Moja Crvena Zvezda
Други пишуКлупска дешавањаФудбал

Стојадиновић: Не знам да ли Дауда остаје!

stojadinovicpintuПосле најаве менаџера Абиоле Дауде да ће тужити Звезду због неисплаћених зарада његовом клијенту, постоји могућност да се у нашем клубу понови прича за коју смо се надали да ће бити део прошлости, а ни спортски директор Зоран Стојадиновић у изјави за Телеграф не може да гарантује да ће бити другачије и да Звезда неће остати без нигеријског нападача на крају сезоне.

 – Јако ми је жао да било који играч Црвене звезде напусти клуб на такав начин. Законски свако има право да поднесе тужбу. Закон је такав да уколико играч не прими три плате, случај оде на арбитражу – рекао је Стојадиновић за Телеграф неколико сати пре меча Црвене звезде и Слободе на Маракани.

Да ли ће клуб моћи да исплати дуговања према Нигеријцу?

Ако ме неко буде питао као спортског директора: “Да ли Абиола Дауда треба да остане у Црвеној звезди”, мој одговор је да. Да ли ће клуб успети да га задржи, стварно не знам – рекао је Стојадиновић, наводећи да је питање делом и за једну од комисија.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

50 comments

Maksa мај 23, 2013 at 00:39

Gospodine Stojadinovicu.
Pa pokacaj omladimslu skolu, to mozes!!!
Ide leto Bogu hvala, ne trebas da odes dalje od Beograda. Pocinju sad turniri u malom fudbalu i hvataj klince. Evo imas tri nevidjeno jaka turnira sad. Borca, Batajnica, Ledine… Kakvi bre klinci igraju tamo koji nemaju klubove pa nemas gde da ih vidis. Pa kolilo je samo Partizan tako pokupio klinaca. Sulejmani je trenirao u BSK-Batajnica, ali niko ga tamo nije snimio nego na turniru i to mislim da ga je Drulovic video i naravno da je momak otisao u Partizan, bolje tamo da sutira loptu nego u beton ligi. Pun je Beograd danas klinaca koji igraju fudbal. Ti kao covek koji ume da prepozna kvalitet ako ne bi nasao bar 5 klinaca od 16, 17 godina od kojih mogu za dve godine uz kvalitetan rad da stasaju jaki fudbaleri onda nemoj ni da se bavis ovim poslom.

Reply
Miki Delija мај 23, 2013 at 00:31

Realno Stojadinovicu,pa ti ne znas ni da li sam ostajes…..Tek se sada vidi da smo putujuci cirkus i da smo dotakli samo dno…..

Reply
Pesho Sever мај 22, 2013 at 19:43

Za sve Delije pogledajte OBAVEZNO http://www.youtube.com/watch?v=AeOmSsGRNwU

Reply
INĐIJA мај 22, 2013 at 19:54

prekini sa blokiras sajt ovim glupostima, koga zanima zna gde da nadje emisiju

Reply
INĐIJA мај 22, 2013 at 19:54

prekini da blokiras sajt sa linkovima, koga zanima zna gde da nadje emisiju

Reply
Magistar мај 22, 2013 at 20:30

Alo „Indjija“ setaj bolje i ostavi decka,vidis da radi nesto korisno za razliku od tebe!

Reply
INĐIJA мај 22, 2013 at 22:42

korisno je to sto je po celom sajtu ostavio linkove jedne te iste emisije? a ovo ‘alo indjija’ mi je utisak veceri

Reply
joda023 мај 22, 2013 at 19:33

sprdnja od tima, kluba. mi smo nekad bili veličina a sad smo dno dna i treba što pre proglasiti stečaj i ugasiti ovo. ovo ne pišem zbog ova dva poraza vezana nego zbog ovog blaćenja voljenog nam kluba. dosta je bilo sprdačine. gasite više ovo molim vas.

