Moja Crvena Zvezda
Клупска дешавањаФудбал

Са Пинто више није тренер Црвене звезде!

sa pinto
Рикардо Са Пинто

Вест која се овог преподнева појавила у медијима, затекла је фудбалску јавност у Србији. Само два дана након што се вратио у Србију и извршио прозивку играча пред почетак припрема, Рикардо Са Пинто је поднео оставку на место шефа стручног штаба ФК Црвена звезда. Спекулише се и о наводном одласку спортског директора Зорана Стојадиновића, али се за сада нико из клуба није огласио тим поводом.

Ускоро опширније…

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

191 comments

Ljubo18 јун 20, 2013 at 00:16

Živadinović Bog Otac!Čovek sa enormnom količinom entuzijazma i ljubavi prema Zvezdi.Rajevac ce boti proklamovan najverovatnije kao trener mada ja lično ne bih voleo.

Reply
Ibrahim Gaj јун 19, 2013 at 22:11

Ovom pravom Bradi u potpunosti verujem, vi pricajte sta zelite. Jedino se za trenera ne slazemo, ali samo zato sto ja imam drugu informaciju. Takodje, i ja imam neke informacije iz kluba, pricao sam vam vec o onom sastanku nase uprave sa svim sportskim portalima. I ako smo u rasulu i sve, ovaj prelazni rok je dobro organizovan, samo je pitanje ko ce sve od tih igraca zavrsiti u nasem klubu. I sto se tice trenera, smatram da svako ko ima neku informaciju treba to da objavi ovde, posto vec nisu u pitanju transferi igraca da nas neko ne preduhitri. Lik koji mi je rekao da ce Bsk da ispadne iz lige kada je hiljadu puta blizi da ispadne bio Radnicki iz Kg mi je rekao da je novi trener Zvezde Goran Djorovic. Ako laze on mene lazem i ja vas, mada nema razloga, zato sam ovo i podelio sa vama.

Reply
brrrr јун 19, 2013 at 22:42

Ibrahime 🙂 sta mislis o Dusanu Bajevicu?

Reply
mile јун 19, 2013 at 20:41

Zenga nas odbio iz „porodicnih razloga“???
Bekvalac prvi pik rukovodstva?
Ako je ovo istina…

Reply
Marko јун 19, 2013 at 21:08

Nadamo se da nije istina,msm ovo za Bekvalca.Ako vec Zenga ne moze onda je Rajevac najbolje rjesenje.

Reply
Marko Voždovac јун 19, 2013 at 20:08

Mislim da imamo neke ljubavne veze sa ježevim leđima… Dno ne postoji…

Reply
veliki pravi zvezdas јун 19, 2013 at 19:54

Vucicu ka boga te molim otjeraj iz nase Crvene Zvezde Kokezu i Tonceva a neka umjesto njih dodju za mjesto potpresednika Crvene Zvezde Jugovic i Darko Kovacevic a sto se tice sportskog direktora neka ostane Stojadinovic a trener Crvene Zvezde treba da bude onaj koji nece da stedi igace Crvene Zvezde nego onaj koga treba da susaju svi pa makar to bio stranac ili ne :facepalm:

Reply
Delija Crvenka јун 19, 2013 at 22:01

Kakav crni jugovic koliko se secam vec je bio sportski direktor i pobegao glavom bez obzira a nasu decu preporucuje drugima (veljko simic) a sto se tice darka kovacevica to je u redu al pitanje je bez obzira sto se proslavio u nasem dresu dal bi bio spremam da radi za male pare il bez para

Reply
Oli delija јун 19, 2013 at 23:15

Ma lupas ko otvoren prozor.

Reply
Dejan R. јун 19, 2013 at 18:22

To znaci da ide i partizanovac Stojadinovic.Razbucao je i ono malo sto smo imali.Oborio cene nekima,neki su zbog njega tuzili Zvezdu,i raskinuli ugovore ili ce tek raskinuti na stetu kluba.Za ovo bre mora neko da odgovara.Rasturi nas partizanova trojka Stojic-Djelmas-Stojadinovic.Daj boze da skrpimo tim za opstanak.A kad je Robi bio trener imali smo devet reprezentativaca sto mladih,sto „A“.Da je ROBI ostao,Micko,Milivojevic,i neki drugi bi kostali bar 4 milionceta,ovako nista.Mora konacno neko za ovo da odgovara,nije Zvezda nicija dedovina pa da radi ko sta hoce.

