Moja Crvena Zvezda
Други пишуКлупска дешавањаФудбал

Срнићи: Није добар тренутак за нас да се вратимо у Звезду

Славољуб и Драгољуб Срнић, фото: Новости
Славољуб и Драгољуб Срнић, фото: Новости
Славољуб и Драгољуб Срнић, фото: Новости

После неколико дана размишљања, браћа Славољуб и Драгољуб Срнић  остали су при одлуци да не повуку тужбу и  да преко Арбитражне комисије ФСС траже раскид уговора са Црвеном звездом.

Иако се пре неколико дана појавила вест да ће Срнићи сигурно повући своје тужбе, браћа која тренутно играју у Чукаричком нису променила своју одлуку.

Нећемо повући тужбу, желимо да добијемо папире и останемо у Чукаричком. Нећемо тражити паре, већ само чисте папире, јер мислим да сада није добар тренутак за нас да се вратимо у Звезду – рекао је Славољуб за Новости

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

78 comments

dusan јун 12, 2013 at 00:56

zasto ne igrate za dzabe je pogresno pitanje. ovi ljudi zive od fudbala i nece da igraju za dzabe. pravo pitanje jeste da li je moguce da zvezda ne moze da plati ni bracu srnic koji su inace besmisleni fudbaleri koji 1991. godine ne bi mogli ni na tribine da udju, a kamoli da igraju za zvezdu. dakle, ideja jeste da drzimo igrace do 22-23 godine i da ih onda prodajemo za ozbiljnije pare. u toj kombinaciji mi bismo imali za nove mlade igrace i uvek za par iskusnijih igraca. neko je zaduzio zvezdu i mi jos uvek ne znamo kome se i koliko duguje i po kom osnovu. skauting je katastrofa – nemoguce je da u srbiji nema nikoga ko ne zna lopte, podmladak ocajan – ako ne moze da se napravi bolji bek od pantica o cemu pricamo, treneri losi, igraci slabi, spremni nula, u upravi se menjaju fizionomije poput adzica, lukica, kokeza, i ostalih… a ovde su junaci krneta i ostali nazovi fudbaleri koji hoce da oproste dug, a negativci srnici koji nece da igraju za dzabe. pa da li su srnici stvarno glavni problem?

Reply
Marinko јун 11, 2013 at 22:50

Svi bi oni da igraju u prvom timu, a nisu ni za 2 lige, sramota, svi bi nesto hteli i to odmah na brzinu, kao da ih ceka real madrid ako vec zvezda nece da ih primi u 1 tim…..

Reply
Marko Milosevic јун 11, 2013 at 21:37

Gospodo molim vas da budete parlamentarni i prestanete da lupate gluposti na osnovu procitane dve recenice! Koliko vas uopste zna koliko dugo su Srnici Zvezdini igraci, koliko vas zna gde su sve igrali (kao Zvezdini igraci), koliko im nasa Zvezda duguje para??? Ja prvi volim Zvezdu vise od sebe, ali momcima nije pruzena sansa nikad u Zvezdi i sad kad je Slavoljub proglasen za najkorisnijeg igraca u prvoj ligi (sa drugim klubom) onda ga traze nazad?!?!?! GDE JE NASA SKOLA, ZASTO TO NISU POSTALI U ZVEZDI NEGO OTERANI NA KALJENJE BEZ POVRATKA! Poznajem ih licno i pricali smo upravo o ovome sad za vikend, momci hoce samo papire i nista vise!!!! Zao mi je sto ih nije bilo na terenu pa da vidite kako klinci igraju, mada imacemo prilike da ih vidimo ali u drugom klubu 🙁 E da, jos nesto, voleo bih da mi Delije napravimo ekipu i odigramo utakmicu protiv prvotimaca da im pokazemo kako se bori za GRB!!! p.s. ja cu da branim dugogodisnji sam golman, mada se plasim da bi oterali Bajka onda sigurno 😛

Reply
DELIJE Trebinje јун 11, 2013 at 19:42

Ovo mi se svidja, nema veze da li su naša deca ili šta već, ako im se ne davaju pare nema potrebe da se vraćaju i zaslužeje svak da dobije svoje pare pa tako i oni… Dosta su prošle uprave i ova zaduživale klub…!!!!

