Moja Crvena Zvezda
Клупска дешавањаФудбал

Гаридов менаџер: „Звезда нема пара за Гарида“

Luis Garido
Луис Гаридо

Луис Гаридо је на почетку полусезоне све одушевио својим партијама, видели смо агресивног задњег везног који се одлично поставља, покрива цео терен, био је прави „питбул“, како га је и описао директор Стојадиновић. Међутим у последњих неколико мечева, Гаридо није на том нивоу, последњи у низу је био вечити дерби.

Он је на позајмици у Црвеној звезди до краја сезоне, а по свему судећи сарадња са њим неће бити настављена, тачније уговор неће бити откупљен, а његов менаџер, Рафаел Виљеда, као лавни разлог наводи лошу финансијску ситуацију у клубу.

– Црвена звезда је заинтересована за Гарида, међутим финансије клуба су проблем. Он је протекли период у Звезди провео као позајмљен играч, а за све то  време проблем са новцем није решен. Зато верујем да неће доћи до наставка сарадње – поручује менаџер репрезентативца Хондураса за сајт mozzartsport.com.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

29 comments

dvoglavi arapin мај 26, 2013 at 16:45

Borha dao dva gola sinoc. Santa Fe prvi na tabeli

Reply
Dzo мај 26, 2013 at 12:44

Ni Garido ni Dauda ni Kadu nisu potrebniji od LEVOG BEKA i KRILNIH NAPADACA,a na tim njihovim pozicijama dovesti Kovacevica,Ninkovica i takodje slobodnog igraca napadaca Serveta,rodjenog Beogradjanina Gorana Karanovica ako vec ne zele da vrate nekog iskusnog napadaca poput Ljuboje,Mrdje ili Pantelica.Karanovic je kompletan napadac,nije klasican sidras sto zna samo glavom i iz peterca da ugura loptu u gol vec zna da igra i sutira sa obe noge,dosta je i brz za svoju visinu(1.85m) i sigurno bi koristio vise od Mudrinskog,a i Daude,jer kad moze da daje golove protiv najjacih svajcarskih timova Jang Bojsa http://youtu.be/zvp7xFxusPw i Bazela http://youtu.be/2NCkvlEeeHU onda moze i Partizana da kara Karanovic,naravno,ako je Zvezdas.

Reply
madness2233 мај 26, 2013 at 10:56

E ovako-ko planira da dodje u Ns na fudbal..Separatisti uopste ne daju-prodaju karte za zapad.Ne daju cak ni deci koja navijaju za Zvezdu da udju.Prete ko se nadje na zapadnoj tribini da ce imati problema i slicno.Apelujem na vodje i navijace koji dolaze na istok da im spremimo neko iznenadjenje povodom toga.Karte za istok se navodno prodaju 2h pred mec,mada meni je i to sumnjivo.Njih BOLI to sto su ogromna manjina u Ns,imaju velikih psihickih problema od nas i grobara.Zato im danas treba uzvratiti na pravi nacin.Njih boli ta zapadna tribina najvise i tu ih treba “zgaziti“ .

Reply
Andrej мај 25, 2013 at 23:53

Dok se mi zanosimo sa Garidom i pricama o strancima, grobari uzese Djurdjevica koji je nase dete i uz Mitrovica najpesrpektivniji napadac na ovim prostorima u poslednjih deset godina…Te pare koje su date(obecane) za plate Garidu i Daudi je bolje bilo potrositi(obecati) Djurdjevicu i Kovacevicu, ali Stojadinovic rece da u nasoj ligi nema igraca za Zvezdu…Seticemo se te njegove izjave kad nam Uros bude narednih godina zagorcavao zivot u crno-belom dresu!

Reply
dixon_md мај 26, 2013 at 11:16

Mali Kovačević je od ovog ljeta slobodan igrač (tako je nešto on skoro izjavljivao) i sam je rekao da sebe od ljeta rado vidi u Zvezdi.
Stojadinović griješi kad kaže da za Zvezdu nema igrača u Srbiji.
Kovačević, Despotović, Đurđević, Lukač, Čavrić (OFK), Mario Maslać i Zoćević (Borac), pa čak i Anđelko Đuričić koji je rekao da bi rado došao da brani u Zvezdu.
A još od ljeta imamo slobodnog Dišljenkovića, Ninkovića, Vukovića, Jevtića, Mrđu, Pantelića. Makar trojica sa ovog mog spiska bi mogli da budu dobri igrači za Zvezdu.

