Moja Crvena Zvezda
Домаћи шампионатФудбал

Црвена звезда-Слобода (1-2)

kaducz После срамотне игре у вечитом дербију фудбалери Црвене звезде су приредили још једну бламажу својим навијачима тако што су на затварању сезоне на Маракани претрпели пораз од екипе Слободе из Ужица.

Црвена звезда-Слобода 1-2

Звезда ће наступити у следећем саставу:

Бајковић, Пантић, Спајић, Петковић, Младеновић
Мијаиловић, Миливојевић, Милуновић, Касалица, Дауда, Мудрински.

Први минути утакмице пролазе у неповезаној игри једних и других и много погрешних додавања. Звезда је после дужег времена изашла у формацији са два класична нападача, али за сада нема правих лопти за њих.

9. мин. Играчи Слободе су разменили неколико добрих додавања и лако дошли до казненог простора нашег тима, али је дупли пас завршио изван терена.

10. мин. Звезда је дошла до прве прилике, али шут Милуновића одлази далеко изнад гола.

12. мин. одлична шанса за Слободу. Игром са једним контактом са лоптом лако су дошли пред гол Звезде, Ранђеловић је пропустио лопту кроз ноге, она долази до усамљеног Пејовића, али овај остаје непрецизан после ударца са 16-17 метара искоса са леве стране.

14. мин. поништен гол Слободе после офсајда Тијага.

Слобода је за сада бољи ривал, има више лопту у свом поседу, а поништен им је још један гол после офсајда Ранђеловића.

19. мин. први корнер за Звезду после покушаја Мудринског, али одбрана Слободе је сигурна.

23. мин. велика шансу за Звезду, али је Дауда непрецизан са свега неколико метара. Гости су погрешили на средини, Милуновић је пробио по левој страни, покушао да пронађе Мудринског, али овај промашује лопту која долази до Дауде, међутим, нигеријски нападач лоше шутира.

26. мин. прекршај за Звезду на неких 25 метара од гола Слободе, али лопта једва долази до гола после слободног ударца Миливојевића.

33. мин. Слобода води 1-0. Невероватна грешка Спајића који се једноставно укопао и пропустио Пејовића, а овај неометано проналази Ранђеловића којем није било тешко да савлада истрчалог Бајковића.

35. мин. После центаршута Пантића  Дауда шутира главом, али лопта погађа спољни део мреже.

39. мин. Корнер за Слободу, али Бајковић је сигуран.

42. мин. Младеновић је пробио по левом боку, центрирао до Касалице који из волеја погађа спољни део мреже. Остаје утисак да је боље било да је одиграо повратну лопту, јер се налазио у тешкој позицији.

44. мин. корнер за Слободу, али Звездина одбрана је била сигурна у овој ситуацији.

Крај веома мучног полувремена за све навијаче Црвене звезде. Играчи су испраћени салвом звиждука у тунел. Очигледно је пораз у дербију оставио велики траг у главама црвено-белих, али то никако није оправдање за ове момке. То бар знају навијачи којима дерби ништа лакше није пао, али који за разлику од играча показују да имају велико срце и пружају сјајну подршку.

Почиње друго полувреме…

48. мин. дуго је трајала акција Звезде, лопта се пребацивала од леве до десне стране терена, Пантић је центрирао и пронашао Дауду на 5 метара од гола Слободе, али овај поново очајно реагује и неометан шаље лопту поред гола.

53. мин. Асамоа улази уместо Касалице.

56. мин. Младеновић шаље добру лопту у шеснестерац Слободе, али Мудрински касни за корак.

Делије све гласније навијају и траже од играча да се боре!

61. мин. Ранђеловић прави велике проблеме Звездиној одбрани. Промешао је неколико наших играча на 12-13 метара од гола Бајковића, пронашао Крстића, али овај шутира преко гола.

62. мин. излази Дауда, а улази Михајловић.

65. мин. Асамоа је убацио лопту у казнени простор Слободе, уклизао је Михајловић, али у празно.

67. мин. добра шанса за Михајловића, али његов шут искоса са десне стране зауставља Ранковић.

Звезда појачава притисак, али некад се чини да играчи у црвено-белом нису у стању да одиграју прецизан пас ни на два метра размака.

69. мин. после слободног ударца са десне стране Мудрински је пробао главом, али лопта пролази далеко поред гола.

70. мин. добар ударац Филиповића са 20-ак метара, али лопта пролази изнад гола Бајковића.

71. мин. 2-0 за Слободу. Гол је постигао Предраг Ранђеловић.

Сваки коментар је сувишан…

И Делије, које су 70 минута пружале велику подршку, губе стрпљење и поручују играчима да играју к’о п…

75. мин. нова велика шанса за Слободу, али Бајковић избија лопту Тијагу из ногу и шаље је у корнер.

83. мин. Мудрински смањује на 2-1 после сумњиве ситуације пред голом Слободе. Судија није свирао прекршај над голманом Ранковићем, а Мудрински погађа главом небрањену мрежу.

89. мин. покушај Миливојевића са 25 метара искоса са леве стране, али лопта одлази преко гола.

Играће се још 4 минута.

92. мин. одличан ударац главом Асамое, али лопта погађа спољни део мреже.

94. мин. Михајловић се одлично изборио за простор пред голом Слободе, али је његов ударац у последњем тренутку изблокиран. Међутим, она долази до Савићевића који покушава из волеја, али не успева да постигне погодак.

Крај утакмице…

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

181 comments

KALIO GULIĆ мај 23, 2013 at 09:46

i ovih pet hiljada navijača je bilo previše,krivo mi je samo što nećemo ispasti iz evrope pa da se sve uruši.ponavljam svima,možemo samo da učimo od grobara.pomirimo se sa tim da ćemo u budućnosti biti mali klub sa najvećim stadionom,samo što je naš problem što će grobari biti na vrhu a ne neki drugi klub i to će ostati naš kompleks.jer polazim od sebe da grobare ne podnosim od malih nogu(a imam 50 godina)a još je najgore od svega što ti isti grobari izbacuju super talente koje pravilno usmeravaju i oni su ima garant novih titula,a i reprezentacija će biti uglavnom crnobela.navijači(simpatizeri) dragi još ćemo se mi pelina napiti sa ovim klubom.

Reply
web kamera мај 23, 2013 at 23:51

slazem se skroz, ali i ovo ce proci, nece ni oni zauvijek biti prvi, primjer je vaterpolo, gdje je partizan to se mora priznati gigant, 20 god smo cekali bili pred gasenjem i napokon nam je svanulo, u kosarci takodje cekamo godinama a ove godine imamo sanse da se sve promijeni. Opet ce zvezda biti ona stara kad-tad!!!

Reply
Цзфч мај 23, 2013 at 00:41

Чланарине свима и ћао здраво!

Reply
aleksandar kš мај 23, 2013 at 00:09

pa objavite mi ovo političari marš iz zvezde oni su nas uništili.

Reply
aleksandar kš мај 23, 2013 at 00:03

s kim ćemo sad da se fuzionišemo,zvezda-rad ili zvezda-point,sa ofk-om ne možemo jer su stariji od nas!?

Reply
aleksandar kš мај 23, 2013 at 00:00

političari marš iz zvezde!!!!!!

