Moja Crvena Zvezda
Клупска дешавањаОдбојка

Промене у одбојкашком клубу

foto: OK Crvena zvezda
foto: OK Crvena zvezda

Одбојкашки клуб Црвена звезда наставио је низ успеха, освојени су сви могући трофеји на домаћој сцени, али као и сваке сезоне играчки кадар ће претрпети промене.

С обзиром на тешку материјалну ситуацију и на то да су одавно превазишли домаћу средину, клуб неће правити проблеме својим капитенима Михајлу Митићу и Ани Бјелици у потрази за иностраним ангажманом. За капитена мушке секције највише интересовања је показала Перуђа, али је тај трансфер још увек далеко од реализације, док Бјелица има неколико понуда из најјачих лига Европе. Уговори су истекли Милану Ћелићу и Немањи Јаковљевићу. Такође, известан је и одлазак Јоване Стевановић која је после неколико сјајних сезона у црвено-белом дресу на прагу трансфера у иностранство.

Остаје нам да се захвалимо овим сјајним момцима и девојкама на прелепим годинама у нашем дресу и трофејима које су донели и да им пожелимо пуно успеха у наставку каријере. Маракана је њихова кућа и врата су им увек отворена!

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

8 comments

INĐIJA мај 18, 2013 at 23:57

Bruka i sramota. Sve zivo osvojise i opet imaju ‘tesku materijalnu situaciju’????
Pa neka mi neko objasni kako onda komsije koji su osvojili 1 titulu u poslednjih 20 godina bez igranja evrope funkcionisu besprekorno??? KAKO IM TO USPEVA?? Po#erem ti se vise i na drzavu i sve te saveze koji bi trebalo da se bore da se koliko toliko nesto radi POSTENO i CASNO!!!

Reply
Anka мај 18, 2013 at 09:09

Sramota je da prvi covek SD nije ustanju pomoci odbojkaskom kolektivu dovodjenjem generalnog sporazuma. Ako nista drugo bar su zasluzili toliko, jer vise od decenije grcaju u problemima, svake godine plejada novih momaka i devojaka, cek ni ona evropska titula u drugom takmicenju po redu nije donela boljitak u dovodjenju jakih sponzora. Ja nzm sta to treba momci i devojke da urade da bi se stalo iza njih. A NI JEDNOM NISU BOJKOTOVALI NITI KUKALI STO NEMAJU PLATE, STISLI SU ZUBE I UZELI U OVOJ ZEMLJI SVE STO SE MOGLO UZETI. MOMCIMA I DEVOJKAMA KAPA DOLE, A SD I PRVOM COVEKU SD NEKA IDE NA OBRAZ!

Reply
Anka мај 18, 2013 at 09:10

*GENERALNOG SPONZORA, NEMA NIKAKVOG SPORAZUMA :facepalm:

IZVINITE zbog gresaka

Reply
dexy122 мај 17, 2013 at 18:40

ovo ja zovem institucijom. Nema para, prodaj par igraca, ubaci par iz omladinaca, i eto nas opet na vrhu sledece godine. Bravo za OK i ZOK.

Reply
Dejan CZ мај 17, 2013 at 13:25

Ovi momci i devojke su zasluzili podrsku, ali ona je izostala kao i kod rukometasa. SD Crvena zvezda treba vise da se okrene ovim sportovima, stoji da je celo sportsko drustvo u problemima sa novcem, ali ova tri kolektivna sporta i vaterpolo kao cetvrti njihovi budzeti zajedno na godisnjem nivou su oko milion, a toliko placamo tri fudbalera na istom tom godisnjem nivou, pa prema tome treba nesto preduzti da se ne rasipaju tako olako

Reply
czv мај 17, 2013 at 12:20

E ovo je bruka momci i devojke osvojili u Srbiji sve i opet niko ih nije podrzao pogotovu devojke gde su u Subotici videli sta je navijanje. 😳

Reply
odbojkas мај 17, 2013 at 16:07

slazem se sa tobom,ali opet da pogledas da se na odbojku ne ide,da se igralo u subotic ali navijaci su bili u sumicama i pomogli su devojkama da pobede?! a kod momaka koji su osvojili tripl krunu prvi put u istoriji srpske odbojke zadnju utakmicu protiv partizana nije bilo nikog!sramota! bilo je 10tak grobara i podrzali su svoj klub i mogli su da odu kod svojih navijaca da im se zahvale za podrsku tokom cele sezone a nasi momci osvojili i nisu imali kod koga da odu da proslave titulu jednom recju sramota! ❓

Reply
Braca мај 17, 2013 at 11:34

Zato treba da se mi delije sto pre udruzimo i organizujemo!

Reply

Leave a Comment