Reply
cz мај 26, 2013 at 11:35

Bilo bi dobro da nekoliko od tih igraca koje si nabrojao zaigraju u Zvezdi.Nije mi se svidjala izjava Stojadina da kod nas nema dobrih igraca, dovodjenjem stranaca koje ne mozemo platiti dovelo bi do iste situacije kao sada sa Garindom i Daudom, i onda opet sami sebi pravimo problem.

Reply
timmy мај 26, 2013 at 11:43

meni nesto nije jasno. svi ti igraci su ok, ajde imaju neki kvalitet. imao ga je i luka milivojevic, mladenovic, maksa, svi. cim dodju u zvezdu prestanu igrati. nije mi jasno zasto. ova trojica gore su odigrala dobru polusezonu i polije toga nista. nije valjda da u slobodi, borcu, radu… bolje i vise treniraju neg u zvezdi.

Reply
dixon_md мај 26, 2013 at 14:38

U Borcu ili Radu ti igrači nemaju pritisak; igraju isključivo radi sebe i radi neke minimalne zarade, dok u Zvezdi postoji presing gdje stalno moraš da daješ 100% svojih mogućnosti i da što više utakmica dobijaš. Nešto je naravno i do taktike, treninga i samog pristupa meču.

Reply
Djole- Jagodina мај 26, 2013 at 15:52

I sam sam se bavio fudbalom a i sad sam vezan za taj sport reci cu samo jedno.Svi ti igraci poseduju kvalitet ali nedovoljan da bi se osvajali trofeji i nedovoljan da bi igrali pod pritiskom.Postiji jos jedna stvar a to je da u manjem klubu slabiji kvalitet dolazi do izrazaja zbog male konkurencije i onda takvi pojedinci naizgled iskacu kao dobri igraci medjutim kad ih stavite na vagu sa slicnim igracima onda vidite da je to suv prosek .Imali smo takvih promasaja nebrojano znate i sami pa se netreba rizikovati ili si ekstra igrac ili nisi za Zvezdu to je to!!!

timmy мај 26, 2013 at 18:03

pa zvezda je osrednji klub. nivo slobode, rada. i partizan je tu negdje, ali partizan radi posao. dosli smo u situaciju da sami odlucimo o tituli i ko pi*ke smo odigrali.

Djole- Jagodina мај 26, 2013 at 19:34

Igra u derbiju je individualna stvar tu ili imas onu stvar ili gubis i kraj a uz to i kvalitet je na nivou amatera tako da je situacija vise nego teska.Ako Zvezda sastavi tim za titulu sledece sezone svima ko je radio na tome treba podici spomenik jer iskreno sad smo u velikoj krizi a videlo se danas da nemamo nasta ni da se oslonimo

Reply
A мај 25, 2013 at 22:47

GARIDO JE ODLICAN IGRAC,ALI NIJE LUD DA IGRA A DA NEMA NIKAKVIH PRIMANJA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reply
Milan мај 25, 2013 at 22:44

Pitam se samo po cemu je to Garido bolji od Mijajlovica ?
Mijajlovic je nasa skola ,borben ,srcan ,pokriva prostor odlicno ,nije bog zna tehnicar ali cini mi se bolji od Garida ,pritom i mladji.
I posto je dato saopstenje da ide ili Milivojevic ili Micko ,siguran sam da ide Milivojevic ,a da ce Micko da dobije ozbiljnu sansu ,samo je pitanje sa kim u tandemu na poziciju zadnjeg veznog.

Reply
Realan82 мај 25, 2013 at 22:50

Garido je malo bolji na zemlji,ali zato je Mijailovic bolji u vazduhu,sto se naj bolje videlo u derbiju Garido je sve vazdusne duele izgubio.

Reply
Heroes мај 25, 2013 at 22:32

zbog cega je uopste i doveden, imamo previse zadnjih veznih igraca

Reply
Realan82 мај 25, 2013 at 22:54

Bas tako,bolje uloziti u igraca na poziciji na kojoj smo tanki.

Reply
marakana мај 25, 2013 at 22:14

nisam zadovoljan garidom, ali da budem iskren koji se stranac kod nas pokazao zadnjih godina ! pitanje je zasto kod nas igraci propadaju, zasto ne napreduju ?

