Moja Crvena Zvezda
Домаћи шампионатФудбал

Касалица – Мотива не сме да недостаје

KasalicaКада је вечити дерби у питању Црвена звезда увек може да рачуна на расположеног Филипа Касалицу. До границе френетичности борбен црногорски репрезентативац трудио се током свих 90 минута и водио велики рат са дефанзивцима ривала.

Његов шут који је завршио на пречки у раној фази меча у случају поготка могао је да окрене воду на црвено-белу воденицу. Међутим лопта није хтела у мрежу. Нажалост, у наставку утакмице тим са Маракане је стао, деловао апатично и као последица свега дошао је пораз који је шансе за повратак титуле у Љутице Богдана свео на теорију.

– Мој утисак је да смо прво полувреме одиграли коректно, док смо у другом потпуно подбацили. И даље не знам који је узрок за тако нешто, али јасно је да нисмо показали довољно. Екипа која жели да победи у дербију мора да пружи много више, а ми то нисмо учинили у суботу – искрен је Касалица.

До краја првенства остало је да се одиграју још две утакмице. Већ у среду на највећи српски стадион стиже Слобода из Ужица. С обзиром да су мечеви после дербија услед визичке и емоционалне испражњености увек тешки, црвено-беле не очекује нимало лак задатак.

– Победом против Слободе бисмо се бар донекле искупили навијачима за пораз у дербију. Не сме да нам недостаје мотива, јер иако смо готово сигурно испали из шампионске трке, имамо обавезу према клубу, навијачима, најпосле према нама самима да дамо свој максимум у среду. Имамо доста кадровских проблема због жутих картона и повреда, што није никакво оправдање. Морамо да победимо, јер са нова три бода бар ћемо дефинитивно обезбедити другу позицију на табели – не оставља дилему брзоноги нападач.

Повезане вести

5 comments

Djole- Jagodina мај 21, 2013 at 12:40

Filipe tebi svaka cast i kad si odigrao lose videlo se da zelis i da se ne predajes a to mora da se ceni i svaki Zvezdas to ceni.Vecina ostalih su obicni manekeni koji su zalutali ili preko veze dosli u Zvezdu koje ja iskreno nebih zeleo da vidim vise na Marakani ali tesko da neko hoce da ih kupi.Nastavi da se boris i da igras kao do sada a mozes i bolje sigurno i karijera ce ti biti zavidna.SRECNO LAVE

Reply
Maksa мај 21, 2013 at 00:21

Tebi skidam kapu… A sto se motiva tice da se nadju srestva da vam se sve isplati do poslednjeg dinara, a onda svakome da se da prosecna srpska plata plus bonusi po ucinku. Tada bi svi ginuli! Na derbiju osim kod tebe nisam video nekoga da izgara na terenu. Cak sam kod jednog (nije sad bitno kog) naseg igraca dok se zagrevao pored terena video kako se smeje. Partizan nas pritisnuo, utakmica u kojoj se lomi ne sezona vec predhodnih 5 godina i covek prica i smeje se!!! Ja bre,na tribini samo sto me infarkt nije pukao, a on se smeje dole. Pa da… Ja cu posle tekme otici u kladionicu i slusacu kako,me glodari sprdaju, otici u kafic, na posao i slusacu gledacu ih kako nam se smeju, a vi sednete u svoje luksuzne automobile, odete u stan koji vam je klub iznajmio i boli vas uvo. Svi vi sutra odete preko i boli vas uvo za Zvezdi, a mi smo ti koji ostajemo ovde da i dalje strepimo i cekamo bolje suzra.
Dakle, fiksna plata 35 000 din. Plus ucinak pa ko hoce neka igra, ko nece neka trazi bolje, igrace omladinci za dzabe i vise ce ginuti na travi.

Reply
Samo ti мај 21, 2013 at 00:13

<3 Филип Касалица <3

Reply
mladjen мај 20, 2013 at 23:53

On je ginuo na terenu!!!!!!!!!

Reply
INĐIJA мај 20, 2013 at 20:41

Ne znas uzrok zasto ste podbacili? Mozda zato sto si svaku loptu slao preko gola umesto da dodas nekome?

Reply

Leave a Comment