Reply
Ryber Palunko јун 11, 2013 at 19:31

‘Naša deca’…blago onom ko ih ne zna. Više je nekom nesretnom crncu iz džungli Ugande, stalo do Zvezde, nego ovom jatu klinaca, koji se ni ne vide od armije menadžera što ih okružuje.
Boriti se za ukidanje limita na strance, pa nek se svi oni ‘čukaričkaju’, ionako je svaki polovbnjak iz bilo kakvog inostranstva i bolji i više se trudi od onih u čijim venama, navodno, teče ‘crveno-bela’ krv. Koji apsurd!
Što se bar ne osvrnu da vidi ispod čije slike sjede? Glavu dajem da pojma nemaju ko je to.

Reply
veliki pravi zvezdas јун 11, 2013 at 19:19

Evo predloga za upravu Crvene Zvezde da se dovedu djeca po inostrastvu golman Petar Stoskovic rodjen 25 jula 1993 godine Filip Arsic i jos jednom golmanu Milu Svilaru svu trojicu bi trebalo pozvat u nasu Crvenu Zvezdu na saradnju sto duzu jer tako treba radit i promijenit ljude u skauting sluzi koji ne rade dobro svoj posao ojacat sa pravim ljudima i skauting sluzbu Crvene Zvezde da bi se vratila nasa Crvena Zvezda na pravi put gdje to treba da i bude 😀

Reply
Coki81 јун 11, 2013 at 18:41

Kako to da vas brada nije to znao? A nesto se posle one Coviceve izjave i ne javlja vise…

Reply
dejan јун 11, 2013 at 18:00

BICE MESTA ZA VAS AL NA TRIBINAMA DA CISITE OSTATKE OD SEMENKI I KOKICA SRAM VAS BILO…

Reply
milan јун 11, 2013 at 17:46

E majko moja mila…sta smo docekali da nije prvi trenutak…
Dokle ce ovo da traje…Mislim da je najbolje pored Armije navijaca da odemo u bankrot i sj…sve…a tu smo gde smo sad makar u sportskom smislu za 2 godine…mozda i duze ali zdravi

Reply
ja bre јун 11, 2013 at 17:32

А могли сте да се сликате испод чика Рајкове слике? Нећеш да одиграш ни сезону за клуб у ком си научио да играш фудбал?! МАРШ БРЕ ИЗ ЗВЕЗДЕ!

Reply
Ryber Palunko јун 11, 2013 at 19:33

Ma svakom ko ovako nešto uradi, iz arhive izbrisati imena da je uopšte nogom kročio na Marakanu…a ne, sutra ih spominjati u izvejštajima ‘Zvezdaši po Evropi’.

Reply
Dejan R. јун 11, 2013 at 17:26

Kako sada likuju partizanovci,polako ali sigurno nestaje njihova najveca nocna mora Crvena Zvezda.Mislim, da nama samo Nebojsa Covic moze pomoci.Zato pozivam sve Delije da masovno damo podrsku Nebojsi da istraje u svemu,a nasu legendu Dzaju,da zamolimo da mu dozvoli da sprovede sve radikalne mere koje je hteo, jer nam ovako nema spasa.Prava prilika za to nam je sledeca kosarkaska utakmica naseg kluba.Uz slogan“Spasi Zvezdu Nebojsa,Nebojsa,i Pomozi mu Dzajo“ bice upucena jasna poruka sta mislimo o trenutnom stanju u FK.Jos bolje ako neko ima neke druge ideje.Uglavnom Pionir mora da grmi,a mi da budemo slozni sada kada je nas klub u najvecoj krizi od postanka.

Reply
Spartacus јун 11, 2013 at 16:56

Ja ih razumijem.

Puno srece u daljoj karijeri..

Reply
Бранимир јун 11, 2013 at 18:19

Ја их не разумијем. Желим им од свег срца да читаву своју каријеру играју и заврше у Чукаричком.

Reply
kupus јун 11, 2013 at 16:55

sve ove klince sigurno neko placa ,samo da bi unistili czv

Reply
Collonelo јун 11, 2013 at 16:46

Nego…jel zna neko sta je sa Kaduom?Jel sigurno nece biti produzen ugovor sa njim ?

