Moja Crvena Zvezda
Домаћа такмичењаКошарка

Лазић: У Ниш по победу

i-36Кошаркаши Црвене звезде Телеком у недељу од 20 сати гостују у Нишу екипи Константина. У првом мечу ове сезоне црвено-бели су славили убедљив тријумф 96:71, а са етикетом великог фаворита Звезда долази у Чаир.

Тренер црвено-белих Дејан Радоњић ни на овом мечу неће на располагању имати комплетан састав. Ван строја је и даље Александар Цветковић, који има повреду скочног зглоба. Са друге стране, ситуација са Борисом Савовићем је много повољнија па би он требало да заузме своје место у екипи:

Тријумф у прошлом колу у дербију нам је био много важан са више аспеката. Пре свега, мислим да смо том победом у значајној мери вратили самопоуздање и доказали да вредимо. Заслужено смо савладали Партизан на њиховом терену, водило смо током свих 40 минута и апсолутно контролисали дешавања на паркету и та утакмица нам је најбољи показатељ како треба да играмо и у наставку Суперлиге – почео је причу за званични сајт Бранко Лазић.

Борбени бек црвено-белих добро зна да ће домаћин бити силно мотивисан, али да Звезда има спреман одговор:

Све екипе увек имају велики мотив да играју против нас. Немају шта да изгубе, али могу много тога да добију па играју растерећено. Међутим, наш одговор би требало да буде веома агресивна игра у одбрани и јак ритам чиме бисмо морали да сломимо њихов отпор. У Ниш идемо по победу, само тако можемо да валоризујемо тријумф у дербију. Сигуран сам да је квалитет на нашој страни и да ћемо то доказати у Чаиру – закључио је Лазић.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

1 comment

emirko svemirko мај 11, 2013 at 18:38

Sjajna prilika za nstavak dobre serije. Veca minutaza Mitrovicu i Milovanovicu… 🙂

Reply

Leave a Comment