Moja Crvena Zvezda
Домаћа такмичењаКошарка

Тежак пораз кошаркаша, Партизан повео у финалној серији

img_1403Кошаркаши Црвене звезде поражени су у првој утакмици финала плеј-офа домаћег шампионата од вечитог ривала, врло убедљиво:

Партизан-Црвена звезда 82:54.

Црвено-бели су одиграли слабо и у нападу и у одбрани. Потпуно су били инфериорни у скоку што је права реткост за Звезду ове сезоне (38:24), а у нападу је проток лопте био веома лош о чему најбоље сведочи учинак од само пет асистенција. О слабој игри изабраника Дејана Радоњића довољно говори да су само Катић (19 поена) и Нелсон (10) имали двоцифрени кошгетерски учинак.

Почетак меча није обећавао јер Звезда није постигла кош уводних четири минута, па је Партизан повео са 10:0. Црвено-бели су се мало тргнули, Нелсон је везао пет поена па су црвено-бели пришли на шест кошева заостатка (20:14). Међутим, изабраници Дејана Радоњића су поново пали у игри, а то је противник знао да искористи и у 16. минуту побегне на чак 18 поена предности (38:20).

Након веома лошег првог полувремена и заостатка од чак 15 поена, Звезда је заиграла много боље. Изабраници Дејана Радоњића су се вратили на паркет одлучни да нешто промене и тако је и било. Јаком одбраном омогућили су ривалу да шутне само два пута за првих три минута наставка, а те тешке шутве домаћин није погодио. Растрчани црвено-бели су коначно почели да погађају у нападу, предњачио је Катић и Звезда је серијом 11:0 пришла на само четири поена заостатка (43:39).

Ипак, уследио је нови пад у игри црвено-белих који су наређали неколико изгубљених лопти па је Партизан одговорио серијом 7:1 која их је вратила на двоцифрену разлику (50:40). Црвено-бели нису пали, мини серијом 6:2 су успели да приђу на шест поена заостатка, али је разиграни Милосављевић новом тројком одбио и тај налет (55:46).

Тројка бека Партизана као да је у потпуности деморалисала изабранике тренера Радоњића. Партизан је крајем треће и у четвртој четвртини направио серију 21:5 па је четири минута пре краја домаћин стекао великих и недостижних 22 поена предности (73:51). До краја утакмице домаћин је рутински одржавао предност и на крају заслужено славио.

Друга утакмица финала Суперлиге Србије заказана је за петак у 19 сати, а домаћин ће бити Црвена звезда Телеком.

Партизан мтс – Црвена звезда Телеком 82:54 (23:16, 20:12, 17:20, 22:6)

Партизан мтс: Андрић, Ловерњ 4 (8ск), Милутинов 1, Вестерман, Гордић 2, Лучић 19 (6ск), Милосављевић 28 (6ск), Богдановић, Гагић 6 (5ск), Мусли 10(7ск), Ђекић 2, Бертанс 10.

Црвена звезда Телеком: Ђокић, Суботић 1, Ракочевић 3, Митровић, Лазић 6, Симоновић 5, Миловановић, Савовић 2, Катић 19 (5ск), Радивојевић, Нелсон 10 (5ск), Скот 8.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

143 comments

Dusan јун 6, 2013 at 20:10

Velika je sramota izgubiti sa ovoliko razlike pa nismo mi tamo neki Konstantin ili sta znam koji klub da se onako poigravaju sa nama,od sramote nisam mogao ni gledati.Bukvalno dva najbolja igraca Savovic i Rakocevic su dali 2,3 kosa,od onog Suboticka kao i po obicaju nikad nista.Razlika je stvarno prevelika za ovako bitnu utakmicu.Nadam se da cemo ih uzeti,MORAMOO!!

Reply
Djole- Jagodina јун 6, 2013 at 12:17

Ljudi mi nemamo trenera ovo je ista situacija kao u fk i mozda nam se to i desava zbog nepravde.Oterali smo Robija i znamo epilog,oterali Vukoicica i vidim isti scenario.Radonjic jednostavno nemoze da parira svinji a o igracima nebi trosio vreme nek se zapitaju gde ce sledece sezone da igraju u kom selu a treba ih najuriti posle ove blamaze pa nek se slikaju…Znaci novi trener i novi igraci,ostaviti samo Katica,Nelsona i Rakoca samo da bude tu i odigra po 10-ak minuta

Reply
Rajko јун 6, 2013 at 11:13

E jbg pa baš tako da se obrukamo.Igrali su ko da su amateri na lakom treningu.Nije bilo borbenosti i želje da se bilo šta uradi.Ovaj poraz boli baš zato što nije bilo zalaganja .Ako se ne trgnemo i počnemo da igramo kao što moramo i možemo, groblje će da nas zgazi i da nam se podsmeva a to verujte boli do neba i nazad.Ajde Zvezdo krenimo da igramo i da pregazimo ovaj franjevski klubčić.AJMO ŠAMPIONI AJMO ZVEZDAAAAAAAAA !!!!!!!!!!!!!!!