Reply
Oli delija јун 19, 2013 at 23:17

Da li je Stojadin grobar ili ne ne znam ali ovo ostalo si u pravu mislim na reprezentativce.

Reply
Danica јун 19, 2013 at 18:09

Poslala sam na zvanicki sajt FK Crvena Zvezda,ko je Kokez i sta je radio u bloku 44 na pijaci. Odakle je postao privrednik uz pomoc radikala u Zemunu,sad je dosao do nase Zvezde,dokle ce trajati videcemo!
Ali mi cemo duze trajati!

Reply
Sale јун 19, 2013 at 18:11

Znam i ja da je 49 na listi donatora SNS
I ja znam tu pricu i potvrdjujem je!

Reply
Maksa јун 19, 2013 at 18:28

Sto se Danica preko Kokeze hvali kako ke domacica i ide na pijacu u blok 44. :)))))

Reply
Danica јун 19, 2013 at 18:51

Makso,izfomisi se malo ko je ko.
Pa ce ti biti jasnije!

Reply
Maksa јун 19, 2013 at 19:19

Nasalio sam se malo koke(za)to. 😉 Posto jagode na pijaci? Malo sale nije na odmet. Pozzzzzz

fabregasode4 јун 19, 2013 at 23:47

koji si ti ljakse Makso 😀

Maksa јун 20, 2013 at 02:03

Jesi video brate 😉

Danica510 јун 22, 2013 at 00:10

Ok ne smaraj

bojan62 јун 19, 2013 at 18:47

mislim da je on kekin proxy

Reply
Danica јун 19, 2013 at 18:02

ALEK I KOKEZ SU CUDO
COVIC DO POBEDE!

Reply
Danica јун 19, 2013 at 18:01

KOKEZNA SI TI! 😈

Reply
Goran јун 19, 2013 at 17:30

Sve najbolje želim čoveku, on je najmanje kriv po meni.

Reply
Maksa јун 19, 2013 at 17:13

Evo da se i ja oglasim posle nekog vremena… Sada bih trebao da se penjem na nickove ovima sto su mi lupali minuse kada sam govorio sta nas ceka ali necu, prepucavanja su nas i dovela do ovog stanja. Moramo istinu pogledati u oci. Sto se „dodvoravanju navijacima“ tice to ne pije vodu. Tribina ima svoj ritam kako funkcionise, klub svoj, a razlika je vidljiva. Nema sta neki Covic ili Dzajic da se uvlaci nekom Pedji ili Cveletu (da ne nabrajam sad). Postoji nesto sto se zove strah. Covic ima viziju da nas oporavi tako sto ce naci strateskog partnera koji bi izgradio pratece objekte raznih sadrzaja na potezu iza juzne i istocne tribine (gde je nekada bio restoran ako se stare Delije secaju). Od te investicije bi imali u startu oko 15-ak miliona plus sto bi svake godine prihodovali bar 2 miliona. Postoji problem u gradskoj birokrariji koja ovo ne dozvoljava, a samo je jedan potpis dovoljan. Covic je zbog ovoga neko ko tapkq u mestu,a sa njim i nas klub. Dzajiceva vizija je drugacija.On oporavak gleda u dovodjenju „perspektivnih“ igraca od kojih bi zaradili ali ne trenutno. Problem je u vrhu kluba, dve kljucne figure imaju dve razlicite vizije. Pitate li se zasto nikada nisu izasli sa saopstenjem i planom za izlazak iz krize? Samo se prica bazira na tome kako je plan da se vrate dugovi, a jesu nam rekli precizno na koji nacin? E nisu jer nisu jedinstveni. Ovakve probleme je imao jedan klun po imenu Sparta Prag pa su navijaci izasli na ulice i dva dana trazili finanaijsku pomoc drzave ili da ih prodaju (jer su i oni bili u drzavnom vlasnistvu slicno kao mi, samo sto smo mi udruzenje gradjanja). Smesno je ali kome bi ma vlasti odgovaralo pola miliona Delija na ulicama? Imamo moc koju ne znamo da kanalisemo. Ako je Brada zaista neko iz kluba onda neka vam kaze zasto se Vucic pojavio kao „spasilac“. Sta je rekao zbog cega je tu? Da bi se smirile navijacke strasti, nece Delije na ulicama. Upoznat sam sa mnogim zbivanjima u nasem drustvu jer mi je takav posao zato i pisem ovo. Imajte u vidu da je odlazak Pintua najmanji problem, problem imamo sa strukom u klubu, a jos veci je problem gradska uprava koja je i voljna u nekim segmentima da nam izadje u susret ali neko iz vlasti to sabotira. O tome neka vam prica gospodin Vucic pre nego sto sl. Put zaokruzite proj ispred njegovog imena. Ne bi me cudilo da mi ovo ne objave, ako iko vidi ovaj komentar i zna da cita izmedju redova bice mu jasno o cemu se radi. Sl. Put cu vam podobrijne objasniti zasto ce franjevacki klub osvajati titule jos naredne 3 godine. Sportski pozdrav svim Delijama.

