Moja Crvena Zvezda
Домаћа такмичењаКошарка

Човић: „Ако се настави хроника крађа, Партизан ће победити“

Covic Nebojsa
Небојша Човић

Председник КК Црвена звезда, Небојша Човић, одржао је данас конференцију за штампу на Малом Калемегдану на којој је изнео своја очекивања пред трећи меч са Партизаном у финалној серији, као и потврду јавности да је КК Црвена звезда поднела кривичну пријаву против тренера Партизана Душка Вујошевића због недавних изјава о криминалним радњама у Звезди.

– Ако се оствари оно што очекујемо, а то је хроника крађа, Партизан ће победити. Судија  Јурас има разлога да краде. Неко прича о напретку  Обркнежевића, па погледајте напредак Јураса. Ја очекујем да ћемо ми бити покрадени. Судије не контролишу игру, не контролишу контакт – поручио је на почетку конференције Човић, а преноси агенција Бета.

Човић је говорио око 40 минута, а рекао је, између осталог, да није сигуран да ни остале судије које треба да суде сутрашњи меч неће судити на штету Звезде.

– За  Војновића нисам сигуран, али нисам ни далеко.  Јевтовић ће да се изгуби у свему томе. Очекујем да и сутра Звезда буде покрадена, као што је то било у другој утакмици. И прва утакмица је врло сумњива – наставио је Човић.

Затим је на ред дошла и прича о подношењу кривичне пријаве против Душка Вујошевића.

– Што се тиче кривичне пријаве, она је поднета! То није моја лична пријава, већ пријава Црвене звезде. Покушаћемо да објаснимо какве су то махинације. Ја нисам рекао да је Вујошевић крао слике, нити да јесте. Нисам рекао ни да је болестан, нити да није. Нема то никакве везе са насловима, ја разумем медије, наслов је тираж – рекао је Човић, а затим додао:

– Човић се не плаши никога, истрајаћу и нећу дозволити да се Звезди догађа оно што се већ догађало. Очекујем да држава почне да ради свој посао, иако су већина у тој влади Партизановци.

Говорећи опширно о притиску на његов клуб, он је објаснио да је финална серија почела саопштењем спортског директора ДраганаТодорића, на шта су се, по његовим оценама, надовезали СОС канал и Вујошевић. Такође се ситуацију око финалне серије у кошарци упоредио са ситуацијом која се стварала пред последњи дерби у фудбалу.

На конференцији за новинаре приказани су детаљи са другог меча у финалној серији плеј-офа, и из финала АБА лиге у Лакташима. Новинарима је указано на неколико ситуација у којима су судије, како је рекао Човић, покрале Црвену звезду. Он је упитао и колико је Партизан добио новца од државе и ко је у ствари „државни пројекат”.

За крај је поменуо и константне увреде на рачун чланова његове породице.

– Нешто нисам видео да постоји критика, да неко експлицитно и јасно то каже и осуди. Директни кривци за то су Вујошевић, а потом и Владан Тегелтија. Верујем да неки то сматрају „традиционалним српским пријатељством“, али ми се тако не понашамо – закључио је Небојша Човић.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

69 comments

sasa јун 10, 2013 at 16:08

kasno je oni vrše pritisak od početka sezone. a sada je kasno za to setite se Pešića 2-0 pa 2-2 pa se tek ondasaznalo da je sudijama vozila oštećena pa prećeno im itd. Tako samo možemo do pobede ako nas krene šut.

KALIO GULIĆ јун 10, 2013 at 14:39

ma dosta mi vas je više,ma priznajmo već jednom koliko god nas to boli da su grobari bolji,ma LE BRONA da dovedemo nemamo šta da tražimo protiv nijh.nabili su nam kompleks odavno i tome nema kraja,i prije početka finala rekao sam biće glatklih 3:0 za njih,a mi se možemo gristi i nervirati kao i sa manekenima sa Marakane.bljuje mi se posle svega na sve te slabiće i kompleksaše.DELIJE, manje podrške ovim neznalicama dobro bi došlo za vlastito zdravlje!

