Moja Crvena Zvezda
Клупска дешавањаФудбал

Истина о тужбама Вешовића, Кљајића, Василијевића, Срнића, Пантића, Мићка…

zvezdin grbЦрвена звезда нашла се у ситуацији каква се не памти. Од завршетка сезоне готово да не прође дан у којем нема најаве да ће неко од играча, менаџера, тренера, функционера, садашњих или бивших тужити наш клуб или затражити раскид уговора.

Ових дана читали смо о Миливојевићу, Мудринском, Мијаиловићу, Пантићу, браћи Срнићима, менаџеру Ћаласану, Броновицком… Јуче се писало и да Јован Крнета чека исписницу. Данас се појавила и информација да су се на тај корак одлучили и Вешовић, Маза Василијевић и тренер Кљајић

Ипак, Мудрински и Миливојевић су демантовали било какво подношење тужби против клуба, као и Крнета, у изјави за МЦЗ, док је за остале још увек све отворено. МЦЗ је од својих извора сазнао како ситуација заправо стоји.

Када је реч о играчима, Пантић и Мијаиловић још увек нису повукли захтеве, али су дали уверења да ће то учинити. За Мијаиловића постоје и интересовања одређених клубова из иностранства, док је о случају „Пантић“ говорио и Ранко Стојић, који очекује да све буде решено договором, најбоље по обе, тачније, све три стране.

Што се тиче браће Срнић, иако је објављена информација да су они први повукли захтев, истина је другачија. Славољуб Срнић изјавио је да њих двојица сматрају да није прави тренутак да се врате у Звезду и да не желе да повуку тужбу, већ да добију папире и остану у Чукаричком, па стога њихов случај треба гледати управо на основу ове изјаве.

Када је реч о Марку Вешовићу, како сазнајемо, за сада нема истине у спекулацијама да ће крилни играч тражити раскид уговора. Бар за сада. Убудуће… То се са Звездом никад не зна. Исто важи и за Горана Василијевића, који је био члан Управе Владана Лукића.

Када је реч о тренеру Кљајићу, истина је да постоји тужба са његове стране, која је поднета још раније.

Сходно ситуацији у клубу, треба очекивати још оваквих вести… Бурно лето нас чека… Будите уз МЦЗ.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

43 comments

kk torlak јун 12, 2013 at 11:10

Koga da tuzi ovaj maza? Bolje bi mu bilo da vrati sve sto je uzeo, i on i njegov saradnici Lukic i ekipa. Zakopali su nas !!!

Reply
Realan82 јун 11, 2013 at 19:06

Da li se sednica UO danas,cuo sam da je pomerena za danas?

Reply
veliki pravi zvezdas јун 11, 2013 at 18:38

Ne dozvolite upravo Crvene Zvezde da otidje Stefan Cikic iz nase Crvene Zvezde jer on prestavlja svijetlu buducnost naseg kluba 😀

Reply
! јун 11, 2013 at 18:28

Kabi Djalo koji je bio na probi kod nas je slobodan igrac.

Reply
zenga јун 11, 2013 at 18:11

ako je suditi po natpisima u novinama ali i po kvalitetu imamo mogucnost da prodamo,Milijasa,Milivojevica,Mudrinskog,Kasalicu,Mijailovica,ako za njih dobijemo oko 5 miliona onda one idu calasanu,bronovickom,i tako dalje,znaci i ako prodamo igrace od tog nema koristi,gasprom nekad hoce nekad nece da uplati i tako stalno.Trenera novog,nekog ko je perspektivan i ko ce raditi za dz u Zvezdi,Gorcinov nije losa opcija,po meni naravno ali ima ih jos koji bi dosli,igrace dovesti iz bosne,crne gore,makedonije,srbija,ali ne neke krelce nego ljude koji imaju fudbalski staz,nek je mator ako zna fudbal nije vazno,da ima 40 godina.Jer ocito je da danasnji klinci navijaju za real,milan,celzi,psg,monako,man citi,i ostale bogataske tvorevine,jer samo o parama i razmiljaju.Neko ko ima 26,7,8,9, godina je zreo covek koji samo razmislja o fudbalu a ne klinac kome su splavovi glavna zanimacija plus silikonske ,,lepotice,,.Neko od vaterpolista je skoro izjavio ,,igrao sam sa boljim igracima ali sa boljim ljudima nisam,,ako je tim sastavljen od pravih igraca,pravih ljudi,nema tog problema koji moze da ih poremeti.

