Moja Crvena Zvezda
Домаћа такмичењаКошарка

Кошаркашки клуб части, бесплатно на Војводину

img_1135После паузе због одигравања Фајнал-фора АБА лиге, у среду 1. маја наставља се Агрожив Суперлига Србије. У седмом колу националног шампионата Црвена звезда Телеком дочекује новосадску Војводину. Новосађани су једно од најпријатнијих изненађења с обзиром да су у првих шест кола уписали четири победе и само два пораза и тренутно заузимају треће место на табели. Црвена звезда Телеком је ове сезоне већ одмеравала снаге са Војводином. Било је у четвртфиналу Купа Радивоја Кораћа у Нишу. Црвено-бели су тада убедљиво славили, а најбољу партију пружили су Демаркус Нелсон и Игор Ракочевић са по 19 поена.

С обзиром да се меч игра у време празника руководство црвено-белих одлучило је да широм отвори капије дворане Пионир, па ће улаз бити слободан. Утакмица је заказана у 19 сати. Црвено-бели су у Суперлиги неочекивано већ уписали три пораза, па у дуелу са Војводином немају права на кикс. Тога су свесни сви у табору црвено-белих, а Мајкл Скот из тог разлога позива навијаче да подрже клуб:

Много би нам значила њихова подршка. Позивам их да дођу у што већем броју, јер уз њихово навијање ми имамо додатни мотив. Та позитивна енергија на трибинама која се ствара се невероватно преноси терен и то је нешто фантастично – почео је причу Скот и додао:

Очекује нас веома тежак меч. За нама је врло напоран турнир на коме смо поражени у финалу. Тај пораз нам је тешко пао, јер смо играли фантастично у првом полувремену, били надомак освајања још једног трофеја, али… Ипак, најважније је да смо обезбедили пласман у Евролигу. Сада морамо да гледамо само напред и фокусирамо се на утакмице које нам долазе – истакао је Скот.

О екипи Војводине Мајкл Скот има само речи хвале:

Умеју да играју веома чврсто и агресивно у одбрани. Као тим су добро избалансирани и никако не смемо да их потценимо. Ипак, сматрам да је квалитет на нашој страни и да уколико ми будемо на горњој граници наших могућности победа не би требало да дође у питање. Морамо да се фокусирамо само на терен, у игри је још један трофеј који силно желимо да освојимо. Зато ћемо урадити све што је потребно да остваримо тај циљ. Први задатак на том путу је да се пласирамо у плеј-оф а да бисмо то урадили морамо да савладамо Војводину – закључио је Скот.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

26 comments

The Clansman апр 30, 2013 at 00:36

Verovatnoća osvajanja domaćeg prvenstva U OVOM TRENUTKU je vrlo mala. Strahovit pad forme je očigledan, nije to famozno štelovanje forme za najbitnije utakmice jer je realno najbitniju utakmicu sezone sa Radničkim odlučila sreća. Jedina dobra stvar u porazu u derbiju je činjenica da većina sadašnjih igrača nije za Evroligu i da je to sad svima očigledno, kao i da je jsd spreman i da gazi po leševima da bi ne samo pobedio nego i PONIZIO Zvezdu. Sistem gepekovanja još uvek je aktuelan i žao mi je što ga mi ne primenimo bar jednom, čisto da ovima iz jsd pokažemo da to nije ni teško ni nemoguće. Ako Čović do sad nije znao s kim ima posla i kod nas u klubu,ali i na šta su sve spremne kreature iz jsd-a sad je valjda ukapirao, nije glup. Svi krediti koje je ovaj tim imao su stavom prema Zvezdinom dresu ali i košarci uopšte potpuno potrošeni za relativno kratko vreme, uz par izuzetaka. Dobra forma se teško stiče i lako gubi, osim toga uvek želimo da traje još malo duže čak i kad je to gotovo nemoguće. Amaterizam Lazića i nedostatak sposobnosti za kvalitetnu psihološku pripremu tima Vukoičića nisu GLAVNI uzrok pada. Stvar je u IGRAČIMA, previše visoko su poleteli i umislili su da su mnogo bolji od onog što realno jesu. Galatasaraj im nije bio opomena, nisu to bili ni Široki ili Vizura. Nisu oni zaboravili da igraju košarku, već iz nekog nepoznatog razloga većina igrača BOKOTUJE klub.Ovakav marketing ne služi ničemu, jer zašto gledati ljude koji svesno žele da tim za koji igraju gubi, opet čast malobrojnim izuzecima. Na prvu kritiku Igor Rakočević je reagovao kao uvređena mlada. Tako se ne ponaša KAPITEN Zvezde. Znam da je idiotski tražiti od njega da svaku utakmicu igra kao da ima 20 godina, ali on više nije pozitivan primer svima ostalima a to kao kapiten mora da bude. Velike greške i lutanja oko angažovanja trenera i igrača su mogle da se tolerišu dok je bilo forme i rezultata. Šta sad? Idemo dalje,ali se podrška zaslužuje RADOM, na terenu gospodo igrači i gospodine treneru, ali i van njega i oko njega, gospodo iz UPRAVE. Zvezda je realno jača za bar 10 razlike od jsd. Belošević je očigledno dobio pare, zar su pare od jsd-a lepše od naših? Koliko ćete još dozvoljavati da sudijski faktor odlučuje? Da nisu možda i neki od naših igrača plaćeni za dosad nezabeležen pad forme? Ko je to uradio? Kad raščistite sa svim ovim stvarima, neće biti problem da se dođe na utakmicu koliko god da je ulaznica skupa, jer će se ljudi odreći nečeg da gledaju tim koji IGRA I BORI SE a ne gomilu malodušnih gubitnika.