MILAN KG јун 10, 2013 at 15:54

cim realno gledas na stvari teraju sa sajta optuzuju da smo grobari i slicne nebuloze hteli mi to da priznamo ili ne mi navijaci imamo kompleks kad je u pitanju kosarka a kako da ga nemamo kad 15 godina ne mozemo titulu da uzmemo. onda su nam svi krivi sudije,masoni ,cia,kgb….

Roki јун 10, 2013 at 12:31

E ajde nemoj da se vadis na sudije, tacno da nije bas pravedno ali brate igramo ocajno…..

Kartmen јун 10, 2013 at 10:41

Možda sudjenje nije toliko kriminalno kao što smo navikli,ali je dovoljno loše,naravno na štetu našeg tima,a kao što Čović reče to psihološki utiče na igrače,jer nije isto kad znaš da te sudije neće pokrasti i kad znaš da će iskoristiti svaki tvoj period loše igre da situaciju učini još lošijom po tvoj tim,a njihovi igrači unapred znaju ne samo da im sudije neće odmoći (što im već daje psihološku prednost) već znaju i da će im bar jedan sudija pomoći u periodu njihove loše igre sa poklonjenim slobodnim bacanjima i usporavanjem tempa igre i raznim kombinacijama godinama uvežbavanim. Sve dok se ne promene sudije (sa novim poštenim) isti scenario će se ponavljati ko god bio trener (pa,imali smo jednog Pešića,pa ni njemu, kako je i sam rekao,nisu dali da osvoji titulu) i koji god igrači bili u timu isto će se desiti jedino što bi im Miličić dao malo pumpica ili bi ih „fino“ ipsovao,pa bi bilo bar zanimljivije za gledati,a ovako je dosadno za gledanje,ali više se ne nerviram štaviše zasmejava me njihov „sistem“ i njihovi „studenti sportisti“ http://youtu.be/4XEq6XYtMVU

Djape Delija јун 10, 2013 at 09:48

Vukoicic je smenjen zbog zdravlja, a ne zbog lose igre…

dejan cz јун 10, 2013 at 09:45

Malo vise se pogubió nas trener koji bukvalno igra sa samo par igraca, skot kakav takav móra imati vecu minutazu zbog igre u odbrani i skokova, a ne da ne igra ni minut po mecu a mi gubimo, daj ne neka menja nesto

Zvezdas јун 10, 2013 at 09:12

Pogledajte snimke utakmica i videcete da je Covic u pravu pogotovo kod nesviranja tri sekunde u reketu,pa njihov centar ode u napad i parkira se u reket dok ne dobije loptu,a to ponekad traje 5,a cesto i preko 10 sekundi,dakle divljacka kosarka,a tek igra u odbrani u kojoj mlate kao pendrekom,a sudije ne reaguju.

Libijac јун 10, 2013 at 09:09

ne treba priznati da su oni bolji, vec treba priznati da smo mi losi! Za sad im treba pruziti ruku, a onda srediti stvar u svojoj kuci, ocigledno da nesto opasno smrdi!!!

mile јун 10, 2013 at 10:41

oni su ocajni….zato je meni krivo

MILAN KG јун 10, 2013 at 02:07

Covicu ne kukaj vise!!!! veze nismo imali u ova dva meca koje crne sudije licno mislim da su ovi potezi covica odraz nemoci,najlakse je u drugima traziti krivce za neuspeh.

Pa naravno јун 10, 2013 at 09:26

Pali bre…

MILAN KG јун 10, 2013 at 15:45

ne mogu vise da slusam i da gledam ovo svake godine isto!!! ko si ti da me teras?

