Moja Crvena Zvezda
ВатерполоДомаћа такмичења

Финале плеј-офа, трећи меч: Црвена звезда – Раднички!

vaterpoloradnicki3

Долазимо до трећег дуела финалне серије плеј-офа. Раднички је успео из четвртог покушаја да савлада Црвену звезду и изједначи на 1:1. Битка за титулу се наставља.

Водила је Црвена звезда већи део меча у Крагујевцу, успела да направи велики преокрет после јединог вођства Радничког, имала напад за евентуалну победу, али умор наших момака довео је до пада концетрације у последњим тренутцима суботњег дуела, сто је домаћин искористио. Страхиња Рашовић је доминирао са 4 гола, био незаустављив. Капитен Прлаиновић је потпуно зауставио Филиповића, Никола Рађен био одличан и у одбрани и у нападу, Шефик на голу, 14 одбрана. Некад ни то није довољно. Наш тим је имао 12 искључења, кључна су била два везана Рађена у последњим моментима. У првом дуелу нас тим је имао 6 искључења. У тим се враћа Марко Аврамовић, после одрађене суспензије. Сви су здрави и на располагању Дејану Савићу.

Раднички је осокољен после тријумфа у суботу. У тим се враћа Бурић, после одрађеног једног меча казне, Вања Удовичић ће паузирати још ову утакмицу. Борис Злоковић је, уз Славка Гака, преузео на себе улогу лидера на прошлом мечу и био најбољи појединац свог тима.

Карте су у продаји од данас на благајни Ташмајдана, по цени од 300 динара, и продаваће се до почетка меча, сутра у 20 часова.

Оно што је сигурно је да ћемо после дуела на Ташмајдану, гледати и четврти меч у Крагујевцу, 11.маја. Шампион Србије постаће екипа која прва дође до 3 победе. Тренутно је 1:1.

Трећи дуел финалне серије плеј-офа

8. мај, Ташмајдан

Црвена звезда – Раднички

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

6 comments

Coki81 мај 8, 2013 at 21:46

SVAKA ČAST,MAJSTORI! Mnogo teška utakmica, puno plivanja, prštalo je na sve strane… Još jedna i gotovo, ali se nadam da je ova bila presudna…nije Radnički baš toliko blistao koliko ih je vadio golman, ali, hvala bogu, uzalud… Gledao sam pre toga Jug-Primorje i mogu vam reći, objektivno, mnogo su pod broj 1, iskusniji od naših, svaki njihov igrač može da igra beka, nema grešaka u dodavanju kao kod nas…našu šansu vidim u domaćem bazenu, puno plivanja, jer mislim da igraju u slabijem ritmu, oslanjajući se na fizički izuzetno jake igrače…a igrači sve sami reprezentativci…naši momci stvarno imaju srce i to mislim da može da bude, takođe, presudno…ali nam, baš zbog pomenutih imena, suđenje neće biti naklonjeno…na to ne računajte. Malo sam se udaljio od večerašnje utakmice, ali mislim da ćemo u Kragujevcu igrati rasterećeniji zbog činjenice da sad je njima biti ili ne biti, a i vraća im se Udovičić…medjutim jedna smirena igra, uz slabijeg Radića i još boljeg Šefika i dobijamo ih…NAPRED ZVEZDO!!!

Reply
sasa мај 8, 2013 at 12:00

samo da sudije budu ok a ne kao u kragujevcu

Reply
nn мај 7, 2013 at 22:30

😀 😀 😀 😀 😀

Reply
homer мај 7, 2013 at 21:08

žao mi je samo što nismo pustili Budućnost da nas pobedi u Beogradu i što nismo pustili menicu za Miljenovića!!!! sada bi nas njihov trener gledao sa većim poštovanjem i mogao bi da nam peva šta hoće !!! ali doći će sve na svoje,samo polako….

a vi momci igrajte svim srcem sutra,nemojte dozvoliti da nam se i u ovom sportu ovako podsmevaju!!! sutra nam je najbitnija utakmica u ovoj seriji,ako je dobijemo to je to !!! i upamtite,nema tamo nikakvog radniičkog,to su sve grobari svi do jednog,“sakupljani“ odavde iz Srbije i iz komšiluka !!! ovi iz komšiluka su oni „izvorni“ !!! molim Boga da se u maju mesecu svi samo radujemo….vreme je ……zaslužili smo !!!

Reply
web kamera мај 8, 2013 at 00:18

kakva buducnost 😯 o cemu ti pricas ovo je vaterpolo

Reply
Homer мај 8, 2013 at 07:00

samo nastavi dalje da čitaš…..msm do kraja komentara. početak teksta je sveukupni utisak jučerašnjeg dana a otalo ćeš verovatno prepoznati …. 😎

Reply

Leave a Comment