Reply
Realan Zvezdas јун 11, 2013 at 16:29

ma ko nece i ne mora da igra,meni kada bi neko ponudio da skupljam lopte na Zvezdinoj utakmici ja bi skupljo i tukao petom u dupe od srece

Reply
David јун 11, 2013 at 16:12

ma sta ce oni u Zvezdi kad igraju za ozbiljan fudbalski klub kao sto je Cukaricki 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆

Reply
Djolle јун 11, 2013 at 15:47

Momci, zvezda jednom zove…

Reply
AgaiN јун 11, 2013 at 21:58

da zove na sedenje na klupi i na tribinama oni ce opet da dovedu nekog crnca koji ce da igra pre njih… i zasto bi ostajali???

Reply
Djolle јун 12, 2013 at 13:22

Kapiram o cemu pricas ako pricamo u globalu ali u njihovom slucaju to ne vazi…Slavoljub je levo krilo a Zvezda nema levo krilo…Dragoljub je stoper a Zvezda nema dovoljno stopera…Dragoljub moze da igra i zadnjeg veznog a Garido je otisao a verovatno ce i Micko…Nema ovo odbijanje veze sa sedenjem na klupi…Spajic je igrao, Micko, pa i Ozeg, Vukan i Mihajlovic dok nije poceo da se pravi pametan na treninzima…Uostalom, nisu njih dvojica vise ni deca, igrali su kakav takav seniorski fudbal a to nije nikako isto kao u slucaju ostali nejakih klinaca koji su odmah iz omladinaca presli u prvi tim ili nisu dobili sansu…

Reply
INĐIJA јун 11, 2013 at 15:38

ALI TE FACE, POGLEDAJTE IH!!!!!!!! Kako sam prso covece, pa jos ispred slike legende kluba, sad bih im pozeleo sve najgore u zivotu ali NECU…nismo takvog mentaliteta…samo sto dalje drzati te glave od Topcidera, STO DALJE!!!

Reply
Mani јун 11, 2013 at 14:48

Putujte igumani!!! Sa takvim fizickim predispozicijama u rangu ste kadeta!!! Evo videcemo kako ce vas cistiti sa terena ovi balvani iz odbrane u nasoj ligi… Filip Mladenovic je fizicki zivotinja za ove likove!!! 😀

Reply
Realan82 јун 11, 2013 at 15:35

Ha ha Mladja zver,ima istine u tome mnogo uzdizemo nase omladince,a sve donja granica proseka.

Reply
INĐIJA јун 11, 2013 at 14:43

Dvojica klinaca koji verovatno ni u OSNOVNU JOS NISU KRENULI SEDE U VIP LOZI SA PREKRSTENIM NOGAMA I GOVORE SVE OVO!

BEZ PRETNJI!!!! Obrati pažnju šta pišeš. Admin

Reply
INĐIJA јун 11, 2013 at 14:50

ISPRED SLIKE JEDNOG RAJKA MITICA!!!!!!!!!

Reply
Zvezda pre svega јун 11, 2013 at 14:06

Zvezdo nasta si spala,da ovi klicni traze raskide kako se kome digne!!!
Da je bolja malo situacija,a da se ja pitam,odavno bi ja dao vama raskid ugovora,a ne vi da trazite od Zvezde to….kako vas nije sramota da tuzite klub i stvarate jos vecu buku u klubu koji ima preca posla nego sa vama da se raspravlja i raskida ili potpisuje nove ugovore? Zasto trazite raskid,zbog toga sto i sami znate da nema sanse da igrate u prvoj postavi,ili vam menageri pune glavu da bi oni uzeli svoj deo,tako sto ce da vam nadju klubove gde cete da igrate,pa od sledece prodaje da zarade?

Reply
Божа јун 11, 2013 at 14:00

После овога, вас двојца тешко да ће те заиграти у Звезди. Чак и да се то деси пратиће вас звиждуци са севера.

Reply
Бранимир јун 11, 2013 at 18:52

Зар би Север дозволио себи да се њима занима и да они буду сфера и предмет интересовања. Божо, шта ти је? Игноранција!

