Moja Crvena Zvezda
ВатерполоДомаћа такмичењаЕвропска такмичења

Пијетловић: „Ово је одскочна даска за наставак сезоне!“ (ВИДЕО)

Ватерполисти Црвене звездепласирали су се на Ф4 Лиге Шампиона и поред пораза од мађарског Сегедина 10:11 (1:3, 5:2, 2:2,3:4) на Ташмајдану, захваљујући победи у првом дуелу, 7:5. Стрелци за наш тим били су Прлаиновић 4 гола, С.Рашовић и Душко Пијетловић по 2, Вапенски и В.Рашовић по један гол.

Душко Пијетловић изјавио је да би овај успех требао да представља одскочну даску за наставак сезоне, као и да очекује бољу игру против Радничког од оне приказане у Београду:

„Они су јако искусна екипа (Сегедин) и изузетно чврста екипа, очигледно је било да су од почетка кренули у игру као да немају ништа, што у суштини и јесте тако, као да немају ништа да изгубе и дали су све од себе. Ми смо се мало поправили у односу на Крагујевац, игра у одбрани, изузев нечијих болести, била је била сасвим одлучујући део меча. Ја се надам да смо сада кренули неком узлазном путањом, да смо против Крагујевца одиграли једну од лошијих утакмица ове сезоне, тако да се надам да ће ово бити нека мала одскочна даска и да ћемо са оваквом донекле добром игром моћи да завршимо сезону на најбољи могући начин. Што се тиче Радничког, сигурно је да су они ослабљени, али не верујем да то толико може да утиче, с’ обзиром да се игра код њих на њиховом терену, прошли пут смо играли нерешено тамо и то смо једва извукли, сигурно је да ће да буде теже него овде, али опет ја се надам да нећемо играти толико лоше колико смо играли овде у Београду.“

Које је ваше мишљење о овом успеху ВК Црвена звезда? Укључите се у дискусију на МЦЗ форуму!

Повезане вести

Leave a Comment