Moja Crvena Zvezda
Домаћи шампионатФудбал

Карте за Јагодину

Kарте за утакмицу 26. кола у којој се састају Јагодина и Црвена звезда, продаваће се и на нашем стадиону. 

imageУ понедељак 29. односно уторак 30. априла, карте ће се у периоду од 11 до 17 часова продавати на благајнама Маракане по следећим ценама:

Север: 200 динара
Исток: 300 динара
Запад: 400 динaра

У среду 1. маја, карте за ову утакмицу биће могуће купити и у просторијама Ticketline-а, на адреси Гаврила Принципа 7. У четвртак, на дан утакмице, карће се се продавати на стадиону Јагодине.

Утакмица између Јагодине и Црвене звезде игра се у четвртак 2. маја од 20:30.

Повезане вести

26 comments

Стева апр 29, 2013 at 15:04

А на Велики четвртак идете на утакмице а на Велику суботу не. Занимљиво.

Reply
INĐIJA апр 29, 2013 at 15:33

Deratizacija foruma podhitno. Zadavite vec jednom ove pacove koji ne razlikuju Veliki cetvrtak i subotu, a u poslednje vreme ih je sve vise i vise. Ali sve im je dzaba, titula je u Ljutice Bogdana.

Reply
Стева апр 29, 2013 at 23:50

Ајде „верниче“из метрополе Инђије, просветли нас и објасни разлику зашто може да се иде на утакмице на Велики четвртак а не може на Велику суботу. И не знам одакле ти идеја да ја навијам за стоку? Ово зашто „идете“ се односило на групу грађана „Делије север“ велике „вернике и патриоте“. Мада сте ви верници у рангу Венди, Милоша Бојанића и Маје Николић. Већина вас није ни крштена, мислите да је довољно да једном годишње запалите свечу у цркви, певате о Косову и већ сте верници.

Reply
INĐIJA апр 30, 2013 at 00:11

Mnogo pricas i vredjas, a malo pametnog kazes. Prvo ko kaze koje sam ja veroispovesti, mozda sam i ateista? Stvar je u tome da ako mi ne postujemo svoje praznike, pa cak i neki preko one stvari, da se salje poruka mladima. Mislim da na 10 klinaca sa britanskom majicom vidim jednog sa srpskom. Pola srbije slavi noc vestica i nije ih sramota kad svoju slavu ne slave. Ne moras da se palis na te grobarske sarkasticne fazone ako vec nisi njihov i postuj makar ono sto je do tebe, jer ko ce ako mi necemo. Citam sad vest zabranjena gradnja svih crkava osim dzamija u S. Arabiji, jel vidis kako se neki bore za stvar koja im je odredila naciju i dusu? Ja nisam neki veliki vernik i kako ti to kazes sarkasticno pevac o kosovu koji nikako da zapali svecu, ali ispostujem sve sto je do mene kad je nesto sto nas je kao narod odredilo u pitanju.

Reply
Стева апр 30, 2013 at 00:40

Ја управо о томе и причам. О поштовању традиције и вере коју многи користе за своју промоцију и пуна су им уста а о вери не знају ништа. Велики четвртак је један од неколико празничних дана Васкрса и има исту тежину као и Велика субота (Велики четвртак и Велика субота су означени у црквеном календару тамним црним словима да не кажем глупим комп језиком болдованим, а Велики петак и Васкрс црвеним словима). А ако се неко прави верник и бојкотује један од та два дана (кад је једном чак и био дерби где нам је изгубљена и титула) онда нека буде верник до краја и нека бојкотује оба дана. Само тражим мање лицемерства. И ја сам ако нису разумео за то да се не игра ни на један празнични дан, могло је лепо сад у среду да се игра или одмах после Васкрса, у понедељак. као да играју лигу шампиона па сад немају снаге за две утакмице у неколико дана.

INĐIJA апр 30, 2013 at 14:36

Znaci ja moram da idem u Bogosloviju, da nosim Bibliju ispod ruk..vec pocinje da me zamara prica…jasno je da ne mozemo na sve i jedan praznik da ne igramo fudbal, jer ga onda maltene ne bi ni igrali, a kad se vec potrefi tako na Veliku Subotu ne bi trebalo da se ide jer je to dan mira, tisine i molitve.

Reply
ivkec DS апр 29, 2013 at 16:17

Uzmi Stevo saku lekova!!!! :facepalm:

Reply
Стева апр 29, 2013 at 23:52

На овакав интелигентан коментар, од стране малолетног балавца који ништа није разумео а не зна ни своје име да пише великим словом, стварно се не може ни одговорити. Поклопио си ме, свака част хахахаха.