Reply
Божа јун 11, 2013 at 19:50

Како год …

Reply
mijovic jos li je u klubu јун 11, 2013 at 13:59

delije, ovaj dragoljub srnic je jos slabiji igrac od stevana reljica, igra na poziciji beka sa 1,65 cm visine, mozete da zamislite na sta to lici, sem ako nije roberto karlos taj ne moze da uspe ni u nasoj drugoj ligi
decko veze nema, za njega je steva reljic igracina, dok je slavoljub krilo, ali krilo koje ce da oduva jaci vetar , njegov nivo i jeste cukaricki, bolji je od brata mu, ali ne za mnogo, i ovaj portal daje toliko paznje ovim sto veze nemaju, samo im prave reklamu , a vec imaju 21 22 godine, u tim godinama ognjenovic je vec bio u realu
to je pravi talenat a ne ovi lazni sto kazu da im je drazi cukaricki od zvezde

Reply
mijovic jos li je u klubu јун 11, 2013 at 14:01

pardon 165 cm visine , imate na jutjubu snimak utakmice sa indjijom, videcete kako slavoljuba u duelu razbija i duva desni bek indjije, naspram njega i milunovic je dobro resenje za krilo

Reply
lpool јун 11, 2013 at 13:58

Ahahahahaah zamalo da se prevrnem sa stolice ! 😀 nije dobar trenutak da igram za ZVEZDU ! Pa dobro decko jel se ti drogiras???!!!! Pozovite me u 4 ujutru u gacama bi trcao do tamo ! Potpisao bi ugovor zmureci !

Reply
veliki pravi zvezdas јун 11, 2013 at 13:48

Ostanite u Cukarcki Srnici jer niste dostojni Crvene Zvezde kad ste dali ovakav intervju i nemojte ni pomislit da se vratite u Crvenu Zvezdu kada budete zavrsavali karijeru ,ovim ste pokazali kakvi ste anti zvezdasi ,upravo Crvene Zvezde nemojte vracat ovakve propale igrace u nasu Crvenu Zvezdu ❗

Reply
Бранимир јун 11, 2013 at 18:49

Па гдје си ти Велики мали Прави Звездашу? Звезда нам се распада, свака фукара и скоројевић оштри ћуну под нашим прозором, а ти блудничиш у ове прољетње дане и заборављаш на своју светињу и своју дужност.

Reply
Djole- Jagodina јун 11, 2013 at 13:14

Vec nekoliko dana vrtite vesti o njima a nisu zasluzili i sekund medijskog prostora nase Zvezde.Da su toliki talenti za njih bi se borili evropski klubovi talenti idu u Benfiku,Juventus itd videli smo toovih dana a oni nemaju karakter za Zvezdu

Reply
boban јун 11, 2013 at 13:09

Dzajicu sta radis bre ?! dzajicu ugasices nas! dzajicu odlazi !!

Reply
Radisa јун 11, 2013 at 12:53

Ko neće i ne mora i treba mu zatvoriti vrata kluba zauvek,bravo za Mudrinskog,Milivojevića..i sve one koji su pravi zvezdaši o one koji nisu ni ime neću da im spomenem,marš u Čukarčki,Sindjelić,Teleoptik…

Reply
ZVEZDA JE ZIVOT јун 11, 2013 at 12:49

Dobro je da nam bar pare ne traze !

Reply
Kojke јун 11, 2013 at 12:48

svako ko ne zeli da igra slobodan je. ne treba se ni na njih ljutiti,svako gleda da zaradi neke pare,a znaju da je Zvezda u krizi,i idu gde im bolje. Jedino resenje je privatizacija,pa da vidite kako bi se svi lomili da dodju…

Reply
Delija Osvetnik јун 11, 2013 at 12:45

Слободно останите у том чукаричком кад нисте за боље.ЗВЕЗДО ИЗДРЖИ ДЕЛИЈЕ СУ УЗ ТЕБЕ.