forza stella rossa јун 10, 2013 at 00:55

Svestan je i Covic trenutno nasih mogucnosti u ovoj situaciji,sto se tice finala.Sta je tu je…Ovo sto on sada radi je pokusaj da se izvrsi pritisak na Savez,sudije,medije….i da se javnost napokon upozna sa pravom istinom oko toga ko vedri i oblaci godinama nasom kosarkom.I da pored Partizana postoji i Zvezda.Radi to naravno opravdano tokom cele sezone,pokusavajuci da svakim danom odstrani poneki prljavi pipak grobarske hobotnice.Ne moze se za jednu godinu sve preokrenuti u nasu korist ali je Covic na dobrom putu da bar poravnja startne pozicije za narednu godinu!Sto ce biti veliki plus jer svi znamo kako je to bilo u predhodnoj deceniji.Ono sto nam ne ide u prilog je to da smo toliko puta bili pregazeni u derbijima,da su se lako zaboravile i sve nepravde koje su nam bile nanete.I pored toga treba biti realan i reci da su ovi uglavnom imali kvalitetniju ekipu i lako dominirali.Kad bi negde zapeli,tu su Savez i sudije da odrade posao.Toga ce u buducnosti biti sve manje i manje.Jos mnogo toga treba promeniti u nasem grobarskom Savezu,bitno da se krenulo od necega.Zna se i ko godinama razigrava Duskove igrace u reprezentaciji,kakvu ulogu ima Raznatovic u Partizanu,kako se dele procenti itd……Sve ovo nema veze sa prvom utakmicom u kojoj su nas grobari rastavili na komade,pa ni sa drugim porazom za koji smo samo mi krivi!!Videcemo sta ce se sutra desiti i kako ce sudije reagovati.Vrlo je moguce da pobedimo….

CIGANIN DO GROBA! јун 10, 2013 at 00:46

Ja ne znam da li „oni“ imaju svoj sajt, al’ sam u momentu pomislio da sam izašao na neku njihovu stranicu.
Alal vera Delije! Možete da potražite negde dukljaninovu sliku pa da je stavite kao pozadinu u telefonu, tek da vam je stalno pred očima taj kome se klanjate.
On je za mene pokazao kakav je trener čim je prešao granice ove zemlje, u CSK-a. Da išta može da osvoji bez mešetarenja, otišao bi negde i bar zaradio neku kintu u par sezona pečalbarenja.
Dragi GLEDAOCI, vi ste na NAVIJAČKOM sajtu Crvene zvezde i Delija, pa svoj oportunizam najbolje pokazujte negde drugde.
Svi rivalski klubovi, bilo u fudbalu ili košarci, prepucavaju se isto kao i mi sa ovima. Pogledajte Špance, Engleze… Jedino ste se vi sad našli pametni da skinete pantalone i natrtite se.
Ne u moje ime!

Miki јун 10, 2013 at 14:46

Takav stav smo svi imali kada je Vladan Lukic dosao u Zvezdu, verovali smo da smo najbolji i najlepsi ali nas „hrvatski“ Partizan krade i namesta.Trebalo nam je 6 godina da shvatimo da nije bas tako i da su jednostavno bolji.Posto ja ne zelim da cekam jos 6 godina da se opametimo i u kosarci, ja cu kao zvezdas prvi da kazem da je Partizan jaci, bolji, organizovaniji i da, ma koliko tebi ili nekom drugom bilo tesko da to prizna, imaju za deset klasa boljeg trenera nego sto smo mi imali u poslednjoj deceniji, mozda sa izuzetkom Pesica.Ako mislis da biti zvezdas znaci kukati na sudije nakon utakmice gde se protivnik smilovao i pustio da istekne vreme na +28, onda samo napred i srecno ti osvajanje kupa svake prestupne godine.

marakana јун 10, 2013 at 00:43

mozda mi i dobijemo sutra, nije to nista nerealno, ali kako cemo posle ? neko je na nekom forumu predstavio broj provedenih minuta cetvorice nasih igraca u 5 utakmica plej ofa, gde se vidi da su katic,savovic, nelson i simonovic proveli u proseku od 35 do 37 minuta na parketu ! da li je moguce da mi sa toliko umornim i istrosenim igracima dobijemo i 4. i 5. utakmicu , i da li mozemo da racunamo na jos nekog igraca sem prve petorke da se razgoropadi i donese preokret ? veoma tesko…

Tole dozivotna јун 10, 2013 at 00:37

kole smiri dozivljaj

kole јун 10, 2013 at 00:36

kidaj,ebi,seci

Pex јун 10, 2013 at 00:34

Radonjic je tebi izgubio utakmicu moj Nebojsa a ne sudije, svaka tebi cast na svemu sto si uradio ali Vukoicic je tvoja najveca greska… Pa sta pricamo o sudijama kad ja za 40 min nisam video da je Nelson prozvao ijednu akciju… Nema vise „bekdor“ pasa Rasko-Igor, nema uzastopnih blokova za Igora nema nista!!!

