Moja Crvena Zvezda
Домаћа такмичењаКошарка

Нелсон: Морамо одиграти најбоље што можемо ако желимо победу

img_2175-1Дерби меч 11. кола Агрожив Суперлиге Србије игра се у среду од 18 сати у дворани Језеро где Раднички дочекује Црвену звезду Телеком. Ово ће бити шести дуел црвено-белих и Крагујевчана ове сезоне, а Звезда је знатно успешнија пошто је уписала четири победе и један пораз.

Последња два дуела између Црвене звезде Телеком и Радничког су била посебно узбидљива, оба су завршена победама црвено-белих са само поеном разлике. У првом овосезонском дуелу у Суперлиги, црвено-бели су славили резултатом 82:81, док је у полуфиналу АБА лиге, најзначајнијем мечу сезоне, који је одлучивао о путнику у Евролигу, изабраници Дејана Радоњића тријумфовали су резултатом 79:78.

Ништа мање узбуђења не очекује се ни овог пута:

Раднички има веома квалитетну екипу. Ово ће бити наш шести дуел ове сезоне, тако да изненађења не би требало да буде. Веома их респектујемо, а наше поштовање су заслужили одличним играма ове сезоне – почео је причу Демаркус Нелсон, Звездин плејмејкер.

У минулом колу Суперлиге Црвена звезда је савладала Константин у Нишу, док је Раднички поражен од Мега Визуре чиме је у значајној мери себи закомпликовао пласман у плеј-оф:

То нас свакако неће заварати. Чињеница је да су забележили неколико неочекиваних пораза, али то је тим састављен од изванредних играча. Уколико желимо да их победимо, а то је свакако наш циљ, мораћемо да пружимо 100 одсто својих могућности. Неопходно је да будемо веома агресивни у одбрани, јер они имају изванредне шутере, нарочито за три поена. Морамо да будемо фокусирани током свих 40 минута и тражимо прилику за постизање лаких поена. Надам се да ћемо у Крагујевцу поново имати подршку наших навијача као што је то било на финалном турниру Купа Радивоја Кораћа. Зато их позивам да дођу у халу и помогну нам својим фантастичним навијањем – закључио је Нелсон.

Црвена звезда Телеком и у овом мечу биће ослабљена јер због повреде скочног зглоба у тиму неће бити Александар Цветковић.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

5 comments

RUK мај 15, 2013 at 22:33

Овако трули Раднички је био спреман да изгуби са најмање 20 разлике, а ми опет рулет завршницу. :facepalm:

Reply
aikido мај 15, 2013 at 20:01

Ćapine….ćapi me!!!!!!Ufff,mislio sam da će im se vratiti Laktaši…vrlo vrlo važna pobjeda.

Reply
aikido мај 15, 2013 at 19:57

Džigare moje vi meni pojedoste,više!!!!!!Ma daaaj,jbt!

Reply
aikido мај 15, 2013 at 19:54

joj,Simona na sekund isticanja napada ide na koš i umjesto da zakuca on polaže loptu i naravno fula.Na minut do kraja utakmice.Joj,joj…

Reply
Kali мај 14, 2013 at 16:11

Majstore!

Reply

Leave a Comment