Reply
Milan мај 22, 2013 at 19:09

Care ,prodaj ceo tim ,uzmi pare ,racunam bar 10 milki ,ostavi samo Spajica ,Savicevica ,Mijajlovica i pokusaj da zadrzis Daudu.
Ubaci mlade igrace ,a nije da nemamo talente ,dovedi na free neke igrace ,nekog stranca da kida i problem resen.
Bar da znamo sta igramo i zbog cega to radimo ,pa da budemo voljni i da istrpimo takvu ekipu ,a ne ove placene manekene da gledamo !

Reply
INĐIJA мај 22, 2013 at 19:18

Evo ti ga sad…. tebi je jasno da je Dauda doveden SATRO za dzabe, a da mu je plata 200 000? Je l’ moram da nastavljam dalje?

Reply
Milan мај 22, 2013 at 19:33

Pa tako je bilo i sa Cleom ,pa svi znamo epilog te price..
Ali ,ok ,neka procene oni koji znaju da l valja ili ne ,ako zna ostaje sa manjom platom ,ako nece manju platu ,ispisnica i cao .

Reply
Majstor мај 22, 2013 at 20:02

ja sam vec na ovom sajtu rekao da stojadinovic samo privikava daudu za jsl pasnjake da bi ga iduce godine uvalio partizanu….nazvao sam stojadinovica pravim imenom ali mi ne pustise komentar prije tri mjeseca a sad mi se cini da sve ide u tom smjeru 🙁

Reply
Milan мај 22, 2013 at 21:27

Ne verujem da ce da se ponovi slucaj „Cleo“ ,mada ,vreme ce pokazati..
Pomenuo sam njega poredjenja radi ,isto je tako bio prozivan da je los ,da nije kalibar za Zvezdu ,itd..

Kartmen мај 22, 2013 at 18:49

Idi i ti zajedno sa tvojim strancima.Nijedan stranac kurcoboljac nama ne treba nego Zvezdasi borci,a medju napadacima ih ima da biras Pantela,Ljuboja,Damjanovic,majstor do majstora,pa neka im je sto godina.Pogledajte ovog „starca“ napadaca iz Slobode sta radi u Toletovoj jupi ligi,a sta bi tek radili Ljuboja i Pantelic kojima isticu ugovori i koje bi Dzaja stara skola sigurno pre hteo nego strance,a Stojadin nece Bosancica,Ninkovica i ostale Zvezdase.

Reply
Iznogud мај 22, 2013 at 18:38

Kada sam pisao da je lik vezara sve same minuse sam dobijao, i sada cu ih verovatno dobiti, ali pogledajte njegovu statistiku, kakav je on centarfor, malo bolji skor ima od Barkosa, lik je danas pokazao sav svoj nekvalitet

Reply
INĐIJA мај 22, 2013 at 18:13

Vama covek da kaze da cemo za nedelju dana obrisati sav dug, vi bi euforicno poverovali. Kakav bre f8 u kosarci????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Reply
INĐIJA мај 22, 2013 at 18:14

znaci ne mogu da verujem da posle svega pojedinci i dalje sire pusta verovanja i nadu….daj da vise pogledamo istini u oci… u nasoj kosarkaskoj ligi se i dalje mucimo, a od septembra cemo da udjemo u f8 evrolige….pa neko vas gleda sa strane i smeje vam se, evo ja prvi!!!

Reply
Ryber Palunko мај 22, 2013 at 17:34

Brate, ako ne ostane, možeš komotno i ti s njim, jer to znači da smo klub koji ne može zadržati čistačicu, a kamoli bilo kog igrača. Nakon svih ovih godina, ničije me priče ne interesuju, ni tvoje, ni Čovićeve, da druge ne pominjem jer nisu pomena vrijedni (za vas dvojicu bar ima nade), jer na isti takav način i ja mogu biti rukovodilac kluba (kao i svoi nižepotpisani u komentarima), davati izjave, a ne plaćati igrače, te samo isticati kako smo u krizi.
Prosjaku ne treba rukovodstvo, on je prosjak i gotovo, zato ili rješavajte tu krizu ili gubite se i zaključajte vrata. Pun mi je organ istih priča ovi 5-6 godina.