Reply
Srba мај 22, 2013 at 23:39

Daj analizu da vidimo kako smo to odigrali bez Milijasa, Mikica i Lazovica, sta to sada Zvezda napravi. Koga ces sada iskritikovati kada Milijas nije igrao, ko je sada kriv? Jel vidite da imamo napadaca koji iz tri odlicne prilike ne moze da da go, da nam je prvi stoper kiksara kao Krneta na koga su osuli drvlje i kamenje, a ovaj je isti i onda se pitate kako izgubimo trku za titulu, jer napadamo one koji vrede a dizemo u nebo razne igrace koji igraju kao da su im obe leve

Reply
David мај 22, 2013 at 23:42

Sad ce Dejan opet da velica Spajica.Tako da ako on bude pravio analizu ona je potpuno bespotrebna

Reply
Srba мај 22, 2013 at 23:54

Njegove analize su uvek bespotrebne, pogledaj od utakmice 20 kola sa Radnickim od tada mu vecito protivrecim na analizama i vecito dobijam minuse, nadam se da pojedinci sada shvataju da Spajic nije klasa kao sto su mislili, da Dauda nije ta 9 koja treba da bi se bilo sampion, i da Milijas, Lazovic i Mikic nisu uvek krivi za losu igru sto se najbolje danas videlo. Milijas i Lazovic su u ovom timu Zvezde daleko najbolji igraci

Reply
David мај 23, 2013 at 15:52

ja sam odnedavno na sajtu pa ne znam, ali ti vjerujem da je tako

Reply
marko bl мај 23, 2013 at 01:07

nema razlike sve su to levati manje vise..svi mrs napolje svi

Reply
Srba мај 23, 2013 at 01:27

Druze iz bl smaras sa komentarima, mrs ti sa sajta, dosta vise da ponavljas jedno te isto, oladi bar malo

Reply
šimin мај 23, 2013 at 08:30

I ja sam iznosio mišljenje da Spajić ne igra baš tako dobro kao što je u analizama hvaljen i da se tapšanjem igrača po ramenu i konstantnim pohvalama neće baš mnogo dobiti. U analizama na ovom sajtu konstantno je bilo isticano kako je on bolji deo štoperskog tandema, mada je moje mišljenje da je Spajić bio bolji od Mikića samo u prvoj utakmici od dolaska Sa Pinta.
Međutim, mišljenja sam da ga ne treba sad pljuvati i omalovažavati, jer po meni on ima potencijala da u budućnosti bude jedan od najvažnijih igrača u ekipi. Nikako ne treba postupiti kao sa Krnetom, a verujem i da neće, jer je Krneti za zlo uzeto i to odakle je došao, pa su njegove greške uvek uveličavane, a ostalim igračima se gledalo kroz prste.
Ne mogu da razumem i kako je u ovoj polusezoni prednost spram Krnete, istina uglavnom za sedenje na klupi, dobijao Maksimović, koji više i nije naš igrač, pa ne znam šta se njegovim stavljanjem u ekipu dobijalo na duži vremenski period.
Pozicija štopera je jedna od najosetljivijih u fudbalu, tu se svaka greška primeti, pa mislim da sada treba imati razumevanja za Spajića, kao što ga nije bilo za Krnetu, koga sa nadam da će “rehabilitovati“.

Reply
delijaMNE мај 22, 2013 at 23:15

Joj molim vas kupite mene…. Nikad se nisam bavio fudbalom ali cu odraditi te pripreme… Mogu da igram na svakoj poziciji…. Bicu bolji od svakoga na kojoj god poziciji igrao. I Lazovic bi mi pozavidio! DAJ BRE DOKLE VISE!!!! Idite iz ZVEZDE i platite joj ostetu za to sto ste igrali u njoj i sto je brukate!!!! Taman da vratimo nesto dugova!!!!

Reply
David мај 22, 2013 at 23:32

evo ja treniram kosarku i igram poziciju krila.A danas bih odradio bolje odbrambene zadatke od Spajica.Slazem se da bi ti sigurno bio bolji danas od svih njih 😉

Reply
delijaMNE мај 23, 2013 at 22:18

Pored mene se ni Mesi nebi vidio:-D A tek ti sto si u formi… Ladno bi osvojili ligu sampiona:-)

Reply
delijaMNE мај 22, 2013 at 23:13

Joj molim vas kupite mene…. Nikad se nisam bavio fudbalom ali cu odraditi te pripreme… Mogu da igram na svakoj poziciji…. Bicu bolji od svakoga na kojoj god poziciji igrao. I Lazovic bi mi pozavidio! DAJ BRE DOKLE VISE!!!! Idite iz ZVEZDE

Reply
Milek мај 22, 2013 at 22:41

Tuga, Čemer, Jad… to je naš tim, to je naša ponos i dika…

Reply
Vlada мај 22, 2013 at 22:19

bedno na koje grane je onoliki klub pao! veliki sam zvrzdas od malena, i skoro svaku utakmicu pratim. a ova danasnja je dno dna… mitic, pixi, pance, savic.. kakvi igraci su za nas klub igrali..! a sad.. p***** k**** fudbaleri!

Reply
delije bela crkva мај 22, 2013 at 21:59

napokon jos jedna mucna sezona je gotova.da negledam vise ove manekene kako vuku guzice po terenu.sram da ih bude sve do jednog,danas po ko zna koj put u ovoj godini prelazim kilometre i kilometre,onda dodjem pokidam grlo,a ovi igraju ko pick….pa dokle vise,u derbiju ubio ih pritisak,danas nemaju motiva,u ned.ce da bude poslednje kolo nemaju manekeni zelju DOKLE VISE!oterati ih sve do jednog ako treba pustiti omladince da igraju,oni ce momci da ginu za sveti grb.a meni zbog takvih momaka nece biti krivo da ostavim glas na severu.JOS JEDNOM MANEKENI STIDITE SE!!!!!

Reply
homer мај 22, 2013 at 21:48

pa oni ( tribina ) su ih i ložili cele sezone da su igrači i da vrede da bi igrali u zvezdi….a sada ih gađaju bakljama i upaljačima!???!! kako ste me samo napušili kada sam ih kritikovao posle prve pripremne utakmice još prošlog leta !!! imam sačuvane linkove,videćete….ma j…. ih u …. …….. …. …….. ……. ………

Reply
David мај 22, 2013 at 20:44

kakav je rezultat kosarke?

Reply
asfg мај 22, 2013 at 21:05

Vodimo 47:34

Reply
Manager мај 22, 2013 at 20:40

Kada je bitan mec imaju tremu, a kada nije bitan onda nemaju motiva. Kada neko igra bunker ne odgovara im jer ne mogu da pokazu potencijal iz kontri i nemamo igraca koji sam moze da ga probije. Isto tako kada nas neko napada kao OFK ni to nam ne odgovara jer se vidi kako nam je losa odbrana.

E ne znam kakvu j**enu utakmicu da odigraju da je njima po volji!

Reply
INĐIJA мај 22, 2013 at 22:18

ovo ni ja ne bih bolje sastavio…

Reply
David мај 22, 2013 at 20:38

kad se igra zadnje kolo?

Reply
INĐIJA мај 22, 2013 at 22:19

subota na karadjordju

Reply
INĐIJA мај 22, 2013 at 22:19

17:00h

Reply
Nexderr мај 22, 2013 at 20:34

I jos jednom da kazem – bio jednom jedan klub…i po poslednji put – IGRATE K’O P…ETINE!!!!

Reply
marko bl мај 22, 2013 at 20:32

sve bi dao da imam neku moc da oteram sve do jednog iz zvezde svih 25 ili vise i da dovedem igrace zvezdinog renomea..ovi manekeni zasluzuju pleske i batine..toliko smo ih trpeli i tugovali da je za kraj doslo vreme da svako od njih dobije po plesku ali da bridi 3 dana..neke trpimo i 5 godina..mrs iz zvezde stoko nesposobna

Reply
Manager мај 22, 2013 at 20:31

Citam ove komentare i jeza me hvata jer su isti bili kada smo 2009. treci zavrsili. Zamislite da za jedno 5 godina budu isti komentari 😥

Reply
ja мај 22, 2013 at 20:26

Necu trositi rijeci na manekene, znali neko na kojem je kanalu kosarka??

Reply
Nenad мај 22, 2013 at 20:28

nema prenos basketa

Reply
ja мај 22, 2013 at 20:31

Steta….hvala u svakom slucaju.