Reply
Lazovic za kapitena јун 6, 2013 at 10:43

sacuvaj Boze koliko su igrali bez ideje,sa Vukoicicem smo makar imali nke ideje a sada ama bas nista,svaki napad se zavrsavao srljanjem u 2-3 igraca Partizana ili eventualno ako ga je Katic zavrsavao,meni je Vukoicic i dalje bolji trener od Radonjica ali hajde da vidimo,inace fali nam za svaku poziciju po jedan igrac na pleju imamo samo Nelsona,na beku imamo Rakocevica i Lazica,krilo samo SImonovic igra Skot je ocajan,na krlonom centru imamo Savovica i nezrelog Mitrovica,Subotic me sve vise i vise razocarava,sto se tice centra tu imamo samo Katica

Reply
comi јун 6, 2013 at 09:16

OVAJ TIM NEMA SRCEEEEE

Reply
KALIO GULIĆ јун 6, 2013 at 08:27

NA OVOM ISTOM PORTALU SAM PREDVIDIO OVA DOGAĐANJA, A POSLE OVOGA KAŽEM BIĆE GLATKIH 3:0 ZA GROBARE I TAKO ĆE SE NIZ KOMPLEKSA OD GROBARA U KOŠARCI NASTAVITI OD 1973 GODINE.MI GROBARE DOBIJAMO SAMO KAD NAM TO „ZLOČESTI“ VUJOŠEVIĆ DOZVOLI,I MA KAKVU MI EKIPU IMALI TAJ ISTI VUJOŠEVIĆ NAM NABIJA KOMPLEKSE SA ISPODPROSJEČNOM EKIPOM.POMIRIMO SE SA TIME DA JE PARTIZAN GAZDA,DA MOŽEMO DOBITI PO KOJU BITKU ALI RATOVE ONI SUVERENO DOBIJAJU(A SUCI SU UGLAVNOM NAMA POMAGALI)PA SMO TAKO NA MUFTE I KUP OSVOJILI.DAKLE I KOŠARKAŠI I FUDBALERI MOGU DA SE NAKLONE GROBARIMA,A PLAŠIM SE JOŠ DUGO,DUGO…A I DOŠAO SAM DO JOŠ JEDNOG SAZNANJA,DA GROBARI UGLAVNOM NE VOLE DELIJE,A DELIJE UGLAVNOM MRZE GROBARE,PA JE VALJDA U TOME PROBLEM SVIH KOMPLEKSA IGRAČA I NAVIJAČA.

Reply
KALIO GULIĆ јун 6, 2013 at 12:11

NAŽALOST,ALI DRAGE DELIJE,ŽIVIMO U VREME PARTIZANA!

Reply
nemanja јун 6, 2013 at 02:24

zna li neko nesto o pojacanjima da mi kaze, zna li se otprilike koja se imena provlace kroz medije ili neki drugi insajder da imate
za milicica znam, za radmanovica znam(iako on nece doci , samo glupi misle da hoce)
hvala

Reply
sasas јун 6, 2013 at 02:04

Mnogo je veceras skrivenih grobara ovde,je me cujete…

Reply
jigsaw јун 6, 2013 at 01:21

pre 3 godine Montepaski je izgubio od Olimpijakosa 40 razlike prvu utakmicu i nakon toga dobio seriju. ne pljujte odmah po timu i treneru, dva najbolja igraca ( Igor i Savke) su odigrali ocajno tako da kad u petak pobedimo , pritisak je na glodarima. u petak svi u Pionir i da grmi!

Reply
Shone јун 6, 2013 at 01:12

Ovo je je…na SRAMOTA!! Ovo je strasno..
Umesto da ih stisnemo i ostavimo poslednji atom snage kako bi bar ostali u mecu mi im dopustamo da nas razvale kao nijednom ove sezone i to bas sada u finalu!!

Ovo je neverovatno da i posle 15 godina bez titule franjevci imaju vecu zelju i motiv od nas za titulu! Pa borili su se za svaku loptu,cvrsto i agresivno a nasi su bili nemi posmatraci sto me od svega najvise boli!!
Prognoziram da ce franjevci da osvoje titulu i to sa 3:0.. Jednostavno igraju mnogo agresivnije,borbenije,pozrtvovanije i uigrani su a kada imate sve ovo posluzice vas i sreca malo…

Nismo osvojili ovoliko godina titulu a necemo jos ko zna koliko jer imamo gubitnicki mentalitet.! Odmah posle prve pobede skacemo do neba i osvajamo evropu i dovodimo Lebrona i Kobija a posle prvog poraza smo neborbena i neuigrana ekipa sto i u sustini jesmo..
Malo nam treba da padnemo u euforiju a jos manje u depresiju i ocajanje!

Reply
neko јун 6, 2013 at 00:32

ma vazno da sledece sezone dolate milicic radmanovic dzordan i lebron pa da osvojimo evroligu

Reply
INĐIJA јун 6, 2013 at 00:46

pa da osvojimo evroligu, a i šire

Reply
neko јун 6, 2013 at 00:50

bicemo strahovito jaki….samo sledece sezone

Reply
INĐIJA јун 6, 2013 at 00:54

tek nakon ovog odgovora sam siguran u tvoj sarkazam. do malopre sam se bojao najgoreg 😆

Reply
kalicko јун 6, 2013 at 07:42

groBARI, vi li ste???
Ccccc, koliko jadno, počeli ste da trolujete i po našim sajtovima, smešno.

Reply
HeroeS1904 јун 6, 2013 at 00:27

Mislim da ne mozemo da pariramo Partizanu ovakvom igrom koja nas karakterise zadnjih tri meseca…Mislim pre svega da je Zvezina igra strasno spora sto ne odgovara ovom igrackom kadru koji imamo i u kojoj ne mogu da nadju svoju ulogu Skot,Savovic,Subotic,Radivojevic pa i Rakocevic…Moramo igrati mnogo brze sa mnogo vise slobode u napadu sa puno suteva ,skokova u napadu ,kontri i asistencija,e takvoj igri dobijamo ovu seriju !

