Moja Crvena Zvezda
Домаћи шампионатФудбал

Пренос кошарке на Маракани. Гостују златне одбојкашице

image (2)Одбојкаши и одбојкашице Црвене звезде, ове сезоне су показали потпуну доминацију у српској одбојци. Одбојкаши су пре неколико дана освојили нову титулу првака, победом над Партизаном, док су даме јуче, у петој утакмици финалне серије савладали Спартак из Суботице резултатом 3:1, и освојиле четврту узастопну титулу шампиона.

Управо ће наши одбојкаши и одбојкашице присуствовати данашњој утакмици коју фудбалери Црвене звезде играју против Доњег Срема. Навијачи ће имати прилику да уживо поздраве своје шампионе, који су ове сезоне, заједно, освојили укупно пет трофеја!

У дану када у чак три спорта (ватерполо, фудбал, кошарка) Црвена звезда игра веома важне утакмице, сви којима је црвено-бела боја у срцу стављени су на „слатке муке“, због делимичног преклапања термина.

Маркетинг ФК Црвена звезда стога је учинио све како би овај проблем био решен, и како би сви Звездини навијачи који дођу на Маракану, имали прилике да посматрају и финалну утакмицу регионалног тачмичења у кошарци.

На семафору на јужној трибини, биће емотиван директан пренос утакмице Црвена звезда – Партизан, и биће то прилика да сви заједно, спортисти и навијачи, окупљени испод крова београдске Маракане, песмом испратимо наше кошаркаше, и надамо се, прославимо нови трофеј.

Подсећамо, од 17 часова Звездини ватерполисти играће прву утакмицу финалне серије првенства Србије против Радничког из Крагујевца. У 19 сати, фудбалери ће одмерити снаге са Доњим Сремом, а кошаркашки дерби на програму је од 20:30.

Изговора нема, сви на Маракану!

Повезане вести

10 comments

emirko svemirko апр 27, 2013 at 18:38

Svaka cast odbojkasi pa odbojkasice pa i vaterpolisti ajmo bre da krunisemo sjajnu godinu sa ABA ligom i Srpskom ligom i u fudbalu i basketu 😀

Reply
Petak 13-ti апр 27, 2013 at 17:30

Inače moja ideja.Ajmo Delije.

Reply
ZVEZDA JE ZIVOT апр 27, 2013 at 17:25

Jeli poznato prvih jedanaest protiv Pecincana ?????

Reply
Oliver апр 27, 2013 at 17:01

Sramota za Delije! Kakva smo grupa postali….. SAmo idu na fudbal.Nisu u stanju jendu navijačku grupu da pošalju na vaterpolo.Samo fudbal prate.Košarku bojkotuju i sada nisu u laktašima sa našim košarkašima. Dok groblje ima podršku.

Reply
Dzo апр 27, 2013 at 17:59

Ee bas to, a realno fudbal daje najslabije rezultate kosarkasi i vaterpolosti osvojili kup,svi mi najvise volimo fudbal sve to stoji, ali nije zvezda samo FK neko i KK i VK …Velika sramota, sto ne zele da dodju jos se igra protiv partizana.PODRSKA JE SVIMA POTREBNA!!!!

Reply
Dzo апр 27, 2013 at 15:53

Steta sto Zvezda veceras nece imati glasniju podrsku u Laktasima.

Reply
bosko апр 27, 2013 at 15:25

Ali emotivan prenos 😛

Reply
Урош апр 27, 2013 at 14:52

Јел имате ову слику коју сте поставили горе у већој резолуцији? Предобра је.

Reply
baneprijedor1989 апр 27, 2013 at 14:46

TAKO JEEE! ZVEZDA JE INSTITUCIJA!

Reply
Mladen апр 27, 2013 at 14:46

У Меридијан кладионици на списку помјерених утакмица је и Звезда за 17 часова… Вјероватно је грешка.

Reply

Leave a Comment