Moja Crvena Zvezda
ВатерполоЕвропска такмичења

Прлаиновић: „Направили смо огроман успех!“ (ВИДЕО)

После пораза од мађарског Сегедина 10:11 (1:3, 5:2, 2:2,3:4) на Ташмајдану, захваљујући победи у првом дуелу (7:5), ватерполисти Црвене звезде направили су историјски успех пласиравши се у Ф4 Лиге Шампиона.

Андрија Прлаиновић је изјавио да је екипа остварила огроман успех и захвалио се навијачима на сјајној подршци:

„Још једна велика утакмица, таквих је ове сезоне публика на Ташмајдану могла да се нагледа. Кренуло је опет лоше за нас, искључење Рађена, на почетку примљени голови који су нас пореметили и цело прво полувреме смо се враћали. Кад смо повели боље је то изгледало, имали смо шансе и да одемо на три разлике у појединим тренутцима али смо им дозволили да се врате. Све ће се то заборавити, Звезда је на првом учешћу у Ф4 Лиге Шампиона што је величанствени успех. Хвала свима који су дошли да нас подрже, свима који су уз нас целу сезону, честитам свим момцима на великој борби и огромној енергији која је уложена у ову сезону да би се дошло довде. Сад смо у самом европском врху, од данас и званично и потрудићемо се да ту останемо што дуже. Сада ћемо се одмах преоријентисати на финале домаћег првенства али Ф4 ће бити посластица и за навијаче и играче пред нашом публиком. Ова екипа воли да игра пред много људи у домаћој атмосфери, то се види добро, скупља енергију са навијачима кад је ишло тешко. И мислим да сви заслужујемо све честитке, до последњег играча. Издржали смо тешке тренутке ове сезоне, сада смо међу четири најбоље екипе и потрудићемо се да одемо што даље.“

Које је ваше мишљење о овом успеху ВК Црвена звезда? Укључите се у дискусију о овој и многим другим темама на МЦЗ форуму!

Повезане вести

Leave a Comment