Tole dozivotna јун 10, 2013 at 00:35

bravo pex konacno jedan dobar i ispravan komentar

mile јун 10, 2013 at 01:03

kako da ima kad jedan trener pocetnik kao sto je milojevic je provalio nasu igru….srecom nije im igrao siptar novica inace ni finale ne bi videli…..sad ce poltroni da lupaju minuse

milos јун 10, 2013 at 00:05

sad sam gledao naseg predsednika ajmo sutra da dobijemo one grobare pa posle da ih oduvamo u cetvrtoj dace bog i nama da pomogne jednom rekao sam ako ih dobijemo mesec dana cemo da slavimo da dizemo satore nek crknu tesko jeste ali nije i nemoguce kapitenu sutra polako bez nervoze tebe niko nemoze da cuva ako ti odigras kako treba ono sto si ti igrao u spaniji ovi grobarcici mogu samo na igricama

aston јун 9, 2013 at 23:42

Covic nemoze da kaze e sudjenje je bilo tako i tako.
Ako druga strana vrsi pritisak mora i zvezda jel jos nista nije gotovo,po meni i mom rezonu ako sutra dobijemo, sanse za 2=2 su jako velike pa majstorica nek odluci

dusan јун 9, 2013 at 23:37

tim nije dobro sastavljen + pehovi sa povredama + trener koji nije za zvezdu i mislim da im sudije i ne trebaju iako je ocigledno da sviraju po kriterimu koji kerovima mnogo vise odgovara. velika potencijalna zvezda cvetkovic koga vec nekoliko sezona cekamo izgleda nikada nece poceti da igra. rakocevic je mator. lazic i vuk objektivno slabi. nelson mora da igra i keca i dvojku. skot izgubljen. nemamo ni jednog centra tako da katic mora da pogine sam boreci se protiv dvojice ili trojice centara koji se rotiraju. radonjic je prica za sebe – mali mitrovic ubaci bez blama dve trojke protiv kerova i – vise nikad ne zaigra. insistiramo na odbrani sa napadackim timom i to radimo uporno igrajuci sa sest igraca od kojih su dvojica povredjena. rotiraj bre sve non stop i napadni – drzi ritam i trazi veliki broj koseva. dobili smo ih cetiri puta ove sezone. NAPADNI – sta god da se desi ne moze da bude gore od -30 do kojih si stigao svojom sibicarskom taktikom. radonjicu, idi iz zvezde kako god da se ovo zavrsi.

Грунф јун 9, 2013 at 23:14

:facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: Читам ове коментаре и не могу да верујем. Ми Срби имамо обичај да добијемо те „нападе реалноси“. Па сад, одједном, „реално“: Партизан је бољи, Вујошевић је врхунски тренер, Човић нема појма шта ради, суђење је савршено, екипа не ваља и тако даље. А ја сад (а надам се да нисам једини) испадам наивчина испраног мозга која и даље тврди да је долазак Човића најбоља ствар која се десила КК Црвена Звезда у последњих 20 година. Да ли стварно овде има неко ко мисли да су нас судије унаказиле у финалу АБА лиге? У трећој четвртини,кад су нас стизали. Радоњић је за то крив? Или што су генијлаци у КСС-у одлучили да је Савовић странац,па смо остали с једним центром? Што су се Цветковић и Ракочевић повредили пред сам плеј оф? Да ли ће неко сад САМО због ове Човићеве изјаве да излети на улицу и побије 4732 гробара? Разних пацјената има и на једној и на другој страни и ту изјаве Човића и Вујошевића нису неки фактор. И да не набрајам даље.
Што се суђења током целе сезоне тиче. Само неколико примера. Три секунде се свирају само нашим играчима, само се Звездиним центрима свира фаул у нападу кад користе лакат у ролингу под кошем (примера ради,она животиња Ловерњ то уради 3-4 пута на свакој утакмици), намеран прекршај над играчима Звеззде не постоји. А мени посебно боде очи критеријум за фаулове над Ракочевићем. Човек који би по некој логици требало да има повлашћен статус код судија добија батине ко да је неки клинац који први пут излази на терен. Ал вероватно су и за то криви Човић и Радоњић. Нисам био одушевљен кад је смењен Вукоичић,па се испоставило да је Радоњић бољи тренер.
И за крај… Нећу да кажем да треба сад сви слепо да обожавамо њих двојицу. Било је грешака и биће их још. То је део спорта. Треба мало спустити лопту. Пре пар месеци било је „дајте Мајами да се играмо!“ у коментарима. А сад је та иста екипа по некима овде недостојна и бетон лиге. Треба сад подржати екипу која се,ако ништа друго,лавовски борила целе сезоне. Ова наивчина верује да ће преокренути у серији! А иако не успеју у томе,чекали смо 15,можемо још једну годину. Није крај света.
Хвала на пажњи

