Moja Crvena Zvezda
Клупска дешавањаОдбојка

Ослонац на сопствене снаге

nikolic_trener_okВишеструки шампиони, одбојкаши Црвене звезде, бар они који немају репрезентативних обавеза, сада су у фази када се ради лакшим интензитетом. У дворани на Маракани, као и увек, имају све што им је неопходно за период по завршеној сезони.

– Мени лично је овај период некако најдражи, јер може да се ради на индивидуалном напретку појединаца, да се „обликују“ као играчи – искрен је Душко Николић, тренер првака Србије.

– Када је сезона, нема се времена за тако нешто, па сада максимално користимо сваки дан да момци науче нешто ново или поправе неке недостатке.
Отишли су Михајло Митић, Немања Јаковљевић и Милан Ћелић, а за њихова места се траже адекватне замене, што неће бити ни мало лако.

– Велико је питање да ли ћемо моћи некога да доведемо. Имамо жеље, али наше тржиште је све „суженије“, а и многи које би волели да видимо у Црвеној звезди су под уговорима. Са друге стране, одустајањем од играња у Лиги шампиона, јасно је и каква је финансијска ситуација, па ћемо морати да се посветимо нашим младим играчима, али и онима који су у прошлој сезони доказали да можемо на њих да се ослонимо. Значи, ослањамо се на сопствене снаге – закључио је Николић.

Извор: Спортски журнал

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

2 comments

INĐIJA мај 31, 2013 at 17:14

Ovo mogu samo ‘nasi’ savezi, timovi im osvajaju tripl-krune i opet nemaju para. Da se covek zapita kako je to uopste moguce.

Reply
007 мај 31, 2013 at 15:04

Primer kako se sa ograničenim sredstvima može raditi sjajno.Ne treba zaboraviti ni naše kvalitetne mlađe kategorije

Reply

Leave a Comment