Reply
kobr90 јун 6, 2013 at 00:17

eto sto se vise nadas pre sezone to se na kraju vise razocaras

Reply
fringe јун 6, 2013 at 00:15

Ja sam prognozirao 3:1 za nas. Ovaj jedan su ispucali tako da sad mora tri za redom 😆 Salu na stranu, nas nista nije htelo, mnogo losa partija pojedinaca, njima je ulazilo sve i to ti je to. Verujem da su se ispucali veceras i to je to. Sledecu dobijamo, mozda ne lagano ali dobijamo.

Reply
INĐIJA јун 6, 2013 at 00:18

Slusaj cara ‘nije nas nista htelo’. Pa da li si ti gledao utakmicu? Prvih 10 poena su se setali do naseg kosa! SETALI! Gledam i ne verujem kako su nasi malodusni i bez trunke hrabrosti usli u drugu po vaznosti seriju u sezoni. SRAMOTA!

Reply
bugarin јун 6, 2013 at 00:53

stvarno sramota,odbrana nam je blago receno katastrofa…..ja sam reko i posle mege da nam se lose pise,ovaj radonjic je jedan od gorih trenera u zvezdinoj istoriji ,mada i nemogu coveka da krivim za sve pojednini igraci kao da su zab da igraju kosarku pre svih rakoc koji treba da bude predvodnik ove ekipe kapiten,a delje kad da ga drzi mamurluk od sinoc,,ma boli njih uvo sljokaju po celo vece zato su i tako zatucani po terenu…

Reply
dusan јун 6, 2013 at 00:06

AJMO BRE INDIJA PAKISTAN
NEMA ODSTUPANJA
AJDEEEEE

Reply
David јун 5, 2013 at 23:52

a sad ozbiljno:ostaviti Rakoca,Nelsona,Raska,Borisa i Marka.Valjda dolazi Micic a dodati timu Tejica,Ristica,Kaplanovica i Rebica.I ako se mogu jos pojacati sa 2 strana igraca

Reply
aston јун 5, 2013 at 23:49

Polako ajde da sacekamo nasu dvoranu,krenuo ih je sut, krenuce i nas.
Rakoc dao 3 poena Saovic 2 nemoze gore od ovoga.
Sacekaj mo revans igra se na tri dobijene ima jos tu da se gruva.

Reply
David јун 5, 2013 at 23:44

je li sat poceo odbrojavanje sa koliko cemo razlike izgubiti 1 mec plejofa? 😆 bilo je 29 razlike a ja nisam bio par dana ovdje, otkad je on poceo odbrojavati?

Reply
цар Душан јун 5, 2013 at 23:44

Е,моји момци… Џаба све ако не скупиш м*да и не изађеш на терен да погинеш.То нама фали и због тога ће се ова серија брзо завршити. Каква бре Евролига,свима су нам пуна уста тога а не видимо где смо шупљи :facepalm:

Reply
box87 јун 5, 2013 at 23:44

jadnooooo….ee tako, a sad lupajte minuse koliko hocete, ali ovo je jadnooo…..ako su oni od prosecne ekipe, uspeli da naprave gladijatore, onda su nasi igraci, totalno nezainteresovani da se edukuju u smislu kosarkaskog napretka…jer sem Nelsona, nama nijedan igrac nije podigao formu tokom prevenstava, ako izuzmemo kontasntnog Katica….;)

Reply
INĐIJA јун 5, 2013 at 23:41

Lepo je rekao jedan lik u komentarima. Nesto: ovo ce biti strasan rat, ali mi cemo slaviti. Sad, ja znam da zvuci epsko-kosovski, ali bice tako. Kidanje do kraja i 2:3 ili 3:2

Reply
Blagoje Jovović јун 5, 2013 at 23:38

Ovo nije ista ekipa sa pocetka sezone. Igramo samo sa jednim centrom, tu su roviti Rakocevic i Savovic. Skotova igra je u konstantnom k…u mada je veceras dao 8 poena sto je iznad njegovog proseka. Veceras nam je skok bio kantakrofna ali sta je tu je idemo dalje, misevi su dobili jednu bitku ali ne i rat.

Reply
coa јун 5, 2013 at 23:31

Vidi se da fale Rakocevicevi poeni. Tim nam izgleda ovako 60% Rakocevic 20% Katic 15% Nelson 5% ostala boranija. Nadam se da ce renoviranje za sledecu sezonu da izjednaci ove procente. Iskreno nikad nisam bio neko ko za sve pljuje trenere, ali radonjicu, moras bolje ovo je Zvezda covece a ne neka tamo buducnost.

