Moja Crvena Zvezda
КошаркаМлађе категорије

Гуровић поделио награде последњег дана кампа

kosarka kamperiЗвездин камп под називом Калемегдан 2013, минулог викенда завршен је на велелепан начин. Последњег дана кампа одржана су такмичења у разноразним кошаркашким игрицима, а најуспешнији кампери одбили су награде у виду лопти, мајица, разних спортских реквизита и играчака.

Признања им је доделио нико други до легенда наше кошарке и помоћни тренер у стручном штабу првог тима црвено-белих Милан Гуровић. Својевремено фантастичан играч, човек који је био првак света и Европе дружио се и сликао са малишанима које је одушевио својим присуством.

За седам дана трајања кампа на отвореним теренима Црвене звезде на Малом Калемегдану продефиловало је преко 160 малишана. Сви полазници кампа били су подељени у четири старосне категорије, а бригу о спровођењу програма кампа бринули су искуни тренери попут Милована Булатовића, Слободана Клипе, Александра Глишовића, Вање Гуше као и проверени тим педагога из Звездине школе кошарке. Цео пројекат здушно су помогли спонзори кампа: Телеком Србија, Дива, Синалко и Фриком, а с обзиром на масовност учесника и огромно задовољство које су целом акцијом изразили родитељи сигурно је да ће сличних пројеката бити и у будућности.

Последњег дана кампа малишани су се такмичили у Звездином супер полигону, игри „један на један“, Фрикомовом шуту за три поена и Синалковој игри „три на три“. Сви малишани који су прошли својеврсну кратку Звездину школу кошарке су победници, а оне најуспешније, односно победнике у играма ћемо и споменути.

Звездин супер полигон: Петар Јаћимовић, Димитрије Скокнић, Вукашин Арсовић, Вукашин Машић, Милорад Попадић, Лука Јовановић.

„Јенад на један“: Вукашин Арсовић, Филип Митић, Алекса Петровић, Лазар Грбовић, Душан Радосављевић, Никола Бранковић

Фриком шут за три поена: Димитрије Скокнић, Милан Кецман, Григорије Љубојевић, Михајло Кецман, Лазар Грбовић Миодраг Огњановић.

Синалко „три на три“ – победници: Матеја Лазић, Јован Дивац, Немања Станчић. Финалисти: Милан Радмановић, Страхиња Станкић, Вук Радивојевић. Победници: Никола Бранковић, Лазар Грбовић, Петар Дилпарић. Финалисти: Вукашин Машић, Душан Радосављевић, Душан Јовановић.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

1 comment

dexy122 јун 17, 2013 at 13:19

Nadam se da su nasli neke potencijalne za nasu skolu. Tako to treba. Odmah da zavole klub.

Reply

Leave a Comment