Moja Crvena Zvezda
Клупска дешавањаФудбал

Микић, Каду, Петковић и Гаридо близу одласка

mikicНикола Микић, Мендеш Каду, Никола Петковић и Луис Гаридо близу су одласка са Маракане одмах по завршетку сезоне.Сва четворица ће отићи као слободни играчи.

 Тренер Са Пинту је данас распустио пола тима и шансу дао омладинцима, али се и даље наставља са реконструкцијом екипе. Иако је постојала могућност да уговори буду продужени са Микићем и Кадуом до тога изгледа да неће доћи. Никола Петковић је зимус добио уговор до краја сезоне са могућношћу да Звезда може аутоматски да продужи тај уговор на још годину дана, али ни то се неће десити.

Када је у питању Луис Гаридо, он је стигао на позајмицу од шест месеци, а на крају сезоне клуб би могао да откупи његов уговор за око 350.000 еура. Фудбалер из Хондураса није испунио очекивања, нити Звезда у овом тренутку може да издвоји толики новац тако да ће и он вероватно отићи са Маракане.

Од поменутих играча Мендеш Каду је био најплаћенији. Његов годишњи уговор је износио 120.000 еура. Некадашњи кашитен Никола Микић је имао четири пута мању плату. Луис Гаридо је за време проведено у Звезди зарадио око 30.000 еура.

Са Пинту није крио незадовољство након јучерашњег пораза и нагласио је да његов тим нема шампионски квалитет. Остаје да видимо да ли ће ова четири играча заиста отићи из Црвене звезде и ко би следећи могао поћи за њима.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

133 comments

bijelac мај 25, 2013 at 11:27

eto sta ti je fudbal.garido za par utakmmica dobije 30 000 eura..ejj to je meni dovoljno za tri godine zivota u luksuzu…

Reply
Kinez мај 25, 2013 at 00:11

Petkovic,Mikic,Kadu i Lazovic jajara prodane 😉 -ebo vas Stojadinovic

Reply
Denis мај 25, 2013 at 01:58

Kako glava?

Reply
Iznogud мај 24, 2013 at 18:39

Sve sami strucnjaci sastavljaju tim za sledecu sezonu, ako hocete jednog pravog igraca ali pitanje da li mozemo da go dovedemo, mada nije previse ni skup, rec je o mladjem bratu od Nemanje Matica- Uros Matic- igra za Kosice, gde je igrao i Nemanja, ofanzivniji je od Nemanje, jednostavno igracina. Momak je juce napunio 23 godine

Reply
@Iznogud мај 24, 2013 at 19:20

Ma da,samo ga dovodi Benfika…

Reply
Iznogud мај 24, 2013 at 18:32

Ovaj Mikic ima skoro najmanji ugovor, ne zna na kojoj poziciji igra, prebacuju ga gde stignu, uvek se borio, cutio i radio, jedini razlog zbog koga treba otici je da ode i zradi jer vec je usao u godine, a inace takvog jednog momka mi je zao sto nije uspeo da dodje do titule, zasluzio je. Srecno mu u svakom slucaju i ako ode i ako ne

Reply
LAKI мај 24, 2013 at 17:49

iskreno,na mikicu i kaduu smo mogli 2 miliuona da zaradimo mikic je 95 posto nas a kadu 90 ja mislim.

Reply
redjamo pobede мај 24, 2013 at 17:44

Zna li neko gde je mladi Pozar iz ekipe sto je igrala protiv Zenita? Ako nije kasno odmah ga vratiti

Reply
Djole- Jagodina мај 24, 2013 at 17:20

Nemojte molim vas vise BLIZU odlaska pa nek idu i nek povedu bar jos 5-6 sa sobom jer stvarno nemamo zivaca da se kidamo vise sa njima.priznajmo da smo urusili Zvezdu do te mere da sada nemozemo nikog da prodamo dok ostali svake godine prodaju po 3-4 za dobre pare pa izbace nekog omldinca osvoje titulu i tako redom vec 6.godina.Kod nas sve neki levaci i puzevi pa ih gomilamo iz godine u godinu i samo propadama,rascistiti to metlom pa od nule

Reply
Oli Delija мај 24, 2013 at 16:53

Trenutno je mali broj igraca iz nase lige koji mogu zadovoljiti apetite Zvezde,ali ni ovi sto su sad u njoj nisu nesto specijalno tako da mi se svidja ovaj odabir za ostrel ima ih jos ali ima tu i dobrih igraca sa kojima se malo radi i ne napreduju.Trener je covek koji selektira tim za utakmicu i postavlja taktiku motivise ekipu i vodi utakmicu ali pom.treneri moraju da rade malo pojedinacno sa igracima postavljanje,tehniku kontrole vodjenja lopte,suta ,prijem i tako dalje.Kao sto spori igraci imaju svoje mane tako ih imaju i brziji ali ako se to lepo odradi na treningu ako je igrac svestan svojih kvaliteta moze se dobiti dobitna kombinacija,Veoma se malo radi na tome,moje misljenje.
Ja sam igrao u to vreme desnog beka za jednu zonasku ekipu,svestan koliko znam da nemogu da dodam tacan pas na 3 metra opredelio sam se samo za defanzivu nema igraca koji me je prosao.
A sto se tice igraca iz nase lige izbor je veoma uzak ali ih ima.Npr.M.Petkovic iz ofk ili vasilic iz slobode,nikola lekovic iz rada ili elmunir iz jagodine,te slobodan lalic iz hajduka,tintor iz kg tijago galvao iz slobode.Pored nasih maladjih igraca koje nismo videli koliko mogu i neznamo njihove prave mogucnosti treba ostaviti i one tzv. iskusnije koji imaju dovoljan broj utakmica u nogama,Pantica,Mladenovica,Mijailovica,Milivojevica,Kasalicu,Mudrinskog,Asamou naravno Lazovica koji tek od proleca moze da pomogne pa Spajica,Savicevica,Karaklajica pa i Krneta kao rezervnog stopera koji moze da napreduje ako se sa njim radi.Skinuti im sa ledja titulu pustiti ih da igraju slobodno bez opterecenja,promeniti stil igre i dovesti trenera iz nase lige kao Stamenkovica iz slobode koji jeste neugledan ali zna posao i nase prilike i raditi individualno raditi na treninzima sto vise pricati i pricati i objasnjavati po sto puta ako treba dok ne ukapira koliko zna koliko vredi i gde mu je mesto.Sve ostale prodati ili kako god vec.
Preterao sam ga malo sa komentarom.

Reply
redjamo pobede мај 24, 2013 at 17:27

Napisao si dosta dobrih stvari, ali pomocni treneri ne moze bas u svemu tome sto si napisao da im pomognu. Moze neki savet tu i tamo, ipak je problem dublji i vidi se da smo daleko od modernog fudbala. 2 najvaznije stvari u fudbalu su „nicije lopte“ i ubacivanje iz drugog plana a mnogi kao da nikada nisu culi za to.