Reply
Kosovac јун 5, 2013 at 23:18

Valjda ce biti bolje m a j k u mu , sve se plasim najgoreg moguceg ishoda sto se tice borbe za titulu msm kako je krenulo… nadam se da ovakvu zvezdu protiv partizana vise nikad necu gledati.. :/

Reply
Dudu јун 5, 2013 at 23:14

Ljudi ae ne kvarite slavljenicku atmosferu od vaterpola,evo citam da su velike sanse da se zadrzi ceo tim za sledecu sezonu to je sjajno.Bice bolje i za kosarkase dobijamo mi ovo u petak lagano videcete

Reply
INĐIJA јун 5, 2013 at 23:11

Je l’ ovako treba da izgledaju igraci jednog kluba? Njihovi jesu navijali ko na sahrani, alo ti nije razlog da nasi tuguju zbog toga! http://static.mozzartsport.com/img/news/e/b/2/13704650061497.jpg

Reply
krampon јун 5, 2013 at 23:00

Bravo za Raska i Nelsona, Igor je takav kakav je zato ga i nema u reprezentaciji uzima jako teske suteve iz kojih je nemoguce pogoditi i onda udje u seriju gresaka, Simonovic je dobar suter al nema muda jer cim promasi jednu ne sme da suta vise, i onda je u funkciji cunja,Skot isto je uplasen mora malo vise odgovornosti preuzeti,Savovic danas ocajan,90% derbija ove sezone dobila je ekipa koja je napravila seriju malu odma na pocetku utakmice, Milosavljevic je ovo dao veceras i nikad vise

Reply
homer јун 5, 2013 at 22:58

auuuuu jbt ala su nas odrali !!! unakazili su na…. jbt

Reply
miljan... јун 5, 2013 at 22:58

i dalje mi nije jasno kako to da groblje uvek ima vise motiva od nas,kao da oni nisu uzeli titulu 15god.sramota od igre,ipak desava se ono sto pricam cele sezone,cim savovic,rakoc ili rasko odigra lose mi gubimo mec,i veceras je bilo tako.ovaj radonjic je smejurija od trenera,to pricam od kada je dosao.sta je uradio za tim,u evroligu smo usli na srecu,celu srpsku ligu igramo ocajno.mislim da je vreme da neko objasni igracima sta severna armija ocekuje od njih.i jos jedno pitanje??JER SE U PETAK U PIONIR ULAZI KAO I PROSLE GODINE NA 2MEC?????molim ako neko zna da javi

Reply
aca nis јун 5, 2013 at 22:45

Ja razumem da neko izgubi, ali ovolikom razlikom i u finalnoj seriji stvarno nije lep prizor. Evo koliko zavisimo od ova tri-cetiri igraca, rakocevic i savovic nisu na svom nivou i odvaljivanje i to za bruku i podsmeh. Mislim da ovo ovako i na ovome ne bi smelo da se zavrsi nego gospodin predsednik malo da uzme stvar u svoje ruke i po svom principu, onako kako on zna. U jednom momentu gledam klupu a ono djokic, mitrovic, milovanovic, lazic i radivojevic i ajde neka mi neko pametan kaze da li je to tim prvaka? To nije tim prvaka ali ne moraju ovoliko da nas ponize, ziva sramota. Onog lucica ne mogu da gledam koliko me nervira ali nas odvalio. Ljudi ne primaju ni plate ali igraju srcem a mi dokazujemo da nemamo mentalitet i nazalost da smo jos mali tim za titulu. Daj Boze da se izdignemo i iznenadimo do kraja ali njihovo samopouzdanje je toliko veliko a nase toliko malo da ne znam sta treba da bi mi pobedili. Oni se bre igrali sa nama u finalnoj seriji, ej to ga nema nigde. Gde nam je motiv za finale, gde nam je srce, gde je borbenost za titulu? Samo skot, katic i lazic su imali to veceras

Reply
aleksandar sd јун 5, 2013 at 22:35

Ko je domacin 5. utakmice ako se bude igrala?

Reply
Nemanja јун 5, 2013 at 22:37

Partizan

Reply
vijadukti јун 5, 2013 at 22:42

moskva

Reply
Sone јун 5, 2013 at 22:54

Неће се играти, не брини, одвалиће нас од живота, 3:0 и то лагано.

Reply
Branimir јун 5, 2013 at 23:39

Како смо несретни. Овакав коментар побере апаузе. Шоне, јеси ли крштен? Понестало ти вјере. шта ли?

Reply
Sone јун 6, 2013 at 00:28

Искрен да будем Бранимире, да, понестало ми вјере, после толико година мучења и без титуле, дођеш у позицију да се бориш за ту исту титулу и онда тако ови наши изађу к’о да су их пушком натерали, без жеље, мотива, борбености, фрањевци нас почисте, спрдња почиње и тако из године у годину.

Reply
Branimir јун 7, 2013 at 00:49

Знам, све знам. Но, свеједно, нема мјеста за дефетизам. Нема предаје, преостала нам је вјера, барем то нам нико не може одузети, а душман се не мора наслађивати. Зато – 😀

homer јун 5, 2013 at 22:56

ti nisi normalan !!!

Reply
aleksandar sd јун 5, 2013 at 23:31

Duvaj ga HOMeru!!