Reply
VESICU ODLAZI! апр 29, 2013 at 13:23

Delije braco svi u Jagodinu!Svako ko moze neka dodje da napunimo stadion i damo igracima veliku podrsku.Treba da stvorimo atmosveru da osete da im pomazemo i da zelimo da ih poguramo na pravi nacin,da odigraju sto brze i jace i dobiju utakmicu.Nece biti lako jer ssu jagodinci dobra ekipa,ali mi smo sada u novoj situaciji,u igri za titulu,mozda i neocekivano posle svega kroz sta smo prosli sa demagogom i neznalicom.Zato sada imamo lepu sansu da do derbija mozda budemo i egal,ko zna,videcemo.Plasim se samo da igraci ovu euforiju i podrsku koju ce imati u Jagodini ne shvate kao pritisak i moranje i da odigraju lose,da se pogube.Verujem u portugalca i njegovu energiju i sposobnost da ih motivise na pravi nacin,opusti i pripremi da odigraju za pobedu.Napred Zvezdo

Reply
MaRe Delija апр 29, 2013 at 12:20

И почела је офанзива, са Севера чује се хук, а црвено-беле бригаде ка титули јуришају! СВИ У ЈАГОДИНУ!

Reply
ZVEZDA JE ZIVOT апр 29, 2013 at 11:44

Stizem iz Prijepolj, jupiii !!! 😀 axxaaxxa 😀

Reply
Milos апр 29, 2013 at 11:09

Jel mogu karte za mec da se kupe danas i sutra u Jagodini? I jel na istom mestu gde pise i za sredu? SVI U JAGODINU!!!

Reply
jagodina navija za zvezdu! апр 29, 2013 at 00:03

jel zna neko na kojoj ce trbini biti smestene „delije“? jug ili sever?

Reply
Kosmet je Srbija! апр 29, 2013 at 01:52

Брате прочитај цео текст.
Sever: 200 dinara
Istok: 300 dinara
Zapad: 400 dinara
Чим југ није у продаји то значи да су Делије смештени на северу.
СВИ У ЈАГОДИНУ!

Reply
jagodina navija za zvezdu! апр 29, 2013 at 12:41

ima i jagodina neke smesne navijace koji su cele sezone bili na severu..pa zbog toga pitam..:)) hvala za odgovor.

Reply
Kosmet je Srbija! апр 29, 2013 at 13:34

Нема на чему. 😀
Е како се зову ти њихови навијачи?
Патриоте или Екстреме ( нешто слично сам чуо да су се звали пре бојкота Палме)?

Reply
jagodina navija za zvezdu! апр 29, 2013 at 15:18

Zvali su se Extremi bojkotovali su Klub 2 sezone.sada je Osnovana druga navijacka grupa „Patriote“ i ima ih vise na gostovanjima jer im palma placa sve..:D Pozdrav!

Kosmet je Srbija! апр 29, 2013 at 23:20

@jagodina navija za zvezdu!
Хвала на одговору.
Нису једини навијачи којима управа све плаћа. :mrgreen:
ПОЗДРАВ!

V.P. апр 29, 2013 at 00:03

Gde su smestene Delije u Jagodini?

Reply
INĐIJA апр 29, 2013 at 13:55

Na sever pod krovom, 200 dinara karta. Umes li da citas ili samo provociras?

Reply
MILAN KG апр 28, 2013 at 23:58

sad se pokazite!!!!!!! sada ce se videti od kakvog ste kova da li ste srca junacka ili srca devojacka. danas posle kisa komsija grobari mi kazu da je prodato prvenstvo da je iz vrha drzave naredjeno da mi budemo prvi, takve gluposti mogu da smisle ludi umovi koji su shvatili da od njih sada malo toga zavisi VRUCEG SRCA ALI HLADNE GLAVE NAPADNIMO TITULU SVOM SNAGOM!!!!!!!. mozda je ovo prelomni trenutak zazvezdu od nastanka boze zdravlje u cetvrtak idem u jagodinu da podrzim zvezdu. nisam licemer ja sam jedan od onih koji je osporavao igrace govorio sam da su limitirani, da ne zasluzuju zvezdin dres… neka me demanuju osvajanjem titule.to je najbolji lek za sve sto smo proziveli i sto prozivljavamo. NAPREDZVEZDA!!!!!! http://www.youtube.com/watch?v=O8KoeK6r4rk

Reply
bobi 96 апр 28, 2013 at 23:07

samo opusteno sad nema pritiska utakmica po utakmicu uz podrsku navijaca do titule 😀

Reply
delija апр 28, 2013 at 23:18

Hahahaha kako bre nema pritiska? 😀
Pa sad je jos veci pritisak… 😀
Svi na maraknu protiv ofke da im pruzimo podrsku pred derbi 😀

Reply
INĐIJA апр 29, 2013 at 13:54

Opusteno nervozni 😆 😆

Reply
mladjen апр 28, 2013 at 23:03

Mi smo pukli na Marakani, sad neka Jagodina izvede 2 tim :mrgreen: i svi srecni i zadovoljni! 😀

Reply
delija апр 28, 2013 at 22:59

Pobedicemo 0:2!! To ja tvrdim jer svi sad misle kako cemo da kiksnemo u Jagodini…Pa nisu ludi sad posle 5 meseca smo ponovo prisli na 2 boda i odma da kiksnu….Dobijamo u inat….Nadam se da cemo derbi docekati sa istim brojem bodova i biti u prednosti zbog pobede na marakani….

Reply

Leave a Comment