фудбалера. Они гостују у Борчи, где желе да забележе и пету узастопну победу, а другу на гостујућем терену. Према последњим информацијама, биће значајно ослабљени, али ни та чињеница не би требало да донесе проблеме у мечу против екипе којој је јесенас дато 7 голова. Ова утакмица јако је значајна, јер би евентуална победа донела наставак трке за шампионски пехар.

Меч се игра у недељу, са почетком од 16 часова, на „Визељ парку“ у Борчи.

Рукометаши Црвене звезде настављају тешку борбу за опстанак против ривала из Крагујевца, екипе Радничког. Наши момци у претходном колу остварили су сјајан резултат, на јако тешком гостовању у Лазаревцу, против Колубаре, па је сада можда права прилика да се извуку са дна табеле.

Меч се игра вечерас, почетак је у 18:30, а место одигравања је хала „Шумице“.

Рукометашице имају прилику да се, након пораза од Миленијума, врате на победнички колосек, гостовањем Железничару у Инђији. Евентуалном победом, вероватно би зацементирале себи место у средини табеле.

Меч се игра у суботу, а почетак је у 19:00.

Одбојкашице, након прве победе у финалној серији, имају прилику да већ у понедељак у Суботици подигну шампионски пехар. Наше девојке већ сутра играју други меч финала, док је трећи, можда и одлучујући на програму у понедељак, у Суботици.

Друга утакмица игра се у „Шумицама“, у суботу, а почетак је у 20:00.

Одбојкаши би, ако све буде како се очекује и како ми желимо, могли да донесу још једну титулу већ у уторак, када је на програму трећа утакмица финала плеј-офа и нови вечити дерби.

Она се игра у уторак, у „Шумицама“, са почетком у 18:00.

Играј Звездо, Звездо сад победи…

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

Leave a Comment