Moja Crvena Zvezda
Домаћи шампионатФудбал

Бајковић: Хвала саиграчима и навијачима

Једна од најузбудљивијих утакмица у пролећном шампионату одиграна је у Јагодини између истоимене екипе и Црвене звезде. После много узбуђења, црвено-бели су успели да савладају неугодног ривала захваљујући голу Луке Милуновића у 53. минуту.

bajkovicСамо минут раније, резултат је био поравнан након једне лоше процене голмана Црвене звезде Бобана Бајковића.

– Не желим да користим било какво оправдање због ветра или лошег видика који сам имао, ја сам једини кривац и због моје директне грешке смо примили гол. Хвала навијачима и саиграчима који су ме подржали и већ у следећем нападу, поново постигли гол и тако ми повратили самопоуздање. Не могу да опишем колико ми је било тешко у тренутку када је лопта завршила у мрежи, али то је фудбал, шта да радим, дешава се – рекао је Бајковић.

Чувар мреже црвено-белих у свему, као и увек, види и лепшу страну.

– Ако је већ морало да се деси овако нешто, и да примимо овакав гол, волим што се десило у утакмици коју смо победили. Још једном, бескрајно хвала мојим саиграчима и навијачима који су ме извадили из ове ситуације. Идемо даље, чека нас тежак распоред до краја првенства, али верујем да можемо да забележимо све победе – сматра Бајковић.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

59 comments

Mikan мај 4, 2013 at 16:25

Bajko nema veze,desava se jbg.Samo ti nama budi dobar na derbiju uopste ga ne treba sada kritikovati vec podrzati,ne samo njega nego sve njih,jer ko ce ako mi necemo ? Svim srcem uz ove igrace i uzimamo TITULU!

Reply
veljo мај 3, 2013 at 13:33

Bolji od Bajka moze biti svako,a konstatacija kao,,Sta je odbranio“A ko bi trebao da to odbrani ako ne on,valjda je on golman a golmani su da brane a ne da daju golove!Sto pre tog mentola,sifru prodati!

Reply
delijaMNE мај 3, 2013 at 15:34

Sramota! Mentol?! Cccccc…

Reply
Kanibal sever мај 3, 2013 at 13:29

zuti dres je kriv.

Reply
riter мај 3, 2013 at 11:42

Nas je Bajko bolji od Bufona

Reply
Dragan мај 3, 2013 at 16:32

Dribla ko Maradona… 😆

Reply
Zvezda mi je sve! мај 3, 2013 at 09:57

Bajko masinno, najjaci si golman !

Reply
goksili мај 3, 2013 at 09:26

ovakvim glupostima pada samopouzdanje i odbrambenim igracima,kao i golmanima kada zadnji igrac pogresi,mora to mnogo bolje.

Reply
DelijaDBC мај 3, 2013 at 08:34

Ovakva greska moze svakom da se desi,i ne treba sad pljuvati ga zbog nje.Sreca pa se desila juce,jer smo uspeli da pobedimo i pored te greske,ali ipak ja mislim da Bajko nije golman Zvezdinog kalibra.Bajko istina spasao nas je protiv Srema,ali koja god lopta ide ka njemu ja se ukocim,jer znam da nije nesto,a i da voli da dribla.Zvezdi je potreban mnogo bolji golman.

Reply
gledalac мај 3, 2013 at 12:24

Ovakva greska se nije desila nikome jos od one utakmice protiv Bajerna na Marakani, a i tad je lopta letela golmanu iza glave, a Bajkovicu je stigla i u zemlju da udari, EJ! Katastrofa!
Ne trebaju njemu „drveni“ advokati, njemu treba ozbiljna pomoc (bilo trenerska ili strucnija)…

Reply
DelijaDBC мај 3, 2013 at 14:03

A protiv Bajerna sto smo primili gol kad je lopta golmanu i kroz noge i kroz ruke prosla 91 godine?
Lose je cenio loptu sad Bajko,Boze moj,sta da se radi,pobedili smo to je najvaznije.Ne stajem na njegovu stranu,jer stvarno nije klasa za Zvezdu,al ne treba na njega bacati drvlje i kamenje zbog ovog,protiv Srema ste ga svi dizali u nebo!