Reply
Od leta мај 25, 2013 at 20:27

Od leta: Vesic?-Jaksic Spajic pojacanje Brajovic-Mijailovic-Cikic Savicevic S.Srnic-Mihajlovic pojacanje.
KLUPA: ?-Vesovic Stojanovic Lazic ?-Zivkovic Ristic Karaklajic Stojkovic-Jovic Ozegovic.

Reply
Milos мај 25, 2013 at 23:00

Daleko bi dogurali sa njima,borili bi se za opstanak…!!!!

Reply
niko мај 26, 2013 at 00:55

da borili bi se za opstanak,i izborili i sacuvali 2-3 miliona evra za plate ,neko od tih momaka bi kroz naredne godine kostao i do 10 miliona i tako bi se za 5-6 godina izvukli imali bi pritom i tim koji je stasao da osvoji titulu i sa par pojacanja u tom trenutku da napravi nesto ozbiljno u evropi ,npr cetvrt finale lige evrope ,ili grupna faza lige sampiona …pozz

Reply
Aimar мај 25, 2013 at 20:23

Iskreno mislio sam da je mnogo kvalitetniji igrac,medjutim,sto se tice predaje lopte (ne racunam vracanje lopte stoperima i odigravanje pasa na metar) prijema lopte,sugurnosti,garido je veoma tanak,pa covece od zanjeg veznog sve pocinje,jedna greska i svaka ozbiljna ekipa ce nas kazniti,medjutim kada mi nemamo para za ovakvog igraca,vidi se dokle smo dogurali,nazalost :/

Reply
dusan мај 25, 2013 at 19:56

garido nema pojma, ali gde cemo mi muceni kad ni njega ne mozemo da platimo. ostavio sam komentar pre neki dan da tim ne moze da bude gori od sadasnjeg, ali mislim da sam se prevario.

Reply
Mani мај 25, 2013 at 19:01

Dobar igrac, odlican za nas fudbal svakako, ali nece mi biti toliko zao ako ne ostane jer je tu Micko koji ce verujem biti standardan, posebno ako ode Milivojevic. Nama najpre treba kvalitetan i iskusan stoper, levi bek koji je bolji od Petkovica i Mladenovica, prava krila i plej jer Kaduu istice ugovor a i u jako je losoj formi… I ako nisu spremni da daju Kirovskom sada sansu, dovedite iskusnog i sigurnog, mirnog golmana!

Reply
lpool мај 25, 2013 at 18:59

Cenis a ? 😀

Reply
Larionov Fetisov Makarov Krutov Kasatonov мај 25, 2013 at 18:54

a ne znam ni koji ce nam.

Reply
Delija мај 25, 2013 at 18:48

ili ja nemam pojma o fudbalu ili nzm sta drugo… smatram da Gardido nije nista bolji od npr Micka koji je imao mizernu minutazu ove sezone. takodje smatram da je 400.000 previse za takvog igraca, doveden je da kao stranac bude bar 30% bolji od domacih igraca, on to po meni nije pokazao…

Reply
redjamo pobede мај 25, 2013 at 18:33

Dobar fudbaler Ali nije realno da za njega damo 400000 , nema odakle. À vredece 3000000 za 2 godine

Reply
Miljan мај 25, 2013 at 19:05

Mislim da nije vredan ni 200000. Ne znam koje je godiste i ne znam koliko ce moci jos da napreduje. Njemu treba Klop da bi unapredio igru. Prvo ala vera za onu formu na pocetku ali ni tad on nije smeo loptu unapred da odigra sve su to bile lopte do stopera ili do Milijasa, pas duzi od pet metara ne moze da pogodi, a takavih seljackih igraca imas koliko hoces i da Micku nisu napavili ono sto jesu on bi sad bio klasa za Garida a i ovako je bolji. Jel ste videli neki sut od njega, pa svaki igrac je vise bio u prilici od njega a odigrao je ceo drugi deo prvenstva, i stoperi su pre dolazili u prilike a on je kao neki vezni igrac nema veze sto je defanzivno orjentisan ali ni na jednu povratnu da nije naleteo? Neshvatljivo mi je, Micko isto nema pas ali napreduje u tome pokusa da promeni stranu i ne libi se da sutne pogodi 1 od 10 u okvir gola ali zato ispaljuje bombe.

Reply
cz мај 25, 2013 at 18:05

Problemi se nizaju jedan za drugim.Pa dokle vise?

Reply

Leave a Comment