Reply
otpisani101 јун 5, 2013 at 22:35

ja da sam veceras izgubio od prosecnih grobara sa 30 razlike-ne bih igrao vise kosarku…zvezda je ove godine bila prvi favorit za sve trofeje…poraz u finalu aba lige i sada 30 razlike…pa da zvezda i pobedi u plej ofu-ljudi 30 razlike i da brojis je mnogo…bruka,sramota ma nemam reci…i mislim da je vukojicic za radonjica profesor…

Reply
moravac јун 5, 2013 at 22:33

Ne zelim ni da komentarisem ovih 40.minuta muke i bruke!!! Samo zelim da pitam sledece: Sta se dogodilo sa ekipom koja je sredinom sezone drala spance,ruse,talijane a balkansku boranije gazila usput?!?!? Alooooo bre,jesu ovo oni isti momci ili klo(V)novi?!?!? OK,prva je utakmica u seriji,ne zelim da mrachim.Ono sto brine je da mi nemamo pokretne bekove sutere,osim Nelsona nememo ni pleja,osim Raska nemamo ozbiljnog centra?!?!? Rad skauting sluzbe je ravan SAMODESTRUKCIJI posle igrarija oko Brauna,Samardzijskog i TRI trenera koji nas vode u JEDNOJ sezoni!!!! Toliko za sada.Svim srcem se nadam preokretu,MORAMO im uterati strah u kosti na sledecoj utakmici i vratiti im milo za drago.ZVEZDA DO POSLEDNJEG DAHA,ja drugacije ne umem.

Reply
marakana јун 5, 2013 at 22:33

najvise boli kad se kod njihovih igraca vidi zelja i drskost a kod nasih ravnodusnost !

Reply
INĐIJA јун 5, 2013 at 23:00

upravo to, malodusnost!

Reply
Branimir јун 5, 2013 at 23:36

Ми смо још црњи. Зар има разлога да идемо у мазохизам?

Reply
dexa7 јун 5, 2013 at 22:32

Moze li mi neko odgovoriti da li mozemo da prikljucimo onog centra Ristica sto je bio MVP juniorske evrolige,sigurno bi nam koristio kao zamjena Katicu.

Reply
PREDRAG јун 5, 2013 at 22:30

sramota,ISAD BJE OVAJ CRNOGORAC BOLLJI OD VLADE V. izgubi jedno finale a tek ovo danaas sramota za nas zvezdaše.aVLADO ima kup šteta što ga oterašeneka smene i ovog

Reply
ivkecDS јун 5, 2013 at 22:30

e moja Zvezdo,pogleda li neko od njih ove komentare,ove ljude sto se nerviraju,sto neki predju kilometre i kilometre da gledaju,odvoje pare>!I svi od njih su zakleti zvezdasi dok ide,kad stane odmah se trazi raskid ugovora,tako i u fudbalu,pojedinci bi bas trebali da se stide

Reply
Branimir јун 5, 2013 at 23:35

Требало би, али данас нема стида.

Reply
INĐIJA јун 5, 2013 at 22:27

pa dobro jel moooooooguce vise ovo…svaki dan nesto o Zvezdi….nisam video nista o partizanu vec mesecima…NEVEROVATNO!!!!

Reply
dexy122 јун 5, 2013 at 22:25

Ljudi nista nije izgubljeno. Mnoge su se stvari namestile njima da ovako pobede. Svi znaju da smo slicnog kvaliteta pa mozda cak i bolji. Odbrana katastrofa. Ocekujem da Nelson proradi, jer bez njega nema kosarke. Kao i Katic i Rakocevic. A uzdam se u njihovo neiskustvo.

Reply
Sone јун 5, 2013 at 23:00

Сложио бих се са тобом да је у питању само ова утакмица, али ми се мучимо месецима, екипе које фрањевци добију 20 – 30 разлике ми једва победимо, даље, ми на терену стојимо малтене, док они лете , гину, гризу… Срамота бре да изгубимо 30 разлике еееј људи

Reply
Branimir јун 5, 2013 at 23:33

Што јес – јес!

Reply
Rape Delija јун 5, 2013 at 22:23

Ljudi pa sta vam je mi smo jedva Megu izbacili, vidite da ne igramo nista, kako mozes da dobijes utakmicu sa igracima kao sto su Subotic, Simonovic, i plus sto se vidi da Rakocevic i Savovic nisu fizicki bili spremni za ovu utakmicu. Ne dobija se utamica sa Katicem i Nelsonom, tj. sa 2 igraca.

Reply
zvezdas јун 5, 2013 at 22:23

moje misljenje je da bez obzira na ovaj poraz,da smo mi bolja ekipa od njih mnogo ali pristup ovoj utakmici je bio katastrofalan…pa ne mozes ti u finale da udjes bez zelje i motiva,pa cim sam video kako smo poceli znao sam da gubimo jer su totalno nezainteresovano poceli mec…njih je vepar nalozio samo tako sto se videlo po njihovim facam nakon trojki,kucanja itd(kad ih vidim tako dodje mi da ih pljunem istog trena,pogotovo onog mutavog lucica)…u ovom derbi finalu nece odlucivati ni kvalitet ni forma niti bilo sta vec samo zelja i motivacija…ubedjen sam da u petak dobijamo bez nekih preteranih problema,zato sto mi od ovog ne mozemo losije a oni ne mogu bolje od ovog sinoc pogotovo sto ih je sut hteo samo tako(onaj milosavljevic ne znam da li je ikad ikome ubacio vise od 10 poena a evo nas je ugazio)…tako da nista nije gotovo,u petak ajmo u pionir da iskalimo sad ovu nervozu i bes na njima i da izjednacimo…ako se dodje do pete utakmice tu ce odluciti samo zelja i motiv i nista vise,a ako tu ne budemo imali motiva za titulu onda stvarno vise ne znam…molim admina da odmah objavi komentar

Reply
zzz јун 5, 2013 at 22:25

bla bla bla Aj reci nesto pametno?

Reply
Petak 13-ti јун 5, 2013 at 22:23

Ljudi pre će biti smak sveta,nego što će uzeti titulu.Bolno mi je da priznam,ali tako je.