Reply
gledalac мај 3, 2013 at 20:00

I to nam se vratilo sa Augentalerovom greskom (sracunaj malo bolje sta je se pre desilo), ja nit sam gadizao u nebesa protiv D.Srema niti ikad i normalno je da se cekalo da uradi ovako nesto pa da se lepo „zavrsi“ s’ njim, pa ne bi sigurno cekao da mu se to desi na nekoj vaznijoj utakmici (nije da ova nije bila vazna, ali su vec pala 2 gola i bilo je za izjednacenje)….

Mora da se presece jednom.

Reply
DelijaDBC мај 3, 2013 at 21:48

On naravno da treba da se proda ili otera,jer ne zasluzuje dres,al nije on kriv sto ne zna,da je neki golman nebi bio 10 godina u Zvezdi,otisao bi preko granice davno.

Veselin мај 3, 2013 at 22:26

bez ljutnje uporedjivati Diku i Bajka je kao uporedjivati tadasnji tim i sadasnji nazovi tim.bio sam na toj utakmici i Dika je pogresio,lopta je bila klizava i desio mu se maler.posle je branio kako zna,bez greske,sa nekim odbranama koje na zalost nije ni jedan nasgolman u stanju da izvede.ne mogu da mrzim Zvezdinog igraca,ali da Bajko nije za Zvezdu to je svima jasno odavno.

Reply
Tole dozivotna мај 3, 2013 at 04:59

srecom pa su nas pustili inace bi naj…li

Reply
Zare мај 3, 2013 at 02:17

Mnogo nas je puta izvukao ove sezone, setite se samo utakmice u subotu…
Stvarno bi bilo glupo da pocnemo zbog ovoga da ga pljujemo svi, ko radi taj i gresi…nema golmana na svetu koji nije napravio neku gresku
Najbolji je golman Bajkovic Boban
realno covek je Majstor

Reply
gledalac мај 3, 2013 at 12:27

A kad da pocnemo da ga pljujemo, kad primi neku smujuriju u derbiju? Ili ne daj Boze u zadnjoj utakmici prvenstva… Covek nema „kohones“ za vazne i odlucujuce utakmice (al’ ima „kohones“ da prvi uzme barjak od navijaca) i to je pokazao hiljadu puta, sto ne pokusas toga da se setis?!
Od Disljenkovica nemamo krstenog golmana!

Reply
cigan Krusevac мај 3, 2013 at 01:50

Ja sam dobio proverenu informaciju od rodjaka coveka u upravi Jagodine da su igraci tog kluba bili premirani sa po jednim automobilom za svakoga u slucaju remija ili pobede, naravno od ovih preko puta…. Toliko.

Reply
marko мај 3, 2013 at 01:53

Ko bre da ih premira! Pa mutavi djura, je duzan i Bogu…

Reply
cigan Krusevac мај 3, 2013 at 02:37

prica je po meni realna…. Ta opcija sa kolima im se jevtinije hvata, jer je tu verano motors i ostali u njihovoj upravi koji se bave auto distributerstvom..

Reply
dejca мај 3, 2013 at 07:41

Kakvi filmovi se ovde pustaju!! 🙁
Za svakog po auto???
Jos im tako jeftinije nego pare na ruke?? 🙂 ))))
P.S Kad sagledamo sve, ispade da Bajka premirali 😉

Reply
cigan Krusevac мај 3, 2013 at 18:03

jevtinije im je tebra, jer u njihovoj upravi sede mnogi vlasnici auto kuca, a kad nesto kupujes na veliko onda je normalno da dobijas po neverovatno nizoj ceni, cak nesto i gratis…. Ja sam tako cuo, teorije zavere najvise mrzim.