Reply
Goran јун 19, 2013 at 16:48

Pizona za trenera da se ispravi ona nepravda od pre nekoliko godina,da ga nisu onda oterali malo sutra bi franjevci slavili 6 uzastopnu titulu…

Reply
Ryber Palunko јун 19, 2013 at 16:56

Pa da pošalje Lazovića na tribine, jer je tamo i bio dok je Pižon bio trener. O Oumaruu neću ni da govorim. Eto ti trenera i procjene. On jedino dobro izgleda kad se uporedi s Dostanićem, Kristićem, Mihajlovićem i domaćim ‘stručnjacima’ zlatiborske provinijencije, ali sve je to goli…ma znaš već šta.

Reply
Goran јун 20, 2013 at 08:33

Pa zasto da ga ne posalje ako nije u formi ili slicno,ne samo njega vec i sve ostale koji nisu u formi, trebaju igrati samo najspremniji. Ne kazem da je Lazovic skroz krs igrac ili tako nesto ali nije konstantan igra toplo-hladno a sad jos i povreda,napravljena je velika greska sto nije prodat pre nekoliko godina kada se davalo 3-4 miliona za njega…A sto se tice Oumarua on je lose igrao dok je bio u Zvezdi na 12 utakmica postigao 2 gola! I u OFK Beogradu isto 23 utakmice 3 gola! Pre toga u nekom levom klubu na preko 50 utakmica samo 7 golova. Samo jednu utakmicu za reprezentaciju igrao,kakav je to napadac? U Vojvodini je takodje na 80 utakmica postigao 28 golova,sto je malo bolje nego pre ali opet to je od 2010 godine a sad je 2013! Prosek 7-8 golova po sezoni malo je to za napadaca,pogotovo za klub kakva je Crvena Zvezda…E moj ti daleko je Pizon ispred Dostanica,Kristica i trenera trenera Zlatiborske provincije…On je sa Zvezdom kao trener asistent osvojio Kup Evropskih Sampiona 1991,pa domaci kup 206,pa se vinuo u sam vrh Evrope sa mladom reprezentacijom finale i srebro 2004 godine,2005 osvojio je sa Kineskim Dalijanom duplu krunu sto je bila prva u istoriji kluba! Da ga nisu oterali onda pre nekoliko godina kada je imao +7 poena na 10ak kola pre kraja prvenstva i doveli Dostanica danas Partizan ne bi slavio 6-tu uzastopnu titulu…Ima Pizon klik i stofa samo ga treba malo istrpiti a to je kod nas tesko,zato i ne osvajamo titulu 6 godina sto menjamo 3-4 trenera za godinu dve…Eto sad lupajte minuse koliko hocete ali ovo su sve cinjenice prave a ne lazi sto sam napisao…Toliko…

Reply
Goran јун 20, 2013 at 08:37

Izvinjavam se 1996 je osvojio kup greska u kucanju 🙂

Reply
kolor tapet red јун 19, 2013 at 16:38

Piksi trener Zvezde,melem na ranu.

Reply
mile јун 19, 2013 at 16:29

Niko nece hteti da dodje. I ako dodje, pobeci ce kao i ovaj za koji mesec. Stojadin tako dobro radi svoj posao da mu pored igraca i treneri beze.

