Moja Crvena Zvezda
Домаћа такмичењаКошарка

Катић: „Притисак је на нама, али можемо да се носимо са тим“

Rasko KaticЦрвена звезда Телеком пружила је једну од најслабијих партија ове сезоне и то у не баш најбољем тренутку. Последица лоше игре на почетку и у финишу меча, био је убедљив пораз од Партизана (82:54) у првој утакмици финалне серије плеј-офа. Јасно је да такав резултат није прави показатељ разлике у квалитету, а да такав исход готово нико није очекивао сложио се и Рашко Катић:

-Сигурно да нисмо очекивали овакву утакмицу. Очекивали смо чврст меч, али не и да ће се завршити са оволиком разликом. У тренуцима када смо ухватили прикључак, при резултату 43:39, нисмо успели да реализујемо напад, а они су убацили јако важну тројку, после тога су се одлепили и увели у неки миран, жељени ток по њих – почео је причу центар Звезде.

Катић је био најбољи играч у редовима Црвене звезде Телеком. Убацио је 19 поена, уз пет ухваћених лопти и уз Нелсона био једини играч са двоцифреним кошгетерским учинком у црвено-белом дресу. Катић је узрок пораза видео у лошој тимској игри:

– Појединачни учинци ниједног играча уопште нису битни. Важно је да екипа одигра тимски , а ми у првом мечу нисмо одиграли довољно добро тимски тако да очекујем да и у том аспекту будемо бољи у другом мечу – рекао је Катић, а затим наставио причу о следећој утакмици:

– На нама је да се опоравимо за један дан, погледамо снимак и анализирамо грешке. Желимо да у петак на паркет изађемо спремнији, пробамо да савладамо Партизан и вратимо серију на почетну позицију. Притисак је сада на нама, али он је увек ту када играте за Црвену звезду. Сви играчи који су ту, требало би да могу да се носе са тим – закључио је искусни центар уз похвале за играче и навијаче обе екипе који су показали да ‘’вечити дерби’’ може да протекне у фер атмосфери.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

7 comments

forza stella rossa јун 7, 2013 at 01:31

„Probacemo da pobedimo Partizan“………..Pa ovi nisu normalni kolko su se ukenjali od straha!!!Aaauuuu!!!!Ni sami ne veruju upobedu….

Reply
despot јун 6, 2013 at 15:47

alooooooooooooooooo!deca su to,ne znam kakav god da kvalitetet imaju!!!

Reply
Rajko јун 6, 2013 at 15:40

// moramo da se nosimo sa pritiskom // Igrajte bre košarku nemojte da se brukate ili se // nosite // bez pritiska

Reply
Ninadu јун 6, 2013 at 13:41

Sa Radonjicem ce bas da bude analiza svetska…I on ce da smisli nevidjenu taktiku, kao sto ce na nevidjen nacin da motivise ekipu…
Vukojcic je od ove lose selektirane ekipe izvukao maksimum… Kod Radonjica smo malo pojacali obavezniju igru u odbrani, ali organizacija igre i sam napad su nam jos gori nego u vreme Vukojcica… I onda dodje derbi i Radonja ne ume da motivise ekipu, da joj ulije andrenalin, da smisli kako zatvoriti grobarske sutere….
I onda krenu kretenske izjave igraca i trenera kako su grobari vise zeleli pobedu???? Pa, cekajte…da li smo mi prethodnih 11 godina bili prvaci pa nam ponestalo motiva i zelje…ili su to bili grobari, pa im opet ne manjka ni motiva ni zelje….Glupe price prosecnih igraca i prosecnog trenera…

Reply
DELIJA јун 6, 2013 at 14:11

MLATIŠ BRATE, MLATIŠ

Reply
osvetnik јун 6, 2013 at 19:01

Sto mlati pa gde ces veci motiv od vecitog derbija ajos imaju tim slabiji nego ovih sezona i mi pusimo po skoro 30 razlike jbt tesko cemo ih dobiti a i osvojiti titulu

Reply
РУК јун 6, 2013 at 13:41

Брука! Рђавом ку…цу и длаке сметају.

Reply

Leave a Comment