Moja Crvena Zvezda
Домаћа такмичењаКошаркаМлађе категорије

Јуниори Звезде у полуфиналу шампионата Србије

517be0e68754clu5z0267_headlineЈуниори Црвене звезде Телеком успешно су прескочили прву препреку на завршном туринур шампионата Србије. Црвено-беле јуноше су у четвртфиналу без већих проблема савладали новосадску Војводину Србијагас резултатом 76:58. На тај начин изабраници тренера Слободана Клипе изборили су учешће у полуфиналу где ће за противника имати Мега Визуру. То ће уједно бити и реприза финалног дуела Евролигиног квалификационог турнира за јуниоре у коме су крајем фебруара тријумфовали црвено-бели.

У четвртфиналном дуелу са Војводина Звезда је фуриозно одиграла у трећој четвртини и тада меч преломила у своју корист. Црвено-бели су играли тимски о чему најбоље сведочи податак од чак 23 асистенције, 13 више од ривала. Шутерски је посебно био расположен Ђорђе Каплановић, а када се томе дода да је Звезда била боља у скоку и да су Новосађани подбацили у шуту за три поена јасно је како је Звезда тријумфовала.

Полуфинални дуел са Мега Визуром на програму је у недељу у 17 сати.

Црвена звезда Телеком – Војводина Србијагас 76:58 (17:9, 14:18, 29:17, 16:14).

Црвена звезда Телеком: Скокнић, Воркапић, Гудурић 9, Јовановић 8, Ракићевић 3, Илић 9, Николић, Станојевић, Каплановић 20, Добрић 10, Пековић 2, Тејић 15.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

Leave a Comment