Reply
A мај 22, 2013 at 20:17

MNOGOOOOOOO SMOOOOOOOOOOO JAKIIIIIIIIIIIIIIII !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reply
Земун навија за ЗВЕЗДУ мај 22, 2013 at 20:17

Шта бих дао за онај Пижонов тим, мајко моја…

Reply
Majstor мај 22, 2013 at 21:37

to i ja kazem
ljudi nisu znali igrati fudbal,cak su i ovi danas tehnicki potkovaniji od njih
ali ti momci su igrali srcem,ginuli za svaku loptu,isli na loptu ko da igraju protiv reala
a ovi danas samo setaju po terenu
ja mislim fino da ode neko da se izvini pizonu zbog onog otkaza i zamoli ga da se vrati jer jedino on moze od balvana napraviti nesto

Reply
zvezdan мај 22, 2013 at 20:14

kaplanovic upropastio omladince,i to sto je bilo dobro,ovaj nestrucnjak doveo do dna,zato su mnogi i otisli,nazalost

Reply
dejan мај 22, 2013 at 20:34

kaplanovic je iz borce i nevidjeni je grobar ne znam samo ko ga je doveo u zvezdu jer je on i u bsk borci forsirao neke crnogorce a ne decu koja su ceo zivot tu. od njega ja ocekujem samo jos vise da nas upropasti.

Reply
INĐIJA мај 22, 2013 at 22:24

pa sto ga ne oteraju onda koji moj KU#AC?? ja evo sad prvi put cujem za njega, a koliko vidim i dalje radi kod nas? daj vec jednom da se mrdnemo, otpustamo raznorazne pijavice… ko da smo u zivom blatu

Reply
Milorad15 мај 22, 2013 at 20:10

Ovde nazalost samo metla moze pomoci!

Reply
... мај 22, 2013 at 20:08

Da ih pojedinacno komentarisem, vise ne mogu samo cu reci OSTAVILI SU ME BEZ TEKSTA…Da jedan veliki klub kao Zvezda dozivi da postane predmet ismijavanja pa to jee…

Reply
Majstor мај 22, 2013 at 20:05

Jbg kakvi su golovi padali ja sam siguran da smo im dali 3 boda zbog duga

Reply
M.V.P мај 22, 2013 at 20:23

aHAHAHAHAAHAHAHAHAH jel ti to tesis sam sebe?
Ocajni smo brate, ocajniiii!

Reply
Majstor мај 22, 2013 at 21:39

ne tjesim al znam pouzdano da smo od spartaka jesenas izgubili jer je to bila dogovorena kompenzacija sto im nismo platili ronalda pa mislim da je i ovde u tome slucaj da nas ovi puste da dobijemo evrolicencu

Reply
Ranca мај 22, 2013 at 19:59

Sledeca sezona- Vesic- F.Stojkovic,Mladenovic-Spajic,Maksimovic-Miailovic,F.Jankovic,Savicevic,Lazovic- Mihajlovic,Kasalica

Reply
INĐIJA мај 22, 2013 at 20:03

banujte smr#da!

Reply
... мај 22, 2013 at 20:05

Prvo treba banovati ovog Indjija zbog vredjanja, a drugo lik je samo neupucen, pa F. Jankovic o cemu ti druze, kakav Jankovic on je najuren

Reply
INĐIJA мај 22, 2013 at 20:07

zasto vredjam, spominje zavrsenu etapu jankovica, mladenovica i maksimovica (koji 1. nije nas 2. koga niko ne podnosi 3. koji veze nema sa loptom)
u jednoj recenici.

Reply
dvoglavi arapin мај 22, 2013 at 20:05

kakav slepac

Reply
marko bl мај 22, 2013 at 20:29

i jedno 5 mesto na tabeli..svaka ti cast veliki si znalac

Reply
Nenad мај 22, 2013 at 19:58

Skandalozna i sramotna igra. Nema opravdanja istrošeni smo. Neki (ili mnogo njih) ne zaslužuju crveno-beli dres. Ali gađati igrače bakljama je strahota.

Reply
miki мај 23, 2013 at 03:32

Ne da su zasluzli da ih gadaju bakljama nego da ih lincuju na sred terazija…ono je bio cirkus i od igre i od zalaganja! Postenije je otici kao Dimitrijevic i raskinuti ugovor jer ne primas platu nego sabotirati ceo tim kao npr dana Dauda zato sto su mu ostali duzni novac iz ugovora…zalaganje je dana bilo NULA! Dakle, da ponovim, ove p…tine od igraca koje su odigral eposlednje dve utakmice malo je reci kao P…KE zasluzili su da ih svi mi koji smo dolazili cele sezone na marakanu lincujemo!!!!

Reply
dvoglavi arapin мај 22, 2013 at 19:57

Kad je komentator na kraju utakmice rekao da Zvezda ne mora da strahuje za drugo mesto jer je Vojvodina izgubila u Kragujevcu, to je bio vrhunac cele sezone… Na sta smo spali, sacuvaj Boze. Sto je najgore, mislio sam da ne moze losije da bude od Mikica, Kadua, Milijasa, Garida u poslednjih par utakmica ali su ovi danas to demantovali svojim igrom (ako se to moze nazvati igra)

Reply
David мај 22, 2013 at 19:57

bas me zanima kako ce Dejan da napise analizu :mrgreen: .Vec vidim naslov Spajic nije mogao da spasi Zvezdu od poraza 😆 😆 😆

Reply
INĐIJA мај 22, 2013 at 20:04

u moru svega, treba ti cestitati na kvalitetnom humoru 😀

Reply
David мај 22, 2013 at 20:06

hvala 🙂

Reply
Milorad15 мај 22, 2013 at 20:15

Ili jos bolje, pokazao je klasu uz sjajno postavljanje na terenu 😀

Reply
David мај 22, 2013 at 20:18

imam i ja jos jednu anegdotu. Spajic je bio nocna mora za jednog od najboljih napadaca u Jelen Superligi Randjelovica 😆 😆 😆 😆 😆 😆

Reply
David мај 22, 2013 at 20:26

Dejan se ne moze odluciti da li da izabere tvoj ili moj naslov :mrgreen:

Reply
David мај 22, 2013 at 20:28

izgleda da mu se ne svidjaju ovi naslovi posto ih je dislike-ovao 😉

Reply
Milan мај 22, 2013 at 19:53

Definitivno mi Zvezdaši moramo prihvatiti da su ovi igrači sramota i bruka, ma nemogu da shvatim da neko nosi Zvezdin dres a vuče se ko p…a i neće da igra , ma to treba sve rastjerati , jasno je meni da nema para za bolje ali bolje je kao Rendžers krenuti od 4 lige pa bar znaš ko igra za tebe da igra srcem, šta ova … misle gdje će se prodati sa ovakvim pristupom i ovakvom igrom ko će ih kupiti pa oni nemogu igrati ni u trećoj ligi REPUBLIKE SRPSKE, eto koliko vrijede

Reply
David мај 22, 2013 at 20:20

ne vrijedjaj nasu trecu ligu 🙂 .Samo se salim za slucaj da neki nisu shvatili 😛

Reply
Spartacus мај 23, 2013 at 01:51

Izvini brate, ali naša treća liga uopšte nije naivna. Mislim da bi ove manekene neko nalupao već u prvom kolu..