Грунф јун 9, 2013 at 23:15

исправка: да нас судије НИСУ унаказиле.

Nemanja јун 9, 2013 at 23:27

Svaka cast , slazem se u potpunosti

Grunf јун 9, 2013 at 23:46

Fala! Drago mi je da imam istomišljenike. 🙂

Dusan јун 10, 2013 at 01:31

Evo ti jos jeadan sledbenik Grunfe..ovoliko tugaljivih i defetistickih komentara nisam video odavno, K’o da se kompletno groblje preselilo na nas sajt.

Rape Delija јун 9, 2013 at 23:35

Pa ti decko nisi normalan sta lupas…

Grunf јун 9, 2013 at 23:45

Da nisam normalan,to znam i sam. A reci,molim te,šta lupam? Zanima me.

Tole dozivotna јун 10, 2013 at 00:34

sta je ovo,sumiras celu sezonu.Pa covece znam ja kako smo igrali cele sezone,sta tu nabrajas ko je otisao.Sada smo ocajni(ne daj Boze da sa ovim timom igramo EL)

sasas јун 10, 2013 at 04:19

Sve sto si napisao je tacno.

bojan62 јун 9, 2013 at 23:08

sudije odlucuju dosta i donose prevagu u datom momentu…u prvoj utakmici kad smo dosli do -6 sviraju nam dve nosene lopte i faul u napadu katica (a to sto je uradio katic,radio par napada ranije centar partizana). Da ne spominjem sto nas non stop do 7 minuta cetvrtine ubacuju u bonus u 90% slucajeva.
A sudiju Neskovica koj je kum sa vujosevicem a sudi derbi (navodno to nije sukob interesa) necu ni da komentarisem…..a onda neki „zvezdasi“ (prikriveni toletabisi) pljuju po covicu.
Da se razumemo ekipa igra ocajno….a derbiji se cesto odluce na par koseva gore dole (koje sudije mogu da namaknu na koju god hoce stranu)!

Ivan јун 9, 2013 at 23:07

Covicu, ti si jedini koji se trudis da spases Zvezdu, mozemo pricati sta hocemo ali KK Crvenu Zvezdu je on spasao. Turci jesu drzavni projekat u kosarci ali nece biti jos dugo…….

Fiks јун 9, 2013 at 23:02

Daj ljudi saberite se sta pricate, da nije Covica igrali bi beton ligu, a za koji dan cemo igrati EVRO LIGU, i fk ce nam preporoditi.

mile јун 9, 2013 at 22:52

po fazonu drzte lopova ……ne druze ti si kriv sto smo ocajni

Tole dozivotna јун 9, 2013 at 22:46

Ma covek je demagog kao i onaj debeli iz Humske,mada moram mu cestitati na tituli.Covic radi istu stvar kao i Lukic,ne priznati gresku,poraz.Lakse bi mi bilo da je rekao istinu,a to je da nam je tim istrosen i limitiran,dostigao svoj maksimum na sred sezone i sada se mucimo i sa ocajnom Megom.Jednostavno nema napretka bez realnih razmisljanja.Ako covek ovako nastavi onda ce nam uvaliti i neke krs igrace za El pa ce opet biti krive sudije,delegat bla,bla,bla.Sto se tice druge utakmice,izgubili smo dobijeno a tu je pre svega kriv Radonjic.Cemu ovakva forma gospodine treneru.Pa kod mene deca na igralistu bolje izvode solbodnjake od ovih igraca Zvezde.Covek nema autoritet a to se da primetiti u Pioniru kada ne zna podviknuti na njih.Njihov odnos mi vise lici na drugarski a to nije dobro.