Reply
Oli Delija мај 24, 2013 at 17:32

Upravu si ali mi se cini da i ovo osnovno nisu savladali ili ga ne primenjuju.

Reply
redjamo pobede мај 24, 2013 at 17:43

Moze se i to poboljsati kod vecine, naavno da je tako

Reply
dex мај 24, 2013 at 16:28

Neverovatno je ko je sve bio u UO FK Crvena zvezda zadnjih 15-tak godina!!! Dobro je što ovaj klub još i postoji!!! Mada…mislim da nas za godinu-dve čeka sudbina Glazgova…nekako je po svemu to neminovnost….Mnogi su se u ovom klubu obogatili!!!

Reply
Kartmen мај 24, 2013 at 16:05

U Platizan verovatno dolaze Delibasic i onaj kojeg su dobro zapamtili iz Genka,ovaj Barda http://youtu.be/b0z5S8vSBfg ,taj bard emancipovani 😀 http://youtu.be/3s4L9qdiMwM 😆 Neka,neka,neka,neka i mi cemo se pojacati samo Gazprom da da pare.

Reply
Realan82 мај 24, 2013 at 16:01

Koliko je zaradio Petkovic?

Reply
Oli Delija мај 24, 2013 at 17:34

Kako je igrao duzan je zvezdi.

Reply
bijelac мај 25, 2013 at 11:32

zaradio je nista,a naplatice mnogo….

Reply
aleksandar kš мај 24, 2013 at 15:49

http://www.youtube.com/watch?v=uXlNSPXNGXM ovi su trebali da igraju još prošle godine sad bi bili prvaci.

Reply
ssss мај 24, 2013 at 14:53

Kupi mi majko top 😆 da pobijem gamad sto nam unistise sve 😆

Reply
Zvezdas ne delija мај 24, 2013 at 14:31 Reply
Saša мај 24, 2013 at 14:30

Ima raznih ideja za igrače ko treba da ostane, a ko da ide. Takođe sam i ja svoje izneo i opet ću. Od igrača koji su igrali ovog proleća zadržao bi:
Bajkovića – jeste da ume da kiksne, ali mnogo više odbrani i nemoguće nego što kiksira. Iskusan je golman i kad je spreman može dobro da brani, a mi para za kupovinu golama nemamo
Spajića – mlad je i dobar štoper može i tek treba da igra, ima kvalitet za Zvezdu
Mladenovića – jeste da je jesenas bio u lošoj formi i da očajno centrira, ali ima potencijal. Dovoljan razlog zašto bi ga ostavio (da se ja pitam) imam ako samo pogledam Petkovića jednog bilmeza i bika. Bilo kako bilo Mladenović probija ko šilo, daleko može da povuče loptu, ima ona ulaženja u sredinu i komeša odbranu protivnika. Ne zna da centrira, ali može to da se popravi i da bude bek vredan Zvezdinog dresa.
Lazovića – ne treba trošiti reči, mada ćemo ga imati tek posle zime. Njemu je sad najteže i želim mu uspešan i brz oporavak.
Mudrinskog – u principu ga ne volim, sirov je, ali ipak nije najgori koji je bio u Zvezdi, mlad je može i da se popravi, snažan je i ipak ume da postigne gol.
Pored ove petorice ostavio bi naravno i Savićevića i Mihajlovića, ne i Ožegovića – kod tri trenera nije zaradio poverenje, nedisciplinovan je.
Pustio bi ili prodao ili otkazao:
Mikića – nema kvalitet za Zvezdu, stariji je. Naći mu neki klub uvek je pošteno igrao.
Petkovića – ističe mu ugovor, nije zadovoljio, igrač za pola sezone.
Kadua – odigrao je svoje u Zvezdi, vreme je za boljeg, mlađeg i bržeg.
Milivojevića – Prodati ga u Barselonu kako je svojevremeno za njega govorio Ranko. Po meni nema taj kvalitet, a možda će ga Barselona ipak hteti. Vrlo spor igrač.
Garida – nije zadovoljio, nikakav fudbaler samo trkač.
Milunovića – nema kvalitet za Zvezdu. Njegovi driblinzi su providni, kad čovek stane ispred njega ne može da probije.
U nedoumici bi bio za:
Kasalicu – Kasalica jeste brz, borben, i požrtvovan, mogao bi da ostane, ali samo na mestu špica. Nema tehniku ni snagu da probije po krilu. Za njega je samo izbacivanje u prostor kad je kontra gde njegova brzina dolazi do izražaja i tada je opasan po protivnika. Na krilu je slabo upotrebljiv.
Milijaš je stariji i spor je, mada je upotrebljiv, ali nije za brzu igru i prerastao je ovu sredinu.
Mijailović – nije znao nikad mnogo, a i to što je znao ugasili su mu izbacivanjem iz tima. Možda bi mogao da se rehabilituje. Ako dođe dobra ponuda prodati ga. Isto važi i za Milijaša.
Ostalo popuniti vraćanjem Stojkovića i dovođenjem igrača iz naše lige među kojima su i naša deca Kovačević, Despotović, Đurđević i omladinskog pogona. Prioritet da bude Popaj Stojanović iz Jagodine. I ako je moguće jedan stranac, NAJVIŠE DVA, ali samo ako su iznad kvaliteta naše lige.
To bi bilo moje mišljenje. Znam da je to neostvarivo i znam da se mnogi neće složiti. Ali mi se već 6 godina valjamo u blatu, mrcvarimo, premišljamo i većamo šta nam fali, ajde ko će šta će kako će, pred svaku sezonu sa novim nadama i opet kolaps i bruka. Bilo je dobro prošle sezone i da je Robi ostao verujem da bi uzeli titulu, ali Lukić uništitelj je i tu učinio svoje.
Mrcvarimo se sa nekim prosečnim i ispod prosečnim igračima koji stvaraju ime samo zato što su u Zvezdi inače za njih niko ne bi znao, dovodimo polovne strance, naša deca talentovana odlaze kud koji itd. Znači jel nemamo pare – oslanjamo se na NAŠU DECU PA KAKVA SU DA SU. Pokušati dovesti tri, četiri dobra igrača iz naše lige jer su oni već provereni. Iznad svega dovoditi brze igrače i ubrzati igru. Siguran sam da bi tako došao i rezultat.

Reply
Saša мај 24, 2013 at 14:40

Pntića sam zaboravio i nejga bi pustio.Nema kvalitet za Zvezdu. Kad je na beku ukopa se i pretrčavaju ga. Tako ga je Kasalica pretrčao dok je bio u Radu i dobio je crveni. Tako ga je sada protiv OFKe Čavrić prelazio.

Reply
Saša мај 24, 2013 at 18:10

Zaboravi i Asamou njega bi ostavio. On odaje utisak da može, njegova agilnost, ali ima još da se obrađuje. Kad god je ušao uneo je neku energiju u naš napad.