Reply
David мај 23, 2013 at 15:11

FK Celinac bi pobjedio ove manekene.Spominjem klub iz mog grada zato sto su 7 u trecoj ligi RS grupa zapad 😆

Reply
Pesho Sever мај 22, 2013 at 19:48

Za sve Delije obavezno pogledajte nhttp://www.youtube.com/watch?v=AeOmSsGRNwUaseg Covketa

Reply
zoko мај 22, 2013 at 20:00

sta je to nemogu da nadjem

Reply
dvoglavi arapin мај 22, 2013 at 20:03 Reply
zoko мај 22, 2013 at 22:42

hvala

Reply
Vlajko37 мај 22, 2013 at 19:48

Sta reci? U ovih nekoliko godina, tj od poslednje titule mogu verovali ili ne da vam nabrojim utakmice koje smo dobro odigrali. To je Jagodina u gostima, 0:2, kad Kaludjerovic uzeo da izvede penal a Robi se naljutio, imali smo jedno 20-ak stopostotnih sansi. Drugi mec je pred derbi za titulu, Zvezda – Sloboda 4:1 (ili 5:1), nisam siguran. Odlicno je odigran i revans u kupu, kada smo jurili 2:0 protiv grobara. Od evropskih meceva, cini se da smo najbolje igrali kod Pizona, iako smo tada imali poprilicno limitiran tim. Dodao bih i Bordo, zbog borbenosti, vidi se iz aviona koliko su kvalitetniji od nas. I prvih sata protiv Rena u Bg. Malo je to braco za pet, sest godina. P.s. Naravno, razmisljate zasto ne komentarisem proslogodisnji dvomec sa Partizanom, pa ok, izbacili smo ih, ali nije bas da smo ih nadigrali, secate se njihovih velikih promasaja.
Sta sada? Igracima smanjiti odmor, krenuti sto pre sa pripremama. Ako vec nismo najbolji, da budemo makar najspremniji. Prodati apsolutno sve sto se prodati moze, da se makar malo stabilizuje klub. Uloziti veci deo u omladinsku skolu, ostalo za jednog ili dva stranca. Ne sumnjam da ce Stojadinovic to odraditi kako treba. Mislim da Sa Pinto nije neznalica, vec jednostavno, ne mozete da budete dobar majstor ako nemate adekvatan alat. Prosto. Jedina stvar koja me brine je da sumnjam da ce biti nesto mnogo ponuda za nasih igraca, a onda u tom slucaju slede raskidi ugovora, sporazumno ili drugacije, pa nove tuzbe.
I izvinjavam se svima, eto ne znam sto mi je toliko simpatican taj Asamoa, ali mislim da je u najmanju ruku podjednako opasan po protivnicki gol kao Milunovic. Zamalo moj crni brat danas da da gol.
Veliki pozdrav, i nemojmo se zamlacivati sada Ligom Evrope, kada ovoliko puta kiksnete u domacem prvenstvu, koje se i ne moze bas smatrati dosta dobrim, u Evropi nemate pravo da nesto ocekujete.

Reply
David мај 22, 2013 at 19:48

sta je sa Cikicem?da li neko zna?unaprijed hvala

Reply
INĐIJA мај 22, 2013 at 20:04

na pozajmici, ne drzi me za rec

Reply
David мај 22, 2013 at 20:07

hvala. 😉 nisam ga nikad gledao kako igra ali sam cuo da je potencijal

Reply
Kile мај 22, 2013 at 20:11

vracen je u omladince, trebalo bi da se vrati na leto

Reply
Heroes мај 22, 2013 at 19:47

jbt, 7 godina minimum bez titule, zadnja 2007, niko nije ni svestan koliko je to koliko je to tragicno !!! Postali smo Fk sledeca sezona !!!!!!!!!!!!! sramota za sportsko drustvo i armiju navijaca

Reply
MareDelija мај 22, 2013 at 19:45

Djole- Jagodina
22. мај 2013. at 19:12

Скривено због ниског рејтинга коментара. Кликни да видиш.

I jos jednom PUPUPUPUPUPUPUPU stidim se sto sam Zvezdas i sto sam potrosio i sekund vremena bodreci vas nule od igraca a jos vece nule od ljudi mamu vam maminu

Оцените коментар: Thumb up 4 Thumb down 10
Одговори

Звездашица заувек-Кад је тешко кад је лоше и кад ти не иде..
22. мај 2013. at 19:40

ДЕЧКО,ЈЕЛ СИ ТИ СВЕСТАН ШТА СИ НАПИСАО?ПА И ДА ЈЕ -3000000000 И ДА СМО ИЗГУБИЛИ СА 1000:0 НИКАД НЕ БИХ РЕКЛА ДА СЕ СТИДИМ ШТО САМ ЗВЕЗДАШ!ЈЕСТЕ,ОНИ ПОНЕКАД ИГРАЈУ ЛОШЕ,КАД ПОБЕЂУЈУ ТАД СУ НАЈБОЉИ А САД КАД ИМ ЈЕ НАЈТЕЖЕ САД ИХ ПЉУЈЕТЕ,ТРЕБА ДА ВАС БУДЕ СРАМОТА!ВИ СТЕ СИМПАТИЗЕРИ НАЈОБИЧНИЈИ,ВИ НИСТЕ НАВИЈАЧИ..ДА СТВАРНО ВОЛИТЕ ЗВЕЗДУ БИЛИ БИ УЗ ЊУ И КАД ГУБИ И КАД ПОБЕЂУЈЕ А НЕ ОВАКО..СТИДИТЕ СЕ СИПАТИЗЕРИ!КАД ЈЕ ТЕШКО,СЕВЕР ТЕ НЕ ОСТАВЉА!ЉУБАВ КА ТЕБИ ЈОШ ЈАЧА ЈЕ!ЦЗБГ!

Оцените коментар: Thumb up 0 Thumb down 0

svaka cast ovoj zvezdasici kako mu je rekla,kamo srece da ima vise takvih!svaka cast zvezdasice,ti si nas ponos! 😛

Reply
Heroes мај 22, 2013 at 19:49

ma sta zna klinka, ide na sever da se slika za fb 100 %, curama nije mesto u kopu !!!!

Reply
zoko мај 22, 2013 at 20:00

ma odakle ti znas da je ona klinka da ide na sever kako bi se slikala za fb?ima devojaka sto dolaze na sever glasnije pevaju i vole klub nego pola momaka pozera na severu licno sam video 10tak momaka na severu kako telefonom slikaju sebe a ni jedan od njih da zapeva dok su moja devojka i njene dve drugarice glas izgubile od pevanja

Reply
Foreign мај 22, 2013 at 19:53

Ma šta mu napriča… 😆 😆 😆

Reply
aleksandar kg мај 22, 2013 at 19:42

Hvala Bogu sto je Bata prodao tekmu Radnickom u Kragujevcu, na kraju bi smo bili treci……

Reply
dexy122 мај 22, 2013 at 19:41

Ovo je prikaz cele nase sezone u jednom mecu. Sada vidimo da ni Jankovic nije bio toliko los trener koliko su igraci losi, doduse ne moze on da bude drugar sa njima. Mora kao Rikardo, da se izdere na njih. Ako protiv Vose ne budu igrala Zvezdina deca, onda ne znam kad ce. Danas, na srecu Vosa izgubi, inace bi zavrsili na trecem mestu. Haos. Daudu koliko smo hvalili, a toliko zicera promasi. Nista ovde ne valja. Plasim se da jedino PRIVATIZACIJA ovde moze nesto da ucini. Davno sam rekao da gledam Zvezdu, zbog Zvezde a ne igraca. Tako ce biti i sledece sezone.

Reply
... мај 22, 2013 at 19:50

Daj ljudi kakva crna deca? Koja? Od 15-16 godina. Nazalost oni sto su imali kvalitet vec su pobegli. Imamo Mihajlovica i Mijailovica, oni poseduju kvalitet, tu je Savicevic i Spajic ciji je kvalitet upitan i to je to. Kazu Ozegovic, ljudi on se u Banatu nije nametnuo, Karaklajic- moze on igrati protiv Vose, ali nije on jos za prvi tim. Kazu vratiti Djurickovica pa on je zamena u Radnickom, kao i vecina klinaca koji su na pozajmici. Istina je surova a to je da nemamo podmladak kakav bi voleli. Cisto poredjenja radi Prosinecki, Piksi, Pancev, Ognjenovic, Vidic, Lukovic, Acimovic, Zigic nisu bili Zvezdina deca. Nama treba jaci, bolji skauting, da tu decu pronadje dok su bukvalno jos decurlija, da ih dovedu u Zvezdu sa 15-16 godina, znaci nama treba skauting, za sada je los, jer podmladak nam je pokaz toga

Reply
Ultras мај 22, 2013 at 19:40

Statut kluba, clan 18
Organi Kluba su:
-skupština, kao organ članstva;
-Upravni odbor, odnosno Odbor za hitna pitanja, kao organ upravljanja;
-predsednik Kluba, kao organ predstavljanja i reprezentovanja;
-Nadzorni odbor, kao organ nadzora;
-generalni sekretar, kao organ poslovođenja;
-sportski direktor, kao sportsko stručni organ;

