Moja Crvena Zvezda
Клупска дешавањаКошарка

КК демантовао смену тренера; приче о појачањима непроверене и нетачне

RadonjicКошаркашки клуб Црвена звезда Телеком најоштрије демантује све медијске спекулације које се тичу промене тренера, а многобројна лицитирања о могућим појачањима у играчком кадру оцењује као потпуно непроверене и нетачне информације којима се дезавуише и обмањује јавност. Очигледно је да се све те вести пласирају кроз медије како би се дестабилизовао клуб, али свима онима који на тај начин покушавају да уруше оно што је Звезда вредно градила последње две године можемо да поручимо да у томе неће успети.

КК Црвена звезда Телеком има тренера, за неупућене или недовољно обавештене то је Дејан Радоњић који има важећи уговор и максималну подршку и поверење комплетног руководства. А, о томе ко ће играти у Звезди одлучује искључиво стручни штаб заједно са управом, а не чаршија. Из тог разлога КК Црвена звезда Телеком апелује на поједине новинаре и медијске куће да престану да се баве неистинима, јер то наноси немерљиву штету клубу, а оно што наноси штету подлеже закону.

КК Црвена звезда Телеком је максимално транспарентна у свим сегментима свог рада, све информације су лако доступне онима који се озбиљно баве тако одговорним послом као што је обавештавање јавности. Такозвани добро обавештени извори који немају име и презиме, а говоре о КК Црвена звезда пре свега не мисле добро Црвеној звезди, а да говоре истину и да имају нешто паметно да кажу вероватно би смели и желели да се представе. О натписима, који немају апсолутно никакве везе са истином и против којих оштро протествујемо, најбољи суд донеће време, а то би јавности уједно требало да буде и најбољи показатељ интегритета и квалитета рада оних који су такве трачеве покушали да претворе у истину.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

43 comments

Nedjo Pljevlja јун 19, 2013 at 20:41

Hvala ti „duci“ na ovoj zadnjoj, pravoj Zvezdaskoj poruci 😉 Veliki pozdrav brate moj 😀

Reply
emirko svemirko јун 19, 2013 at 17:26

Hteo bih da predstavim tim, mislim kako sam ja zamislio posto se pominju neki igraci… Nelson, Cvetkovic(plejevi), Rakoc i Stroberi(bekovi), Keselj i Blazic na 3, medjutim Blazic moze i 2 da odigra, na poziciji krilnog centra Pero Antic i Boris Savovic i na poziciji centra Rasko Katic, Darko Milicic i Rafael Hetsajmer… 😀 Zelim da cujem vase misljenje, pozdrav… 😀

Reply
srfa јун 19, 2013 at 17:33

samo mora jos jedan dobar plej,nije cvele za organizaciju napada…

Reply
Nedjo Pljevlja јун 19, 2013 at 17:15

Onda si ti, druze moj, pobrkao neke stvari… Objasni mi, molim te – kakve veze ima onaj moj komentar sa tim sto sam ja iz Pljevalja!!? I sta si ti zakljucio iz cinjenice da sam ja rodjen u Pljevljima, ili sam poreklom iz Pljevalja ili zivim u Pljevljima, sad to vise nije ni bitno!!? Da li je s tim u vezi moj komentar manje vazan!? Ili sam ja manje Zvezdas od tebe npr!? Ili je moja ljubav prema Zvezdi manja od tvoje npr!!? Izvinjavam se svima (koji ovo citaju) zbog ove moje i ducijeve rasprave, ali jednostavno sam morao… Jer ja mislim da mi SVI imamo jednu naciju, jednu partiju i jednu ljubav, a to je Zvezda… I, zato „duci“, druze moj, kao sto ti rekoh – malo si ti sa onim komentarom pobrkao neke stvari… Pozdrav tebi i svim Zvezdasima, gde god da su…

Reply
duci јун 19, 2013 at 18:37

Žao mi je što priča otišla u ovom pravcu.Ja sam kriv,jer sam hteo da bude duhovit na račun braće iz Crne Gore.Izvini,još jedanput.

