Moja Crvena Zvezda
Домаћи шампионатФудбал

Миливојевић: „Јагодина јака у свим линијама“

dsc_0207_resize_resizeУ протекле три недеље на тренинзима црвено-белих најупечатљивији фудбалер био је Лука Миливојевић. Након лома носа у мечу против Радничког, рођени Крагујевчанин био је приморан да носи маску на лицу како би избегао могућност обнове повреде. За сусрет у Јагодини Лука ће сигурно бити на располагању тренеру Са Пинту.

„У Јагодини нас без дилеме чека тежак меч. Позитивно је то што се налазимо у великом налету, тријумфовали смо у шест везаних мечева, и сад јуримо седму везану победу. Наш ривал игра добро на свом терену и морамо бити максимално борбени и фокусирани како бисмо освојили три бода„, упозорава репрезентативац Србије.

Задњи везни црвено-белих добро је упознат са квалитетом противника и истиче да се ради о добро организованој екипи која је јесенас на Маракани направила изненађење и однела бодове из Београда.

„Никога посебно не бих издвајао. Имају квалитет у свим линијама тима, и у нападу, везном реду и одбрани. Међутим, и ми имамо своје адуте, и нико не може да каже да екипа која је везала шест победа нема квалитет. Самопоуздање нам је порасло и са великом жељом чекамо да сусрет почне. Очекујем нова три бода и наставак трке за титулом„,  не оставља дилему Миливојевић.

У финишу првенствене трке велику улогу играће и психичка спрема. Екипа која се буде лакше изборила са притиском и императивом биће ближа шампионском пехару.

„Када смо издржали притисак који смо имали при заостатку од 11 бодова, издржаћемо и овај сада, када смо се приближили ривалу на два поена. Осећамо да можемо да постигнемо нешто велико и доста нам је лепше сада када се боримо за титулу. Не смемо себи да дозволимо кикс до краја првенства. Идемо корак по корак, најважније је да у Јагодини пружимо свако свој максимум, и да размишљамо само о првом наредном противнику„, закључио је Лука Миливојевић.

Повезане вести

Leave a Comment