Sta Dragan Dzajic pljuvaci? Koje ingerencije ima Dzaja? Da li neko zna zasto je pomilovan? Da li neko zna detalje sa sudjenja Dzaji? Da li neko zna sta je njegova supruga Branka donela na poslednje rociste kao dokaz o Dzajicevom imovinskom stanju? Ja znam, a isto tako znam da vi pojma nemate.
Podmece mu se da je bio za Jankovica kao trenera. Dragan Dzajic(stanite mirno kad citate ovo ime, posebno balavurdija) je rekao da se ne smenjuje trener preko noci, nego da se saceka analiza trenera i onda donese odluka. I to je to. Tako radi ozbiljan klub koji je Zvezda bila dok je Dzajic bio na njenom celu. Na inicijativu iz SNS, Murinjo je ostao trener.
To, da je Dzaju pregazilo vreme, moze samo diletant Andjus da prica. Dzaja plovi u ovim vodama duze nego bilo ko iz sadasnje uprave. On je vodio Zvezdu dok je MIrko Marjanovic bio alfa i omega u drustvu. Tada je bilo 100 puta teze uzeti titulu nego sada. I? Borio se bolje od bilo koga do sad, nikad se ne eksponirajuci kao sadasnji politicki otpad iz nase uprave. Pisao bih jos ali me mrzi… DRAGAN DZAJIC

Reply
... мај 22, 2013 at 19:55

Tako je. Cemu su svi kukali daj Dzaja vrati se, cija smo mi vojska i slicno, ako ga sada pljuju

Reply
David мај 22, 2013 at 19:40

Najbolje da igra ovo moje godiste 99 😀 .Samo oni su 1 u ligi.Juniori koliko ja znam 6 a kadeti 3.Ispravite me ako grijesim ali nisam dobro informisan

Reply
joda023 мај 22, 2013 at 19:40

sprdnja od kluba. bruka i sramota. nemojte majke vam kriviti igrače. ni vi ne bi radili za džabe.

Reply
zoko мај 22, 2013 at 20:06

u pravu si al oni godina primaju platu za sta koje pobede koje titule gde su u evropi a hiljade evra im lezi na racunu?dok mi radimo za sto dinara na sat i odradimo svoj mukotrpan posao ujedno hranimo svoje porodice i ostavljamo sa strane hiljade dinara da bi isli da bodrimo zvezdu odnosno te manekene kojima je neka biznismenska budala rekla da su fudbaleri!!!!srbija se kao drzava sve vise raspada a zvezda zajedno sa njom kao klub nazalost

Reply
joda023 мај 22, 2013 at 20:18

nema brate od nas ništa. od onako velikog kluba ostali su samo navijači. igrači su loši, para ne da nema nego se i duguje, a od transfera ako dobijemo đuture 3 miliona evra za po tima biće pun pogodak. nema od nas više ništa.

Reply
kid frankie мај 22, 2013 at 19:36

sto se zvizdalo samo panticu?

Reply
dexy122 мај 22, 2013 at 19:43

Pantic iz ljutnje sto zvizde publiku sutira loptu na istok. Dobio je i zuti karton zbog toga. Zvizdalo se i Petkovicu zbog greske kod drugog gola.

Reply
marakana мај 22, 2013 at 19:33

malodusna ekipa, kad ima pritiska ne valja, kad nema pritiska opet lose ! u tome je razlika izmedju nas i stoke, oni bi se borili do zadnjeg kola i ne bi dozvolili da se opet napravi velika bodovna razlika.a kod nas… sve gubitnici i uvek su pare problem, kao da ovi igraci slobode ili bilo kog drugog kluba iz lige zive u izobilju. a na marakani su nas nadigrali i donji srem i ofk i sloboda i ko zna ko jos ! i na kraju nasa stara parola,PRAVIMO TIM ZA SLEDECU SEZONU !

Reply
mile мај 22, 2013 at 19:32

Znaci gotovo. Nadao sam se ovakvom rezultatu. A sad zamislite da smo dobili derbi i onda izgubili kao sto i jesmo ovu utakmicu, a tako ce biti i protiv Vojvodine. Sta mislite da je tako bilo? Bolje ovako.
Sta sad? Kuda sad? Zar ima smisla placati licencu za jednu utakmicu u Evropi? I jos jednu novu bruku. Zar nije bolje zatvoriti vrata i prozore, sve ocistiti, oprasiti, baciti neupotrebljivo, izglancati ono sto valja (platiti ih), i za te pare sto bi platili Evropu, kupiti sto-sta neophodno.
Ja bih tako. Nikako se nebih molio onom izraelcu za nova zaduzenja. Nema smisla.
Prodajite bre sve (ako ih ko hoce), isplatite igrace bar sad na kraju i igrajte sa mladima i sa tim koji vrede i koje treba zadrzati. Tri igraca – tri. I to je nesto.
Ovo vise nema smisl. Na greskama se uci, kazu mudri ljudi, a u nas to izgleda nije tako. Zasto uporno ponavljamo greske iz proslosti? Zasto vracamo isluzene igrace, nismo Crveni krst? Sveza krv, mladost… To nam je jedini spas. Sta da kupujemo strance kad se samo brukamo, ne placamo ih, tuze nas, odlaze sa losim iskustvima, stvaramo los imidz (moze li losiji)???Hocemo da rasprodate tim, da igraju nasi omladinci (a ne da beze iz kluba), hocemo da im date sansu, da imate strpljenje… Da stvorimo nesto i mi, a ne samo dugove kao do sada.

Reply
A мај 22, 2013 at 19:31

NAPRED ZVEZDOOOOOOOO SAMOOOO NAPRED ,DOK TI IGRAS TU SMOOOOOOOOOOOOOO MIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII NNIKAD NECES BITIIIIIII SAMMMMMMMA MI SMOOOOOOOOOOOOO TVOJIIIIIIIIII SINOVIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reply
INĐIJA мај 22, 2013 at 19:48

dok igra, a? kako kazu stari, kad nemas sta pametno da kazes..

Reply
czv мај 22, 2013 at 19:30

U ovom prelaznom roku moraju radikalne promene da se naprave,da se svi koji nisu ni za bsk 2. ligu srbije prodaju(ako je to moguce) i da Stojadin napravi neku ekipu koja ce liciti na nesto.Sa pinto mora da uradi pripreme koje nikad nije,da se podigne kondicija da trce ko nenormalni,jer ono sto sam danas video j e tuzno…Vezni red ne postoji, sa Milijasem i kaduom je tuzna situacija,a tek danas je bilo za plakanje…Ninkovic kada bi mogao da se dovede,milijas da se proda i da se dovede neki plejmejker koji ce uposljavati krila(koja nemamo),jedino krilo je Lazovic(kojeg nemamo narednih godinu dana,tako da je su evropske kvalifikacije potrebni levo i desno krilo)mi smo ekipa sa 5,6 spiceva koji igraju krila…Milunovic,mudrinski,petkovic da se prodaju,da se dovedu zamene vredne Crvene zvezde…sve sto sam napisao je moguce,ali kod nas NE,JER NEMA PARA… Braco u zdravlje pa da sl.godine slavimo titulu u ovo vreme ako Bog da srece…

Reply
shoNE_bAr мај 22, 2013 at 19:33

..i tako vec 6 godina.
a,kao dovodimo samo najbolje iz lige..
bla bla bla!

Reply
dexy122 мај 22, 2013 at 19:47

Najgore je sto dovodimo najbolje moguce iz nase lige. Partizan iz svoje skole dovodi najbolje igrace, Vojvodina kad dovede dobrog igraca ne prodaje vecitima, a mi se plasimo da pogledamo u svoje dvoriste.

Reply
madness2233 мај 22, 2013 at 19:30

Da je Zvezda losa to stoji,2 kola pre kraja i pobeda od 10-0 nam nista ne bi znacila.Ljudi kvota iz 2-2 16,5 ! Razmisljajte i vi malo,imamo rok do petka da damo pare za evrolicencu,eto sada para. Treba ocekivati i protiv Vose u nedelju ili prelaze 1-2 ,2-1 ,ili goleadu recimo..7+ ce biti lepa kvota 😉

Reply
Vlada мај 22, 2013 at 19:26

mihajlovic jedini vredan zvezdinog dresa..

