Moja Crvena Zvezda
Клупска дешавањаФудбал

Човић одговорио Караџићу: „Хоћемо коректне односе, нисмо се родили са функцијама“

Nebojsa_covicПотпреседник ФК Црвена звезда, Небојша Човић, је за Курир одговорио на прозивке ФСС-а и јасно рекао да не жели никакве полемике са њима.

„Мислим да су непотребни наслови да Црвена звезда остави Томислава Караџића на миру! Нисмо започели кампању за његову смену са чела ФСС нити смо њени учесници. Хоћемо коректне односе с Караџићем. Нема разлога да се препуцавамо преко медија. С функцијама се нисмо родили и о њима одлучују само резултати, како спортски тако и финансијски.Термин „крчкање“ односио се на евентуалног кандидата Црвене звезде за председника ФСС, пошто су се протеклих недеља појављивала разна имена. Генерално нисам за свађу. И једни и други смо у истој породици. Караџић је био коректан према Црвеној звезди и то му никад нећу заборавити. Али, ако буде дошло до ванредне седнице Скупштине и предлога за смену, имаћемо кандидата, којег крчкамо као сармицу.“

Осврнуо се Човић и на селектора Михајловића и његове изјаве.

„То што нам препоручује Михајловић знамо веома добро и без њега. Гледамо своја посла, а мерило успешности су резултати. То у Звезди не зависи само од спорта, јер смо наследили муке и проблеме, односно минус од 50 милиона евра.“

Када је ријеч о Робију, све је јасно, са њим нема проблема.

„Роби није тражио паре од Звезде! Он је врло коректан и воли клуб. Завршићемо то, нећемо му остати дужни. Не дугујемо само њему, има ту свега и свачега. То нису мале паре, али више не смемо да се задужујемо. Тих 1,7 милиона евра платићемо из сопствених ресурса. Реални сам оптимиста.“

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

16 comments

mile мај 12, 2013 at 20:52

Jel’ to neko pomislio da cemo zbog Robija i duga prema njemu masiti Evropu? Zar postoji neko ko sumnja u Robija – coveka i Zvezdasa?
Sad negde procitah da dolazi u Beograd na derbi.

Reply
NCZ мај 12, 2013 at 18:00

sa zvezdom do smrti!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reply
Sasa cetnik sa Jastrebca мај 12, 2013 at 17:15

Eh sta bi deo da oavojimo titulu.Nadam se da smo je zasluzili i da ce nam je Gospod Bog podariti.Prezivecemo i ako ne bude ali se nadam da ce Bog dati snage nasim momcima.

Reply
Luka мај 12, 2013 at 17:14

Ako je Covic realni optimista, ja nema sta da brinem

Reply
БруталноРеалан мај 12, 2013 at 15:14

Господин Роберт Просинечки – Легенда! Човићи, Вучићи, Весићи, Тончеви и остала партијско – фотељашка братија само пролазна фаза .

Reply
aleksandar sd мај 12, 2013 at 15:30

Hoce Prosinecki da izvadi klub iz dugova mozda?

Reply
БруталноРеалан мај 12, 2013 at 15:45

Хоће Човић и Вучић да доведу клуб на кров европе и света, можда?

Reply
dexy122 мај 12, 2013 at 13:11

Bravo za Covica! I treba iz sopstvenih resursa. Koji moj su dovedeni svi ti biznismeni u UO Zvezde ako nece dati lovu. Kad je Andjus rekao da su samo Toncev i Kokeza dali neke novce Zvezdi nisam mogao da verujem. Dzajicu, Covicu, Radujko (ne mogu ni da se setim ko je jos u UO)… Svi vi treba da date bareme neke pare! Sto se Robija tice. On je prikaz jednog pravog Zvezdasa. Kontam da i pored toga sto sa Kajzerijem hita ka Evropi, kada bi ga neko iz Zvezde pozvao doleteo bi prvim avionom.

Reply
dexy122 мај 12, 2013 at 13:12

Zaboravih da kazem. Neka Sa Pinto pozove Robija da ga savetuje u vezi derbija, jer se pokazao kao specijalista za Topalovice.

Reply
Aleksandar-MKD мај 12, 2013 at 12:26

Jedan je i jedini G-din Covic.
Kapu dole!

Reply
Aleksandar мај 12, 2013 at 11:44

Realno, posle onog poteza FSS, da nam oduzmu licencu, se Covic malo uplasio.. Sad zeli korektne odnose. 😐

Reply
Ryber Palunko мај 12, 2013 at 11:34

Jedan je Robert Prosinečki!!!
To već, ne mogu reći i za Nebojšu Čovića, pošto sam u vojsci, svojeveremenu, upoznao lika koji se isto zvao Nebojša Čović, tako da ih ima makar dvojica!

Reply
Marko Voždovac мај 12, 2013 at 10:40

Nebojšu Čovića ljudi mogu da mrze ili da vole, ali takav čovek nam je potreban.

Reply
vanja мај 12, 2013 at 10:29

Covicu majstore. A Robi je legenda, mozda nam dodje i prije nego mu se vrati dug. Najveci dug Robiju je sto ga nisu pustili da uzme titulu. Da ga krimosi nisu najurili sada bi uveliko slavili titulu…

Reply
aikido мај 12, 2013 at 10:53

naplatiće on i to…vidjećeš..:)

Reply
aikido мај 12, 2013 at 10:54

😉

Reply

Leave a Comment