Reply
KraljBluza апр 29, 2013 at 23:38

Smucile su mi se vise ove kalkulacije oko Evrolige,al su ga zakukumuljili pa to je strasno! Licence ,zavrzlame,te idemo direktno ,te cemo mozda izvisiti,te ovo ,te ono,stvarno vise nenormalno. Spanska sapunica..

Reply
dusan апр 29, 2013 at 22:37

pa sta castite? izgubili ste jedinu vaznu utakmicu u sezoni i sad mozemo da se j…..o

Reply
denis апр 29, 2013 at 22:16

jedino ovaj katic decko sto vredi i bori se…zao mi rakocevica pogubljen u prostoru,a onog simonovica bi dao 2 srpsku ligu da nauci decko nezna kosarku gori je i od radivojevica….sve u svemu drago mi je zbbog evrolige al izgubioti onakvo finale i to bas protiv mrskog partiznana!!! ja bi sad menjao evroligu za trofej samo kad vidim onom vujosevicu facu onu njegovu nadmenu uff!!!

Reply
Simpaticni brko апр 29, 2013 at 21:14

Ima li istine o angazovanju Ćapina? Procitah to na fb stranici kk czvbg..

Reply
milos апр 29, 2013 at 17:37

gospodo losa igra i borbenost ali momci su usli u evro ligu sta nas briga za prsten gospodinu covicu sve pohvale njega da nije bilo ne bi ni nas bilo danas zna on sta radi letece minimum pet igraca i dovesce prava pojacanja samo malo stroljenja i u sredu svi u pionir

Reply
milos апр 29, 2013 at 21:39

Mozda ti vois da izgubis od Partizana ili te to ne boli, ali meni jos uvek lose zbog tog poraza i nikakva Evroliga ne moze biti opravdanje za onakvo izdanje.

Reply
denis апр 29, 2013 at 22:21

tako je brate ja bi sad menjao evroligu za pobedu….da mogu naravno:)

Reply
gnr апр 29, 2013 at 17:29

Ajde malo podrske ovim momcima vidim svi ih kritikujemo posle poraza ,nije sramota pasti sramota je ne ustati posle toga , tako da samo vise vere u ove momke pa da uzmemo titulu u prvenstvu i da dobijemo konacno rat iako su oni uzeli poslednju bitku zvanu f4 Aba , mi uzeli prvu bitku Kup tako da nista nije izgubljeno 🙂 🙂

Reply
Kastro апр 29, 2013 at 17:15

Bas ste smradovi koliko vas ide na utakmice a svi tu negodujete. Koliko vas ide? Naravno ovde mislim na ABA ligu i pri tom koliko vas navija? Mozda 2% a ovde svi pametujete, kao oni vas razocarali, a vi njih niste kada u finalu dodje duplo vise navijaca partizana nego nasih, a uz to bar 5 puta vise ih navija

Reply
milos апр 29, 2013 at 21:41

Ja idem rdovno na utakmice godinama i godinama unazad i ovaj poraz mi je mozda i najteze pao, jer smo se celle godine lozili i na kraju su nas spustili na zemlju da nam obrazi jos uvek crvene od sramota, jer duplo smo jaci.