Reply
CZV мај 24, 2013 at 14:17

Evo sta su Novosti napisale,meni se licno ovo bas svidja,plus da dovedemo 2 golmana i mozda jednog ili 2 stranca i eto nam prave ekipe : Kako trenutno stoje stvari, Zvezdu bi u narednoj sezoni trebali da vode Uroš Spajić, Aleksandar Pantić, Vukan Savićević, Ognjen Ožegović, Luka Milunović, Marko Vešović i Stefan Mihajlović, kao i Darko Lazović, koga prethodno očekuje duža pauza zbog teške povrede ligamenata.Očekuje se i da veći broj igrača iz mlađih kategorija bude priključen prvom timu. Tu se pre svega misli na momke koji će biti u konkurenciji za meč poslednjeg kola protiv Vojvodine Jović, Stojanović, Brajović, Grujić, Grčić, Jakšić, Stojković, Čikić, Lazić, Karaklajić.

Reply
M.V.P мај 24, 2013 at 14:43

Pantic?????

Reply
CZV мај 24, 2013 at 19:31

Dobro brate,igrac vise manje nije toliko bitno,to su novine napisale a ne ja…

Reply
prkii мај 24, 2013 at 14:05

Ako neka im se vraca sve kad su namestili Jankovica protiv Radnickog!! Jedino bi Kadu mogao da ostane ovi ostali su jedna velika nula!!

Reply
burago мај 24, 2013 at 13:21

Bosancic ❗

Reply
M.V.P мај 24, 2013 at 14:45

Kad smo mogli da ga uzmemo za dz 101 nije hteo, sad mozemo samo da ga sanjamo, covek kida u J.Koreji!

Reply
Nikola мај 24, 2013 at 13:16

Petkovic i Garido mogu da idu slobodno , Mikic je borben i nije zasluzio da ide a tek Kadu koji nas je prosle sezone izvlacio a ove je bio povredjen ali od pravi veznjaka koji nisu defanzivni vezni imamo samo njega Milijasa i Savicevica , jer Milijovevic je zadnji vezni to sto ga mi forsiramo je druga stvar i Kadu ima tehniku , sut , ideju za igru , on nikako ne treba da podje , a Petkovic i Garido neka idu ali da pustimo Mikica i Kadu-a bez obestecenja , nama i ovako treba vezni sa Kaduom bez Kadu-a trebace 2 vezna , Mikic desni bek dobar , njegova ja alternativa Vesovic, onaj Pantic je DRVO jedno on moze samo povremeno stopera igras nisam siguran ali prosle sezone je bilo price da smo imali ponudu za Mikica koja je bila teska 1M ili cak i vise pa nije posao a sad treba da ga damo , a uz to nam je i potreban jer bi posao bez centa a onda bi nam trebao novi desni bek a ista stvar je i sa Kadu-om od svih godina sad je najpotrebniji , treba da prodajemo igrace , kupujemo kvalitetne a jeftinije i takoo pravimo novac a ne micemo igrace koji su solidni za nas fudbal , njih micemo bez centa da bismo kupovali nove igrace a nemamo banke :O

Reply
shoNE_bAr мај 24, 2013 at 11:54

Imam utisak da ce Garido za koju godinu da vrijedi par milona…
Mozda treba razmisliti,sacekamo sa njim.
zao mi jedino Kadua.
Ostali OUT!!

Reply
Mladjen мај 24, 2013 at 11:27

Da ostane samo Kadu.

Reply
Mare мај 24, 2013 at 11:18

Jedino Mikic mozda zasluzio da ostane, a
po meni Bajko treba prvi da ode, jeste on super lik idelija i zna da napravi potez i obraduje navijace ali mnogo kiksa, ja jos ne mogu da zaboravim bordo i njegov penal, pa onu procenu protiv jagodine, sramota je da ljudi sirom sveta gledaju i smeju se zvedi…

Reply
Petar мај 24, 2013 at 10:54

Petkovica pustiti pod hitno ! Pored toga sto ne zna nista momak je dijabola u glavi.Kad se samo sjetim sabananja sa Koromanom i udaranja protivnickih igraca bez lopte :facepalm: Kadu je morao bolje odigrati zavrsnicu prvenstva pogotovo derbi jedan je od najiskusnijih ali sledecu sezonu Vukanu treba dati sansu . Mikic je pruzao solidne partije postigao 3 gola, nema veliki ugovor mozda treba da ostane. Garido pocetak dobar zavrsnica losa necemo otkupiti njegov ugovor na kraju ispada da je samo Micku „ukrao“ minutazu. KO NIJE IZVADIO CLANSKU KARTU NEKA POD HITNO URADI!!!!

Reply
ssss мај 24, 2013 at 10:47

Jedino sto znam da je istina to da je onaj Lukovic bio najbolji od svih u mladjim kategorijama dok su igrali a sad zavsio decko negde u zonskoj ligi

Reply
Majstor мај 24, 2013 at 13:22

nije u zonskoj vec u Leotaru iz Trebinja -premijer liga BiH

Reply
ssss мај 24, 2013 at 14:04

Sad pogleda pise Grbalj

Reply
Neba07 мај 24, 2013 at 10:08

GK Bajković, Kirovski, Đuričić A.
DR Stojković F., Lazić
DC Pantić, Jakšić
DC Spajić, Jovanović B.
DL Mladenović, Brajović
MC Milivojević, Stojković N.
MC Milijaš, Mijailović
AMR Vešović, Karaklajić, Luković
AMC Ninković M., Savićević, Grujić
AML Lazović, Milunović, Čikić
ST Kasalica, Mudrinski, Jović

Kao što vidite može i bez kupovine igrača i bez
stranaca, a Đuričić i Ninković mogu doći FREE
Hoćemo našu školu !!!

Reply
Posavac мај 24, 2013 at 11:35

koji Djuricic???

Reply
kastiljo мај 24, 2013 at 11:57

fm ostavlja traga.

Reply
Titula je tako blizu! мај 24, 2013 at 13:49

Decko je mislio na golmana Andjelka Djuricica 😀

Reply
emontije мај 24, 2013 at 09:59

bitna je strategija kluba a ne samo trenutni rezultat i to smo mi naucili na tezi nacin.
da li napadamo ligu sampiona? ne.
da li je realno da cemo sa ovim timom i jos 3 igraca dobra uci u kup uefa? ako nam dodje ren ili bordo tesko, a doci ce nam ove godine verovatno i bolji od njih.
znaci treba imati dugorocan cilj – ekipu koju treba dobro prodati i razvijati i ukoliko se ukaze sansa parirati partizanu.
ova 4 igraca treba da idu jer na njima nista necemo zaraditi niti imaju potencijal. a da li su sampionski materijal, pa i nisu.
zadrzati bajkovica, spajica, vesovica, micka, luku milivojevica, savicevica, kasalicu, lazovica, daudu, luku milunovica i za rezerve f. mladenovica,asamoa, mudrinski, kirovskog. dovesti maldog levog i desnog beka, iskusnog stopera, ninkovica ako moze ako ne forsirati nekog klinca i to je to.