Reply
Nedjo Pljevlja јун 18, 2013 at 22:50

A; koliko ti „duci“ imas godina? Auuu… :facepalm: Pa, procitaj malo bolje sta sam napisao, pa mozda iz drugog puta i ukapiras… Ja sam pokusao da kao bivsi kosarkas, onako – sportski i, pre svega zvezdaski, sagledam/o stvari, a ne politicki!!? 😳

Reply
duci јун 19, 2013 at 11:58

Sigurno imam vise godina od tebe,taman toliko da sam gledao najbolju petorku ZVEZDE u istoriji(SLAVNIC,SIMONOVIC,KAPIDZIC,SARJANOVIC,VUCINIC).Doduse,nisam od onih koji svoju ljubav prema Zvezdi dokazujem mrznjom prema Partizanu,postujem svakog majstora svog zanata,pa cak i crnogorca Vujosevica(gadim se njegovog ponasanja i mrznje prema Zvezdi).LJubav nema meru,tako ne pristajem da neko vise voli Zvezdu od mene.

Reply
RUK јун 18, 2013 at 22:49

Ни Радоњић нити Вукојичић нису тренери за Зведу у Евролиги.

Reply
luka јун 18, 2013 at 21:58

Ja sam da Deki ostane , ali mislim da je svima jasno da ce on ako ostane sada leteti posle 3 kola u ABA ligi … Sada Covic treba dobro da razmisli da li treba da dovede dobra pojacanja i da ga uke*a to sto ce menjati trenera posle odradjenih priprema .

Reply
emirko svemirko јун 18, 2013 at 20:59

Sjajno, ne zelim da kazem da je Radonjic bolji trener od Ivanovica, ali ne bi bilo fer prema Radonjicu da potpise covek a sada da se mi pravimo Celsi u fudbalu. Smatram da zasluzuje sansu i mislim da je dobio vruc krompir prosle sezone tako da nije sve pokazao 😀

Reply
duci јун 18, 2013 at 19:41

Nisam ni očekivao da iz Pljevalja neko ne pohvali Radonjića.Samo,ipak je Vukojicic malo bolji.Ne zato što je Srbin,a ovaj crnogorac,nego što je obrazovaniji trener.

Reply
Ćoške јун 20, 2013 at 19:45

Није он Црногорац већ Србин из Црне горе.

Reply
Ivan јун 18, 2013 at 18:12

Steta ponadah se za trenera.Nasa najveca mana je trener..nije kao Lazic,ali garantujem vam ako ostane da ce ga Covic promeniti usred sezone pri manjoj krizi..prosto nije Radonjic sa njegovom filozofijom igre kalibar EL trenera,nit iskustva nit nista,vodio Buducnost i jako neuspesno zvezdu prosle sezone(ima opravdanje donekle) Bas steta za Ivanovica iako nije realno bas ali tada bih bio ubedjen da smo konacno postali ozbiljan i stabilan klub sa velikim ambicijama..steta steta!

Reply
Nemanja јун 18, 2013 at 18:19

Ne uspesno vodio Buducnost prosle sezone?

Reply
Ivan јун 18, 2013 at 18:29

Pa dobro bio je uspesan priznajem,5 mesto je uspeh realan u tako slaboj ligi..ma ironocan sam naravno,uspeh je kakav je tim imao ali ga je i sam birao.Medjutim za ozbiljno takmicenje mislim da je jos neiskusan i nedorastao izazovu,a treba vodditi tolike zvezde u timu a znamo i da je jako mlad..ne znam meni se ne dopada kao trener,lutrija je a znamo kako smo prosli sa Lazicem,bojim se da lici na isti scenario.Nadam se da ce otici a ako ne ode da ce me demantovati,nemam problem.

Reply
Marko јун 18, 2013 at 17:58

Mislim da je Covicev najveci promasaj Radonjic.Pogodilo me kada je Vukoicic otisao,nazalost ekipa je pala bas kada se blizio f4,pa je sigurno zbog toga i dosao ,a pricalo se i o zdravstvenim problemima Vukoicica,ali to je sada nebitno.Jednostavno od kada nas Radonjic vodi igraci su kao drugi za razliku od onoga sto smo gledali u Aba ligi.Napada nidje,samo se prebacuju lopte pa ili udodes tricu ili ne ili se sve rjesava preko Katica.Isto tako nije imao rjesenje za zonsku odbranu protiv Mege i to smo dobili na misice.I ono najtuznije svinja debela je sve to sagledala i nasla nacin kako da uzme titulu,dok se kod npr kod Vukoicica dobro znojio da nadje nacin da nas pobjedi.U tom periodu smo ih lomili,a imali smo i sansu da ih izbacimo iz f4.Sada je sve na Covicu,ako ima u planu da smjeni Radonjica bolje da to ucini sada nego kad pocne sezona.