Reply
Горан Јанковић јун 19, 2013 at 16:05

Људи, ман’те се прича Роби је био добар/лош, Јанковић је лош/гори/најгори. Заједничко свим тренерима који су од 2007. радили у Ц. Звезди је да нису узели титулу, нису направили никакав помак у Европи. Значи. сви су неуспешни! А то да је овај мање гори од оног или овај бољи од оног је сасвим свеједно. И ту нема приче даље. Можемо да причамо ситуација у клубу је оваква, ситуација је онаква, крало се итд. Све је то истина, али једна велика истина је да ниједан тренер од 2007. није ништа урадио, и нема потребе да расправљамо о њима. Једини кога могу да браним је Пижон (иако немам неко лепо мишљење о њему као тренеру). А могу да га браним из разлога што је једини отеран у тренутку кад је имао бодовни суфицит у односу на Партизан.
Што се тиче новог тренера, највише бих волео када би то могао бити Зенга, само је питање реалности његовог доласка. Славољуб Муслин је пре пар година желео да дође у Звезду, али да му се обједине функције тренера и спортског директора (да има статус менаџера као у Енглеској), али су тада Аџић и Лукић то одбили. Можда бих волео да видим Муслина у тој улози, али је то још мање реално него за Зенгу.
Тренер нам треба под хитно! Можда довести Живадиновића, па да циркус буде потпун. 🙂 (шалим се наравно)
Што се тиче пара које даје АМС, тј. које је давао за Са Пинта, постоји прича да ће убудуће АМС уместо сада већ отишлог Са Пинта плаћати Нинковића.
Поздрав свим циганима! 🙂

Reply
šimin јун 20, 2013 at 09:30

Mislim da grešiš u jednom, Muslin je objedinjavanje funkcija želeo još za vreme Džajića, ali Džajić tada na to nije pristao. Mislim da bi to i sada bilo najbolje rešenje, ali do toga naravno neće doći jer je kod nas najbolje kad nekoliko ljudi radi jedan posao, pa kada ne kraju ne ispadne kako želimo, ne zna se ko je kriv, pa niko i ne odgovara.

Reply
Igor јун 19, 2013 at 15:56

Nije problem u trenerima ovde je problem u mentalitetu klinaca koji cim daju 2 gola odmah misle da su za Barselonu i cim ne misle samo o fudbalu nego su glavom ko zna gde onda trener ne moze bog zna sta da napravi

Reply
Ryber Palunko јун 19, 2013 at 16:41

‘Naša deca’ – balavci s pola pameti koji ne znaju osnove fudbala, ali zato imaju čitav menadžerski orkestar.

Reply
Kojke јун 19, 2013 at 15:25

Gospodinu Sa Pintu zelim sve najbolje u daljoj karijeri. Istina anulirao je veliku prednost i dosao na korak od titule. Uveo je nesto novo,trgao je ekipu,ali onda dolazimo do odredjene tacke koja se zove derbi. Onda kada je ekipa trebala da iskaze sve za sta se borila,i onda kada se sezona svela na 90 minuta…onda je sve palo. takodje neke od onih 8 uzastopnih pobeda su dosle jalovo,ili u poslednjim minutima,ili iz lose igre. Ne krivim tu i trenera,tu je kriva celokupna situacija u klubu. Jedino je strpljenje vazno,kao i kontinuitet. Mislim da se Pinto mogao jos malo strpeti,ali ljudi moji,mi smo samo posmatraci u ovoj prici oko Crvene zvezde. niko od nas ne zna sta se krije iza zavese,da li je ostavlka izrezirana,ili ne…
Sto se tice mojih zelja za trenera tu je naravno Zenga za koga mislim da je,bar po rezultatima iz Italije,napredovao. od srucnjaka iz nase lige tu je Milinkovic,sjajan trener i ne znam kako neko moze da lupa minuse onom liku koji je prvi rekao za Milinkovica ovde. Nije dovoljno sto nas je sa skoro svim ekipama koje je vodio,dobio? i nas i Partizan.

Reply
Realan82 јун 19, 2013 at 15:18

Slavoljub Muslin,sta kosta da kosta.

Reply
šimin јун 20, 2013 at 09:38

Jedan je Slavoljub Muslin!

