Moja Crvena Zvezda
ОсталоРагби

Рагби: Звезда добила Раднички

У првој утакмици 1/8 финала Купа Србије за сениоре, екипа београдског Радничког, пружила је снажан отпор Црвеној Звезди. Млади тим Радничког био је равноправан противник тренутно другој екипи у Првој лиги Срабије већи део утакмице. Прво полувреме завршено је нерешеним резултатом 20:20. Мора се признати да је Црвена Звезда наступила без неколико стандардних играча, а и да је већи део утакмице играла са пола снаге. Када су видели да такав приступ није донео ама баш ништа добро, играчи у црвено-белим дресовима додали су гас у другом полувремену и на крају тријумфовали са 56:36.

ragbi

Да се играчи Радничког налазе на најбољем путу да поврате некадашњу славу овог клуба, било је јасно сваком од око 100 гледалаца, колико је посматрало меч на терену СЦ Инге на Звездари. Колико су млади играли Радничког одушевили своје присталице, симпатизери црвено белих немају разлога за оптимизам. Индолентна и незаинтересована игра у првом делу меча, велика је опомена, за црвено -беле који су у последње две године на путу да коначно скину Дорћол са трона. Да би се то догодило, мора се много озбиљније приступити сваком противнику, и свакој утакмици, што није био случај у суботу.

Текст преузет са сајта рагби лиге Србије

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

3 comments

ZVEZDA JE ZIVOT апр 30, 2013 at 21:37

Ako Bog da i ovome cemo biti najbolji 😀

Reply
INĐIJA апр 30, 2013 at 20:50

Koliko ih bre ima …Kragujevacki, Niski, Beogradski, Obrenovacki, Novopazovacki, Pirotski 😆 😆 😆

Reply
XX апр 30, 2013 at 21:21

beogradski Radnički je jedan od začetnika ragbija u Srbiji, a posebno ragbi lige, njih su ugasili pedesetih kad je ragbi liga bila zabranjena, sada su se ponovo aktivirali.

Reply

Leave a Comment