Moja Crvena Zvezda
Домаћи шампионатЖенски фудбалФудбал

Даме у Пожаревцу за пласман у полуфинале Купа

942563_289126881223125_746458778_nФудбалерке Црвене звезде сутра од 17 часова у Пожаревцу против истоимене екипе покушаће да остваре велики успех и пласирају се у полуфинале Купа Србије и на тај начин донекле исправе све неправде које су их снашле ове сезоне. Пред овај дуел своја очекивања за наш сајт изнела је Маја Теодосијевић:

Сутра гостујемо у Пожаревцу и то ће бити лепа прилика да исправимо недостатке у игри које смо приказале на утакмици у Нишу. Ово је Куп  и имамо велику жељу да поново дођемо до финала, а и до првог места. Сигурно је да ћемо у овај дуел ући веома борбено и максимално мотивисано да тај циљ и остваримо.

У осмини финала наше даме су савладале Раванград резултатом 9-0 на гостујућем терену. У четвртфиналу се такође игра само један дуел.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

3 comments

max мај 9, 2013 at 16:47

Kad pobedjujete decu od 15 god izvestaj sa utakmice ide sat vremena posle iste,ali kad gubite izvestaji ne postoje,mislite da cete time sakriti nemoc vase ekipe.Smesno i zalosno u isto vreme.

Reply
Goran мај 10, 2013 at 12:17

Kad Zvezda pobedi tvoji komentari ne postoje nigde a kad ne pobedi evo te odmah da ranom zorom komentarises,mislis da ces sa tim sakriti svoje komplekse. Smesno i zalosno u isto vreme.

Reply
igor мај 10, 2013 at 22:44

Ovaj Max je stvarno neki kompleksas , OK ako ce da Ti bude lakse Zvezda je izgubila u Pozarevcu . Nakon 0:0 u regularnom delu posle boljeg izvodjenja penala ekipa Pozarevca plasirala se u 1/2 finala. Jesi li sada srecan Max , i izvuci slamcicu duboko si usao , hteo Ti to da priznas ili ne vise viris u nase dvoriste nego sto cistis za sobom. Gledaj , citaj , komentarisi …ovo ce digo da traje , a ono sto Ti podrzavas…nisam siguran

Reply

Leave a Comment