Moja Crvena Zvezda
Домаћа такмичењаОдбојка

Љубица Кецман: Без притиска у Суботици

lubicaОдбојкашице Црвене звезде данас од 18 часова гостују у Суботици где ће имати прилику да се освете екипи Спартака за пораз у Шумицама и поново поведу у финалној серији. После утакмице у Београду разговарали смо са Љубицом Кецман:

Мислим да смо у другом сету пропустили шансу и да смо тај сет победили утакмица би вероватно имала другачији исход. Опустиле смо се, имале смо неколико поена разлике и не знам из ког разлога смо допустиле себи толики пад у игри, али морам да кажем да трећи и четврти сет уопште нису били Звездина игра, нити начин на који иначе играмо. Наравно, то сад све треба добро анализирати и видети због чега су се такве ствари десиле.

Имамо следећу утакмицу, треба што пре да заборавимо овај пораз и охладимо главу и да покушамо да се припремимо што боље за следећи меч.

Да ли постоји притисак после овог пораза?

Нећу да кажем да постоји притисак, јер се нико у екипи тако не осећа, нити мислим да треба да уђемо стегнуто у меч или да се плашимо нечега. Сматрам да је наша екипа боља и да имамо изгледа да поново освојимо титулу као што смо чиниле и свих година до сад. Понедељак је нови дан, нова је утакмица, надам се победи и сигурна сам да све девојке то прижељкују и да ће тако и бити.

Финална серија првенства Србије игра се на три победе, а тренутни резултат је 1-1. Наредне две утакмице играју се у Суботици, а преносе је најавио РТС.

СРЕЋНО ДЕВОЈКЕ!

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

2 comments

INĐIJA апр 22, 2013 at 14:52

(Lj)ubica

Reply
dede апр 22, 2013 at 14:19

😳

Reply

Leave a Comment