Reply
bane јун 19, 2013 at 15:14

samo ne jankovica, molim vas

Reply
bane јун 19, 2013 at 15:11

a sad DRAGOSLAV STEPANOVIC- STEPI, kakav pizon, zivadinovic, bata djora, rajevac, to su ljudi koji su dolazili i odlazili iz ZVEZDE, a da nista nisu napravili, apelujem na rukovodstvo ZVEZDE dovedite STEPIJA necete se pokajati i necete pogresiti

Reply
Lekso јун 19, 2013 at 15:10

Je l’ još smješna Pantićeva izjava?

Reply
NeskoDelija јун 19, 2013 at 16:19

Nije vise smesna ta izjava 🙁 . Pantic zna neke stvari vise od nas ostalih jer se krece u tim krugovima. Covek je samo pokusao da nam objasni kakvo je stvarno stanje i da vucic i ta komisija nisu nikakvi spasioci. kako bratija na vlasti vodi drzavu, tako vodi i nasu Zvezdu. Tuzno i zalosno. A nas jadan narod i dalje je zaslepljen oko ociju i ne vidi ocigledne stvari. Niakvi nisu to spasioci, vec grobari Zvezde. I Dzaju i njegovo ime zloupotrebljavaju, jer su mu kao „pomogli“ kada su ga pomilovali i sada on njima kao duguje i ucenjuju coveka i on sada mora da bude paravan za njihove pogresne poteze. Zasto je bio problem da se saceka jos tih 7 dana i da se saceka oslobadjajuca presuda Suda, vec ga je predsednik drzave pomilovao. Ovako ce uvek ostati ta mala sumnja da li je Dzaja zaista cist kao sto mi mislimo ili nije. Ucinili su nam medvedju u slugu. I njemu i klubu i nama navijacima.

Reply
Vladimir јун 19, 2013 at 16:44

Blago onom ko misli da mu je Vučić spasilac. Čovek koji nema dana poštenog radnog staža i to mogu reći jasno, jer ga ja imam 17 godina (i niti dana na državnim jaslama). On je parazit, kao i mnogi drugi, a na koga se parazit zakači, jasno je kako prolazi. Kao, uostalom, i država, kako si rekao.

Reply
Ryber Palunko јун 19, 2013 at 14:57

Zenga da radi s Kokezom ili Tončevom!? Pa, šta je vama!? kakve to psihodelične supstance uzimate… i pošto su, kad ih već pominjem?
U klubu je rasulo,a i ne bilo, kakve su spodobe došle u njega.
Jbt, pa kako je moguće da uvijek na vlastitioj koži osjetimo da i od goreg ima gore!? Političarske gnjide nam uređuju Zvezdu tačno onako kako, ima 20 godina, uređuju i ovu nesretnu državu. Kako onda čovjek da se ičemu nada!?

Reply
Blagoje Jovović јун 19, 2013 at 14:45

Odlicna vest covek neme pojma. Zvezdi je potreban ozbiljan trener sa vizijom. Ovaj je gori od Zenge a tu generaciju sa Pantelicem, Zigicem, Lukovicem, Bastom, Jankovicem, Kovacevicem, Mustafom….. mogla je da vodi moja baba i uzme duplu krunu. Jedini koji je uspeo od ocajnika da napravi kolektiv je Robert Prosinecki. Iskljucivo dovesti nekog mladog ambicioznog koji neguje slican sistem igre kao Prosinecki. (kratak pas, ofanziva od pocetka). Ako vec uprava nema lovu za trenera prekomandovati nekog mladog iz omladinske skole.

Reply
zvezda po ceo dan јун 19, 2013 at 14:51

Kako ti ne vidis da je problem u novcu i u uslovu rada,vidis da svi treneri beze od toga?Kad su igraci nezadovoljni sta da radi trener?

Reply
Realan Zvezdas јун 19, 2013 at 15:36

brate problem jeste u novcu,ali je i Robi imao isti problem pa je uspevao da motivise igrace,i realno imali smo najlepsu igru sa njim,ne mozes da kazes da trener nista ne znaci,znaci mnogo imati dobrog trenera,ali Zvezdi treba trener koji je navikao na srpske uslove,a ne ovaj navikao da mu sve bude potaman

Reply
Rape Delija јун 19, 2013 at 15:00

Mali smorio si me vise sa tim Prosineckim….

