Moja Crvena Zvezda
Домаћа такмичењаРукомет

Најава, финални турнир Купа Србије (ж): Црвена звезда – Јагодина

rukometasice1Рукометашице Црвене звезде биће у прилици да освоје трофеј ове сезоне обзиром да су се пласирале на завршни турнир Купа Србије који се одржава у Крагујевцу предстојећег викенда.

Поред изабраница Славенка Жерајића на завршни турнир пласирали су се и Јагодина, Зајечар и домаћин Раднички. Испред наших играчица је нимало лак задатак, међутим, оне су ове сезоне показале да умеју да се боре са поменутим тимовима, те да нико не може лако да их савлада, што буди наду у добар резултат на турниру.

У првом сусрету полуфинала од 15 сати у суботу играће Раднички и Зајечар, док ће наш тим играти од 17 сати истог дана против Јагодине. Наше играчице и стручни штаб надају се великој подршци наших навијача, који су често подржавали девојке на утакмицама по Србији. Сада су нашим младим играчицама потребнији више него икада, те се сви надају великом броју навијача уз помоћ којих ће се остварење жељених резултата бити достижније.

Све утакмице играју се у Хали „Језеро“ у Крагујевцу, а финални сусрет игра се у недељу од 18 сати, на којем ће, надамо се, играти и наш тим.

Дођите и подржите девојке у борби за трофеј!

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

Leave a Comment