Reply
dejca мај 24, 2013 at 10:48

Ma i ovaj Bajkovic mi nesiguran, da se ne lazemo… Mladenovic da ostane? Svasta..

Reply
Saša мај 24, 2013 at 09:23

Dejan Anđus http://www.youtube.com/watch?v=aUt5xa92ve8
Veću bulju od čoveka nisam video. Ulizica, licemer, drukara, gnjida

Reply
Posavac мај 24, 2013 at 11:54

gledam ove nove emisije i ne verujem sta prica sad, a sta je pricao pre nove godine 😀

Reply
aleksandar kg мај 24, 2013 at 14:21

Covek je pre tri nedelje, kad mu je Stojadinovic bio gost, hvalio njega, Dzaju i Covica, a sprdao se sa Kokezom i Toncevim, sad gledam emisiju sa Covicem, on okrenuo pricu……Razmislite malo on da je neki novinar radio bi u nekom ozbiljnom listu ili na nekoj normalnoj televiziji……Abronosa klasicna, izlupeta 1000 stvari i onda kad se nesto od toga desi sav je vazan….. Utripovao je da je mnogo bitan lik i da se razume u sve……

Reply
dzoni мај 24, 2013 at 09:15

JAGOS VUKOVIC, MARKO MILINKOVIC, MILOS NINKOVIC, DANIJEL ALEKSIC, KOSANOVIC.

Reply
dejca мај 24, 2013 at 10:49

Tako je bre!!!!

Reply
ssss мај 24, 2013 at 11:09

jer bese njima istice ugovor na kraju

Reply
Aleksa мај 24, 2013 at 09:08

Ма људи морамо радити по њемачком систему, иначе смо доњи. Сад треба правити тим да би тек 2015-те мљели све од реда и оставили све иза себе на 10 бодова или 2016 одиграли запажену улогу у Европи (није битно које такмичење). Не може се без новца ништа напријеко, а ми га нажалост немамо. Како год, пуна подршка да се изврши генерални ремонт, јер ови немају оно што је најбитније – немају срце (част изузецима). Нека изгубе и 3:0, али када играју као витезови није ми криво.. Подршка Са Пинту и управи!!

Reply
Milan мај 24, 2013 at 09:45

Bravo brate !!
Gde bi smo sad bili da smo svesno pre 3 god zrtvovali isto toliko titula i postavili temelje zdravog sistema ..

Reply
Brana мај 24, 2013 at 09:06

Milos Ninkovic,Bosancic,Mrdja,Aca Kovacevic,Filip Stojkovic,Kosanovic…

Reply
Dzo мај 24, 2013 at 11:48

Dovesti slobodne igrace i Zvezdase Mrdju i Ljuboju i naravno Ninkovica umesto sadasnjih stranaca,a tri stranca angazovati na pozicije gde su potrebniji,pre svega na poziciji levog beka i krilnih napadaca,jer nemamo nijednog pravog krilnog igraca nakon povrede Lazovica sem ove omladince,a videcemo protiv Vojvodine koliko trenutno Ristic i Karaklajic mogu koristiti seniorskom timu,ako uopste dobiju sansu od prvog minuta,a ako pre njih napadaci Ozegovic i Asamoa dobiju sansu na krilnim pozicijama i pogotovo ako Maksimovic,koji je prodat i Reljic pocnu mec u Novom Sadu,a ne Stojanovic i Brajovic onda ti omladinci i nisu toliki talenti ili trener ne zna da prepozna potencijal mladih igraca.

Reply
Zvezdas мај 24, 2013 at 13:13

Ljuboja majstor fudbala http://youtu.be/5C8C52buuTI , http://youtu.be/mu7wyZXbGwQ ,a i nije više problematičan čak postaje uzor mladima http://youtu.be/RJL-x5ladmg i duhovit lik-Kaže na 2:29 na ovom klipu Podaj mu piwku(piwko znaci pivo na poljskom) umesto pipku(loptu) 😆 Koji lik.Bio bi ljubimac Delija.To je pravi napadac za Zvezdu kad vec Pantela nece da se vrati.

Reply
Miki мај 24, 2013 at 03:00

Prica se da ce glodari da potpisu Kadua, a on im je navodno dao pristanak….

Reply
M.V.P мај 24, 2013 at 14:52

Drogiras li se ti sine???

Reply
Cava мај 24, 2013 at 01:09

Petkovic,Mikic i Kadu se taman bili ponadali da ce im Stojadinovic produziti ugovor ipak su zasluzili posto su namestili Jankovica u Nisu…

Reply
delija мај 24, 2013 at 12:26

daj bre ne lupaj vise!

Reply
Kastro мај 24, 2013 at 01:01

Ne treba okretati ledja ovim momcima, nije ni njima svejedno (naravno ima ih koji ne zasluzuju dres ni pod razno) ali ovo je nasa Zvezda i treba ih podrzati i kada ne ide, lako je navijati kada sve ide kako treba, ali pravi Delija treba da je veran kao pas ili kao sto kaze ova pesma. http://www.youtube.com/watch?v=a6NAiw52FLY

Reply
Srba мај 24, 2013 at 12:10

E moji Zvezdasi pa cemu minusi coveku, to je vasa vernost

Reply
marko bl мај 24, 2013 at 00:46

sretno i dovidjenja momci..znaci dovidjenja,.nadam se pravim pojacanjima na vasim pozicijama

Reply
aleksandar sd мај 24, 2013 at 00:42

Aj dalje, tek od 15 brojim..

Reply
Larionov Fetisov Makarov Krutov Kasatonov мај 24, 2013 at 00:33

ma koga briga za ove igrace,realno nisu za zvezdu.vecina zvezdasa sa kojima sam pricao i pre derbija su saglasni da ovaj tim nije sampionski.kad izgovaras ovaj sastav ne uliva poverenje,ne zvuci sampionski.sigurno ni ovaj komsijski sastav nije za prvaka,pa kakav je samo bio drugi gol protiv smedereva ono je slika i prilika naseg fudbala.klub koji je vec ispao pusta gol klubu koji je vec prvak.strasno,a strasnije je sto te iste nismo pregazili u derbiju.