Reply
Delija мај 22, 2013 at 19:26

Evo zasto je Partizan sampion 6 godina.. To je stvar motivacije,pa nije je bilo protiv Partizana u mecu za titulu a kamo li protiv Slobode…Volim Zvezdu mnogo,ali ove igrace prezirem,gade mi se …

Reply
GORAN69 мај 22, 2013 at 19:25

БОЖЕ ПОМОЗИ!Шта рећи после свега овог,после новог блама,срамоте,.., после ове БРУКЕ?Одавно нисам коментарисао ни на једном сајту,било шта,па ни игру Звезде после дербија,али ми је сада у стомаку таква мука,таква тежина да не знам шта рећи осим да ме све ово боли и да немам ријечи све ово описати.Тако да ће и овај коментар остати једна велика празнина,баш као што је то празнина звездине игре. Само ћу рећи,још и то,да Звездин дрес заслужују само:
-Бајковић,Спајић,Ожеговић,Савићевић и Михајловић(јер су сва4 млади,и треба има дати бољу шансу),Каду и Дауда( јер без њих нема игре и голова) и Лаза,јер је стварно потребан Звезди и Звезда њему,након ове повреде, и можда још,Асамоа(јер није ни добијо толико шансе да му се може наћи мана или врлина,али за оно што је добио,заслужио је и ово „можда“) и Мијаиловић. Остали на врата из Звезде,сви до једног,па чак и Милијаш.Наравно,ово је само моје мишљење,и ја сам га изнијео,док ви,моје делије,можете да мислите другачије или слично,и да ми лупате + или -.ЖИВЕЛИ МИ,и да се никада за никада више,оваква БРУКА од наше Звезде не понови ПОМОЗИ НАМ ГОСПОДЕ БОЖЕ!

Reply
Rajko мај 22, 2013 at 19:25

😳 Ovi nazovi fudbaleri obrukaše Zvezdu i nas navijače koji volimo i navijamo svim srcem za naš voljeni tim.Sve rasprodati i stovriti novi tim koji će biti dostojan imenu Crvena Zvezda prvak evrope i sveta.Ja i dalje navijam do groba za moju voljenu Zvezdu ali ove manekene ne mogu da smislim više. :facepalm:

Reply
... мај 22, 2013 at 19:20

Na zalost ovo nikako ne ide na dobro, samo da ne izgubimo i drugu poziciju. Sada jedno pitanje za vecinu posetilaca ovog sajta, da li i posle ove danas katastrofe mislite da ova Zvezda sa ovim igracima i ovim finansijskim problemima pri dovodjenju igraca treba da proda Lazovica, Milijasa, pa i Kadua. Da li ste danas videli na sta lici igra nase Zvezde bez njih, ni prici golu protivnika ne mozemo, ni prici

Reply
Zvezdas ne delija мај 22, 2013 at 19:24

A na sta igra licila sa njima na derbiju i pre derbija? Da se klub ne zove Crvena Zvezda i da nema takvupodrsku bili bi 10ti na tabeli…Ej, Mladenovic,Petkovic,Mikic,Vesovic,Garido,Dauda,..joj kakvi igraci..ma mars bre

Reply
... мај 22, 2013 at 19:58

Druze reci onom ko te napravio mars 😀

Reply
Zvezdas ne delija мај 22, 2013 at 20:09

Druze to nije bilo tebi upuceno,nego onima koji iz dana u dan blamiraju taj svetu dres, grb i navijace

Reply
fringe мај 22, 2013 at 19:20

Nema se sta zameriti igracima ipak se nisu oporavili od poraza u proslom kolu… :facepalm:
MORE MARS BRE IZ SVETINJE!!!
Lepo sam ja napisao da ovde nema igraca za Zvezdu. Dobro ima po neki. Ali ti ce se sigurno prodati ovo leto tako da obrni okreni nema nikog za Zvezdu. A cekam poslednje kolo pa da lepo pojedinacno analiziram „igrace“.

Reply
Iznogud мај 22, 2013 at 19:16

Dauda, neka shvaticete jednog dana da je on samo izvikan i nista vise, da li vi stvarno mislite da igrac stranac u 25-oj godini dolazi u nasu ligu ako je svetska klasa, ok da on ima 20-21 godinu, ali otvorite oci. 12 utakmica-4 gola
u Kalmaru na 129 utakmica dao 33 gola, pa to je na svakoj cetvrtoj utakmici go, slabo je to za nekog napadaca razbijaca,(pri tom ima skoro najvecu platu, a doduse mozda i najvecu samo nisu to prikazali, mada ne ulazim u to) daleko je on od klase za sta ga vi smatrate, daleko

Reply
bojan мај 22, 2013 at 19:13

😀 😀 😀 😀 😀

Reply
INĐIJA мај 22, 2013 at 19:15

smej se, smej…uvek se smeeeeeejjjj…. 😆 😆 😆
pa sta drugo da kaze covek 😀

Reply
Djole- Jagodina мај 22, 2013 at 19:12

I jos jednom PUPUPUPUPUPUPUPU stidim se sto sam Zvezdas i sto sam potrosio i sekund vremena bodreci vas nule od igraca a jos vece nule od ljudi mamu vam maminu

Reply
Звездашица заувек-Кад је тешко кад је лоше и кад ти не иде.. мај 22, 2013 at 19:40

ДЕЧКО,ЈЕЛ СИ ТИ СВЕСТАН ШТА СИ НАПИСАО?ПА И ДА ЈЕ -3000000000 И ДА СМО ИЗГУБИЛИ СА 1000:0 НИКАД НЕ БИХ РЕКЛА ДА СЕ СТИДИМ ШТО САМ ЗВЕЗДАШ!ЈЕСТЕ,ОНИ ПОНЕКАД ИГРАЈУ ЛОШЕ,КАД ПОБЕЂУЈУ ТАД СУ НАЈБОЉИ А САД КАД ИМ ЈЕ НАЈТЕЖЕ САД ИХ ПЉУЈЕТЕ,ТРЕБА ДА ВАС БУДЕ СРАМОТА!ВИ СТЕ СИМПАТИЗЕРИ НАЈОБИЧНИЈИ,ВИ НИСТЕ НАВИЈАЧИ..ДА СТВАРНО ВОЛИТЕ ЗВЕЗДУ БИЛИ БИ УЗ ЊУ И КАД ГУБИ И КАД ПОБЕЂУЈЕ А НЕ ОВАКО..СТИДИТЕ СЕ СИПАТИЗЕРИ!КАД ЈЕ ТЕШКО,СЕВЕР ТЕ НЕ ОСТАВЉА!ЉУБАВ КА ТЕБИ ЈОШ ЈАЧА ЈЕ!ЦЗБГ!

Reply
Collonelo мај 22, 2013 at 19:57

Zvezdasice ja te volim !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 😳 😀 A ti Djole slobodno navijaj za druge takvi nam ne trebaju !!!

Reply
Dusan RSRS мај 22, 2013 at 19:10

Eee braco moja,tuzna li je realnost nasa… 1-2 na MARAKANI !!!
Opet se pokazalo,nema LAZOVICA nema ni fudbala!
Sta li ce tek da bude kada ga prodaju?
Ovog ljeta u CZV ce vise nego ikad do sad ,,METLA“ pokazati sva svoja svojstva!

Reply
miljan мај 22, 2013 at 19:09

Neko sada napisa „Zadržati Miluna“
MOLIM!!! Da li postoji i jedan razlog da tog igrača ne prodamo ako nam se za njega ne ponude pare?

Reply
Vlajko37 мај 22, 2013 at 19:33

U potpunosti se slazem sa tobom! Decko je veliki Zvezdas, ali ocajan fudbaler.