Reply
veliki pravi zvezdas јун 19, 2013 at 14:40

Upravo Crvene Zvezde otidjite do Vucica i on neka dovede Sejike u nasu Crvenu Zvezdu jer jedino PRIVATIZACIJA SPASAVA NASU CRVENU ZVEZDU ,VUCICU PRIVATIZUJ NASU CRVENU ZVEZDU JER JE JEDINI SPAS ZA NASU CRVENU ZVEZDU I OKUPI PRAVE LJUDE NE OVE SUMLJIVE TU MISLIM NA KOKEZU I ANTICA U UPRAVI CRVENE ZVEZDE , HOCEMO PRIVATIZACIJU NASE CRVENE ZVEZDE SEJICIMA ❗

Reply
Kojke јун 19, 2013 at 15:27

decko nisi smesan sa tim nacinom izrazavanja tipa svaka druga rec zvezda zvezda zvezda… mozda si bio malo zanimljiv u pocetku ali sad nisi. pozdrav

Reply
mladjen јун 19, 2013 at 16:50

Ako nas Aca privatizuje, tesko nama… :facepalm: Mozda nam Toma da malo stiropora da izolujemo zidove oronule Marakane… :facepalm:

Reply
Rajko јун 19, 2013 at 14:37

Milovan Rajevac za trenera, ako on ne može dajte onda Miloša Šestića, Šele je Zvezdaš od glave do pete a zna poso.

Reply
šimin јун 20, 2013 at 09:47

Pa i ja sam zvezdaš od glave do pete!

Reply
Čiča јун 19, 2013 at 14:37

Ko zna zašto je to dobro! Pre neki dan sam napisao da prognoziram da SaPintu neće dočekati novu godinu. Izgleda da sam pogrešio?

Reply
Oli Delija јун 19, 2013 at 14:37

Nisu mu ispunili uslove namerno da bi podneo ostavku da mu ne bi placali obestecenje.Namazani su ovi nasi a ko ce biti novi trener nemam pojma samo nemoj neko tipa Dostanic,Kristic,Janevski nego neko sa autoritetom.

Reply
Dragan јун 19, 2013 at 14:32

Ovome se najvise obradovao MUDRINSKI 😀

Reply
kaLu јун 19, 2013 at 14:50

u svakoj vesti nadjete nesto da se za******te 😀 A sad realno bi sad bilo da Mudri ostane… a sad ocekujemo obracanje nase divne uprave i obavest ko je novi trener.

Reply
Dragan јун 19, 2013 at 15:47

Ma i to je bolje nego da placemo 😕

Reply
lpool јун 19, 2013 at 14:27

ZENGA !

Reply
Dragan јун 19, 2013 at 14:29

naj verovatnije,on je reko da mu novac nije bitan,a nama treba neko ko ne kosta

Reply
Alex јун 19, 2013 at 14:30

Pa mora se od necega ziveti…

Reply
kobr90 јун 19, 2013 at 14:42

svima njima nije bitan novac,al kad ga ne dobiju onda nas tuze…pusti to

Reply
DeckyStrasni јун 19, 2013 at 14:30

pa nece ni zenga da radi sa debilima i amaterima

Reply
Stefan јун 19, 2013 at 16:16

Misliš? Zenga je rekao: ,,Zvezdo zovi i dolazim.“ 😀

Reply
Realan Zvezdas јун 20, 2013 at 14:15

ljudi Zenga je odbio ponudu i dosta vise sa njim

Reply
nenad јун 19, 2013 at 14:27

trebamo se pomiriti sa realnoscu,klub je u velikoj krizi.Trener stranac nam nije ni trebao,uostalom ne igra trener vec igraci.Pare je trebalo trositi na bolje igrace i placati nasu decu da igraju.Sa Pintu hvala na svemu sigurno je radio kako je najbolje znao,jer on cuva svoj ugled prvenstveno a posle Zvezdin.Svi oni iz uprave zadnjih godina su upropastili klub i njih na stub srama…od Pixija pa na dalje

Reply
RS јун 19, 2013 at 14:26

neka ide! uništio nam je Mićka i Mudrinskog!