Reply
CZ јун 11, 2013 at 20:09

Slazem se sa tobom,doveo bih Stefana Mugosu,kapitena Buducnosti iz Podgorice,Bojica iz Napretka,Grbica iz Olimpiakosa,Momcilovica iz Javora,Kovacevica iz Spartaka,i jednog iskusnog stopera.Od sadasnjih igraca u prvih 11 bi bili Bajko,Pantica ako povuce zahtev za raskid ugovora,Savicevic,Dauda,i Jaksica bih stavio na desnog beka(ili Vesovica).Bajkovic-Jaksic(Vesovic) Pantic pojacanje Momcilovic-Kovacevic-Bojic Savicevic Grbic-Dauda Mugosa.

Reply
Sasa cetnik sa podnozja Jastrebca јун 11, 2013 at 18:01

Ko je gost kod Andjusa veceras?

Reply
Zvezda pre svega јун 11, 2013 at 19:02

to i mene zanima!!Odlicno pitanje,nemate pojma kakvo ste pitanje postavili….Andjusove reci hahhahahahah

Reply
jadro јун 11, 2013 at 19:33

I onda onaj njegov osmjeh,bice neko vezan za Zvezdu zbog svega sto se desavalo od prosle emisije.

Reply
Nikola јун 11, 2013 at 17:29

Pripreme su pred vratima, i umesto da se dovode pojacanja, pise i prica o napadanju evrope i osvajanju titule uprava podeljena po strujama, ,,igraci“ podnose tuzbe za raskid ugovora…
Boli me sto moram da napisem, ali ovo je ubedljivo najgora situacija u klubu u poslednjih 6 godina…
Nikada nisam imao manje vere pred novu sezonu kao sada… Nazalost…

Reply
Realan Zvezdas јун 11, 2013 at 16:59

ja da se pitam prodao bih Milijasa,Mladenovica,Pantica,Vesovica,Micka,Milivojevica,Mudrinskog,nadam se da su Kadu,Mikic,Petkovic vec otisli,pa cak i Daudu,ostavio bi Kasalicu(jer je decko stvarno za primer,kupio me je izjavom da klubovi koji ga hoce neka se obrate Zvezdi),takodje bi ostavio Bajka i Lazovica,mozda je Bajko imao strasne greske(kao protiv Jagodine),ali je imao i sjajne odbrane(tipa protiv OFKa),Krneti bi dao drugu sansu jer mi drugog stopera nemamo,dovesti lepo nase omladince(Jaksic,Brajovic,Karaklajic,Cikic….)naravno ostavio bih i Savicevica,Mihajlovica i Ozegovica,realno mi pojacanja da ocekujemo ne mozemo,jer kao prvo da li cemo moci da ih registrujemo,eventualno ako resimo taj problem onda dovesti neke slobodne igrace ili igrace koji su rekli da ce da igraju za nas tipa Ninkovic,eventualno ako bi uspeli da namamimo Pantelica ili Ljuboju koji ima problema trenutno sa Legijom,ili nekako preko Gazproma da dovedemo Lukovica,mi drugog izbora nemamo

Reply
aleksandar sd јун 11, 2013 at 16:26

Ja cu da platim da ovi odu, ko su oni uopste? pa za njih ne mozemo nista uzeti sem za Mijailovica a i u to ne verujem… Ponuditi svima raskide ugovora da se ne zaduzujemo jos vise dzabe se vode kao igraci Zvezde. Ostavio bih samo one od kojih moze da se uzme neka lova, vise ima da ustedimo to sto je ugovor na stetu Zvezde nego da ostanu i gomilaju plate koje nisu zasluzili.

