Moja Crvena Zvezda
Други пишуФудбал

Са Пинту: За остварење циљева потребан нам је квалитет у тиму

imageТренер Црвене звезде, Са Пинту, по завршетку текуће сезоне отпутовао је у Португал где се одмара са породицом пратећи развој ситуације у Црвеној звезди. Он је у разговору за португалске медије истакао да још увек није сигуран како ће се одвијати ситуација у случају њега и црвено-белих:

Имам још годину дана уговора и видећемо шта ће бити. За остварење циљева које клуб жели, а то су трофеји у оба српска такмичења, потребан нам је квалитет у тиму и већа могућност избора. Неопходно је инвестирати у екипу, али још не знам какви су планови. Видећу то кад будем разговарао с руководством клуба пред почетак припрема.“

Португалски стручњак говорио је и о протеклој сезони у Црвеној звезди:

Када сам дошао, нисам има предуслове да направимо добре резултате, али смо ипак дошли у ситуацију да се боримо за титулу. Међутим, то је било јако тешко јер имам веома млад тим, с просеком од око 22 године. Неки играчи су у клубу тек неколико месеци и све то на крају прави разлику.“

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

29 comments

MALI DELIJA јун 3, 2013 at 01:00

nemojte da vas varaju te dolazi MRDJA , NINKOVIC , itd. OD TOGA NEMA NI MOGA JA VAM KAZEM

Reply
veliki pravi zvezdas јун 2, 2013 at 19:36

Tako je hocemo nasu jaku Crvenu Zvezdu ponovo ,tako da treba da nasa Crvena Zvezda ima jaku prvu postavu moze i malo gore igrace na klupi ali mislim da su potrebni sponzori u nasu Crvenu Zvezdu da ih ima sto vise 😀

Reply
Izvor јун 2, 2013 at 18:28

Blizak klubu mi kaze da Pantela i Mrdja dolaze 99 %,bio je opcija i Popaj al on ide u inostranstvo tako da to je to sto se tice napada.U veznom redu se radi na dolasku Cavrica,Ninkovic(gotova stvar) , pominje se i neki Regan nezanm ko je to, na poziciji levog beka pregovara se sa Lukovicem,ako on ne dodje onda dolazi ovaj Momcilovic iz Javora, na poziciji stopera Rajkovic dolazi sigurno,apregovara se i sa Stepanovim. Bilo je prica i za Gaja ali neki iz uprave se ne slazu sa tim.Ovo vam je 100% proveren info. I da i Sa Pinto ostaje mada se to i znalo prije.
Znaci ovako nekako bi trebao bit nas tim:Bajko,Pantic,Stepanov,Rajkovic,Lukovic(Momcilovic),Ninkovic,Milivojevic,Milijas,Milunovic,Mrdja,Pantela. na klupi Vesic,Jaksic,Dauda,Kasalica,Micko,Cavric,Regan.

Reply
zvezdas јун 2, 2013 at 18:54

Aj kazi koji ti je to izvor blizak klubu??? Sta pricas gluposti kad nece nijedan od tih igraca da dodje, palis masu bezveze. Ajd u opkladu da NECE NIKO OD NJIH DA DODJE? Svako leto ista prica a na kraju ekipa nam je 0. Svaka susa ovde ima neki izvor, tragedija je sto vam neko poveruje.

Reply
Izvor јун 3, 2013 at 17:36

Brale ja ti prenosim ono sto je istina. Ja sam rekao da Pantela i Rajkovic dolaze sigurno,a tvoj problem je sto ne verujes.Za ove druge nsaim rekao da dolaze 100 posto nego da se pregovara. Ne palim nikoga , uostalom videces da dolaze za koji dan ova dvojica.

Reply
Небојша јун 2, 2013 at 16:38

Тачно је да играмо променљиво,али ја ипак мислим да имамо пре свега искусније играче и да ће за разлику од АБА лиге овога пута трофеј припасти нама.Гарант тога биће Игор,Демаркус,Борис и Рашко.Верујем у њих превасходно а онда и остале наше играче.Победа!

Reply
INĐIJA јун 2, 2013 at 13:21

Kvalitet koji nemamo. Dakle cilj nece biti ostvaren.

Reply
INĐIJA јун 2, 2013 at 13:54

Covek nam indirektno govori sta mozemo da ocekujemo. Nadam se samo da ce se posle ovoga broj euforicnih smanjiti, a broj onih koji ce uprkos porazima dolaziti da bodre Zvezdinu decu povecati. Zivela Zvezda!

Reply
CZ јун 2, 2013 at 12:16

Vukovic,Rajkovic,Momcilovic,Ninkovic,Grbic,Bojic(Cavric),Mrdja.

Reply
bane јун 2, 2013 at 17:10

kojim parama???

