Moja Crvena Zvezda
Клупска дешавањаОдбојкаТрансфери

Адела Хелић прво појачање

foto: Subotica info
foto: Subotica info

Након одласка Ане Бјелице у Пољску у екипи Црвене звезде остало је упражњено место на позицији коректора, a с обзиром да је Милица Кубура још увек превише млада да изнесе терет на том месту током наредне сезоне, управа клуба није губила време и појачање је пронашла у редовима ривала из финалне серије. Из Суботице међу црвено-беле стиже сјајни коректор Адела Хелић, која ће са Звездом потписати уговор на две године.

– У Суботици сам провела седам предивних година, кад се сад на то осврнем брзо су прошле. Остварила сам доста успеха са Спартаком, желим овом приликом да им се захвалим на свему што су ми пружили. Назирало се можда још прошле сезоне да је време за одлазак, али прави тренутак сам дође. Десило се то баш сада – рекла је Адела Хелић, а преноси Спортски журнал.

– Недостајале су ми још јаче утакмице, а то ћу добити у Црвеној звезди. Мој нови клуб ће наступати и у Лиги шампиона, а то је још већа мотивација за напредак. Мени је баш то било неопходно, а свакако да се тиме отварају и неки други путеви, рекла је Хелићева, нови коректор Црвене звезде.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

6 comments

ognjen banic јун 4, 2013 at 18:56

doci li doci neke strana odbojkasica u zvezdu bili bi lepo

Reply
Tole dozivotna јун 2, 2013 at 14:09

lepa li si Adela

Reply
Damjan Martinovic јун 2, 2013 at 15:29

…ljubitelj sam tvoga tela! 😀

Reply
Branimir јун 4, 2013 at 18:42

Адела, зашто ме ниси хтела?

Reply
David јун 2, 2013 at 12:03

odlican potez ❗

Reply
milos јун 2, 2013 at 12:00

svaka cast upravi,prava zamena za naseg kapitena

Reply

Leave a Comment