Moja Crvena Zvezda
Звездаши широм светаФудбал

Паркер и Трајковић донели трофеје својим тимовима

Некадашњи фудбалери Црвене звезде, Бернард Паркер и Никола Трајковић донели су погоцима својим клубовима трофеје.

trajkovic-nikolaТамнопути везиста, који је у Звезди играо свега неколико месеци, постигао је погодак за свој Кајзер Чифс у трећем минуту првог продужетка финала Купа Јужне Африке и на тај начин донео му други овосезонски трофеј и дуплу круну.

Са друге стране, Никола Трајковић, који већ годинама наступа у Мађарској, постигао је за свој Ђер погодак против МТК-а и тако донео свом тиму недостижних 10 бодова предности у односу на Видеотон. Успех је још значајнији ако се зна да је овај тим титулу освојио после 30 година. За Ђер наступа и некадашњи штопер Звезде, Владимир Ђорђевић, који се на Маракани није наиграо фудбала.

Паркер је стигао у Звезду у зиму 2009. године, а довео га је Илија Ивић, као стандардног репрезентативца Јужне Африке и учесника Мундијала. Одиграо је одличну полусезону, постигао 6 голова на 16 утакмица, али је због финансијских проблема клуба практично побегао из Београда. Његов прелазак у Твенте донео је и тужбу Звезде, али је све заташкано након одређеног времена и не зна се поуздано шта се са тим случајем десило.

Трајковић је наступао за Чукарички и Зету, из које је на Маракану стигао као најбољи играч лиге и репрезентативац наше земље. Одиграо је 39 мечева за Звезду и постигао 2 поготка. Освојио је две титуле шампиона Србије.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

8 comments

Владан Радаљац мај 26, 2013 at 16:52

Шта би за оне паре од Паркера ???

Reply
nebo мај 26, 2013 at 15:00

Pa ne ocekujete valjda da ce dovesti vukcevica i delibasica u Zvezdi,mene vise brine Djurdjevic i Vitas iz Rada ,ne bi voleo da ode kod njih ,sa lukom i kojicem su pogodili..

Reply
Lazovic za kapitena мај 26, 2013 at 15:46

samo da Djurdjevic ne ode u Partizan

Reply
Petak 13-ti мај 26, 2013 at 13:51

Ako je ovo istina najuriti ga iz kluba.Znate ono kada je osvanula slika sa naslovom Stojadinović u Humskoj. . .pitao sam se šta je tražio tamo sada mi je jasno.

Reply
Aleksandar мај 26, 2013 at 13:28

On „navodno“ vise nije menadzer..

Reply
dexy122 мај 26, 2013 at 13:53

On je zamrzao svoju licencu, tako da nije njihov menadzer. Taj sajt kasni.

Reply
GASDGDSA мај 26, 2013 at 14:59

Sve svoje igrace je prebacio na svoje saradnike.

Reply

Leave a Comment