Reply
milos јун 11, 2013 at 12:42

auuu,sta je doslo vreme,neki tamo anonimusi biraju cukaricki umesto zvezde,klub je u haosu mislim da smo trenutno blizi bankrotu po svemu sudeci,cini mi se da ce u narednim danima biti mnogo losih vesti,oseca se nesto u vazduhu a i covic prica o tome,ja sam ovde prvi bio za dzajica ali ga sad molim da napusti klub i da preuzme nesto drugo sto je sposoban da radi,na primer skupstinu stanara i neka povede sa sobom suraka…ljudi moji,ovo je neverovatno,na redstar shopu gledam ovaj pumin dres i po prvi put u zivotu razmisljam celo jutro da li da ga uopste narucujem jer nisam ni siguran da li cemo poceti sampionat,jednostavno neznam…vrhunac bezobrazluka je sednica kluba na koju su dosla dva clana i koja nije ni odrzana zbog kvoruma,mislim da je to odlican pokazatelj da je vecina ljudi digla ruke od kluba i ako se htino nesto ne ucini bojim se da je gotovo,..pisao sam ovde i pre pola godine,ljudi,pa bolje je krenuti iz beton lige samo da zavrsimo sa mrcvarenjem i brukom koji nam non stop ljudi iz uprave priredjuju,pa zar u ovoj drzavi nema nikoga pametnog da shvati da se gasi klub za koji navija tri cetvritne srba,pa zar je moguce da se niko nije setio da pogleda primer borusije iz dortmunda koja je bila do pre par godin pred gasenjem a sad su igrali finale,pa zar je moguce da mi neznamo da uradimo nesto slicno,treba uzeti krediti od 40 milion,drzava mora garantovati za taj iznos ili klub svojom imovinom,tacno znas da je godisnja rata 5-6 milion i tacno znas koliko igraca moras da prodas godisnje da bi to pokrio,dalje,gasprom se mora pritisnuti za veci iznos,velika je sramota da je NIS poklonjen toj firmi u zamenu za rusku podrsku kosovu,koliko vidim ta prica je zavrsena tako da je vreme da rusi vrate makar mali delic poklona koji su primili od ovog naroda i ove sirotinje i to sto prodaju naj nekvalitenije gorivo po cenama koje su najvece u evropi,i sta,dajes klubu 4 miliona godisnje,nemoze tako,taj isti vucic ako je toliki navijac pa neka pomogne klubu konkretno a ne da vraca u klub i dzajica i stojadinovica i covica i kokezu,da li se iko ikada zapitao pa mogu li ti ljudi da rade zajedno,da li su to isti tipovi licnosti,pa kako jedan operativac kao sto je covic moze da izadje na kraj sa birokratama kao sto su zecevic ili dzajic,dajte ljudi molim vas,vucic je tu samo napravio haos,trebao je da u klub vrati dzajica ili covica,zajedno nemogu i tu je kraj…rezime onih nocnih decembarskih sastanak imamo upravo sad,klub je pred gasenjem,bez dinara,bez ljudi,bez jasne strategije za prelazni rok,ukratko,bez icega…zao mi je ali kupovina novog dresa po svemu sudeci nije dobra investicija….

Reply
Бранимир јун 11, 2013 at 18:43

Дрес купујеш из задовољства, ако то осјећаш потребом. Хоће ли ти бити дражи дрес Бајерна зато што је актуелни првак Европе? Мени неће никад. Причао си о новцу и донацијама. Узми учешће у томе колико можеш, купи дрес. Ако хоћеш. Али ти се мали бизнисмен који размишља о великој инвестицији.

Reply
ha! јун 11, 2013 at 12:32

Najrealnija ocija je katanac i u beton ligu.
Svi beze iz kluba, klub nema ni za plate igracima, titulu necemo osvojiti jos 5 godina (taman za tih 5 godina bismo se vratili u tole super ligu, a ne bismo imali 50 miliona duga). Lepo raspustiti ove manekene, uzeti klince iz nase skole i polako od beton lige, pa neka se oni uigravaju tih 4-5 godina i to je to… Kao Rangers!
Priznajem, malo je pesimisticno…ali realno, u kakvoj se mi buli nalazimo ova solucija je vrlo realna…

Reply
Бранимир јун 11, 2013 at 18:35

Добро је што признајеш. Стварно је мало песимистично. И прилично јадно, па ми не приличи да тако нешто заговарам колико год било реално. Нека то предложе људи који боље познају реално стање ствари. Човић. То си сада рекао и доста те је. Пусти неке друге.

Reply
Marv јун 11, 2013 at 12:30

dvadesetjednogodisnji talenti…hahaha…kao nece u Zvezdu, a oce u cukaricki…hahahaa…momci su ocigledno svesni da nemaju sanse da igraju kod nas pa bi sad da ispadnu mnogo vazni… palite sabancici i da vam ne padne na pamet jednog dana da se vracate!

Reply
Neca јун 11, 2013 at 12:26

Ружно је да ово раде јер је ипак та Црвена Звезда од њих направила играче такве какви јесу и они јој на овакав начин враћају. Заслужила је Црвена Звезда много више од своје деце, а не ово!

Reply
aleksandar sd јун 11, 2013 at 12:19

Obicne sisice.