Reply
Braca јун 11, 2013 at 16:24

Ponavljam opet! Jedino resenje je da se napravi spisak svih kojima ZVEZDA duguje i da se okupe svi poznari i malo imucniji ZVEZDASI, da te dugove plate i da ZVEZDA bude duzna njima, pa kad pocnemo da igramo kako treba, osvojimo titulu, udjemo u LS ili LE, onda ce biti mnogo bolje, ovo je samo golo prezivljavanje!

Reply
Realan82 јун 11, 2013 at 18:23

Da li bi ti smeo da se kladis u 2 miliona € da ce Zvezda igrati LS ili LE u narednih 5 god. Ja se kladim da nece.

Reply
Braca јун 13, 2013 at 17:13

U ovom trenutku, po trenutnom stanju u klubu, gotovo je izvesno da ce ovog leta stici max do cetvrtog kola kvalifikacija! Ako bi uradili ono sto sam rekao, ove sezone bi verovatno stigli max do cetvrtog kola kvalifikacija, a za naredne cetiri bi sigurno igrali min jednom grupnu fazu makar lige evrope i jednom lige sampiona!

Reply
Realan82 јун 11, 2013 at 15:45

Prosto receno,daj te Covicu i noz i pogacu.

Reply
Ljuta Krajina... јун 11, 2013 at 15:36

Ni sam nisam vjerovao da cu ovo nekada reci (mada mislim da i potajno u sebi ne bih ni zelio takav ishod), ali plasim se da je ta cuvena privatizacija (pored stecaja) jedina opcija, Dok jedan covjek ne bude na vrhu piramide stvari ne mogu dalje. Pa skoro je godina dana od nove uprave oni jos nisu regulisali broj zaposlenih. Pa ne moze klub koji nema sa virsle imati duplo vise zaposlenih od potrebnog. Ako je prethodna uprava zaposljavala i kurtu i murtu….to ne smije gusiti klub. Dok jedan covjek ne bude GLAVNI i dok u upravi postoje klanovi, Zvezda ne moze naprijed! KNDS

Reply
STARA ŠKOLA јун 11, 2013 at 17:24

To sam i ja razmišljao, i zaključio da bi to bilo loše. Nije ovo Engleska, nego Srbija. Ne bi nas kupio Abramovič, nego Drakulić, Kostić ili tako neki lopov. Ne bi došao da daje pare Zvezdi, nego da uzima od Zvezde, a pošto nema šta-ode Marakana. Koja je to privatizacija u Srbiji izvršena kako treba?! I ko bi vodio tender?! Kakve smo sreće, prodavali bi nas dačić i ružić… Možda bi bilo rešenje prodati ime stadiona na 10 godina, za 20, 30 miliona e, sa umanjenim dugom bi se mnogo lakše funkcionisalo, realno ni ne moramo da budemo u plusu da bi se stabilizovali. I to je loše rešenje, po meni treba da se zove „Stadion Rajko Mitić“, ali ako se već ne zove, daj bar da uzmemo pare.

Reply
kupus јун 11, 2013 at 15:22

Realno nisu ni zasluzili plate covic je bio u pravu kad je rekao da ce plate biti u iznosu premija a za premiju ce davati iznos kao za plate.Znaci zasluzio si i kraj

Reply
server јун 11, 2013 at 15:06

I treba da tuze…nema para nema igranja,a to sto placas polutane od igraca to je vec nesto drugo.I sa zenom se volis al ti racune ne placa ljubav.Da se pre tri godine kad je dosao Lukic preseklo i reklo nema titule igraju nasa deca,a ne usvakom roku dovodili igraci sumljivog kvaliteta,za kojekakve procente drugacije bi bilo sada sigurno.Dug bi se znatno umanjio,najtalentovaniji klinci bi igrali i verujem ovu sezonu zavrsili sa titulom,a iako ne nebi bili na gubitku sigurno…Nekog od te nase dece bi prodali za pare i ne bi odlazili kao do sad ni zasta…

Reply
Realan82 јун 11, 2013 at 15:48

To isto ces pricati i za tri godine da smo presekli sa dolaskom radne grupe.

