Moja Crvena Zvezda
Домаћа такмичењаОдбојка

Завршница првенства и за млађе категорије

22122012-kalendar-3После пет освојених трофеја у сениорској конкуренцији и млађе категорије одбојкашког клуба Црвена звезда приводе крају своја првенства.

Јуниори ће наредног викенда (17-19 мај) наступити на финалном турниру у Краљеву, а конкуренти за наслов првака Србије биће им екипе Рибнице, Војводине и Партизана. Црвено-бели ће у петак од 16 часова играти против Рибнице, у суботу од 14 часова против Партизана и у недељу од 14 часова против Војводине.

Пионири Црвене звезде нису успели да се пласирају на завршни турнир првенства Србије, пошто су у својој групи у Љигу заузели треће место.

Наредног викенда ће и јуниорке Црвене звезде покушати да остваре подвиг попут њихових старијих колегиница. Оне ће се за титулу првака Србије борити са екипама Лазаревца, Визуре и Јединства из Ужица. Звездашице ће у петак од 18 часова играти против екипе Лазаревца, у суботу од 20 часова против Визуре и у недељу од 12 часова против екипе Јединства. Утакмице се играју у СЦ “Визура“ у Београду.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

1 comment

monako мај 16, 2013 at 12:39

zvezdine klince su toliko vredjali i pretili da je uopste i cudno sto su igrali.Matori ………nasli su da prete deci od 14 godina.Sramota .

Reply

Leave a Comment