Moja Crvena Zvezda
Домаћи шампионатФудбал

Петковић: „Најлепша и најтежа утакмица“

IMG_2757-1-1_resizeВише због богатог искуства него по годинама, Никола Петковић спада у искусније играче Црвене звезде. Снажни дефанзивац својим саветима може да допринесе томе да његови саиграчи у суботу на терен у Хумској изађу хладне главе и врелог срца. Еуфорија око вечитог дербија почиње да тресе фудбалски Србију, што је и разумљиво с обзиром на значај и важност утакмице.

„Атмосфера у екипи пред вечити дерби је одлична, што је разумљиво, јер нас очекује најлепша и најтежа утакмица нашег фудбала. Тензија и притисак јесу велики пред сваки дерби, пред овај посебно, с обзиром да је улог титула„, истиче Петковић.

Дефанзивац црвено-белих не сматра да је отежавајућа околност то што његов тим „утакмицу за титулу“ игра на гостујућем терену.

„Очекујем пун стадион и велику подршку наших навијача као и на свим гостовањима до сада. Верујем и да ће срећа бити битан фактор који би могао да пресуди победника у дербију и због тога ћемо учинити све да борбеношћу и пожртвовањем привучемо фортуну на нашу страну.“

Као много пута до сада и овај 144. дерби може да одлучи ситница, односно тренутак деконцентрације или инспирације појединца.

„Нашу предност видим у серији од осам везаних победа и налету у којем се налазимо. Са друге стране, они имају два бода предности и играју на свом стадиону. Не тако давно били смо у заостатку од једанаест бодова за њима, сада смо у игри за прво место и надам се да ћемо суботу вече дочекати као првопласирани тим на табели„,  оптимиста је Никола Петковић.

Повезане вести

9 comments

Fiste мај 15, 2013 at 19:55

Nemoj molim te da igras na derbiju!
Pojma nemas, niti si brz, nit si jak, nit imas centarsut, nit se dobro kreces…pravi si balvan!
Ucini nam uslugu nemoj da igras, jer ako ti budes igrao tesko cemo ih dobiti, nijednom ih nismo dobili za tvoja 3 boravka na Marakani.
Onaj luka ciganin ce ti kicmu slomiti, brzi je, okretniji i fudbalski namazaniji 100 puta od tebe.

Reply
eeeeeeeee мај 15, 2013 at 14:49

ovo drvo boje da bude povredjeno za derbi! i nema sta da brinemo!

Reply
TOMA мај 14, 2013 at 21:42

tako me neki strah od ovog neznalice bojim se njegovih kikseva, mada nevolim ni mladenovica ipak bi voleo njega da vidim u timu ima cetiri pobede u derbijima zna vec kako se igra derbi,a ovog petkovica sto dalje od zvezde i ko je bre on da pred svaku utakmicu se pravi nesto pametan

Reply
zvezdaaa мај 14, 2013 at 20:36

Delije su uz vas.Samo hrabro!!! 🙂

Reply
zvezdaaa мај 14, 2013 at 20:36

Delije su uz vas.Samo hrabro!!! 🙂

Reply
delija мај 14, 2013 at 20:35

Samo napred momci!

Reply
patriota мај 14, 2013 at 20:12

Nema razloga za neki preterani optimizam koji sire nasi igraci. Ja nemam bas srece u kladionici tako da cu se kladiti protiv njih i nadam se da cu izgubiti, ponovo.

Reply
Nikola мај 14, 2013 at 19:16

Nadam se pobedi ali kakvom bre naletu , dobili smo od 8 utakmica 3 po 1:0 a u ovoj zadnjoj OFK-a nas je razguzila realno imali smo vise srece no pameti 😀 !

Reply
madness2233 мај 14, 2013 at 18:52

na pobedu grobusa kvota 2,00 a na nas 3,20 !

Reply

Leave a Comment