Ryber Palunko мај 3, 2013 at 20:12

Jeste, brate, isto kao što su svi ‘oni’ bili spremni dati kevu na redaljku da smo ‘zatvorili’ meć s Jagodinom. Jedna budala je čak navodila da mu je Kirovski rekao.
Ne zamjeri, ali ‘provjerene’ informacije su goli qrac.

Reply
Dragan мај 3, 2013 at 01:40

I meni se ovo jednom desilo :facepalm: ,osecao sam se ko de*il,ali kao sto Bajko kaze bolje da se desava kad pobedjujemo 😆 ,Gazi Zvezdo sve po redu ❗ ❗ ❗

Reply
Predrag мај 3, 2013 at 01:33

nije los golman ali ume da napravi strasne kikseve, o vetru necu ni da pricam, a sto se vidika tice ja sam bio 30 metra iza njega i video sam da lopta ide u gol -.- samo mi nije jasno sto se lopta pusta kad moze da se uhvati bez problema pa nek je isla i u gol-aut, ali sto neko rece boljeg golmana nemamo

Reply
Zvezdas Ivanjica Guerrini мај 3, 2013 at 01:27

Bajko je veliki Zvezdas,dobar covek…ima on dobre reflekse,ali uvek se najezim kad ide neka dubinska lopta u sesnaesterac i neki centarsut,kao i kada mu vrate loptu unazad…Svaka cast njemu na svemu sto je pruzio u Zvezdi,ali mislim da je pravo vreme za njegov odlazak u inostranstvo…

Reply
gledalac мај 3, 2013 at 12:29

Zato sto on taj refleks ima u rukama, a u nogoma nema nista (ni skocnost ni refleks)…

Reply
dado мај 3, 2013 at 01:22

aj bre ne mlatite vise,svi vi znate sta je trebao,svi ste vi strucnjaci….sta je odbranio proslo kolo,sjetite se pa prestanite da serete

Reply
dejca мај 3, 2013 at 07:48

Ne deri se ti?? Jel ti jasno!!!?
A znas sto je odbranio?? Jer je golman Zvezde a ne ekonom!!! Od njega se i ocekuje da brani… A on sa njegovim nesigurnim intervencijama, driblanjem ispred svog gola dosta vise utice da nam odbrana lici na ovo sto jeste 🙁

Reply
gledalac мај 3, 2013 at 12:30

Seri NE.

Reply
marko bl мај 3, 2013 at 00:18

naravno da si kriv drvo javorovo kakav vetar kakav vid ugao..sram te bilo..gol za rubriku smeha..da se najezis..ali idemo dalje jer boljeg mi nemamo sada..

Reply
Srba мај 3, 2013 at 00:54

Kako ste samo tako maloumni i tako brzo zaboravljate, pa da nije bilo tog Bajke mi ne bi ni ganjali ovu titulu jos uvek, jer bi kiksali u proslom kolu kada je covek tri puta fantasticno intervenisao, i protiv komsija je uvek na nivou, Kako samo tako zaboravljate, jel to neka amnezija kolektivna ili…?

Reply
@Srba мај 3, 2013 at 01:26

Ne zivi se od stare slave.

Reply
gledalac мај 3, 2013 at 12:31

Da je malo krsteniji mi bi sad bili u prednosti na tabeli i MOZDA bi igrali i tu Ligu Evrope, al’ ti si ipak u pravu….

Reply
Ryber Palunko мај 3, 2013 at 20:09

Tri puta fantastično intervenisao? Ja se sjećam četiri ‘sremačke’ mrtve šanse.
1. onaj kepec mu je samo dodao loptu u naručje, ni ‘f’ od neke fantastičnosti
2. odlična odbrana
3. stativa (moram reći da ne znam da li je dotakao loptu)
4. promašio loptu koja je došla do Damjanovića.

‘Ajde sad ti navedi te fantastične intervencije. Ako ništa, znaćemo ko je malouman.

