Moja Crvena Zvezda
Домаћи шампионатФудбал

Милуновић: „У дербију нема правила“

IMG_2572-1-1_resizeМлади репрезентативац Србије из редова Црвене звезде Лука Милуновић својим головима, директно је свом тиму донео 12 бодова, и због тога има велике заслуге што се његов тим после великог заостатка нашао у ситуацији да се бори за трофеј. Брзоноги нападач, као уосталом и сви његови саиграчи, радује се учешћу у светковини домаћег фудбала.

„Свесни смо тежине сусрета који нас очекује. Примећујемо свуда око нас да је интересовање и наших и њихових навијача велико. Очекујем пун стадион и одличну атмосферу на трибинама, као и добру и квалитетну утакмицу на терену од стране нас играча„, рекао је Милуновић.

Крилни фудбалер не крије да је тензија велика, али и да се баш у таквим ситуацијама најбоље види ко је фудбалер спреман за велика дела.

„Притисак је огроман што се могло видети и по нашим нешто слабијим партијама у последње време. Ко се боље избори са тензијом биће ближи победи. У вечитом дербију је све могуће, нема правила, и ситуација на табели и тренутна форма не одлучују увек победника.“

Када је Црвена звезда у питању и борба за прво место, јасно је да црвено-белима игра само победа, и да их сваки други исход удаљава од наслова шампиона.

„Заиста не знам још увек да ли ћемо се више бранити или нападати, јер не спремам ја тактику, већ стручни штаб. На нама играчима је само да на најбољи могући начин спроведемо у дело оно што се од нас тражи и да дођемо до победе. Верујем у себе и своје саиграче, и надам се победи. Као фудбалер Звезде, другачије не знам и не смем да размишљам, без обзира на то ко је противник и где се утакмица игра„, закључио је Лука Милуновић.

Повезане вести

15 comments

KALIO GULIĆ мај 15, 2013 at 11:15

siguran sam da će grobari gristi i napadati i strah me je da baš sada ne prorade njihovi napadači,iskreno,sve je moguće,ali nakon kraja utakmice,kao navijač biću ponosan ako znam da su dali sve od sebe i igrali dobro bez obzira na rezultat,u suprotnom ako to bude kalkulantska igra ili igra na sigurno pa taman da nam i sudije pomognu(u što sumnjam) biću razočaran.u ovom meču igrači i trener moraju prije svega da odbrane ugled C.Zvezde koji ako ovom titulom ne vrate,pitam se kada će!

Reply
Zvezdas мај 15, 2013 at 10:46

Vreme je da ih oderemo posteno,jer od one utakmice kad je bilo 3-0 http://youtu.be/L2QUfAiK7Io kad je Vidic dao gol nismo ih razbili u Humskoj,a zasluzili su 😀 pet komada (kao u prethodnih par meceva http://youtu.be/L0c8aaWwyXM ) za pet prisvojenih titula,ali bice dovoljno kao u prvom duelu tri gola za siguran trijumf.

Reply
djole мај 15, 2013 at 12:43

Bilo je i poslije toga 3:0 (Žigić 2 i Perović), a poslije i 4:1 (Kastiljo 2,Milijaš, Milovanović)..Ne zaboravljaj tako bitne stvari:-)

Reply
jagodina navija za zvezdu! мај 15, 2013 at 16:12

Ali nismo na pasnjaku bas odavno:)

Reply
Deer hunter мај 15, 2013 at 03:56

Pobedicemo, titula prvaka Srbije je ulog, Zvezda je Zvezda, samo smireno koncetrisano i snazno ka cilju… bez obaziranja na provokacije. Mi sigurno imamo vise motiva volje zelje a i znanja., da pobedimo glatko, i spremni smo na sve, da ih opet kaaramo ruzno. Jedan sut resava sve, jeleni se ubijaju jednim hicem, ne sa dva. Pehar prvaka dolazi njazad na Marakanu.. vidi se da oni su u panici,. pa organizuju neke izlozbe da bi sami sebe ubedili jer ne veruju ni oni da imaju 24 titule, jer sami znaju da im toletove i drzavne namestaljke titula niko ne priznaje. i grobari znaju realno imaju 19 trofeja a Zvezda 31. NIkad necemo priznati otete pokradene titule. Vucic neka preduzme korake da se ta pravda ispravi, a oni njihovi politicari nisu njemu ni do kolena.. gadovi stefanovic, ruzic dacic tadic.., vise ne mogu da im namestaju kao pre… i sudije sve su u strahu da budu mete ludih navijaca… a i za djuru snajdera se sprema zatvor. Ali to je sve manje bitno, samo slozno silno crveno-beli – u glavi nek postoji samo lopta i ispred nje mreza gola.