Reply
Sasa јун 18, 2013 at 18:11

Bas tako druze treba nama dobar trener koji ce u svakom momenu naci resenje za sve probleme u ekipi a ne kao ovaj Radionjic kad krene lose sve pusti niz vodu i ne pokusava naci neko resenje samo zna reci lose vece nije nas hteo sut itd

Reply
Sasa јун 18, 2013 at 18:15

Radonjic

Reply
Marko јун 18, 2013 at 20:19

Prepusticemo sve Covicu,vjerujem da zna sta radi.Istina je da smo puno trenera promjenili,ali ako zelimo uspjeh sledece sezone,sa novim pojacanjima trebace nam neko bolji od Radonjica.

Reply
forza stella rossa јун 18, 2013 at 17:00

Ivanović je veliki zalogaj za mnogo veće klubove od nas,ali bi trebalo ozbiljno razmisliti o nekom treneru na duže staze.Nama je neophodan trener-stvaralac,koji će godišnje da izbaci 2-3 mlada igrača a da ne naruši sistem(koji nemamo).Bojim se da se kod nas ne razmišlja na takav način.Štaviše,ovo što sada radimo mnogo podseća na Vesić-evo vreme,a kako smo prošli samo naša duša zna.Pu,pu,dalje ga bilo!

Reply
aleksandar sd јун 18, 2013 at 16:21

Steta.

Reply
ramstein јун 18, 2013 at 16:00

COVICU ODLAZI ! NISI NISTA URADIO SA KLUBOM OD KADA SI PREUZEO ! SAMO TONEMO JOS VISE !!!

Reply
dejca јун 18, 2013 at 17:16

Kol’ko treba da budes budala da ovo napises???!! 😛

Reply
IgorNbGd јун 18, 2013 at 18:24

hahahah ma to je neki sektaš…

Reply
Бранимир јун 18, 2013 at 19:10

Повелика. А можеш да будеш и мали фрањевац.

Reply
duci јун 18, 2013 at 15:58

Au,brate,ti si ozbiljno bolestan!Ubiće te mržnja.

Reply
Zvezdas S. јун 18, 2013 at 15:52

Sa Radonjicem ,osudjeni smo na neuspeh 100 % sam siguran.

Reply
Nedjo Pljevlja јун 18, 2013 at 15:51

Nisam razumio ovog Vanju – koji je „dusko“ veliki trener!!!? Dje to, tj u kojim okvirima!!? Sa kojim rezultatima!!? Mozda ti mislis da je fizicki veliki? Ako je to – mozda bi se tu (donekle) mogli saglasiti… A,malo su mi smesne kritike Radonjica, pa i broj poena koje smo pod njegovom palicom postizali protiv patlidzana. Jer, mi smo prakticno igrali BEZ Rakocevica, prvog strelca ekipe Pa, pogledajte njegovu (Igorovu) statistiku pre povrede, a pogledajte u finalu (da ne pominjem polufinale protiv Mege) … Takodje, nismo imali drugog centra, nismo imali (sem u drugoj utakmici finala) nikakav ucinak sa pozicije „trojke“, nismo imali i nemamo adekvatnu zamenu Nelsonu, Savovic je u prvom mecu igrao pod temperaturom, a ni on nema adekvatnu zamenu, jer onaj Subotic da dvocifren broj poena svaka dva meseca… A, sudjenje necu ni da pominjem… I u tim uslovima mi trazimo smenu trenera!!? To bi nam bio CETVRTI za godinu dana!!!? Pa, na sta bi to licilo!? Kakav bi to klub bio!!? Zna se odakle to dolazi (sto neko ovde to napisa), kome to odgovara, i ko bi se tome radovao… Dok je dr Covic tu – taj cirkus necen gledati. Covek zna sta radi, vuce prave poteze, ali ne moze sve SAD I ODMAH… Pa, mi smo, ne godinama nego decenijama SISTEMATSKI unistavani, i to na svim nivoima… Sad je s tim zavrseno i oni to znaju…. E, otuda ovolika njihova nervoza i „shjekiracija“…Pa, njma su gace pune cim pomenes – Covic!!! Radonjic ce, siguran sam, dobiti prava pojacanja i onda cemo videti da li kao trener vredi. Ja mislim da vredi… A, ako ne bude tako – tu je dr Covic… 😉