Reply
Sapcani јун 11, 2013 at 12:00

Ova dvojica su toliki sljamovi i toliko su nezahvalni.. evo na primer sada u nedelju, bio sam na svadbi u sapcu, na koju je dosao jedan od brace Srnic (necu da imenujem koji) i guma Bogdanovic ga je pitao sta se desava a on odgovara “ ma brate, kao zvali nas na razgovor, hoce da ostanemo, kao u prvom smo planu za sl. sezonu, a mi necemo, boli nas **a** hocemo samo da odemo“ i pocinje da se smeje kao debil.. i treb ih oterati, sljamovi jedni

Reply
Delija јун 11, 2013 at 11:41

Citam na Mozzartu da i Vesovic podnosi zahtev. 🙄

Reply
arsa11 јун 11, 2013 at 11:45

nista braco … jedino da se mi sa tribine spustimo i krenemo da treniramo

Reply
Delija јун 11, 2013 at 11:50

To ce izgleda biti jedino resenje.Odemo kod Sa Pinta i pitamo da se prikljucimo,igracemo za dz,da pokazemo nekima od ovih igraca kako se voli Zvezda. Neki igraci su kao velike delije a kad treba pomoci klubu onda nista.Jedino Luka Milivojevic i Spajic su pokazali koliko vole Zvezdu.

Reply
krampon јун 11, 2013 at 11:58

Svi kopacke u ruke i na prozivku 17og

Reply
bijelac јун 11, 2013 at 12:10

ja idem na probu…znam pikat loptu a brzina je brate ko u Bolta,kondicija na nivou,igracu za budjav lebac i malo pasulja…

bijelac јун 11, 2013 at 12:46

jedino sam za ove nase uslove mator.napisao sam na vec al ajde opet da pitam jel moguce klubu preporuciti nekog igraca,to jest raditi kao skaut o svom trosku i slati izvjetaje i snimke igraca,ne moram biti ni zaposlen niti me moraju gostiti na stadionu nego da saljem izvjestaje igraca iz bosanse lige,da ih snimam i onda pred prelazni rok da to posaljem klubu,jer imam mogucnost da pratim dosta utakmica uzivo i znam dosta o igracima pogotovo iz bosanske lige,ja mogu tako da pomognem jer ovde ima dosta dobrih igraca,ali nemaju menadzere jer su kao matori.

Srdjan јун 11, 2013 at 12:06

Ma Vesovica bi motkom oterao sta ce nam bek sa drvenim nogama. Neka igra Filip Stojkovic zasluzio je vise tu sansu da pokaze sta zna.

Reply
krampon јун 11, 2013 at 12:11

mozes da govoris sta hoces,ali vesovic je ove polusezone bio nas najbolji i najborbeniji igrac, mozda je cak brzi od lazovica, ali mu fali centarsut, sa tim da njegov menadzer ima mali procenat, za njega mozemo uzetu lovu, ali vise izgleda ni to ne mozemo 😀

Reply
aleksandar sd јун 11, 2013 at 12:18

Kakav Vesovic bre? pa taj je operisan od fudbala, veciti talenat, nedosanjani fudbaler.. Onu njegovu njusku ne mogu ocima da vidim.

Reply
zenga јун 11, 2013 at 12:40

a menadzer stojadin

Reply
milos јун 11, 2013 at 11:41

ma vi i nemate mesta u zvezdi mozete da dohvatate lopte aipod juzne tribine posto kod severa nemate sta da trazite znate gde cete zavrsiti ko onaj mali sto je otisao u cska sad ga prodali peskari ona ispala tako cete i vi i svi slicni vama nece niko cuti za vas vi ste losi momci a taj vas cukaricki cemo da punimo i sa omladincima i kad ispadnete kukacete niste vise dobrodosli na marakanu samo vam pare u glavi tamo cete da zaradite i da igrate pred dvadeset dva navijaca toliki im je prosek zvezda je zivot

Reply
arsa11 јун 11, 2013 at 11:36

Nema dana a da ne mislim na tebe… i da ne procitam bar jednu ovako jadnu vest. Svacije vreme ce proci a Zvezda ce ostati ista i trajati kolko god je gazili,pljuvali,potkradali,omalovazavali…ali ideja ce opstati pasce betonski blokovi i na noge ce se podici oslobodjeni robovi.Mi stvoricemo bolji svet to je perspektiva!

Reply
Carvra davla јун 11, 2013 at 11:36

Realno sto bi dosli, pa pametni momci.. ionako kad dodju stojadinovic ce na njihovim pozicijama da dovede jos po dva stranca i unisti ono mlado i kvalitetno sto zvezda ima, isto kao sto je uradio ove godine sa mudrim, lukom i mickom.. 3 igraca koja valjaju, i njih si uspeo da unistis..