Reply
Nemanja Maksimovic јун 2, 2013 at 11:38

E moj Pintu… Znas li ti da je taj isti tim (ako ne i gori) u vise navrata tukao Partitan?
Zasto ovom coveku neko nije objasnio da je Zbezda Evropski klub i da nije cilj dominacija na domacem tlu nego u Evropi?
Odavno smo mi pokazali ko je Bog fudbala za ove prostore, nama treba grupna faza u LE. Nije nerealno. Sledeci put kad odes u domovinu lepo reci da je taj isti klub 4x ukantao Partizan, a ne da izmedju redova sebe branis. Treber treba da se postavi ispred ekipe ma kakva ona bila, a ne da se sakriva iza ledja igracima.

Reply
dexy122 јун 2, 2013 at 12:51

Logika ti je u stilu devetogodisnjaka. E Arsenal je pobedio Bajern u Minhenu, jel to znaci da je on sampion Evrope? A i pobedili smo ih kada je bilo najmanje vazno, sada kada je bilo najpotrebnije nismo im prismrdili. Slazem se samo da treba da udjemo u Evropu, ali samo zbog novca jer tesko da ista mozemo da uradimo.

Reply
timmy јун 2, 2013 at 14:02

xaxaxaxaxaxaxaxaxaxax uzas

Reply
brada јун 2, 2013 at 11:16

Prvo pojacanje u odbrani Crvene Zvezde najverovatnije ce da bude Milan Stepanov,koji trenutno igra za turski Mersin,njegov menadzer radi na raskidu ugovora sa turcima .Sanse za El Monira gotovo da ne postoje.Pregovori sa Mrdjom su u zavrsnoj fazi,paraf Ninkovica se ocekuje do petka,Grbica takodje.Bek koji treba da dodje na mjesto Vesovica je iz nase lige ali zbog dizanja cijene od strane klubova opcije se stalno mijenjaju pa ne treba ocekivati neka zvucno pojacanje na tom mjestu.U prvi tim naredne sezone bice vracen Srnic,a velike sanse da Milijas ipak ostane u klubu iako je imao ponudu jednog kluba tesko je zapamtiti ta njihova aziska imena ali zapravo njega u tom klubu zeli Ilija Petkovic koji je nedavno tu dosao,ali Milijas zeli da smanji svoja primanja i ostane u Zvezdi.Slobodan Rajkovic je velika zelja ali najverovatnije da je jedina moguca opcija pozajmica,jer sanse da raskine ugovor su male.Aleksandar Lukovic sigurno dolazi i zauzima mjesto Mladenovica ako on ode na Kipar ili u Francusku.Dvojac iz Napretka je rezervna opcija ako se ne uspije sa nekim od zapocetih pregovora.Klubu su ponjudjeni i srpski igraci iz slovace bez ugovora ja mislim da je u pitanju neki Trnovcic ili tako nesto.Mnogi su ovde pisali o Kastilju I Gaju ali se o njima ne razmislja kao ni o stranim napadacima.A SAD JOS NESTO STO NIKO NECE POVJEROVATI ZBOG IZJAVA DOTICNOG DA NE ZELI DA ZAUZIMA MJESTO MLADJIM IGRACIMA ALI ZADNJE POJACANJE CRVENE ZVEZDE AKO SVE BUDE UREDU SA PRIMARNIM POJACANJIMA CE DA BUDE MARKO PANTELIC.Dzajic zeli vodju na terenu i na klupi,Ninkovic i Pantelic kao dzoker,covek koji bi drzao atmosferu i pobijednicki mentalitet u timu….znam da sve ovo za mnoge lici na glupost.ali razumem to jer poslednjih sest godina u timu igraju neki koji ni u drugoligasu ne bi bili vodonose a ne igraci…

Reply
bez lozenja , molim јун 2, 2013 at 13:08

1.stepanov je i lani imao ciste papire pa nije dosao kod nas, zasto bi sada, kad opet moze da nadje neki klub za 400k , mi ne mozemo ni 150k da mu damo
2, mrdja takodje, iako po nekoj logici nije nerealno da dodje, jer se nije pokazao vani, imao je povredu, ali opet moze da nadje neki klub za bar 250k, i zasto bi dolazio u klub koji nema kesha za kafu
3. ninkovic i pantelic su tek nerealni , nema sta da pisemo o njima
4. grbic je moguc, ali ni to nije blizu
5. rajkovic takodje, slicna prica , i on moze da ode u neki vitese na posajmicu, a ne da dodje u zvezdu koja nema ni za sok
6. i znaci da ostaju samo ovde domace opcije,
momcilovic, bojic, regan, popaj i slicni jsl panjevi koji su u rangu ovih koji sada imamo
tako da mi zaista nisu jasni ovakvi lozacki upisi, kad su to sve samo zelje i to nerealne zelje, zvezdin nivo je trenutno ovo sto sam naveo, jsl nivo, i to je to, ostace skart iz prethodne sezone, a ako milijas i dalje bude u prvih 11 , onda ce zvezda imati -10 vec u 5 kolu
p/s lani je jedan slicno lozio masu kad je kao abu dolazi u minut do 12 , ne kazem da ti to radis, ali ovde su razni pisali svoj e infoe, pa od silnih pojacanja su dosli mladja i slicni

