Moja Crvena Zvezda
Клупска дешавањаОдбојкаТрансфери

Ана Бјелица за МЦЗ: Најлепше године сам провела у Звезди!

bjelicaczОдбојкашице Црвене звезде сигурно владају домаћом сценом, али судбина клуба је таква да мора да продаје најбоље. Ни ове сезоне неће бити другачије, а међу првима одлази капитен Ана Бјелица. После четири сезоне и исто толико “дуплих круна“ време је да неко други задужи цртицу испод свог броја, јер Ана мора даље. Звезди је дала много, а раскошан таленат су препознали у Пољској, где ће наставити свој ход ка звездама, али и са једном Звездом у срцу. На растанку, у разговору за наш сајт, опростила се од клуба и навијача које највише воли.

Дуго се нагађало где ћеш наставити каријеру, спомињале су се најјаче лиге Европе, а избор је на крају пао на Пољску.

Потписала сам за пољски клуб Хемик и званично се опростила од Звездиног дреса. У овом тренутку није било бољих понуда што се тиче врхунских играчица са којима ћу провести ову годину. Верујем да ћу напредовати, што ми је главни циљ.

Каква су осећања на растанку са Звездом?

Са једне стране сам јако срећна, а са друге и не баш, јер сам најлепше тренутке доживела у Звезди. Најлепше и најтрофејније четири године! Јако сам задовољна шта сам у тим сезонама баш ја била међу главним актерима! Неописиву захвалност приписујем нашем стручном штабу и управи клуба, који су нам давали подршку у сваком моменту, истакла је Ана.

Репрезентација?

Амбиције су увек на највишем нивоу, а ја ћу дати све од себе да будем у тиму за оба такмичења која су пред нама.

Порука за крај?

Захвалила бих се овом приликом Делијама и свим навијачима Црвене звезде који су били уз нас сво ово време, а нарочито на последњој утакмици финалне серије. Незаборавне тренутке су ми баш они приредили. Хвала!

Ани желимо пуно успеха у наставку каријере и још много освојених трофеја и надамо се да ће кад за то дође време поново задужити црвено-бели дрес са бројем 11! Срећно, Ана!

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

2 comments

dexy122 мај 24, 2013 at 19:32

Jel vidite ovo. Njima jedna utakmica znaci toliko, a fudbalerima na svakoj bude 10.000 a oni se ne bore.

Reply
Божа мај 24, 2013 at 09:35

Хвала теби Ана и срећно!!! Па нам се опет врати!!! 😛

Reply

Leave a Comment