Reply
uvek tu i u dobru i u zlu... мај 24, 2013 at 00:23

Ne mogu da verujem da Mikic ima toliko manju platu od Kadua. Pa on se bar deset puta vise bori na terenu nego Kadu. Treba oterati sve strance posto vidim da imaju deset puta vecu platu od nasih igraca…

Reply
gospodin мај 24, 2013 at 00:14 Reply
3 za 3 мај 23, 2013 at 23:54

Pokusavam sebe da ubedim da je ova ekipa bila egal pa i bolja od jednog Bordoa i ponizena od Slobode?Praveci nekakav rezime sada i onda,sada imamo jednog jedinog stopera Spajica (Maksimovic,Jovanovic) i jednog jedinog veznog (Kadua)ne racunajuci Milijasa koji je sve samo ne kreator!(Evandro…)

Reply
darkos мај 23, 2013 at 23:52

Ozegovic ako ne prestane da se ku*esa do kraja sezone,oterati ga obavezno,posto ce da pravi haos u timu 100 %.Da znate samo sta je radio dok je bio na pozajmici u banatu,ko da je zvezda barse a igra u banatu,gde je dao 2 gola ili 3 na preko 10 utakmica…

Reply
Kastro мај 23, 2013 at 23:54

2 na 14 utakmica, odavno govorim da nema kvallitet za Zvezdu mogu njega mnogi da simpatisu ali sa takvim napadacima se ne postaje sampion

Reply
INĐIJA мај 24, 2013 at 00:27

ladno je pred trenerom rekao ‘ima ovde i mladjih’… (informacija iz novina)

Reply
Milos мај 24, 2013 at 00:46

Ozegovic je odigrao sve utakmice u Banatu i postigao svega dva gola!Decko je samo izvikan,nema nista od njega,plus se kurci…..Kad napadac u drugoj ligi igra standardno i postigne svega dva gola,zna se da mu mesto u zvezdi NIJE!!!!

Reply
Srba мај 24, 2013 at 12:12

Greskom sam Milosu udario minus 😀

Reply
Cira мај 23, 2013 at 23:49

Kada pogledamo realno bez emocija i simpatija retko ko bi trebalo da ostane u Zvezdi…godinama se vec forsiraju igraci koji su dovedeni ko zna iz kog razloga i zarad cijih interesa.I to mogu da razumem…ne znaju…sta ces,ali njihovom bezobrazluku nema kraja oni cak nece ni da se bore…
Zale se da ne primaju plate…pa plata mora da se zaradi…Svaki radni covek prvo odradi posao,pa tek onda dobije platu,podvrgnut je raznim kontrolama nadredjenih…zar vama nista ne znaci sto ste pod budnim okom delija…
Ovakvi igraci ne zasluzuju takve navijace i zato ODLAZITE !

Reply
Kastro мај 23, 2013 at 23:38

Ako odu zelim im svu srecu u daljoj karijeri, a ako ostanu naravo opet im sreco i da konacno postanu sampioni.

Reply
Srba мај 23, 2013 at 23:31

Polako sa otkazima. Mnogo ste nerealni i mnogo mastate. Od omladinaca imamo 3-4 igraca i to je to, tu smo gori nego ikada, osim Savicevica, Mihajlovica, pa i Spajica, mi vise nemamo nikoga ko je bas kvalitet, Micko je vec dugo u prvom timu i tu ga ne racunam. Iz domace lige uvek smo dovodili najbolje pa sta smo napravili: Miric je dosao kao mladi reprezentativac, Pantic isto, Mladenovic kao najbolji levi bek lige… da ne nabrajam dalje, malo je tu igraca koji mogu doneti prevagu, pare za strance nemamo jer cim kasni jedna plata oni ne igraju, imali ste milion takvih primera, oni su ovde zbog para, kakve Zvezde. Budimo realni. Znaci para za pojacanja nema mnogo, podrzavam da se sezona zavrsi sa omladincima jer rezultat nije bitan, ali ne moze se raspustiti ova ekipa, nema ljudi ko da igra. Razmislite malo i otvorite oci. Ozegovic se ponasa kao da je on glavni u timu a juce prikljucen, igrac koji se u Banatu nije nametnuo ovde glumi zvezdu http://www.mondo.rs/s291094/Sport/Fudbal/Makazice_za_aplauz_bezobrazluk_za_osudu.html?fb_action_ids=138478319676298&fb_action_types=og.recommends&fb_source=other_multiline&action_

Reply
dusanRS мај 23, 2013 at 23:30

hocete li vi ikako skloniti ovu anketu za derbi ? Ne mogu ocima da je gledam 😀

Reply
Lekso мај 23, 2013 at 23:01

Meni je pravo žao Mikića. Ima veliko srce.

Reply
INĐIJA мај 23, 2013 at 23:45

Jaaaadan.. da ga zadrzimo onda samo za tebe, jer ima veliko srce?

Reply
dexy122 мај 24, 2013 at 00:23

Ne ispustaj golubove. Rekao je da mu je zao, a ne da smo ga trebali ostaviti. Ja se slazem da je bio jedan od retkih koji je davao svoj maksimum, ali taj maksimum nije dovoljno dobar.

Reply
Lekso мај 24, 2013 at 12:17

Eto tebi u inat da Bog dao da ostane! I još Spajić,Vukan,Stefan,Ogi, a ostali kako se dogovore.

Reply
Petak 13-ti мај 23, 2013 at 22:54

Ostaviti Kadua,Kasalicu,Daudu i Bajkovića to je to!

Reply
INĐIJA мај 23, 2013 at 23:45

! 😀

Reply
Zvezdas Ivanjica Guerrini мај 23, 2013 at 22:53

Tako i treba…Vidim pominjete Kadua,zalite za njim…A ne shvatate da on kao stranac treba da pruza daleko vise od ovoga sto je do sada pruzao…Da se ne lazemo,ni Dauda nije odusevio,krenuo je odlicno,ali je onda stao,i nema ga nigde…Ali ipak,mislim,da je Dauda stranac koji moze da prodje u Zvezdi…Garido me potpuno razocarao…Slazem se da se trudi,da dosta trci,ali to takodje nije dovoljno…Nema tehnike,ne zna da igra unapred,a u derbiju je gresio i u defanzvivi….Dakle potpuno logicno je sto ide…Ocekujem jos dosta igraca da ode,i da se konacno oslonimo na nasu skolu…

Reply
TITULAAA мај 23, 2013 at 23:05

slazem se za kadua. On jeste dobar kad igramo protiv slabijih ekipakao sto je jagodina,sloboda ,radnicki. a kad dodje vosa ili partizan(nema g nigde 2 lopte nije dodao da valja) o evropskoj sceni da ne govorim. Nmz se sa 60kg igrati fudbal ipak nije on mesi ili cavi

Reply
Larionov Fetisov Makarov Krutov Kasatonov мај 23, 2013 at 22:50

ako 101 toliko zudi za strancima neka on licno izdvoji svoje pare,mi vise namamo ni para ni vremena za bespotrebnim eksperimentisanjem poput daude i garida.slazem se sa dole navedenim sastavima(madness,milan)
samo taj ninkovic,mislim da od toga nema nista.evo vec trecu godinu se njegovo ime provlaci ovuda.jos samo da neko odvali :jel dolazi dragutinovic?