Reply
Бранимир јун 11, 2013 at 18:29

Довла, договорили смо се, момци пиче за Чуку. Но сикирики.

Reply
Sotir zvani djubre јун 11, 2013 at 11:35

Pusi ku… ko te j… moze zvezda i bez tebe . pic.. prodana ,pic.. prodana 👿 I bolji su nam odlazili ,pa smo nekako preziveli 👿

Reply
Бранимир јун 11, 2013 at 18:27

Пуши ку ко, пиц пиц, миц миц …
Не контам.

Reply
SrkiPACZ јун 11, 2013 at 11:33

е колико ми је драго због овога нисте свесни.Ова двојица су јако лоши играчи.Гледам у новинама шта су написали за овог једног да је брз немам појма пореде га са Лазовићем.Е овако свако ко је видео икад како играју знају да је Лазовићево најгоре издање боље него од било ког од ове двојице најбоље.Што је још горе прича се таленти тамо вамо са 21 годином нису таленти сигурно.

Reply
Anjamen јун 11, 2013 at 11:28

DOBRO JE STO SHVATAJU DA IMAJU KVALITET ZA CUKARICKI A ZA ZVEZDU GA NIKAD NECE IMATI. KOLKO MALI LJUDI TUZE ZVEZDU OVO JE SVARNO SMESNO.

Reply
Ibrahim Gaj јун 11, 2013 at 11:28

Dragoljub Srnic i onako moze da igra samo za Fk Donju Mutnicu!

Reply
Kapetan јун 11, 2013 at 12:10

Nebi ga ni u Mutnicu primili koliko je los 😀

Reply
Ibrahim Gaj јун 11, 2013 at 21:25

Realno, Slavoljub je makar brz ako nista drugo, nije to sigurno zamena za Lazovica ili kako se prica, i on je poprilicno limitiran fudbaler ali kad vidim da ljudi racunaju na Dragoljuba Srnica, dodje mi da pojedem monitor. Ne bih pricao napamet, posmatrao sam vise puta i jednog i drugog.

Reply
Luka јун 11, 2013 at 11:27

– Нећемо повући тужбу, желимо да добијемо папире и останемо у Чукаричком.Tu vam je i mesto da BOG da celu karijeru igrali tamo!

Reply
Бранимир јун 11, 2013 at 18:24

Они ће у каријери бити препознатљиви једино по томе што су Звезди рекли – не.

Reply
Lutovo88 јун 11, 2013 at 11:27

Sta smo docekali,da decurlija ne zeli da igra kod nas !!! Svima srecan put i neka se ne nadaju nikakvom povratku kasnije.

Reply
krampon јун 11, 2013 at 11:26

Situacija je takva, kakva je, momke ne treba krivti, sto bi se vracali kad niti ce dobiti pare, niti ce igrati, ovako u Cukarickom imaju i jedno i drugo, nazalost to je sve delo menadzera Mikovica, koji je menadzer i Mijailovicu, mogu oni da kazu da hoce da povuku tuzbu,al ako on kaze da ne mogu da povuku onda ne mogu, takvi se ugovori sklapaju sa menadzerima u kojima se igrac malo pita, upava do sad nije nista, bukvalno nista uradila, da oni ne mogu da utope bar tri igraca nekom, ko sto Partizan ume, jos one uvale rezerve a mi ne mozemo ove ni iz prve postave

Reply
Lekso јун 11, 2013 at 11:21

Što se mene tiče za vas više nikad neće postojati pravi trenutak! ❗

Reply
alo? јун 11, 2013 at 11:20

Zar nije MCZ nije objavio da osim Mijailovica su se svi dogovorili sa klubom,sta je sad ovo?

Reply
! јун 11, 2013 at 12:49

Iskreno ne znam ni kad su imali neku informaciju o nekom pojacanju,nego sam obicne vesti koje citamo i na drugim sajtovima.Cak ti sajtovi objave vesti pre MCZ-a,rade ljudi sa MCZ-a,ne kazem ali trebaju malo vise da se potrude.

Reply
zvezdas јун 11, 2013 at 11:15

putujte momci i nemojte vise ikad da pomislite da se vratite u zvezdu!

Reply

Leave a Comment