Moja Crvena Zvezda
Домаћи шампионатФудбал

Ожеговић: „Први наредни меч је најважнији“

imageМлади фудбалер Црвене звезде Огњен Ожеговић на недавно одиграном мечу против екипе БСК-а из Борче по први пут се нашао у стартној постави. Поверење које му је указао Рикардо Са Пинто брзоноги нападач је добро искористио и за очекивати је да и у наредним сусретима добије прилику.Можда већ на првом наредном мечу против Јагодине, који се игра у четвртак 2. маја са почетком у 19 сати.

„У финиш првенства улазимо са великим амбицијама с обзиром да смо се укључили у борбу за титулу и забележили шест везаних победа. Сваки наредни сусрет за нас је најважнији јер нам само максималан учинак до краја сезоне обезбеђује прво место. Неће нам бити нимало лако, али верујемо у своје квалитете. Јагодина је одлична екипа, уосталом савладали су нас на нашем стадиону. Међутим уколико пружимо максимум и будемо концентрисани 100% очекујем да се у Београд вратимо са три бода„, истакао је омладински репрезентативац Србије.

Ожеговић верује и да он и његови саиграчи до великог тријумфа на крају сезоне могу да дођу само ако буду размишљали о првој наредној утакмици и ишли корак по корак.

„Притисак у Црвеној звезди увек постоји без обзира на разлику и стање на табели. И када смо заостајали 11 бодова мислили смо само на први наредни дуел, не видим зашто би сада било другачије. Можемо да победимо све до краја, али само ако будемо размишљали о првом наредном ривалу„, констатовао је Огњен.

Повезане вести

4 comments

... мај 1, 2013 at 20:13

Mogli bi ovi slepci bilo sta izjaviti za utakmicu zvezda-vosa

Reply
Lazaris мај 1, 2013 at 19:32

Cuti i radi,radom ces bolje igrati a ne izjavama,Vesovic je samo radom tako napredovao,koliko fudbalera propadne samo sto su lenji i ubiju ih pare.Ako se neko seca onog Drentea kako je igrao,pa otisao u Real,a sad igra za neki tim koji se u Rusiji bori za opstanak,mislim Alanija,prosao je kao Perica kada je otisao.Deki i Vidic sigurno nisu davanjem izjava zasluzili kapitensku traku u jednom Interu i Mancesteru,vec radom,zalaganjem na treningu a to od tebe ocekujemo,zalaganje,rad.Samo rad,dzabe ti talenat ako si lenj.

Reply
mile мај 1, 2013 at 18:46

Ooo… vise su mi dosadile izjave kako imaju pritisak u CZ, kako se znaju nositi sa njim, kako ce dati svoj maksimum, kako ce SVI dati maksimum, kako ce uzeti tri boda, kako ce pokazati karakter…
Imaju li, ako vec pricaju, ijednu drugu rec da upotrebe? Tacno cu da prestanem citati sta je ko izjavio. Slosi mi se od njihovih pricanja.
Suti i radi i izgaraj na terenu i to je dovoljno.

Reply
... мај 1, 2013 at 17:15

Ovaj Ozegovic malo previse prica, svaki dan neka njegova izjava, treniraj klinac i bori se za dres a manje pricaj ima ko ce da daje izjave

Reply

Leave a Comment