Reply
ser мај 23, 2013 at 23:46

Belošejkin???

Reply
HCZ мај 23, 2013 at 22:50

Ти знаш да те волим , и без титуле нове,
Ти знаш да те сањам и кад ми не остварујеш снове .
Ти знаш да ћу стајати ту и следеће сезоне ,
Ти знаш да ћу те бодрити све док не буде боље !!!

Reply
ZVEZDA JE ZIVOT мај 23, 2013 at 22:50

Pa Dauda je sigurno kvalitetan napadac, samo nece on u Zvezdi igrati za dzabe, kad mu se daju pare sigurno ce da ekslodira, misljenja sam da zadrzimo Daudu !!!!!!!!!!!!!!

Reply
nemanja мај 24, 2013 at 00:01

ma nece on da ekspodira i da daje golove ako mu dadnes pare
njemu treba jedan igrac koji cem mu loptu cusnut u prostor a vjerujem da bi ovaj to iskoristi
a tako bi i mudrinski i asamoa i kasalica i ozegovic i sta ti ja znam bili efikasni

Reply
ZVEZDA JE ZIVOT мај 24, 2013 at 10:38

Za razliku od tvojih navedenih, Dauda ima i sjajn sut, sto si mogao primetiti u enkoliko meceva, a igrac koji tako cusne loptu u prostor mislim da je ZVJEZDAN MISIMOVIC !!!!!!!!!!!!!!!!! MISIMOVICU POMAGAJ !!!!!!!!! 😀

Reply
mile мај 23, 2013 at 22:43

Da odu kao slobodni igraci????
Da nista ne dobijemo za njih???? I vi podrzavate Stojadinovica? Pa i ja bih tako mogao da radim. Da otpustam igrace tek tako… Hajde idi, sretan put…
Zasto Kadu da ide? Milijas da kreira igru? Zato je Stojadinovic i doveo Pinta da bi mogao uticati na njega. I na klupu je seo. Za koju lovu da kupimo makar jedno pojacanje? Hocete od nase dece traziti titulu sledece godine? Ocete i njih da „polomite“ pritiskom i moranjem?
Ovo mi se NIMALO, ali NIMALO ne dopada.

Reply
Marko мај 23, 2013 at 22:38

Molim redakciju da ne iznosi neistine. Kaduov ugovor je na 250 000, a ponudjeno mu je na 120 da se smanji. Previse puta ste iznosili neistine. Kao i sada sto se gadjate ciframa. Garido ne kosta 350 hiljada nego 400 000 a Stojadinovic je izjavio (tada, u vreme kad je igrac bio u formi) da bi mozda i mogli da ga dobijemo za 200 hiljada… informisite se malo, dogovorite za sta se izjasnjavate kao istinito i nemojte vise da smanjujete i povecavate iznose. Ranije sam vasu stranu na fb citao vise nego Mister Red Star Belgrade, sad je obrnuto.

Reply
dvoglavi arapin мај 23, 2013 at 23:04

Ne koristim fb, citam direktno na stranicama ali se slazem da je redstarbelgrade dosta ozbiljniji od mojacrvenazvezda. Analize utakmica sa ovog sajta su dosta ismevane…

Reply
dexy122 мај 24, 2013 at 00:25

mister red star belgrade ili mrredstarbelgrade je youtube kanal. Ja mislim da ti mislis na redstarbelgrade.info sajt. 😀

Reply
Marko мај 24, 2013 at 10:50

Ne druze, mislim ono sto sam rekao, fb stranicu pratim vise njegovu sada nego njihovu.

Reply
Ninadu мај 24, 2013 at 11:54

A kad je to Garido bio u formi????
Koju je to utakmicu Garido odigrao dobro? Kog je to on igraca cuvao dobro, tj stavio u dzep?

Reply
Maksa мај 23, 2013 at 22:37

Zna Pintu sta radi… Imajte u vidu da ce na pripremama mnogi jos da odpadnu. Taj Garido da nesto vredi ne ni promakao skautima bogatih Skandinavskih klubova… Skockace nam portugalac ekipu videcete. Bez stranog trenera nema nista, dace Bog da nam Pintu jos dugo ostane i polako spremati teren Muslinu, otom potom…

Reply
Pesho Sever мај 23, 2013 at 22:30

Ljudi moji ja podrzavam svim snagama ostanak Stojadina u Zvezdi ali ne mogu da verujem da on kaze da hoce da kreira nasu igru preko Milijasa znam ja da ga vecina nas voli mislim na Milijasa ali shvatite da on vise nije onaj Milijas koji je bio pre 5-6 godina cim neka malo jaca utakmica on se ne vidi ima on levicu i dalje dobru ali nije to-to sto Zvezdi treba ja cu to uvek pricati i plus ima mnogooo jaku platu…

Reply
dvoglavi arapin мај 23, 2013 at 22:29

Ocigledno je da ce ovog leta tim napustiti od 10 do 15 igraca. Petkovic, Mikic, Kadu kao slobodni, Garido se vraca kuci i Maksimovic koji je prodat. E sad, tu je ubojiti Mijovic kojem istice ugovor na kraju ove sezone. Verovatno odlaze Reljic, mozda cak i Krneta i Asamoa. Ne treba zaboraviti ni nesposobnog Mirica koji se vraca sa pozajmice. Otice i nekoliko „prvotimaca“, mozda Milivojevic, Kasalica, MIjailovic, Vesovic i daj Boze ako neko bude hteo Mladenovica.
Od ovih sto ce otici kao slobodni, jedino mi je krivo za Kadua. Igrao je dosta promenjivo, mozda bi trebali da mu ponude duplo manju platu pa da vidimo da li ce pristati. Nikako ne bih voleo, da ga recimo Vojvodina angazuje za neku godisnju platu 50k-60k i proradi tamo. Nama se desavaju takve stvari

Reply
Majstor мај 24, 2013 at 10:06

ja vjerujem da ce ronaldo kod Sa Pinta eksplodirati
on je tip igraca za formaciju koju ovaj forsira ,tako je i u spartaku igro

Reply
ha! мај 23, 2013 at 22:28

Lose je to sto ti cekas jednog Cadua 3 godine da „proradi“, trpis njegove povrede, cekas ulazak u formu…i sada kada je sve to proslo, kada covek moze da odigra 60ak minuta posteno i da posluzi ekipi, ti ces da ga pustis za dzabaka… E TU JE NASA GRESKA!!!
A sto se tice ovih ostalih, nije mi zao, treba ih sve oterati…
Garrido je imao i dobrih utakmica, ali to je uglavnom bilo protiv timova koji se bore za opstanak. Podsecao me na Evandra po formi, jer je i on tako znao da BSK-u zabode 3 komada, a onda dodje na derbi i ne moze da se sastavi, pa onda sledece kolo protiv Kule isto pokida i tako u krug..
Sve u svemu, ja se iskreno nadam da ce ova ekipica otici, da ce im se pridruziti Krneta, Pantic, Peljic, Maksimovic… A da ce Stojadinovic da izvadi neke dobre strance koji ce moci da sastave nekoliko dobrih partija u kontinuitetu i da ce da ubaci neke talentovane klince u prvi tim..

