Moja Crvena Zvezda
ВатерполоДруги пишуЕвропска такмичења

Вања Удовичић: Делије су одавно заштитни знак Звезде

vanja_udovicicВања Удовичић, један од најбољих ватерполиста на свету, данас играч Радничког из Крагујевца за „Журнал“ је анализирао финале Лиге Шампиона, али осврнувши се и на неке други ствари:

“ Трипла круна! Велика сезона Црвене звезде, крунисан је сјајан рад, изузетни резултати. Победом, освајањем трофеја, ушла је у историју клупског ватерпола у мали круг одабраних европских тимова.

Победа у финалу је заслужена, Звезда је доказала да може да се носи са фаворитом. Изванредно тактички припремљена утакмица, физички одлично одрађена, тријумф читавог колектива.

Андрија Прлаиновић је такође крунисао сјајну годину, започету признањима на Олимпијским играма. Попуно је заслужено изабран за МВП турнира. Нема много српских играча  у том клубу, а Андрија је то играма потпуно заслужио.

Посебно бих истакао навијаче који су од првог дана, не само ове сезоне, верни пратиоци свих догађања и раста  Црвене звезде. Они су, то се зна, одавно, заштитни знак Црвене звезде.

Атмосфера је била одлична, амбијент је створен да буде у интересу ватерпола. Честитке савезу на одлуци да организује такмичење, на тај начин је и Звезда добила помоћ.

Видело се шта значи ватерполо. И да је финале првенства могло да се игра пред 5.000 гледалаца сигурно би се играло. То је лепота овог спорта.

Све је било коректно, спортски ,за уживање. Поносан сам због тога. Клупски ватерполо Србије је у великом замаху, хајде да учинимо нешто да га сачувамо.

Звезда је првак Европе, Раднички победник Европа купа. Али је најважније да смо 1. јуна из Србије послали слику, СРБИЈА ЈЕ СВЕТ.“

 

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

11 comments

lpool јун 2, 2013 at 18:55

Ma najbolji smo ! 😀
Na rsbg izasao tekst kako su u hrvatskoj reagovali na nasu pobedu i svi naravno hvale atmosferu koju prave Delije 😀 Pitam se sta ce da pisu kad budemo igrali na Marakani 😀 Msm da ce biti bolje nego protiv bosne pre par godina ! IDEMO SVI !

Reply
Andrej јун 2, 2013 at 18:11

Te price hrvatskog komentatora da Prlainovic sigurno ide u Primorje su neproverene i veoma moguce izrecene maliciozno i u zelji da se napakosti! Juce smo postali sampioni Evrope, a danas je ovde glavna tema trac rubrika o odlascima…

Reply
Nenad јун 2, 2013 at 15:55

Velike reči velikog igrača, ne treba zaboraviti i navijača Partizana. Sjajan komentar za Žurnal. Sigurno idu Prlainović, Šefik, Pijetlović i Rađen, ali ostaće ovi momci, priča se o pojačanjima iz Cg. Ne verujem da će Radnički imati ovako dobar tim kao ove sezone, tako da uz malo sreće, dobre igrače, malo više para i konačno da nam se obezbedi bazen, a ne da plaćamo 11. april, možemo da odbranimo titulu i da imamo dobru školu vaterpola.

Reply
Heroes јун 2, 2013 at 12:11

Bravo Vanja, vidi se da si veliki gospodin i sportista !!!

Reply
zoki јун 2, 2013 at 11:54

Pjetlovic u Pro Reko ,a Prlainovic u Primorje jbg

Reply
Aleksandar јун 2, 2013 at 12:30

Još uvek nije sigurno da će otići. Nakon ovog istorijskog uspeha nadam se da će država učiniti nešto da se sačuva ovaj kvalitet lige i da će naši najbolji igrači ipak ostati. Tu mislim i na Radnički, Partizan i Vojvodinu.

Reply
Coki 81 јун 2, 2013 at 11:26

Zaboravio si glavnog…a Sefik? Majstor nad majstorima…

Reply
milenko јун 2, 2013 at 11:21

Smo jos di da dodjes da budemo jaci

Reply
Delija јун 2, 2013 at 11:13

hoce vanja da igra u zvezdi izgleda 😀 cekamo te rasirenih ruku majstore, i tebe i ficu 🙂 zamislite prlainovic,pjetlovic,radjen,filipovic,udovicic,vapenski,rasovic……. jezim se 🙂

Reply
Srba јун 2, 2013 at 11:37

Samo sto se nazalost najavljuje odlazak Pijetlovica u Pro Reko, ali toliko bi voleo da ostane, jer prejak je igrac

Reply
Aleksandar јун 2, 2013 at 12:32

Jeste zmaj i igrač No 1 na toj poziciji, ali i Nikić bi nam dobro došao ukoliko Pijetlović ode. Nebi to bilo to ali svakako bi smo i sa njim bili jaki i konkurenti najboljim evropskim ekipama.

Reply

Leave a Comment