Reply
Igor јун 5, 2013 at 22:18

I moja baba ce da pobedi sa onoliko otvorenih suteva za 3.

Reply
INĐIJA јун 5, 2013 at 22:16

Narode bez brige,
nasa je SLEDECA SEZONA! 😈 😆

Reply
Aleksandar! јун 5, 2013 at 22:15

Kaд тешко је,кад је лоше и када ти не иде,тебе ће наша песма водити до победе ❗ ❗ ❗

Reply
bahati јун 5, 2013 at 22:15

salim se

Reply
bahati јун 5, 2013 at 22:14

idem da ubijem komsiju grobara

Reply
Branimir јун 5, 2013 at 23:30

Свако свога, а пицек ће мога.

Reply
MILAN KG јун 5, 2013 at 22:13

ovo je velika sramota!!!!!! pocistili su nas sa parketa!!!!!!! sada napisite sledece sezone ce biti bolje posto se tako pise od 98 godine. sad ce Covic da kaze nema veze sledece godine i tako u krug problem je sto veliki broj navijaca zarazen gubitnickim mentalitetom i kao nema veze sledece godine k…ac palac i u fudbalu i u kosarci uvek isto.

Reply
Branimir јун 5, 2013 at 23:29

Па шта да радимо?

Reply
MILAN KG јун 5, 2013 at 23:45

da se podignemoi da ih dobijemo ili da se privatizujemo.

Reply
bukake јун 5, 2013 at 22:13

😳

Reply
vladane siso јун 5, 2013 at 22:12

bole nas patka igramo evroligu oooo covo care bre

Reply
Branimir јун 5, 2013 at 23:28

Тајко је, краљу! 😆

Reply
vladane siso јун 5, 2013 at 22:10

👿 👿 👿 👿 👿 👿 👿 👿 👿 👿 👿 👿 👿 👿 👿 👿 👿 👿 👿 👿 👿 👿 👿 👿 👿 👿 👿 👿 👿 👿 👿 👿 👿 👿 👿 👿 👿 👿 👿 👿 👿 👿 👿 👿 👿 👿 👿 👿 👿 👿 👿 👿 👿 : 👿 👿 :evil

Reply
Звезда - Србија јун 5, 2013 at 22:09

Питање за Радоњића? Како се напада зона 1-3-1? Три утакмице против Мегу и сада Партизан игра исту зону, па и слеп би научио.

Reply
Nemanja јун 5, 2013 at 22:11

Mega nije igrala 1-3-1 zonu nego 3-2

Reply
Nemanja јун 5, 2013 at 22:12

sry 2-3

Reply
Звезда - Србија јун 5, 2013 at 22:16

Па и 2-3 небитно, како се напада зона? Па то су основна правила тактике у кошарци. Он поређа шесторицу на 6,75 и шут, па неће сваки пут да уђе.

Reply
renta јун 5, 2013 at 22:09

Ajde paljba grobari,idite u stalu da vas doji dule

Reply
ludi grobar јун 5, 2013 at 22:05

oooooo ebi fmp

Reply
jedan je vukoicic јун 5, 2013 at 22:08

mrs

Reply
MILAN KG јун 5, 2013 at 22:15

smradu mars odavde!!!!!!!!! pi…ko grobarska!!!!!!!!!! 😡

Reply
INĐIJA јун 5, 2013 at 22:17

u Zagreb!

Reply
Ja јун 6, 2013 at 12:22

Koliki su kompleksasi ovi glodari.Pa oni umesto da slave pobedu oni dolaze na ZVEZDIN sajt i komentarisu.Hahah :facepalm:
INDIJA,PAKISTAN!

Reply
srba јун 5, 2013 at 22:05

ubi ubi grobara

Reply
srki јун 5, 2013 at 22:03

svinjo debelaaaaaaaaaaa

Reply
kovac јун 5, 2013 at 22:03

Kamo srece da Covic ne otera Vukoicica.. Ocajni smo 🙁

Reply
jedan je vukoicic јун 5, 2013 at 22:08

imas plus od mene bravo

Reply
kovac јун 5, 2013 at 22:29

Molio bih da mi neko objasni cime ga je radonjic odusevio od kako je dosao..
U Vukoicicevo ime stoje njegov skor i igre sa Zvezdom, a iza ovog „stratega“ ?! Ne razumem

Reply
forza stella rossa јун 5, 2013 at 22:03

Ma sta da komentarisemo vise…..Sa Radonjicem igramo ruznu i zaostalu kosarku,mucimo se u napadu,klupa za rezerve ne postoji,igraci deprimirani,navijaci razocarani….I da dobijemo naredni mec,bice to na silu…Seriju tesko da mozemo izgurati kako treba,gadan je ovo udarac…..Kamo srece da se preokrene nesto ali posle ove sramote…tesko.