Reply
zvezda мај 22, 2013 at 18:12

Da upotpunim tvoje izlaganje:

Pun mi je sličnih izlaganja, kako u medijima, tako i na zvaničnim konferencaijama za štampu.
Svaki radnik mora uvek, ali uvek biti konkretan i transparentan, ako ćemo naš klub vodti ozbiljno. Ne može to tako, ja radim jedno, dok za ostalo morate pitati drugog.

Reply
joda023 мај 22, 2013 at 19:36

evo ja ti kažem da smo sprdnja od kluba. velika sprdnja i sprda se pola evrope sa zvezdom. kakva liga evrope, kakvi bakrači? gubimo i od vojvodine čisto da se zna i završavamo sezonu kao treći. a kad malo bolje razmislim i to je odlično s obzirom kakvo je stanje u klubu i ko sve igra.

Reply
Milos мај 22, 2013 at 17:09

Samo neka ga ne isplate,pa neka se ponovi prica Kleo,mi nemamo lose,smrdljivci imaju i eto Dauda sa druge strane brda iduce sezone…..onda cemo se cesati….

Reply
Milos мај 22, 2013 at 17:09

*Samo neka ga ne isplate,pa neka se ponovi prica Kleo,mi nemamo love,smrdljivci imaju i eto Dauda sa druge strane brda iduce sezone…..onda cemo se cesati….

Reply
bojan мај 22, 2013 at 16:56

to su smesne novine i covic nije najavio top 8 , nerealno je

Reply
ssss мај 22, 2013 at 16:48

zamena je adrovic

Reply
Petak 13-ti мај 22, 2013 at 16:23

Ne serite nađite pare kako znate i umete,a ovako kada vam vidim izjave podsećate me na Lukića i kompaniju,ako ne uzmete sledeće godine titulu kod mene kod mene ste ugasili,kakve dve tri godine ja toliko čekati neću,a siguran sam da bar još dosta delija neće kao ja više da vas prate od nas mlađih kod ovih starijih delija ste odavno ugasili,kod nekih sad,a kod ostalih sledeće godine u ovo vreme ako ne uzmete titulu.

Reply
Igor мај 22, 2013 at 16:08

Dauda je doveden i nece ostati,a Mudrinski greje klupu i niko nece da ga kupi.
Garido je doveden i nece ostati, a Micko cak ni klupu ne greje i niko nece da ga kupi.
Znaci, pored tolike besparice, nama su propala 2 miliona!!!
Uprava napolje!!!

Reply
TITULAAA мај 22, 2013 at 16:25

doveli su da bi titulu osvojili

Reply
DelijaDBC мај 22, 2013 at 16:45

Lajkovao sam jer nisam video ovo uprava napolje, ja verujem u ovu upravu, znaju ljudi,al jbg sta ces kad su u minusu od 40 miliona, pa Lukic sa minusom od 20 miliona nije nista mogao,a sta bi tek ovi trebali da rade onda?
Dauda je igrac kakvog Zvezda odavno nije imala,samo ako Bog da srece da ostane,pa kad bi se upario sa Abubakarom nebi nas niko zaustavio!

Reply
Pesho Sever мај 22, 2013 at 15:57

Neka neko okaci sinocnu emisiju sa Covicem kazu da je bila odlicna i da je Covk najavio borbu za top 8 sto znaci da cemo imati dobar i jak tim….

Reply
TITULAAA мај 22, 2013 at 16:00

Ja sam gledao i pojeo ga je covic

Reply
Sasa cetnik sa podnozja Jastrebca мај 22, 2013 at 16:04

Ajde okacite emisiju braco.Hvala

Reply
bojan мај 22, 2013 at 16:18

KOJI BRE COVIC , TREBA PARA ZA TOP OSAM, PRVO SKOCI PA RECI HOP

Reply
Pesho Sever мај 22, 2013 at 16:42

Pa covece on je to rekao nisam ja-Pravimo ekipu koja ce morati da prodje top 16 fazu i u top 8 ako se ukaze bilo koja prilika mi cemo je sigurno iskoristiti eto to su njegove reci iz sinocne emisije skakali ne skakali on je to izjavio i ja mu verujem..