Reply
Realno апр 29, 2013 at 23:21

Realno vise bi trebalo da smo mi njih razocarali, jer su gotovo bez nase pomoci dosli do tog finala, a i tada kada je morala da se desi podrska sa tribina gotovo da je izostala, zahvaljujuci par momaka ipak smo imali kakvu takvu podrsku. I na kraju oni nas razocarali, otkuda vam pravo da vi kazete da su oni razocarali, otkuda. Ko ih je bodrio i navijao za njih, jeste ali ispred tv-a, a mnogi nisu ni to

Reply
aca nis апр 29, 2013 at 16:54

Pokusavam da saznam pod kojim uslovima ne mozemo da igramo el pa ako neko zna neka mi objasni. Hvala

Reply
PERA BOR апр 29, 2013 at 21:01

Ma to je puka teorija brate opusti se slobodno

Reply
josif апр 29, 2013 at 16:29

Ovi jos se i javljaju i imaju lica da nekoga pozivaju da ih gleda!Iz Makedobije sam,iz Velesa gde ima puno navijaca Zvezde i to bas oni koji su dolazili na utakmice jos iz zajednicke drzave i svi su razocarani,nemogu da veruju u takvo sramni izdanje,takvu malodusnost,takvu inferiornost.Pokazali su da su nedorasli Zvezdinog dresa,cast retkim izuzetcima.Na njihovim dresovima je pisalo LORD OF THE RINGS,kako je to tuzno ali istinito,opet smo postali KK-sledeca sezona,opet cemo ostati samo sa osvojenim kupom kao uteha da smo uzeli trofej posle 8 god,oni su nikad slabiji pokazali da su i takvi za nas institucija,onaj debeli koliko ga mi nevolimo je poim za ove nase godinama(sem Karija)pogubljene likove koji ni sami neznaju tezinu Zvezdinog dresa.Sve u svemu da se Covic zamisli zbog cega je i druga sezona izgubljena jer cemo prema ULEB morati u kvalifikacije za EL koje cese igrati kozna gde i koje su jako teske.Nije lako ovih dana ali sta je tu je.ZVEZDA JE ZIVOT-OSTALO SU SITNICE

Reply
aca nis апр 29, 2013 at 16:44

odakle ti to da igramo kvalifikacije?

Reply
Aca апр 29, 2013 at 17:46

Ne seri!!

Reply
PredragKS апр 29, 2013 at 16:03

Nema prenosa?

Reply
ivan апр 29, 2013 at 15:27

Ma nije problem izgubiti u finalu.Jeste da boli i da nismo spavali 2,3 noci.
Ali brate boli da gledas neznanje,ni jednu jedinu akciju i prodor nisamo imali.
A joas vise mi nije jasan ovaj pad forme i oscilacije u igri.Pa kad se setim tekmi protiv Uniksa,Ulma ( tamo ),pa turnir u kupu,pa cibona…Ova ekipa kao da je neka druga.Necu da mracim ali sa ovim crnogorcem nam se ne pise dobro.Niti ima harizmu,znanja..ali je zato pocrneo.VLADA VUKOICIC jedan jedini.

Reply
Petak 13-ti апр 29, 2013 at 15:08

Neću vas gledati ni na tv-u javite se kada osvojite titulu!A SAD TIŠINA ! :@

Reply
Aca апр 29, 2013 at 17:47

Niko te i ne zove, da imas godisnju kartu (to je ono sto navijaci kluba kupuju) isao bi….ovako……ko tr sisa :-p

Reply
Dejan CZ апр 29, 2013 at 19:04

Upravo tako Aco, ovde pola krelaca navija samo kada Zvezda pobedjuje, a cim krenu porazi svi okrecu ledja, zato su nazalost mnogi okrenuli skroz ledja i rukometasima, a njima treba pomoci jer se momci strasno bore i jednostavno u inat savezu koji ih gura u drugu ligu

Reply
Земун навија за ЗВЕЗДУ апр 29, 2013 at 21:26 Reply
ZORAN апр 29, 2013 at 15:01

I treba da caste posle ovakvih igara nisu zasluzili da im placamo karte!

Reply
INĐIJA апр 29, 2013 at 15:01

bolje da nas casti titulom

Reply
INĐIJA апр 29, 2013 at 15:01

Bas vam hvala. :facepalm:

Reply

Leave a Comment