Moja Crvena Zvezda
Домаћи шампионатФудбал

Спајић: „Уз помоћ Делија против „романтике“

SpajicПрвих 90 минута у каријери као првотимац Урош Спајић одиграо је у јесенас на Карабурми у поразу Црвене звезде од 1:0.

Говорило се тада да је најтрофејнији српски клуб изгубио бодове, али добио новог штопера што је млади репрезентативац Србије у наредном периоду и потврдио серијом одличних игара. Борбеност, преглед игре, правовремене реакције и одличан скок учиниле су га неизоставним делом и тима Рикарда Са Пинтуа који има велико поверење у младог фудбалера.

– За први тим дебитовао сам када је тренер био Аца Кристић, али сам на Карабурми први пут одиграо читав меч за Црвену звезду. Сећам се те утакмице, нажалост пружили смо слабу игру и остали смо без бодова. Сада смо у другачијој ситуацији јер смо у великом налету, забележили смо седам везаних победа и боримо се за прво место. Очекујем да ће све то утицати и да ће коначни резултат бути у нашу корист – уверен је Спајић.

Млади дефанзивац очекује да трибине Маракане буду добро попуњене и да се он и његови саиграчи у суботу радују првој овосезонској победи над „романтичарима“.

– Имали смо неколико дана одмора које смо искористили да напунимо батерије и сада крећемо пуном паром да радимо. Верујем да уз помоћ навијача који су током читаве сезоне били наш 12. играч можемо да савладамо све противнике и остваримо успех који сви дуго чекамо. Не треба да се залећемо, да мислимо на дерби и наредне мечеве, већ да се фокусирамо само на то како да савладамо ОФК Београд – изричит је Урош Спајић.

Повезане вести

21 comments

bijelac мај 7, 2013 at 21:38

na studiu b,milojo pantic ponovo u akciji…

Reply
dexy122 мај 7, 2013 at 20:17

U ovom slucaju i s obzirom koliko smo primili golova u ovoj sezoni. Ne smeta mi da primimo na svakoj utakmici po gol, ako mi damo 1 vise. Jer je odbrana jednostavno neuigrana, i uvek neko kiksira od njih petorice. Prosli put je bio Bajko, protiv Smedereva Spajic (imali smo srece sto nije sudjen penal).

Reply
INĐIJA мај 7, 2013 at 21:14

Prekinite vise sa tim Smederevom. Ni nama nije dosudjen indirekt sa bukvalno pola metra od gola, pa se niko niko od novinara nije setio da pise o tome. Da je odbrana losa, losa je i mora to mnogo bolje.

Reply
Delija_ZH мај 7, 2013 at 19:36

ja mislim da on ima mnooogo potencijala. mlad je, ali igra kao da igra vec 10 godine u engleskoj 🙂

Reply
coki81 мај 7, 2013 at 18:56

Kako on stoji sa kartonima,zna li neko?

Reply
DS мај 7, 2013 at 17:56

Zna li neko u koliko pocinje Andjus veceras..,ako neko zna neka napise..Spajicu samo napred..

Reply
sumadinac мај 7, 2013 at 18:21

22 h

Reply
INĐIJA мај 7, 2013 at 19:07

koji program? ako je onaj koji mislim da jeste, ima li link negde? (znam koliko je izlizano, ali moram da gledam tu emisiju veceras)

Reply
sumadinac мај 7, 2013 at 19:45

kopernikus 3 za link kucaj izacice nesto 🙂

Reply
INĐIJA мај 7, 2013 at 19:55

pozdrav za Sumadiju 😀

delijacg мај 7, 2013 at 20:08

ko je gost?

bijelac мај 8, 2013 at 00:25

Andjus je totalno puko…gledao sam skoro sve njegove emisije ali ova zadnja je totalno kontradiktorna u odnosu na ostale…ne mogu da shvatim da on proslu emisiju sve normalno sa Stojadinovicem a u ovoj ga pljuje,sada je poceo i Dzaju da tjera sa mjesta predsednika,ne zna ni on sta zeli od zivota…

Reply
INĐIJA мај 8, 2013 at 01:41

Gledao sam dobrih sat vremena dok nije pukao strim, lik je odjednom rekao da ne podrzava Dzajica, jer se ovaj kao nista ne pita u klubu i dodao da sad zeli tonceva ili bese kokezu za predsednika. Generalno se slazem sa covekom, ali kad mu mozak predje iz prve u trecu brzinu nije ni malo prijatno slusati sta prica. Ne znam koji mu je danas bio…

Reply
DS мај 8, 2013 at 09:55

Gledao sam celu emisiju..,poludeo je..,tera Dzaju,odjednom mu Kokeza treba da bude predsednik..,tacno nije normalan..,al najjace je bilo kad napade na Predsednika Nikolica haha..,kakva budala..,a i onaj Zivadinovic nije normalan..

Reply
bijelac мај 8, 2013 at 10:18

Zao mi je sto ga nisam nazvao u emisiju da pitam da li zeli da radi kao skaut u Crvenoj Zvezdi…to je njegova zelja,za one koji nisu znali…zato neke stvari radi iz revolta prema Dzaji i Stojadinovicu,jer je bio ubijedjen da ce dobiti posao skauta,posle kampanje koju je napravio za Dzaju i Stojadina…

Reply
INĐIJA мај 8, 2013 at 15:00

pa nesto sigurno oce, tesko da se ovoliko trudi ‘iz ljubavi’. seti se njegove face ovde http://youtu.be/jr07E8TdzLM Ima on tu interes, al da je rekao dosta stvari koje nismo znali..pa rekao je…

Coki81 мај 7, 2013 at 17:23

Potpuno se slazem s tobom Anjamen, pogotvo za prvu recenicu…

Reply
Anjamen мај 7, 2013 at 17:16

Dobar je Spaja igrac, kiksevi su normalna stvar za igraca koji je tako mlad a igra na poziciji koja trazi maksimalnu odgovornost i koncentraciju. Samo da odigramo pametno sledecu tekmu, po mogucstvu bez kartona a u derbiju imamo psiholosku prednost ali i kvalitetnije igrace, po meni ce Milijas i Lazovic resiti derbi i doneti nam titulu prvaka,pozdrav Delije

Reply
INĐIJA мај 7, 2013 at 17:13

Spajicu svidelo se tebi to ili ne, od tebe zavisimo i ako se ovih par utakmica ne pokazes kao igrac kad ces?!

Reply
Coki81 мај 7, 2013 at 16:32

Nazalost ili na srecu, Zvezdina odbrana je trenutno bez tebe nezamisliva…jesi mlad, ali nadam se da ces u ove 4 utakmice maksimalno da smanjis kikseve, jer si nam sad najpotrebniji…ne brinem za tebe, mogao bi da budes veliki igrac i nebi voleo da odes na leto, mislim da bi mnogo izgubili, ali sad se pokazi…voleo bi cak da das gol u derbiju, to zasluzujes…to bi bila nagrada za igre koje si pruzao u ovoj sezoni…idemo Spajo!

Reply
crveno beli мај 8, 2013 at 02:27

Ali ljudi on nije uopste kiks igrac sta je sa vama primili 3 gola na 7 utakmica jedan Bajkov a ostali ne uspela ofsajd zamka nema tu kiksa!

Reply

Leave a Comment