Igor јун 9, 2013 at 22:58

Nije isti kao Lukic bez obzira na sve ovde cemo igrati Evroligu sa Lukicem smo samo pukli.

mile јун 9, 2013 at 23:01

a kako znas da necemo puci u evro ligi…evo ja sam siguran da hocemo

Fiks јун 9, 2013 at 23:03

pa ti si oportunista svega

mile јун 9, 2013 at 23:04

na osnovu cega si ti optimista…jel opet sleeca sezona

Igor јун 9, 2013 at 23:04

To cu reci kad vidim grupu u koju ulazimo i tim kakav cemo sklopiti na jesen.

mile јун 9, 2013 at 23:06

necu da budem kao najgori…al i na pocetku ove sezone smo pricali da se setamo kroz sva takmicenja…pa na kraju smo jedva izvukli kup koji je realno skroz nebitno takmicenje

Fiks јун 9, 2013 at 23:06

Pa ja volim da gledam zvezdu bilo slaba bilo jaka, a da bi bila jaka treba kes, a mi ga nemamo

Igor јун 9, 2013 at 23:09

Na pocetki ove sezone mi smo na turniru u Sofiji pukli od Lukoila 17 razlike u prvih 6 kola skor 1-5 nije izgledalo ni da cemo ovo postici. ❗

mile јун 9, 2013 at 23:12

pricam kad smo videli roster….

Sasa јун 9, 2013 at 21:53

Opet Covic prica o kradjama stalno nam neko kriv sto nemamo tim ni u fudbalu a ni kosarci i sto nam partizan drzi lekcije godinama sram vas bilo da vas bude sram vise sam pukao zbog vas da nije bilo vaterpolista ove godine zavrsio bi u ludnici

Pa naravno јун 10, 2013 at 09:02

Grobarcicu raspali idi nadji svoj sajt pa ostavljaj komentare tamo…

Heroes јун 9, 2013 at 20:53

opet mi o kradji, u fudbalu nam tole kriv, sad nam kriv stojko. Imaju bre Duleta koji je za nase ulovie institucija, daj mu bilo kakav tim on ce da sklopi kockice.

Igor јун 9, 2013 at 22:59

Joj bre koja je Vujosevic institucija sa CSK-a se borio za opstanak. 😆

Pa naravno јун 10, 2013 at 09:03

MRS BRE FRANJEVCU!

Tole dozivotna јун 9, 2013 at 20:25

ne ulazite ljudi,manijak pokusava virus da vam uvali

srrdjan old skul јун 9, 2013 at 19:59

realno..grobari su nas zasluzeno dobili,i imaju pravo da likuju,jer mi smo im dozvolili.samo,ovde se vec poodavno vodi sistematsko huskanje na relaciji zvezda partizan,i to je preslo granice rivaliteta.bojim se da ovaj nesretni narod oped nasedne,a ako se to desi bice sranja,a vec smrdi.svi mi koji navijamo za cveno ili crno bele,treba da shvatimo da smo pre svega srbi,braca,i da nas ne huskaju jedne na druge razni kriminalci na celu sa politicarima.covicu,partizan nas je dobio.bolno za nas sve,ali je istina.ako si vec toliki dzentlmen,prekini vise ta sranja.ne navijamo mi za tebe,vec za zvezdu.nisi iznad grba.

БруталноРеалан јун 9, 2013 at 20:28

Алал вера мајсторе, право олд скул размишљање 🙂

marko јун 9, 2013 at 20:59

To i jeste sustina. Klinci se pale na ove nebulozne izjave i onda krecu sranja. Partizan je zasluzeno poveo sa 2-0 i ne treba traziti nikakve izgovovore u sudijama. Mozda su sudije bile malo na njihovoj strani u finalu Aba lige ali treba reci i da su pre dva dana sudije vise bile nama naklonjene

БруталноРеалан јун 9, 2013 at 21:15

Видиш и ја сам релативно клинац ал’ не дам да ми испирају мозак политичари који имају само корист од нашег клуба. Не може Човић да воли Звезду више од нас, може да се труди кол’ко ‘оће.