Reply
Magistar мај 22, 2013 at 16:51

A koja je emisija u pitanju??Moze link ili nesto interesantno da preneses ovde? Hvala

Reply
Pesho Sever мај 22, 2013 at 16:58

U pitanju je emisija na KCN sportu koju vodi Dejan Andjus i gost je bio Nebojsa Covic i samo znam da je na pitanje Andjusa vezane za ambicije u Evroligi odgovorio ovo sto sam vec napisao i ja cekam da izadje cela emisija na Ju tjubu pa cu ostaviti link…pozz

Reply
Magistar мај 22, 2013 at 18:06

Hvala cvare..cekamo link 🙂

Reply
Magistar мај 22, 2013 at 18:07

Care*

perus мај 22, 2013 at 15:43

zasto se ovoliko mucimo ovih 5-6 godina? bolje bi bilo da smo igrali par godina nize lige i vratili se bez potrazivanja, sta nam znace druga i treca mesta? meni ne bi bilo teze da gledam takvu zvezdu od ove sad.
a, sad ce da se natezu da produze rokove za dugove da bi dobili licencu za evropu, t.j. za ispadanje u kvalifikacijama. cemu to? zar postoje zvezdasi kojima je drago da to gledaju? stecaj je mnogo bezboljniji nacin

Reply
LAKI мај 22, 2013 at 16:07

Dugovi se ne brisu kad odes u 4.ligu,nego jednostavno ne mroas da ih placas dok si u 4.ligi
Sta sad,dovedemo mesija,objavimo srecaj i za 4 godine sa vratimo sa medijem u JSL 😀

Reply
perus мај 22, 2013 at 16:11

proveri bolje. brisu se dugovi i dobijas zabranu registrovanja novih igraca na recimo 5 godina. ali mislim da je zvezdin problem sto je mnogo dugova pod hipotekom, pa bi nam mozda uzeli maru

Reply
INĐIJA мај 22, 2013 at 19:57

ne bi Maru, ali okolno zemljiste sigurno bi, sto mu dodje isto a mozda i gore…

Reply
PEX мај 22, 2013 at 15:42

Treba prekinuti sa praksom dovodjenja igrača ako klub nema pare da ih plati jer čemu sve to vodi ako i dalje igrači odlaze bez obeštećenja ? Ispostaviće se da je Čović bio u pravu kada je insistirao da sezonu koja je na izmaku igraju samo igrači pod “ ZVEZDINIM “ ugovorom i omladinci .Bez para mučiće se ZVEZDA još sigurno dve tri godine

Reply
dexy122 мај 22, 2013 at 15:54

Jel mozes napisati iz kojih je ovo novina? Jesu to danasnje?

Reply
Magistar мај 22, 2013 at 16:58

Pise ti na listu..Nase novine(vikend izdanje) 🙄

Reply
markos мај 22, 2013 at 16:12

Ovi lazu pa rasturaju… Vajt za platu od milion godisnje, pa ne da nije realno, nego je presmesno :facepalm: Za koliko bi onda igrao Milicic, za 3M???

Reply
DSCU мај 22, 2013 at 16:13

Hahahaha sad sam hteo da napisem 😀 Vajtu Milion 😀
Al’ dobro, neka dovedu trojicu od svih ovih navedenih bice extra 🙂

Reply
bojan мај 22, 2013 at 16:25

TO JE FORA , MA DAJTE NE ZANOSIMO SE, TERIKO VAJTU MILION PO SEZONI , PA ON VEZE NEMA NI U RADNICKOM. ISKRENO OVO JE ONO STO ZVEZDASI SANJAJU I ZELE ALI ………….

Reply
Magistar мај 22, 2013 at 16:57

Po ovim prognozama tima mi bi imali jacu ekipu npr od reprezentacije Srbije i mnogiih ostalih hehe..haos..Ja mislim da je ovo neka grobarska igra placenih novinara textopisca da nas loze malo i stvaraju jaz izmedju uprave i nas..mislim daj Boze..ali nerealno 😆

Reply
pidza мај 22, 2013 at 20:44

Mada od Cove moze svasta da se ocekuje :)))))

Reply

Leave a Comment