Reply
server јун 11, 2013 at 15:49

Necu jer sam ovo vec pricao pre tri godine

Reply
ma teraj ih sve Covicu јун 11, 2013 at 14:51

Nesto mi nije jasno zasto placati igraca 10x vise kada mozes da ga placas kao sto Sloboda,Hajduk,BSK,Donji Srem i Jagodina placaju.Oterati ceo prvi tim i neka tuze i dovesti igrace iz 2 i 3 lige iz BiH,Srbije,CG i HR.Svi bi izginuli oni u Zvezdinom dresu ,a uz dobre Zvezdine trenere bi svi bili igraci na nivou ove ‘zvezdine dece’.Pa bre ljudi svi igra iz BiH dominiraju bundes ligom ,a odakle su dosli sa njiva Ibricic,Dzeko,Ibisevic,Salihovic,Lulic,…Dovedimo igrace kao sto smo doveli Lekica iz 3 lige mozemo i oterajmo ove neka odu gde hoce neka tuze ali moramo iz pocetka jer su preskupi ,a ne daju nista.Pa mi zbog Milijasa zato sto je spor gubimo od Spartaka i Vojvodine 3 0.I sada ga neko brani sto ima dobar pas i pregled igre i dobra je izvodjac prekida.Pa ljudi on je oteran iz Wolwsa zato sto je spor takav igrac nije za evropski fudbal i ne zasluzuje toliku platu ,a i nije neko ime kao Deki Stankovic da ga treba trpeti.A ovo oko omladinske skole ako nastave da odlaze iz kluba gasiti skolu i samo skauting po exYu zemljama i dovoditi igrace iz 2 i 3 lige.Hoce svako od njih da igra u Zvezdi i da gine ,a ne neki pekmeza od 18-19 godina.

Reply
dex јун 11, 2013 at 15:14

Ovo sto si napisao i ja potpisujem!!! Dovesti iz nase Druge lige, bosanske, makedonske, hrvatske, slovenacke…

Reply
zvezdaš iz gradiške јун 11, 2013 at 15:18

Potpuno si u pravu.Stalno dosadjujem da dođete vidjeti Kozarije omladince, Kozarina škola je najbolja u BiH, oni su 5 god prvi ili drugi. Sada su Kovačević, Maksimović,Šatara i Jandrić bolji od 80 odsto Zvezdinih prvotimaca. Ako ne verujete organizujte utakmicu Zvezdinih i Kozarinoh omladinaca, vidjećete da će gradiški crveno-bijeli pobijediti.

Reply
Tole dozivotna јун 11, 2013 at 14:28

Ko su bre ovi anonimusi da tuze jednu Crvenu Zvezdu,cimu su to oni zasluzili da dobiju platu,svojim radom?Sigurno da nisu,pa zato deco paljba,sto bi neko rekao putuj igumane i ne brini za manastir.Nama takvi ,,zvezdasi“ ne trebaju

Reply
aleksandar kg јун 11, 2013 at 14:09

Kako kaze Covic – Zvezdasi do poslednjeg dinara….

Reply
Tole dozivotna јун 11, 2013 at 14:26

nemoj tako mozda im treba za Soraju,razumi ih 😈

Reply
aleksandar kg јун 11, 2013 at 14:40

Definitivno nijedna im vise ne da na veresiju :mrgreen:

Reply
jadro јун 11, 2013 at 17:26

soraja!!!????!!pun Beograd devojaka,nez koja je lepsa oni napali na onu plastificiranu profi prostitutku ..kako ne zulja tolika plastika..i da jos nesto ne pusite posle sexa u blizini nje da ne plane…..