Reply
Djole- Jagodina мај 22, 2013 at 19:05

Da se najezis i svako ko voli Zvezdu moze samo da kaze PU PU PU PU PU sram vas bilo obraza pa zar posle neverovatne podrske kakvu nemaju ni neke evropske ekipe vi ovako da nam vracate .Obraza nemate to je ocigledno ali ova uprava ako zeli podrsku DELIJA morace da izbaci (izbaci ne proda)ma isutira vise od pola nedostojnih zvezdinog dresa inace i oni mogu na celu sa Dzajom da kupe prnje.Igracemo u beton ligi ali dostojanstveno a mi cemo uvek biti tu bar 15-20 hiljada u proseku.PIPIPIPIPI mamu vam j……. u pi….. pede….sku je…m vam i seme i pleme

Reply
lpool мај 22, 2013 at 19:02

Nek nam je Bog u pomoci..

Reply
LAKI мај 22, 2013 at 19:02

E sad lepo prodati sve ,imamo 23 igraca,ako zatreba,nekog iz omladinske i to je to
Koji ce nam ku rac igraci od po 30 +godina sa velikim primanjim aako nista ne mogu da urade?Ne kazem nista za MILIJASA koji je nedostajao danas,nego za petkovica,mijovica itd
Iz ovog sastava zadrzati Bajka,Spajica,Miluna,Lazu,Savicevica,Vesovica i Cadua,sve prodati.

Reply
Denis мај 22, 2013 at 18:54

I konacno neka mi neko kaze po cemu ovaj Spajic moze da bude stub odbrane. Po cemu? Lupite minus, ali bar razmislitre. Lik koji je napravio dva penala igrajuci rukom bez potrebe, koji stane u sred protivnickog napada, kao nesto mu se ucinilo, koji je na sve i jednom do sada susretu pokusao da glumi Lusija ili Pikea pa da on kao nesto povuce loptu pa je preda, ali uvek preda protivnickom fudbaleru, pa jel to buducnost Zvezde, kazu mlad, pa onda neka ga na klupi dok ne sazri, sa takvim stoperom nema titula, nema. Onda se cudite kada nam Partizan napravi razliku desetak bodova, a svi pravdate ovog kako kazete novog Vidica, nije on ni V od Vidica

Reply
INĐIJA мај 22, 2013 at 19:05

Oces ja da ti kazem? Zato sto ga ti i tebi slicni dizete u nebesa posle jedne utakmice i zato sto se poredi sa Vidicem SAMO zato sto lici na njega. Eto, i Daudu ste hvalili pa kad covek nije dobio platu, sto da se sekira. Je l’ ti sad neko rekao konacno ili treba jos da se crta i boji ? Kakvih nas sve ima na Severu!

Reply
Denis мај 22, 2013 at 19:07

Ja ga branio, nadji kada sam bilo sta rekao u njegovu korist. Jednom sam samo njega komentarisao kada je napravio penal i tada su svi rekli da je mlad da treba da igra, ja ga nikada nisam branio, pronadji tu informaciju i svaka ti cast, znaci ne lupaj

Reply
INĐIJA мај 22, 2013 at 19:08

Pa nisi ti drugar, ali cim je zaigrao nije covek mogao da se odbrani od hvalospeva i ostalih gluposti…prelistaj malo forum i samo ce ti se kasti…

Reply
INĐIJA мај 22, 2013 at 19:14

A ja sam mislio da si ga bas ti konkretno branio? Vidis li da pise i ‘tebi slicnima’ ? (sad jedno pitanje za admine)- kad mislite da uvedete IQ test za forum?

Reply
INĐIJA мај 22, 2013 at 19:07

Pisao sam malo pod afektom od utakmice, u preovud: dizete ih u nebesa posle jedne utakmice i spominjete LS, a oni su ustvari gola kur#ina…. Pantica ne zelim vise da gledam u Zvezdi, kao ni Vesovica, Petkovica, Mladenovica i slozitete se Mikica koliko god da je coveku bilo tesko…

Reply
boban мај 22, 2013 at 19:11

…mozda gresim , ali spajic je po meni poprilicno spor igrac i tu cemo imati sa njim uvek probleme…

Reply
INĐIJA мај 22, 2013 at 19:16

ne gresis? 😐

Reply
Kojke мај 22, 2013 at 18:54

Fenomen je da se sad opet nervirate svi. Za mene je ova sezona bila zavrsena kada je Jojic dao gol. Sada samo cekam prelazni rok da vidim moze li Stojadinovic napraviti bolju ekipu. Sadasnja ekipa me ne interesuje.

Reply
marko мај 22, 2013 at 18:50

Ljudi shvatite da je nas NAJVECI PROBLEM SELEKCIJA IGRACA!
– Pa mi imamo samo dva ofanzivna vezna (da kazemo dve desetke) Kadua (koji nema sa kime da igra u paru na sredini) i Savicevica (koji i ne igra)! I ocekujemo da igramo! Ma dajte! Nema nista, dok nam igra zavisi od Milijasa, Milivojevica i takvih nepokretnih balvana! Jbg. surovo ali realno!

Reply
... мај 22, 2013 at 18:48

A kada sam pitao po cemu je to Dauda bolji od Mudrog svi lupaju minuse, a Mudri dade go za razliku od onog. Dauda zna samo da trci i to je to

Reply
Denis мај 22, 2013 at 19:06

Slazem se sa tobom, Dauda za pare koje prima ne sme da masi sa peterca dva puta na jednom mecu, lik je uzasan. Asamoa, Mudri, Mihajlovic, svi definitivno zasluzuju vecu minutazu pored ovog Daude, branite ga branite, ali lik je dobro rekao

Reply
ssss мај 22, 2013 at 18:48

nema nama spasa

Reply
Realan82 мај 22, 2013 at 18:48

Ovo je odlicno,sad lepo od prvog kola kvalifikacija,petnes dana kraci odmor manekenima.

Reply
Bogdan мај 22, 2013 at 18:54

Nema odmora bre!Nisu zasluzili!Idu oni po splavovima!

Reply
dex мај 22, 2013 at 18:48

Ovo je neverovatno!!! Neverovatno!!! Ne mogu da verujem! Večeras ne smem izaći napolje iz kuće (iz Užica sam). Žao mi je ovog SaPinta jer ovima ni Murinjo ne bi mogao da prenese i nauči iz nešto! Sve prodati ali sve ako ima neko uopšte da kupi ove, nazovi, fudbalere!

Reply
Kastro мај 22, 2013 at 18:47

E sada ce mozda pojedinci da primeta koliko ovom timu znace Lazovic i Milijas, pa vidite da bez njih oni izgledaju kao drugoligaska ekipa, priliku da stvore ne mogu. Samo steta sto je Laza ozbiljnije povredjen, jer ko ce da zameni nekoga od njih dvojice, ko?

Reply
Божа мај 22, 2013 at 18:46

Не знам чиме је овај Петковић заслужио да носи Звездин дрес?

Reply
JAS87 мај 22, 2013 at 18:58

ma da sad je petkovic problem :facepalm:

Reply
Божа мај 22, 2013 at 19:07

па није једини али огроман број грешака, не само данас, је потекао од њега. :facepalm:

Reply
Iznogud мај 22, 2013 at 18:45

Kada sam pisao da Dauda jednostavno nije taj centarfor za Zvezdu dobijao sam sve same minuse, cerovatno cu ih i sada dobiti, ali pogledajte njegov ucinak i platu koja mu je obecana, pa za te pare mozemo naci napadaca a ne kloca koji daje go na svakoj 4 utakmici. Pogresna investicija totalno, ne samo danas da se izmasio lik redovno propusti dve-tri odlicne prilike, i onda kada nesto nabode kao on klasa, da kako da ne

Reply
Iznogud мај 22, 2013 at 19:12

Neka shvaticete jednog dana da je on samo izvikan i nista vise, da li vi stvarno mislite da igrac stranac u 25-oj godini dolazi u nasu ligu ako je svetska klasa, ok da on ima 20-21 godinu, ali otvorite oci. 12 utakmica-4 gola
u Kalmaru na 129 utakmica dao 33 gola, pa to je na svakoj cetvrtoj utakmici go, slabo je to za nekog napadaca razbijaca, daleko je on od klase za sta ga vi smatrate, daleko

Reply
bugarin мај 22, 2013 at 18:44

kakva sam ja budala igram iz x -2 a ono iz 2-2 laganica..znao sam da ce izgube tekmu,bolje da puste dzajica da igra i stojadinovica i sa pinta bolje bi prosli sig…

Reply
MM мај 22, 2013 at 18:44

SA PINTO NE BI NI NACRTANU OVCU SAČUVAOM, NAPOLJE SVI IZ ZVEZDE KOJI SU SAD U NJOJ OD IGRAČA PREKO UPAVE I TRENERA, DA OSTANU SAMO EKONOMI I ČISTAČICE I DA DODJU LJUDI KOJI VOLE OVAJ KLUB OMESTO ONIH KOJI SU HTELI PREKO NJENOG IMENA DA S EOBOGATE I REŠE SVOJE FINANSIJSKE PROBLEME, SVE OSTALO VODI GAŠENJU KLUBA

Reply
Realan82 мај 22, 2013 at 18:50

E bas si im odbrusio.

