Moja Crvena Zvezda
Архива

Film o Dejanu Rambu Petkoviću

Rambo Petković

Poštovani Zvezdaši, sa zadovoljstvom vas obaveštavamo da će dokumentarni film o Dejanu Rambu Petkoviću „O Gringo“, u režiji Darka Bajića, biti premijerno prikazan 8. maja 2011.

Dejana Petkovića mnogi stručnjaci smatraju jednim od najvećih igrača svih vremena, čija fascinantna fudbalska karijera upravo doživljava kulminaciju u Brazilu, zemlji fudbala. U 37. godini, sa klubom Flamengo, osvojio je šampionsku titulu i postao najbolji igrač Brazila. Ispred najpoznatijeg stadiona na svetu Marakane ostavio je trag svojih stopala pored fudbalskih legendi kavi su Pele, Ziko, Zagalo, Ronaldo, Ronaldinjo, Kaka, Adriano i druge legende fudbala.

Godine 2010. postao je počasni građanin Rio de Žaneira, i počasni konzul Republike Srbije u Brazilu. Veliki broj Brazilskih fudbalera postaju slavni igrajući za najpoznatije evropske klubove, a ovo je film o evropskom igraču koji je postao najbolji igrač Brazila.

Film prati karijeru Dejana Petkovića od Majdanpeka do legendarnih uspeha u Brazilu. Svoj utisak o Dejanu iznose svetska fudbalska imena, kao i njegovi saigrači u Flamengu, Vasku, Fulminezeu, Santosu i Crvenoj Zvezdi. Dejan sasvim otvoreno govori o svom privatnom i profesionalnom životu, kao i o nostalgiji za rodnom Srbijom. Film „O Gringo“ prenosi doživljaje strastvenih fudbalskih navijača koji s ljubavlju i poštovanjem prate svaku utakmicu. Svojim pozitivnim duhom stvaraju idealnu atmosferu tako fudbal čine najvažnijom sporednom stvari na svetu.

FK Crvena zvezda i Dejan Rambo Petković su za sve članove kluba organizovali i nagradnu igru. Prvih 10 članova koji u utorak 26. aprila od 12:00 do 13:00 časova pozovu servis za članstvo na broj 011/3679-206 i odgovore tačno na nagradno pitanje, dobiće po dve ulaznice za premijeru ovog sjajnog filma.
Nagradno pitanje glasi:

– Kako se zove klub za koji igra Dejan Petković?

Deset najbržih članova koji tačno odgovore, dobiće informacije gde i kada mogu da podignu svoje karte.

Повезане вести