Moja Crvena Zvezda
Домаћа такмичењаОдбојка

Још једна победа и титула!

img_0873Одбојкашице Црвене звезде показале су шампионски карактер и велико срце и извукле се из амбиса, па ће сутра од 18 часова имати прилику да се на свом терену изборе за нову дуплу круну. Имао је Спартак 2-1 и предност домаћег терена, али су Бјелица и другарице у потпуности оправдале називе шампион и понос СД Црвена звезда.

Кад је било најтеже, црвено-беле су биле најбоље. Није било лако изаћи на терен у Суботици са мислима да све оно што се градило целе сезоне може лако да падне у воду, али наше даме су и то издржале са осмехом. Кад једној није ишло, ту је била друга да покрије и управо је то снага Црвене звезде свих ових година. Могу оне и да одиграју лоше, али кад су на терену тим нико нема шансе, па чак и кад се с друге стране мреже налази силно мотивисан и квалитетан противник какав је Спартак у овој финалној серији. Девојкама из Суботице такође треба честитати на свему приказаном и ко год да сутра освоји наслов првака, биће апсолутно заслужено. Наравно, ми се надамо  да ће то бити наше девојке.

Шта можемо да очекујемо у Шумицама? По свему до сада приказаном може се рећи да је Звезда благи фаворит, пре свега због домаћег терена и искуства у освајању титула, али никако не треба отписивати голубице, јер су показале да итекако знају да лете. Звездашицама не треба наметати притисак освајања титуле, јер као што смо писали раније, апсолутно никоме не дугују ништа. Колико је труда уложено и колико проблема је ћутке савладано, најбоље знају оне и момци који су пре пар дана одбранили титулу првака Србије. На том путу су најчешће били готово сами, јер су их са трибина углавном бодрили чланови породице и неколицина заљубљеника у одбојку и Црвену звезду. Зато ове девојке сутра имају једино обавезу према себи и према тренеру Ратку Павличевићу и људима који уз невероватан рад и посвећеност одржавају Звезду на врху свих ових година. На крају ко год да освоји титулу у петак увече, највећи победник биће српска одбојка.

Позив није потребан, игра Звезда! Не само сутра, не само финале, већ од октобра поново!

СРЕЋНО ДЕВОЈКЕ!

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

5 comments

Anka апр 26, 2013 at 14:41

Bravo dame mozete vi do titule! 🙂

Reply
Kosmet je Srbija! апр 25, 2013 at 23:04

Cena karte 200 dinara?

Reply
Lord Nikon апр 25, 2013 at 21:00

Ajmo sampionke… Ljubo najbolja si majke mi…

Reply
Божа апр 25, 2013 at 20:50

СВИ У ШУМИЦЕ !!!!

Reply
Tole dozivotna апр 25, 2013 at 19:36

idemo nova titula

Reply

Leave a Comment