Reply
Majstor мај 15, 2013 at 10:37

vec sam jednom ovde reko a i opet cu:
da nam ponude de se istrazi namjestanje i partizanove titule u zadnjih 5 god i da nam vrate te titule ne bih pristao jer poslije od grobara ne bismo mogli ziviti :kme,kme,kme otela nam drzava postene titule,vucic,cia,bia,vaseljenska patrijarsija itd

Reply
redjamo pobede мај 14, 2013 at 19:47

I kada su pruzane najslabije partije ja sam skoro uvek verovao u ovaj tim. Ima ovaj tim vece srce od njihovog i to ce odluciti

Reply
Vlajko37 мај 14, 2013 at 19:42

Znate li sto sam siguran da cemo osvojiti titulu? Zato sto je Prva Turska televizija zavrsila sa prenosima za ovu sezonu! To znaci da necu vise slusati onog iritantnog komentatora Milicevica! Ko im dade prava za prenos, pravo su ruglo ove napacene zemlje… Mozda nema veze, ali baksuzi su nam, prosli derbi je bio prvi koji smo dobili od kako nas oni prenose a rade to sigurno tri godine, setite se Bordoa, Naftana, Vojvodine…

Reply
Stole мај 14, 2013 at 21:07

I sve to ima veze zbog televizije koja nas je prenosila??? Sta, sad cemo sa RTS-om ili Arenom da ih napunimo 5:0??? Bar je prenosio zvezdas, sada to nece biti slucaj…

Reply
pancevac мај 14, 2013 at 21:21

on se izjasnjava kao zvezdas ali dok slusas prenos on zvuci kao mnogo toga, ali kao zvezdas nikako, ne daj boze da je protivnicka ekipa ostecena ima mozak da ti izbije ali ce od tog trenutka pa do kraja utakmice na svakih 30 sekundi ponavljati kako je protivnik ostecen…

Reply
STARA ŠKOLA мај 14, 2013 at 18:43

Išao sam na skoro sve derbije od 100-og pa na dalje, i potpuno sam bezbrižan pred subotu. Nema šanse da ne pobedimo, imam isti osećaj kakav sam imao pred svaku utakmicu u periodu naše nepobedivosti, od 11 godina. Za „njih“ važi pravilo da kad laju pred derbi-obavezno gube. Prepali su se, zato se i hrabre suludim izjavama. Neće znati šta ih je snašlo, ni gde udaraju glavom. I to dobro znaju… Čak i da budu bolji, opet ćemo ih pobediti. Neće Džaja da dozvoli da nas stignu po titulama, on je posvetio ceo život da napravimo razliku, najpre kao igrač, a i kao funkcioner. Verujem da je već Mažić opomenut. Dobijamo sve do kraja, i idemo na dve titule razlike. I ovde važi kao i za košarku, oni će probati da nametnu grubosti, incidente, prljavštine, a mi moramo da budemo namazaniji, i pobeda je naša. Siguran sam da ćemo u subotu imati razloga za slavlje.

Reply
anonimus мај 14, 2013 at 19:33

namazaniji…za ovu rec si totalno u pravu…vidjeli ste primjenjivanje ove reci u slucaju Kokeze kada je spustao procente kako je zelio isto tako Covic sto se tice mjenica i blokade,ne kaze se dzabe ,,premazan svim mastima,,…

Reply
Nikola мај 14, 2013 at 19:52

Slažem se druže za sve osim ovoga sa Džajićem. Realno gledano Džajić trenutno ima najmanje uticaja u klubu, više je kao legenda tu i nema neku funkciju. Pare ne donosi, ne pita se mnogo (pitaju se oni koji plaćaju). Mislim da je to više politička stvar, i najviše se uzdam u to da ćemo pobediti i uzeti titulu zahvaljujući Vučiću. Možemo da ljutimo kolko hoćemo što je tako, ali tako nam je sve u državi pa i ovo. Živi bili pa videli!

Reply
STARA ŠKOLA мај 14, 2013 at 20:33

Nikola, upravo sam na to i mislio, na Džajin uticaj izvan terena, pa i u politici(preko nekih političara). Legenda je on, mnogo veći igrač nego što mnogi mogu da zamisle.

Reply
Miki мај 14, 2013 at 18:23

Ako neko ima 4 karte za sever da mi proda nek’ se javi posto sam iz unutrasnjosti pa ne mogu da uzmem karte pre subote a plasim se da ce do tad da se rasprodaju.

Reply

Leave a Comment