Reply
Mani јун 18, 2013 at 15:30

Po meni jedino ovde Covic moze da napravi gresku, a to ce biti ako pocnemo sa Radonjicem a u sred sezone dodje do promene trenera, to je nesto najgore sto bi moglo da nam se desi. Ili ga menjaj odma i dovedi iskusnog strucnjaka koji ce doneti trofeje ili pusti Radonjica da odradi celu sezonu pa sta bude…

Reply
Realan Zvezdas јун 18, 2013 at 15:02

zao mi je sto nije istina da Radonjic odlazi

Reply
veliki pravi zvezdas јун 18, 2013 at 14:33

Dobro je sto je nas kosarkaski klub Crvena Zvezda zadrzala Radonjica jer ce on tek da pokaze se sto zna u vodjenju Crveno belih kosarakasa bar tako mislim 🙂

Reply
Iznogud јун 18, 2013 at 14:31

Lepo me ljudi obraduju da cemo se pojacati i na poziciji trenera koja nam je gotovo najpotrebnija kad ono nista. Pod njegovim palicom protiv partizana postizemo 52, 54 i 71 kos i takvom igrom trebamo u evropu, daj osvestite se bar na trenutak i menjajte trenera. Ova ekipa je razbijala partizan na pocetku sezone, a sada kada igraju bez Gordona i kada nas trenira Radonjic mi im zapeti ne mozemo, daj menjajte ga vise

Reply
dejca јун 18, 2013 at 15:30

Mi smo glodare razbijali na pocetku sezone ( a i u evropi) jer smo bili svezi, a iskustvo imamo, to nije sporno.. Ali kako je odmicala sezona, umor nas bre stigao, to se videlo i protiv Mege, i protiv Metalca i najvise protiv glodara..

Reply
Sasa јун 18, 2013 at 18:19

Kako njih nije stigao umor zato sto imaju vrhunskog trenera Vujosevica kao covek je govno ali moramo priznati da je odlican trener

Reply
Mezenga јун 18, 2013 at 14:21

Ne uliva mi samopouzdanje ovaj Radonjic, nekako mi je mekan previse, nije neki autoritet, a u skoru s Partizanom je u dubokom minusu…. Kod Vlade je to bila druga prica… Steta sto je smenjen zbog zdravstvenih razloga! (ako je to tacno uopste)

Reply
forza stella rossa јун 18, 2013 at 14:09

Telegraf,Nase novine,SOS… i ostale bljuvotine niko i ne uzima za ozbiljno….Zna se dobro odakle stizu sve ove gluposti,prosto tako funkcionisu!

Reply
duci јун 18, 2013 at 16:40

Au,brate,ti si ozbiljno bolestan.Ubiće te mržnja.

Reply
forza stella rossa јун 18, 2013 at 17:02

O cemu pricas bre???Nemoj da vredjas ovde!!!!

Reply
duci јун 18, 2013 at 18:22

Izvini,nisam hteo da te uvredim.Sa najboljom namerom ti kažem da mržnja i zavist nikome nisu ništa dobro donele.

Reply
Djole- Jagodina јун 18, 2013 at 13:53

Neznam koliko je Radonjic dobar za Zvezdu a jos ako se pojacamo plasim se autoriteta da ne bude kao sa Lazicem.

Reply
Божа јун 18, 2013 at 13:32

Штета. Ја се баш обрадовао. 🙁

Reply
vanja јун 18, 2013 at 13:31

Jeste dusko veliki trener alui bih volio da. Radonjic ostane…

Reply
vanja јун 18, 2013 at 13:32

Izvinjavam se na greskama pisem iz automobila 😉

Reply

Leave a Comment