Moja Crvena Zvezda
Домаћи шампионатФудбал

Милијаш: „Јагодина је одлична екипа“

MilijasУ претходних неколико кола, бодовна предност Партизана је смањена са -11 на -2, што је знатно утицало на расположење фудбалера и навијача Црвене звезде. Капитен клуба са Маракане, Ненад Милијаш, у разговору за „Мондо“ изјавио је да их у четвртак очекује тежак меч против Јагодине:

„Много ми се више допада овај заостатак од два, у односу на онај од 11 бодова. То што имамо заостатак који може да се јури заслужили смо мало својом, мало туђом вољом, али морам да кажем да ће бити јако, јако тешко до краја… Већ у четвртак имамо јако тешку утакмицу у Јагодину у којој морамо да победимо да бисмо уопште могли да размишљамо о наставку трке. Јагодина је доказала да је одлична екипа, играмо код њих, где ће бити пун стадион… Они у тој утакмици неће имати шта да изгубе, јер им бодови нису неопходни, а нама итекако јесу и већ сада нам је свима јасно да ћемо ми бити под већим притиском.“ – рекао је Милијаш и додао да је Партизан и даље фаворит у трци за титулу:

„Реално, Партизан је у великој предности: игра дерби на свом терену, гледајући на папиру лакша гостовања, има два бода предности… Све су то ствари где је Партизану лакше него нама. Јесте да су имали 11 бодова предности и да су тада сви отписивали Црвену звезду, али ја бих данас потписао да имам ту њихову предност од два бода и да играм дерби на свом стадиону. Што се тога тиче, реално, они су и даље фаворити, а на нама је да победимо у свакој утакмици до краја првенства, јер знамо да би нам то донело и титулу.“

Које је ваше мишљење о играма Ненада Милијаша? Укључите се у дискусију на МЦЗ форуму!

Повезане вести

3 comments

dusan мај 1, 2013 at 23:30

jagodina je odlicna ekipa za nas koji nemamo pojma. krcag ide na vodu dok se ne razbije i to je verovatno sutra u jagodini. ponovite igre kao protiv smedereva i donjeg srema, kidajte nam zivce, i pricajte kako imate karakter, samopouzdanje… sve imamo samo fudbal ne umemo da igramo.

Reply
pancevac мај 2, 2013 at 01:01

ne mogu da razumem ljude koji kazu da smo imali srece protiv smederava… pa ljudi mi smo njih otkinuli… nismo mi imali srece sto smo dali gol nego su oni imali srece sto nisu taj gol primili ranije!

Reply
Srba мај 1, 2013 at 23:02

Miki kapitenu samo nastavi sa igrama, golovima, asistencijama kao do sada i dokazi da si ogromno pojacanje, od kada si otisao nikako da budemo sampioni, vratio si se i nadam se sa tobom i titula. Miki kapiten

Reply

Leave a Comment