Reply
veliki pravi zvezdas јун 11, 2013 at 14:06

Ne trebaju Crvenoj Zvezdi nista ne zadovolji igraci pa jos i oni da se prave da su neki zvezdasi a rijetko ko od njih je bas zasluzio Zvezdin dres !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reply
Aco јун 11, 2013 at 13:54

Ajmo sad pravi Zvezdasi , da pomognemo nasoj Zvezdi kad je najteze .. Ja sam za to , da mi navijaci , koliko nas ima , a ima nas hvala Bogu mnogo , da svi damo onoliko koliko imamo , da se otvori racun na koji bi se uplatio novac, da barem nekako pomognemo nasoj Zvezdi …Uz ZVEZDU i kad je najteze !!!

Reply
bane јун 11, 2013 at 14:00

imas zvezdinu fondaciju otvorena je odavno, ne skacite kad je uplaceno mizerno para, smesno mi je i da spomenem, a da je uplatilo samo onoliko ljudi koji su ovde skakali da odvajamo pare imali bi bar duplo vise…

Reply
igor јун 11, 2013 at 14:03

pa otvoren racun vec imas!!!!

Reply
Vaske_tb јун 11, 2013 at 14:59

Pored toga što imaš fondaciju za to, najbolji doprinos koji možeš da daš je da platiš članarinu i kupiš sezonsku ako si u Beogradu ili okolini. Ako ne možeš da ideš na utakmice, samo plati članarinu a u fondaciju uplati koliko možeš. Kada bi svi tako radili možda bi fondacija i članske karte imale smisla. Nas članova bi trebalo barem 10 puta više da ima.

Reply
A јун 11, 2013 at 13:31

ma sve zvezdas do zvezdasa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
zabol. njih za zvezdu.

Reply
Neca јун 11, 2013 at 13:25

Ја више нећу да улазим на нет. Све ме је више страх да ћу да видим наслов да смо банкротирали! Па нас ако наши не поштују како да тражимо да нас други поштују? Како играч да дође у Звезду кад њени играчи беже из ње? Много ме је страх за ситуацију у клубу, али и поред свега ја ћу увек бити ту, ту на трибини. ‘Док срце куца у нама, ти Звездо НИСИ САМА!’

Reply
cicaglisaa јун 11, 2013 at 13:13

sad je vreme da se pokaze ko je pravi ciganin a ko ne. pravi primer su luka milivojevic i mudrinski. vole zvezdu i bez obzira na sve nece uraditi nista protiv nje. sad cemo lepo videti ko treba da ostane tu i da se bori srcem a ne novcanikom. kao sto bi rekli na muci se poznaju junaci. svi znaju ispod severa da se prave cigani pa neka to sad i dokazu. pa ko hoce neka ide. ustupa mesto omladincu pa cemo polako krenuti od 10 mesta u ligi pa cemo se kako godine prolaze popravljati. GODINE PROLAZE MOJE, JA CEKAM TITULE TVOJE…

Reply
timmy јун 11, 2013 at 13:27

ja ili mu je stojic naredio ni pod razno ne podnosi zahtjev za raskid. isto kao sto je ovima njihov naredio bjezi iz zvezde, negdje cu vec i ja pare nadoknaditi. isto kao sto stojic kuka za pantica. mozda je i mudrinskom neko zabranio- jbg i jAagodina ocekuje ogromne pare. a i da se ostvarre tranferi mi ne mozemo zaraditi na njima nikako.

Reply
timmy јун 11, 2013 at 13:12

ODLAZNI ROK

Reply
Srdjan јун 11, 2013 at 13:09

Neka bar da se procistimo da u sezonu krenemo cistih racuna! Nezadovoljni nam ne trebaju u ekipi!

Reply
Delija јун 11, 2013 at 13:06

Ma ko nece da ostane nek ide bre….To je samo dokaz da imamo grobare u ekipi….Ja da igram u zvezdi makar nemao za hleb ne bi je tuzio….Razmislite malo ko bi od vas tuzio zvezdu a voli je najvise na svetu?

Reply
Toni јун 11, 2013 at 13:30

Majke mi,pa ja bih placao da igram u Zvezdi,a oni kukaju sto retko dobijaju plate,sve fudbaler do fudbalera,pa ajde fudbaleri idite iz nase Zvezde vise!

Reply

Leave a Comment