Miki Delija јун 9, 2013 at 21:24

Svaka cast na komentaru.Pravo u centar!!!

Igor јун 9, 2013 at 22:34

Ti sa takvim stavom slobodno mozes kod vujosevica.

dusan јун 9, 2013 at 23:43

znas ja sam mnogo mator da bih se primio na to srbi braca. nikada ih nisam dozivljavao kao svoju bracu i nikada i necu. to relativizovanje vodi ka tome da su crveno ili crno bele boje cool pa nam je drago ko god da dobije. moj maksimum je da se odreknemo nasilja. niko ne treba da gine. ali, ja volim zvezdu, a njih ne volim. radujem se njihovim porazima i navijam protiv njih sa kim god da igraju. mozda je to lose, ali jbg tako je – da se ne lazemo.

Pa naravno јун 10, 2013 at 09:04

MRS BRE RASPALI GROBARU!

Pa naravno јун 10, 2013 at 09:08

Ja bit tebe zamolio, da gledas svoja posla i te pomirljive komentare da se nosis sa njima, oni nas mrze, i dokle tako bude ,nema tu pomerenja i to sto oni nas mrze i zele nam zlo nije kriv Covic..

Miki Delija јун 9, 2013 at 19:54

Stalno nesto kukamo…a zatvaramo oci pred cinjenicom da smo sa ovim amaterskim trenercicem napravili ogromnu gresku(Ekipa je i sa GOSPODINOM Vukoicicem imala male padove ali se uvek vracala jaca)…Zatvaramo oci pred cinjenicom da se nasi igraci nisu ni borili u prvoj utakmici,da ne mozemo da ubodemo dva slobodna bacanja za redom,da nam je kondicija katastrofalna,da nam nas najbolji igrac igra trenutno u najlosijoj formi za poslednjih10-15 igranja kosarke,da nam je trener potpuni dunster koji ne razume ovu igru…I onda nam je neko drugi kriv…krive su ove svinje i sline od ljudi sa suprotne strane a ne shvatate da se ovakvim saopstenjima i vi spustate na taj nivo…Umesto da izadjete na teren i da se borite kao lavovi i da izginete za svoj klub i onda nas ne bi mogle pobediti ni sudije ni mali tim…Ista stvar je i sa fudbalom,cekamo ovu sansu 6 godina i onda kada nam se ukaze obrukate i sebe i nas…Budimo reralni,dosta manipulacije svakojake vrste i rasipanja mrznje……!!!!!!

aikido јун 9, 2013 at 20:35

e vala baš—sad i on gori od slatkog svinjčeta…bespotrebno

Pa naravno јун 10, 2013 at 09:06

Vi brinete o mrznji? A sto nas Jugopsloveni mrze ,to nista? e koje ste vi kukavice..

Djole- Jagodina јун 9, 2013 at 19:37

To se znalo i pre pocetka lige sad je malo kasno da se ispravi bilo sta a i posteno u prvoj utakmici im nije ni bila potrebna pomoc.Čovke ja te podrzavam i podrzavacu te uvek ali mislim da si malo zakasnio sa reakcijom.Prijava mora da ostane zbog buducnosti a vi spremite ekipu za generalku jer nam je potrebna i to dobra.

Navijac јун 9, 2013 at 19:33

Da li je moguce,da se svaku utakmicu zalimo na sudjenje,pogledaj malo igru na sta nam lici od kad je otisao Vukojicic.. Da li ces dozivotno pricati da smo pokradeni. Dosta vise price o sudjenju pa ajde budimo malo relani..

marakana јун 9, 2013 at 19:31

zasto onda igramo finale ako je sve tako, sve je ovo bilo aktuelno i pre nedelju dana. sve ovo lici na alibi i kao da nas spremaju da sutra nista ne ocekujemo.

Comments are closed.