Reply
czv мај 3, 2013 at 00:11

Ak osi morao pogresiti bajkec neka si sad bolje sad nego da u derbiju kiksnes .. Samo napred al brate nemoj vise onako fataj je kad je blizu gola…

Reply
Nesha мај 3, 2013 at 00:08

Volim ovog Bajka jer je lud ko struja,iskren, opusten lik skroz, al da se userem svaki put kad je dubinska lopta, svaki put kad je sut neki, userem se 😀 Ne uliva bas neku sigurnost konstantno, a to je za golmana najvaznije, treba da bude djeneral, da komanduje odbranom sve da ori. On ima najbolju preglednost, mora da ih postavlja opominje, pomera, siguran golman, sigurna odbrana.

Reply
Davor мај 2, 2013 at 23:56

Koji je car ovaj Bajković. Ovom „intervencijom“ stao je rame uz rame sa legendarnim Kocićem.

Reply
Majstor мај 3, 2013 at 11:06

randjelovic je ipak sve nadmasio

Reply
Tole dozivotna мај 2, 2013 at 23:54

bravo Bajko delijo,ti si prvi golman

Reply
Marko мај 2, 2013 at 23:43

Kakav vetar i zaklonjen vidik covece?! Tu loptu si trebao rutinski da uhvatis a ne da se ritas pored stative dok ona ulazi u gol!!! :facepalm:

Reply
psihijatar мај 2, 2013 at 23:27

jbga tako si i u Bordou, pa smo se oprostili od Evrope. Nije slučajno što te niko neće.

Reply
dexy122 мај 2, 2013 at 23:13

To sto je odbrana nepouzdano odigrala, mnogo savisi i od forme golmana. Jer kada je golman siguran, i odbrana je sigurnija. Medjutim, dobra stvar je sto je Pantic odigrao solidnih 20 minuta odbrane, ali Petkovic zato mozda i najlosiju partiju. Posebno u prvom poluvremenu.

Reply
Coki81 мај 2, 2013 at 23:10

Ok Bajko, za iskrenost respect, al nemoj vise, molim te…

Reply
Delija мај 2, 2013 at 23:03

Sreca pa Milun dao gol odmah,inace… !!! Ima da ga castis!!!!

Reply
Fan CZ мај 2, 2013 at 22:55

Jedno je sigurno, sa Bajkom nikada nije dosadno!

Reply
Djole- Jagodina мај 2, 2013 at 22:53

Ma Bajku uz onakve navijace sve se moze uzivaj legendo i samo napred do poslednje kapi krvi ako treba

Reply
Yo мај 2, 2013 at 22:41

U dilu sa Mozzartom…. gg2+ … Bajko kralj…

Reply
Sava мај 2, 2013 at 22:37

Bajko je legenda, to sve stoji…ali svaki put se plasim da nesto ne ukenja 😐 , nije mu to prvi put 💡

Reply
Veselin мај 2, 2013 at 22:36

aj vise nadji drugi klub,ako ikako mozes

Reply
gledalac мај 2, 2013 at 23:25

Bravo.

Reply
Srdjan_Doboj мај 2, 2013 at 22:35

Bajko,Bajko…………nemoj to da nam radiš 😀 😀

Reply
Bajkoo :) мај 2, 2013 at 22:29

Bajko idemo daljee kralju :))

Reply
INĐIJA мај 2, 2013 at 22:29

Mora to bolje Bajkovicu!, na teren pa nek ti sutiraju dok ne padnes od umora!

Reply
boban мај 2, 2013 at 22:29

pa mlad si , naucices…

Reply
Delija мај 2, 2013 at 22:29

Uh Bajko skrati ti meni malo zivot… 😀

Reply
! мај 2, 2013 at 22:27

‘de je Kirovski ????

Reply
Ćoške мај 2, 2013 at 22:25

Теби је све опроштено. 😛

Reply
homer мај 2, 2013 at 22:44

a šta kažu Vaha, Ogglo , Kocko, Meho i onaj onaj……ih kako beše… 😆

Reply

Leave a Comment