Reply
Delija Osvetnik јун 2, 2013 at 13:48

Добро бре људи пустите човека нек пише,ако има добре информације и зна неке ствари које ми не знамо.Зашто одмах пљујете човека дај да сачекамо почекат прелазног рока па ако лаже онда пљујте човека, ако је управу брадо свака ти част и имаш пиво од мене.До тада будите стрпљиви.

Reply
Collonelo јун 2, 2013 at 16:19

Aha iste te inf su svi imali i nekoliko prelaznih rokova unazad…gle vidi cuda ni Ninkovic ni Dragutinovic vec Mikic i comp !!!

Reply
Zvezdas Dzo јун 2, 2013 at 16:33

Inace onaj Andjusov i Bradin novi Cavi Inijesta je ovaj http://youtu.be/P-JppzvAixE ,ali Stojadinovic nece ni za dz tako niskog fudbalera,a treba dovesti klinca na probu,pa neka odluci trener,ali Stojadin ocigledno izigrava nekakvog tim menadzera.

Reply
brada јун 2, 2013 at 18:45

Izvini ne zelim da te vredjam ali da se razumijes u transfere znao bi da je mnogo laksa opcija dovesti Stepanova nego el munira,Stepanov trenutno nema ciste papire ali radi se na raskidu ugovora,Ninkovic je siguran samo je pitanje kad ce da dodje zbog lakse povrede koju ima na potpis ugovora to jest dali ce se cekati jos Stepanov i Mrdja,da se to zajedno obijavi.Ja vam najavljujem da ocekujete igrace koji su kvalitetni,ne mogu da tvrdim sve i jednog od ovih za sigurno ali radi se na stvaranju mocnog tima.

Reply
Vuco јун 2, 2013 at 14:45

Ako sve znas jer ostaje dauda?

Reply
Anjamen јун 2, 2013 at 16:07

Brate al se ti nalupa, kao neko ce da ti poveruje da si insajer sa marakane :p hahaháhahahaha. A jel dolaze Pirlo i Podolski posto nam takav dbojac treba. Lozis tu klince koji ti veruju. Jel si 95,96,99to godiste, al iskreno???

Reply
Dimitrije јун 2, 2013 at 16:29

Sve je ovo lepo za cuti, ali odakle ti ove informacije, i koliko su proverene?

Reply
zvezdan јун 2, 2013 at 22:27

Ma pisi brate i ako nije tacno bar je lepo procitati tako nesto.Naravno da bi smo svi to voleli da se ostvari , ALI ………….

Reply
dexy122 јун 2, 2013 at 11:13

Samo da napomenem. Valter Zenga je dobio otkaz u svome klubu, i sada je slobodan trener. Cisto da se zna. 🙂

Reply
Dimitrije јун 2, 2013 at 11:31

Nije Zenga osvojio onda duplu krunu sam. Tu su bili Zigic, Pantelic, Basta, Jankovic, Kovacevic, Milovanovic, Mustafa, Dudic, Bisevac, Lukovic…A sad? Ostao samo Milijas koji nije ni senka onog igraca nekada, i ovi manekeni…

Reply
dexy122 јун 2, 2013 at 11:35

Slazem se, ali je jedini trener u kojeg trenutno mozemo da imamo poverenja, i za kojeg znamo da je dobar trener.

Reply
Srba јун 2, 2013 at 11:35

Zato sto nema igrace oko sebe, pa u Zvezdu kada bi dosao Cavi mislis da bi imao procenat dodavanja 90 %. Ne poredim njih dvojicu ali ni Cavi nije trkac a vazi za jednog od najboljih igraca na planeti, ali covek ima sa kim da odigra

Reply
Shole јун 2, 2013 at 12:29

Izostavi MUSTAFU,ko BOGA te molim!!!

Reply
Dimitrije јун 2, 2013 at 16:32

Brate, izostavio bih ga, ali bih time pokazao da sam k’o oni preko brda kompleksasi. Time sto ga ne pominjemo, samo mu dajemo na znacaju, ovako ko ga j*be, pamtice on do kraja zivota sta je uradio, i njegov sin ce saznati kakvog oca ima. Nek se zna…

Reply

Leave a Comment