Reply
Rajko мај 22, 2013 at 18:40

E ovo više nije Zvezda ovo su bre nesposobnjakovići sve ih motkom oterati za njih neće ni opštinska liga dati ni pišljivi dinar

Reply
Bogdan мај 22, 2013 at 18:38

SVE OVO TREBA RASTERATI.BEZI BRE MANEKINE SVE.SETITE SE KO JE SVE NOSIO OVAJ DRES SVETI!

Reply
Rajko мај 22, 2013 at 18:28

C Zvezda Sloboda 0.1 Nosite se manekeni

Reply
MM мај 22, 2013 at 18:25

nadam se opstanku u ligi sledeće sezone, očekivati bilo šta više od toga sa ovakvom ekipom je nerealni optimizam

Reply
INĐIJA мај 22, 2013 at 18:28

Nema nista od titule narednih NEKOLIKO sezona, to je ono sa cim ce svaki Cigan morati da se pomiri, jer ova ‘ekipa’ to ne moze.

Reply
asfg мај 22, 2013 at 18:12

Utakmica bez rezultatskog značaja, a Savićević i Mihajlović sjede na klupi. Nije ni čudo što djeca odlaze iz Zvezde.

Reply
Iznogud мај 22, 2013 at 18:41

Kako nema znacaja, a kada nas Vojvodina predje na tabeli i kad budemo treci ni tada nece biti nikakvog znacaja

Reply
INĐIJA мај 22, 2013 at 18:10

Privatizacija ili beton liga.

Reply
Bogdan мај 22, 2013 at 18:48

Sve mi se cini beton liga… :facepalm:

Reply
delijaMNE мај 22, 2013 at 18:03

Lijepo je Savija na navijanju protiv metalca rekao..“ Stoka je uradila sta je uradila…. mi za nas: SVUDA GRMI OKOLAO, NASA PJESMA PONOVO…“

Reply
Vlajko37 мај 22, 2013 at 18:00

Ocaj zivi. Razumem tezak poraz od Partizana i sve, ali Sloboda nas je demolirala u prvom poluvremenu. Pa ljudima dva cista gola ponistena zbog ofsajda?! Niko nikada nece moci da me ubedi da su Mijailovic i Milunovic igraci za Zvezdu. Zalosno je, i svi treba da se stide toga sto je Petkovic jedan od najboljih danas, ako ne i najbolji.
Ako nista drugo, jedva cekam da vidim mog crnog brata Natanijela!

Reply
Vlajko37 мај 22, 2013 at 18:10

Posle onakvog prvog poluvremena ne promeniti nijednog igraca na poluvremenu. Nemam komentar. Nema ovo veze sa tim sto ja gotivim Asamou. Strasno!

Reply
Dejan мај 22, 2013 at 17:59

Znate sta ljudi, oduvek sam bio protiv resenja “krenuti od nule“, ali kada vidim ovo, mislim da je tako najbolje. Pa ovo je bre smejurija od tima. Spajic jeste pogresio ali ipak on ima samo 19 god. Sledece sezone Kirovski, F. Stojkovic, Spajic, Milutinovic, Mladenovic, Mijailovic, S. Srnic, Savicevic, Cikic, Mihajlovic,Ozegovic, pa nek budemo i sesti, bar ce se troskovi smanjiti

Reply
timmy мај 22, 2013 at 18:04

ko je milutinovic? andreja 🙂

Reply
Dejan мај 22, 2013 at 18:06

Vidi se da pratis klub. Mihailo Milutinovic, stoper, veliki talenat

Reply
ssss мај 22, 2013 at 17:57

Doslo vreme da zvez 😆 😆 😆 du ko kako hoce bedi 😎 😎

Reply
edis мај 22, 2013 at 17:55

😀 😉 😛 😛 😛 😛

Reply
Collonelo мај 22, 2013 at 18:52

VIDIMO DA SI NAUCIO DA STAVLJAS SMAJLIJE U KOMENTARE OK JE !!!!!!!! DERLE!!!!

Reply
edis мај 22, 2013 at 17:54

🙂 😛 😉

Reply
timmy мај 22, 2013 at 17:53

katanac!

Reply
mile мај 22, 2013 at 17:50

Ode mile lepo sa decom u kupovinu. Da mi pritisak nebi skocio, da mi se secer nebi pojavio, da ne cupam ovo malo kose sto imam… da se sacuvam i spasim stresa i nerviranja. Videcu na kraju rezultat.
Savet i forumasima: Ne sekirajte se i ne nervirajte se. Cuvajte zdravlje.

Reply
DejanS мај 22, 2013 at 17:48

U totalnoj nebitnoj utakmici, igra Dauda koji nonsalantno zicer promasuje, a i uskoro ce da nas tuzi za pare. Dok jedan od najpersepktivnijih mladih napadaca, Mihajlovic opet ne dobija sansu. Meni vise nista nije jasno.

Reply
DejanS мај 22, 2013 at 17:51

… osim ako Kokeza nije stavio pare iz 2 u 1 da nam plati Evropu. Blagi boze nasta smo mi spali.

Reply
LAKI мај 22, 2013 at 17:54

Dejane vala me nasmeja od srca hahahahahah

Reply
Delija_ZH мај 22, 2013 at 17:58

hahahaha i ja sam na to pomislio 😀

Reply
Bogdan мај 22, 2013 at 17:48

NIJE VERSACE,NIJE ARMANI TO JE ZVEZDIN DRES VI MANEKENI!

Reply
Божа мај 22, 2013 at 17:45

Е мој Спајићу. Тако се не постаје играч

Reply
Ryber Palunko мај 22, 2013 at 17:55

Postaje, ali kao Tutora i Đorđević.

Reply
Delija_ZH мај 22, 2013 at 17:57

dobro brate jedan kiks….
Spajic je jedan od nasih najboljih prema tome molimte pricutite taj jedan kiks.

Reply
Божа мај 22, 2013 at 18:08

какав бре кикс? Није промашио лопту. Шта бре има он да мисли да је судија свирао офсајд?

Reply
Delija_ZH мај 22, 2013 at 19:06

jbg brate sta ja znam… i ja se bavim sportom dezavaju se cudne stvari. ipak su to ljudi.

Reply
Божа мај 22, 2013 at 19:47

Брате, кикс је онај Максин против Бордоа, кикс је Диикин гол кроз ноге против Бајерна у Београду `91. Ово је бре оно „ја мислим да је офсајд шта има да трчим безвезе„ А то је проблем у глави.

Bogdan мај 22, 2013 at 17:42

Igrate kao pi****ine!

Reply
delijaMNE мај 22, 2013 at 17:41

Ima li neko link?

Reply
MM мај 22, 2013 at 17:39

odbrana nam je na nivou zonske ili opštinske, ali najrealnije

Reply
Filip мај 22, 2013 at 17:41

ceo tim nam je na tom nivou

Reply

Leave a Comment