Reply
milos јун 5, 2013 at 22:02

ovaj radonjic je trener prosecnih kvaliteta odkad je u zvezdi jednom nije igrao zonu kombinacije katic rakoc to vise nema protiv mege zonu daje igrao razbilibi ih danas nula tajm aut trazi kad se seti al igraci muka jad beda samo nikad necu shvatiti kao deca mastaju da igraju za zvezdu kako bi ginuli za taj klub i kad dodju oni se setkaju po terenu ili igraj ili cao

Reply
Dejan јун 5, 2013 at 22:02

Ajde pljuvaci polako. I mene boli ovaj poraz ali sacekajmo kraj pa onda pljujmo. U petak svi u pionir (jeste da menekeni nisu to zasluzili). Setite se recimo cetvrtfinale evrolige 2011. Olimpijakos – Montepaski 89-41 (prva utakmica). Posle toga Montepaski dobija 3 utakmice i odlazi na final four

Reply
Nenad јун 5, 2013 at 22:04

ja sam napisao da je večerašnje izdanje sramotno…dešava se…ima ova Zvezda sjajne borbene igrače, nadam se da će to dokazati

Reply
Igor јун 5, 2013 at 22:16

Jeste ali kad bi mi imali tim ko Sjena.

Reply
Dejan јун 5, 2013 at 22:27

Svejedno, takav tim je izgubio 45 poena razlike. A i ne zaboravite da smo ovde dobili 4 puta ove sezone, znaci nismo toliko losiji od njih

Reply
babina brada јун 5, 2013 at 22:00

ćoki reaguj

Reply
brko јун 5, 2013 at 22:00

zvezda se budi u petak

Reply
zeljo84 јун 5, 2013 at 21:59

u petak dolazi nas 10 oro iz Andric- grada

Reply
Branimir јун 5, 2013 at 23:25

Дедер мало ведрине са Дрине. Видиш да се Србијанци погубише у магли, ово вријеме им лоше утиче на расположење.

Reply
vladex јун 5, 2013 at 21:56

idemo zvezdo do 3:1

Reply
Звезда - Србија јун 5, 2013 at 21:56

Не игра се кошарка са пет играча Радоњићу. Од кад је дошо у клуб ни један играч из друге петорке му није двоцифрен. Не игра се кошарка само са одбраном Радоњићу. Мораш нешто и да убациш. А кад не можеш ништа да убациш изгубиш вољу и за скок и одбрану итд.
Плакаћемо за Вукоичића као што смо плакали за Робија.

Reply
ceo sever luduje јун 5, 2013 at 21:57

ma sta bre pricas odlican je Radonja nas brat

Reply
Звезда - Србија јун 5, 2013 at 22:02

Да, да видим. Док Рашко игра ми се држимо, чим изађе -10. Не може тако да се игра. Ово су утакмице на свака три дана, мораш да користиш бар десет играча ако не и свих дванаест.

Reply
Branimir јун 5, 2013 at 23:20

Ако их имаш!

Reply
Звезда - Србија јун 5, 2013 at 22:02

Да, да видим. Док Рашко игра ми се држимо, чим изађе -10. Не може тако да се игра. Ово су утакмице на свака три дана, мораш да користиш бар десет играча ако не и свих дванаест.

Reply
dexa7 јун 5, 2013 at 22:05

Pa kad nemamo igraca koji ce da ga zamjeni to je neminovnost.

Reply
Nenad јун 5, 2013 at 22:05

to je pitanje za Čovića koji je u završnicu lige ušao sa jednim centrom

Reply
luka96 јун 5, 2013 at 22:06

covic je najvise kriv

luka96 јун 5, 2013 at 22:07

prvo razgovor sa svinjom pa sad ovo

Звезда - Србија јун 5, 2013 at 22:14

Не, немој да кривиш Човића. Па и код њих Мусли није имао везе на почету, Милутинов још гори па су добро одиграли у задње две утакмице против нас. То је питање за тренера, зашто не користи више играча у ротацију??? Ако су могли код Вукоичића Суботић, Лазић, Радивојевић да постижу десет, 15 поена зашто не сада?

shuntavilo јун 5, 2013 at 21:55

klintone nemas sanse,ako sruse ovaj mos mi cemo da ga sagradimo za 3 sata

Reply
milka јун 5, 2013 at 21:54

lep li je ovaj simon

Reply
Branimir јун 5, 2013 at 23:19

Мајци најдражи.

Reply
dusan јун 5, 2013 at 21:53

Posle ovih 28 bice jos sladje kad na kraju osvojimo titulu….

Reply
reper јун 5, 2013 at 21:53

hul a ta dok za

Reply
neko јун 5, 2013 at 21:53

ko je oterao nedovica almonda i browna taj je krivi i za ovo

Reply
naelektrisan јун 5, 2013 at 22:01

ebo vas ćoki

Reply
Branimir јун 5, 2013 at 23:18

Угради какво уземљење, нема ти друге. Шириш негативну енергију!

Reply
Tuđman Franja Doživotna јун 6, 2013 at 00:09

Ma je li moguće da ima i ovakvih?Da podsetim:sezona 1 reorganizacije- 10.mesto u ABA,nismo igrali Evropu,finale kupa i lige.sezona 2- finale ABA,top 16 Eurokupa,osvojen kup,čekamo ishod finala.sezona 3 -obezbeđena Euroliga,budžet oko 6 miliona evra u najavi i verovatno najbolji tim u novijoj istoriji.Svake godine klub je pravio po jedan veliki iskorak napred,i opet ima nezadovoljnih,onih koji verovatno žale za vremenima Opačića,Vesića i ekipe.Gospodinu Čoviću kapa dole.A što se tiče Brauna,da je sreće da nikad nije ni dolazio,najneškolovaniji centar koga sam gledao u Zvezdi za 22 godine intenzivnog praćenja,a bilo je tu dobrih budaka moram priznati.Žuta ekipa je 10 godina „gradila“ projekat evropska Zvezda,i jedino što je uspela je da klub uništi i napravi dug od 15 miliona.G. Čović je za 2 godine uveo tim u Evoligu,i pritom ga finansijski stabilizovao.Nikad ne zaboraviti gde smo bili,nikad!!!A gde smo danas