ZVEZDA JE ZIVOT, SVE DRUGO SU SITNICE !!!

Reply
dexy122 мај 23, 2013 at 22:26

Od ovih, ce mi zao biti samo Mikica i Kadua. Obojica su prosli kroz sito i reseto, i nisu se bunili. Uvek pruzili maksimum, pa kakav god on bio.

Reply
Kastro мај 23, 2013 at 23:45

Upravo, Mikic igra za skoro najmanju platu, lik nikada nije strajkovao jednostavno covek za pohvaliti, jedini razlog zbog koga on treba da ide je da ode da zaradi, jer ima skoro 28 g. neke ide gde ce imati priliku da zaradjuje vise. Kadu-a mi je takodje zao jer je primer profesionalca, srecno im gde god da odu, licno pamticu ih dugo dugo

Reply
Deki мај 23, 2013 at 22:26

Dobro ste se setili dece iz omladinskog pogona. Kamo lepe srece da se tako nesto slicno dogodilo pre sest godina sada bismo uveliko imali tim i bar 5 puta manje dugovanja,manje menadzera i kojekakvog olosa u klubu. Ionako su te godine protracene a tim nikada gori.Tacnije ne postoji, nemamo ga. Deca koja su nesto i vredela otese menadzeri bud zasta. Sta sada raditi jos u ovoj finansiskoj situaciji, to ni Dejvid Koperfild ni bilo koji drugi iluzionista ne bi umeo da resi. Samo veliki i radikalni rezovi pa sta nam bog da.

Reply
ZvonkoPN мај 23, 2013 at 22:25

Malo me zao Mikica i Kadua, sve najbolje im zelim u nastavku karijere, ali nama treba Titula ,i trebaju nam igraci koji ce da budu rodjeni pobednici,a ne samo u pobednickom dresu. Zvezda ispred svega !

Reply
madness2233 мај 23, 2013 at 22:19

gk-lukac,jorgacevic
desni bekovi-karaklajic,stojkovic
levi bekovi-stranac,?
stoperi-mihajlo milutinovic,nemanja jaksic,uros spajic,branko jovanovic
zadnji vezni-ognjen popadic,
centalni i ofanzivni vezni-ninkovic,savicevic,stranac,ozegovic,marko grujic
desno krilo-lazovic(?),zocevic,cikic
levo krilo-milunovic,marko milinkovic,stranac
spic-stefan mihajlovic,dauda,mrdja,luka jovic

Reply
@madness2233 мај 23, 2013 at 22:41

Eee moj ti,Zocevica sigurno nisi gledao ni jednom u zivotu,a i decko nije nista posebno,plus nije krilo a ti si ga stavio na krilo,dok Marko Grujic stoji u mestu,ranije je bio solidan a ja koji pratim svaki trening klinaca mogu da ti kazem da je decko postao mnogo lenj,ne trudi se dovoljno i igra mnogo slabije nego ranije,nije on za prvi tim.

Reply
Spartanac мај 23, 2013 at 22:19

Smeta nam Garido za 350 000 ,koji ima 22 godine ,reprezentativac I SA MESECNOM PLATOM OD 5000 EURA!!!A dovodili smo igrace iz Rada,slobode itd…..za ,ne preterujem duplo vece pare!!!DUPLO!Pri tom…….ja bi voleo da je Micko novi Pirlo…….ALI NAMA JE MNOGO ZA GARIDA 350 000,A STAVILI SMO KLAUZULU U MICKOVOM UGOVORU NA 2 000 000 EURA!!!?????Ja volim Micka vise nego Garida,da budemo nacisto……ali nismo realni nikako!!!!Garido vredi toliko,jedino ako mi nemamo pare!!!!!

Reply
Milan мај 23, 2013 at 22:16

GOLMANI: Kirovski,Vesic.
DESNI BEKOVI: Jaksic,F.Stojkovic.
STOPERI: Spajic,stranac,Milutinovic,Jovanovic.
LEVI BEKOVI: Brajovic,El Monir.
ZADNJI VEZNI: Mijailovic,Milijas(nazalost).
OFANZIVNI VEZNI: Ninkovic,Savicevic,N.Stojkovic.
LEVA KRILA: S.Srnic,Cikic.
DESNA KRILA: Lazovic,Karaklajic.
SPICEVI: Djurdjevic,Mihajlovic,Ozegovic,Jovic.
Eto 23 igraca taman,a sto se tice dovodjenja ne bi smo puno para potrosili,samo bi smo doveli stranca,El Monira i Djurdjevica,dok bi Ninkovic dosao kao slobodan igrac,a svi ostali igraci su nasi,neki omladinci dok su neki na pozajmicama,ovako rade i Barsa,Ajaks,a partizan ih za sada uspesno kopira.Tako trebamo i mi,kada ako ne sada,oni su nasa buducnost i treba im dati sansu jer SIGURNO nisu gori od sadasnjih igraca,jedino bih voleo da nam Kadu ostane ali videcemo sta ce biti.

Reply
Spartanac мај 23, 2013 at 22:23

Sve si lepo smislio…..samo Milijas ne moze da igra zadnjeg veznog!!!Nije mogao ni sa 20 godina ,ne moze tek sada!Ok ovaj iz Jagodine…..a ako hoces Djurdjevica,moze……rodjeni,ali to te dodje 500 000 i 30%…..ispod nije!!!!A i meni se svidja,ali mi mora da shvatimo da kada igrac dodje do Rada….OFK Beograda…..tada je za nas kasno!Jeste mali dobar…..odlican….svidja mi se i onaj klinac,Susnjar cini mi se iz Vose…..ali…..kasno je za njih.

Reply
@Spartanac мај 23, 2013 at 22:44

Brate nikad ne znas sta moze da se desi,meni se iz Vose svidja i onaj Poletanovic,ali sigurno nece doci kod nas.Milijas ce sigurno ostati tako da moze i po potrebi zadnjeg veznog tako da neka ga tu,mislim da bi ovakva ekipa bila dosta mlada i neiskusna ali momci su nasa deca i mnogo vise bi se borili od ovih sadasnjih „igraca“.

Reply
marko мај 24, 2013 at 03:04

Pa ostane li Milijas mi smo NAJ**ALI!
– Spor je i nije agresivan za zadnjeg veznog.
– Bezidejan je, spor i slab na lopti je za ofanzivnog! Znaci rupa na sredini!
– Da je hokej ili rukemt, gde su „letece“ izmene, pa i da ima mesta za njega! Ovako samo koci igru! Msm. ako zelimo i tezimo ka tome da ubrzamo nasu igru, za njega svakako ne sme da ima mesta u prvih 11!

Reply
delijaMNE мај 23, 2013 at 22:14

Sve mi uzmite…samo ne Kadua. Molim vas! Makar bio i na tribini…. Obožavam covjeka:-D

Reply
Neba07 мај 24, 2013 at 07:12

Ostavice ga zbog tebe …

Reply
ssss мај 23, 2013 at 22:08

E zasto li je Mijailovic presedeo na klupi, a pored ove neka nastave i dauda, reljic, mladenovic, pantic, ma teraj sve

Reply
lpool мај 23, 2013 at 22:07

Ako ako samo nek nastave… Kadu mi je mozda i najvise zao,kada je napokon usao u formu povredi se i sada realno nije isti igrac. Mikica necu da komentarisem (nmg da verujem ko je nama bio kapiten). Nadam se da ce svi stranci otici pa da mozemo lepo da dovodimo neke nove abubakare i barkose.. Asamoa ne znam sta radi u klubu,verovatno skuplja prasinu ko i onaj Maxa. Ajmo Stojadinovicu na posao,nadji neke izbagovane ko iz menadzera pa da pikamo fudbal i fokusiraj se malo na nasu skolu !

Reply
INĐIJA мај 23, 2013 at 22:05

Sjajan potez uprave. Ocekujem istu sudbinu i Mladenovicu, Panticu, Krneti, Maksimovicu (iako je pod znakom pitanja dal je nas jer je igrao na derbiju i pre?!) i mozda Vesovicu.

Reply
ЦЗХН мај 23, 2013 at 22:04

Што се мене тиче нека иду многи,једва чекам да видим клинце у НС.Ипак,није давно било када су поједини дизали Гарида у небеса… ❓

Reply
Delija_ZH мај 23, 2013 at 23:31

Znam da cu dobiti dosta minusa za ovo, ali nemamo mi dovoljno kvalitetnih klinaca da se samo oslonimo na njih. Otpala nam je jedna cela generacija a i iz druge su veliki talenti otisli. Od ovih klinaca ja vidim kvalitet u savicevicu, spajicu i mozda jos u Mijailovicu i to je to. Mislim da je dobro da igraju mladi protiv vose, pa cemo videti sta vrede. Nadam se da gresim i da su svi extra talenti i da ce biti vrh igraci…
ZVEZDO VOLIM TE KAKVA BILA T I!

Reply
Kastro мај 23, 2013 at 23:51

Tako je druze, mozes da budes zaslepljen ljubavi prema Zvezdi, ali nemamo mi taj potreban kvalitet u podmlatku, otisla je vecina koja je posedovala neki kvalitet, uz nabrojane mozes dodati Mihajlovica i to je to

Reply
INĐIJA мај 23, 2013 at 22:02

Je l’ moze neko ko se razume da napise za svakog od njih posebno kolika je zarada kluba, a kolika ostalih pijavica? Hocu da znam tacno koliko smo zaradili ili izgubili na njima, ono da je Kadu bio veran, Mikic takodje necu da cujem jer nisu pokazali dovoljno vec poooduze… Dakle gospodo, ko je upucen molim ve da napise.

Reply
Luka мај 23, 2013 at 22:13

E bio je taj podatak pre par meseci. Mislim da je to ovo: http://srbin.info/2013/03/godisnji-ugovori-fudbalera-crvene-zvezde/
Ali posle je bilo nekih rezova… Pravili su neke profile ugovora, pa pitaj ko zna sta im je sve palo na pamet 😀

Reply
INĐIJA мај 23, 2013 at 23:48

To su plate, mene zanima nasa zarada posle prodaje tih igraca.

Reply
Neba07 мај 24, 2013 at 07:11

Zarade maNe, odlaze kao slobodni igrači !!!

Reply
На северу од 1982. мај 23, 2013 at 22:01

Гаридо вреди тих 350.000 али их ми немамо. Јесте одиграо очајно дерби али је остале утакмице одиграо солидно а неке одлично. Али сигурно имамо некога нашег ко може да одигра добро као он. Ми можемо да гурамо нашу децу али они могу нешто да донесу тек за 2,3 године, а ако неко и вреди и искочи од осталих он ће на жалост бити одмах и продат као што се дешавало до сад. С тим се кренуло са Рамбом, па Перица, Станковић, Видић, Јанковић, Баста. Сви су они као клинци отишли. Треба да се форсирају клинци али они морају да имају неког старијег и искуснијег поред себе у тиму. Ал ми таквих играча немамо. Имамо само Милијаша који је играо у Енглеској са некаквим озбиљнијим искуством и то не великим.

Reply
jagodina navija za zvezdu! мај 23, 2013 at 22:25

AHAHAH:) Bastaa je bas dugo igrao u zvezdi..hocu da kazem da nije „odmah“ prodat:)

Reply
На северу од 1982. мај 23, 2013 at 23:54

Јесте остао дуже од осталих тачно ал само на папиру, зато што је једно време вукао повреду па није ни играо, чим је стао на „ноге“ је продат. А сећам се и да је био незадовољан јер је већ цела његова генерација отишла а он не, тако да тада и није пружао неке нарочите партије. Чим се мало разиграо и он је утопљен. Ал да није сазрео као фудбалер код није, као ни остали. Изгледа да ниси схватио поенту мог коментара.

Reply
На северу од 1982. мај 23, 2013 at 23:55

Треба да пише „Ал да није сазрео као фудбалер код нас није, као ни остали“.

Reply
Ninadu мај 24, 2013 at 12:02

Garido neke utakmice odigrao dobro, a neke odlicno??? Jel ovo skrivena kamera? Koju je to utakmicu Garido odigrao solidno, a kamoli dobro ili cak odlicno???

Reply
GABONSKI LJUTUTTUK мај 23, 2013 at 22:00

Nadam se da je ovo istina. Volio bi jos neki igraci da podju kao npr. Pantic,Asamoa,Krneta,Maksimovic.
To bi bilo veliko pojacanje za nas,ubijedjen sam u to!
Uvjek sa tobom, Zvezdo!

Reply
Delija_ZH мај 23, 2013 at 21:59

imam osecaj da ce garido biti novi barkos. 2 lose tekme, sve drugo je super odigrao… ali jbg to je zvezda :facepalm:

Reply
predrag мај 23, 2013 at 21:57

Samo mi zao donekle Kadua!! Sve treba raspustiti i krenuti sa omladincima.Istrpimo ihgodinu dve i onda kad se malo finansijski oporavimo onda prava pojacanja i da krene nasa vladavina.To je tako trebalo odavno da se uradi

Reply
delija мај 23, 2013 at 21:56

Hocemo jos!!!Nadam se da je ovo samo pocetak 😀

Reply

Leave a Comment