Reply
milos јун 5, 2013 at 21:52

nas trener na konferenciji za stampu kaze probacemo da budemo bolji u drugoj utakmici alo bre ima bre da ginete za svaku loptu onog smotanog milosavljevica nemozete da zaustavite jedan jaci faul i njega nema srecom sto gospodin covic tu razjurice on pola tima i treba sve imate i nista neigrate setate se po terenu nemate krvi i zelje ocemo bre titulu

Reply
Djomla јун 5, 2013 at 21:55

na zalost izgleda da on uglavnom zna da razjuri…

Reply
dexa7 јун 5, 2013 at 22:00

Tesko mogu biti gori,indeks 39 eeeej brajune!On je izgleda previse bojazljiv kao da igramo protiv Majamija pa eto pokusacemo da budemo bolji.Ma ima da cistite parket sa grobarima u petak!

Reply
Nenad јун 5, 2013 at 22:02

majstore „gospodin Čović“ je jedan od krivaca za ovo, prvo je Braun odstranjen iz ekipe jer nije primao pare na vreme i nije hteo zbog toga da trenira, onda je doveden Traore (ispostavilo se da je povredjen) pa Samardžiski (katastrofalna sezone do tada, još gora od tada), onda je vratio Brauna što je poptpuno poremetilo ekipu. Rezultat njegovih mera je taj da smo ostali sa samo jednim centrom, sjajnim Katićem. Naravno on je čovek koji je pomogao Zvezdi, ali ne zato što je voli više od tebe ili mene, već da se nadmeće sa Todorićem i Vujoševićem, što je njegova želja još od kada je vodio FMP. Zapitaj se zbog čega niko od igrača koji su nekada igrali za FMP, u vreme njegovih najboljih izdanja, više neće da igraju za Čovića. Mi smo veći od njega i Zvezda je iznad Čovića.

Reply
Andrej јун 5, 2013 at 22:12

Bravo za komentar!

Reply
Branimir јун 5, 2013 at 23:16

Па Он је углавном слушао наше жеље. Прво смо викалу на странце, па је отјеран Алмонд, оставили смо Симоновића, иако је први сједио на клупи а други се испуцавао као на тренингу. Отјерали смо и Самарџиског, (гони, дрво, балван, …), вратили смо Брауна, па га поново отјерали да типка по твитеру. Истина, за тренера се нисмо питали, иако смо се у једном тренутку почели питати зашто не побјеђујемо са +20.

Reply
deltacity јун 5, 2013 at 21:51

zvezda jooooojjjjjjj

Reply
zone јун 5, 2013 at 21:50

radonjica oterati pod hitno

Reply
zeleznik јун 5, 2013 at 21:49

bravo fmp

Reply
pekidelija јун 5, 2013 at 21:51

mrs glodaru

Reply
jigsaw јун 5, 2013 at 22:17

a jel te toliko puca kompleks kad si u browser-u kucao MOJACRVENAZVEZDA? Kakav je osecaj ? 😉

Reply
zeleznik јун 5, 2013 at 21:49

ipak je ovo fmp

Reply
PERA BOR јун 5, 2013 at 22:01

Ipak iz tebe bije kompleks

Reply
Ryber Palunko јун 5, 2013 at 21:49

Dobra stvar je što se poraz od 28 razlike isto računa kao i onaj od pola koša.
Eto, ipak sam pronašao nešto dobro u ovom, zar nisam?

Reply
dexa7 јун 5, 2013 at 21:56

Najvise bih voleo da ih dobijemo 2 sledece utakmice sa po 1 razlike,a trecu da ih oducimo od kosarke,mada sad je to u domenu naucne fantastike.Treba da igraci shvate koliko nas oni mrze,po njihovim reakcijama se sve vidi!U sledecem mecu treba da poginu na terenu nasi igraci,da pokazu od cega su napravljeni i uz veliku podrsku sa tribina da im vratimo milo za drago!Ako sad nisu shvatili da ce titulu osvojiti ekipa sa vecim „cojones“ onda je sve uzalud.

Reply
Ryber Palunko јун 5, 2013 at 21:59

Koliko god nam ovo teško palo (a stvarno jeste šamaranje), toliko će doći do toga što ti kažeš i reakcije igrača. Kad bi morao staviti pare na nas, na neku od utakmica ovog finala, stavio bi ih na ovu drugu.

Reply
aleksandar sd јун 5, 2013 at 21:48

Tako to bude kad se menja trener na svakih 5 meseci. Ovaj Radonjic nece jesen docekati, dokle tako?

Reply
Goranac јун 5, 2013 at 21:48

+28 neće biti ni sredinom jula

Reply
Branimir јун 5, 2013 at 23:07

Мислиш – 28 о Јовандану?

Reply
milos јун 5, 2013 at 21:47

necete da objavite sta navijaci zvezde misle to nije u redu vi ste zvezdnin sajt i sajt njihovih navijaca sta treba da kazem bravo igraci niste imali srece izgubiliste samo sa trideset razlike niste korektni

Reply
Nenad јун 5, 2013 at 21:45

sramotno izdanje

Reply

Leave a Comment