Reply
Ryber Palunko јун 19, 2013 at 14:35

Mićko nije igrao ni kod Jankovića, ali kapiram da je to za tebe bilo poodavno, da bi se prisjetio. Inače, imao je šta i uništiti kod igrača kome je precizan pas na 5 metara, naučna fantastika. Uzgred, sve one silne cijene za Mićka, koje su dotigle i 4 miliona od Zenita, bejahu pusta bajka njegovog menadžera. pa vidiš li da ne može ni kod Robija, jer niko neće da da iole bitniju kintu za nešto što ne vrijedi.
Što se Mudrog tiče, bolje bi mu bilo da je manje žderao i cepao pivo na zimu, jer se ugojio da je to bilo jadno gledati (o potpuno beskorisnoj ljevice, da ne pričam).

Reply
Boban јун 19, 2013 at 14:41

Sasvim se slažem. Nemojmo da se više lažemo za Mićka, Mudrinskog, pa i Milivojevića. Koji trener ne bi stavio dobrog igrača? Fora je ta da se Mićko dopadao Prosinečkom u nekoj njegovoj viziji. Ko god je gledao video je da tu ima još dosta da se radi. Za Mudrinskog nema šta da se kaže novo. Statičan, bezopasan u polju. Mislim da su obojica slabiji od stranaca koji su igrali na njihovim mestima. Milivojević kao i svi ostali treba na terenu da pokaže. Koliko utakmica je odigrao bez ikakvog vidljivog učinka? Isuviše za jednog reprezentativca.

Reply
dzaja zna znanje јун 19, 2013 at 14:23

Milovan Rajevac je vec bio trener Zvezde, ne secam se tacno kad, ali cini mi se da je vodio Zvezdu na Mari protiv Zemuna, dal 2004 kad je smenjen Ljupko, a pre nego sto je dosao Dostanic 2004, ili tako nesto, ali je vec bio nas trener , tako da ako on dodje, dobro resenje, crvsta i snazna ruka za jaku zvezdu

Reply
Delija Crvenka јун 19, 2013 at 22:11

bio mu je pomocnik i nakon sto je ljupko smenjen vodio je zvezdu na dve mislim utakmice

Reply
šimin јун 20, 2013 at 09:52

Ja nešto mislim da je vodio samo jednu utakmicu i da smo tada dali 5 komada.

Reply
delija јун 19, 2013 at 14:22

antic

Reply
Dragan јун 19, 2013 at 14:28

Grobar

Reply
Kolektor јун 19, 2013 at 14:19

Brada = Anđus. Za sve one koji nisu znali eto sad znate.

Reply
Vladimir јун 19, 2013 at 14:18

Znači, klub nam opet postaje drolja Steve Majamija. Bravo!

Reply
Божа јун 19, 2013 at 14:18

Људи, немојте превише драмити око Пинта. Нећу да улазим у полемику о његовој стручност итд. Човек је поднео оставку и сад шта је ту је. Питање је ко ће доћи? Ја се искрено надам да ће то бити Рајевац. Али видећемо. Што се тиче појачања. стрпите се! Не каже се џабе “Стрпљен спашен“. Ја верујем да ће се направити добар тим. Кад кажем добар, мислим на околности које нам то дозвољавају, пре свега новац. Видећете биће то све на крају добро. Ал не може све преко ноћи. И не верујте баш свемиу што прочитате у новинама или на интернету. Најбољи вам је пример од јуче са Душком Ивановићем.

Reply
šimin јун 20, 2013 at 10:11

Ma nije problem odlazak Sa Pinta, već što nam taj odlazak odslikava kakva je situacija u klubu danas. Koji ozbiljan klub bi dopustio da trener ode 2 dana nakon početka priprema? I da li se sada može govoriti o nekom planu uprave u vezi sa trenerom ili ćemo nastaviti sa tim da je trener tu samo da zakrpi rupu do sledećeg? Ja mislim da ne treba sada preterano žuriti sa imenovanjem novog trenera i imenovati ga već danas da bi se pokazalo kako prireme neće trpeti zbog odlaska dosadašnjeg trenera. Po meni bi ovi iz uprave trebalo da se pogledaju u oči i naprave strategiju za napredak Zvezde u narednim godinama. Ja sam čak sve više mišljenja da je najbolje šansu pružiti nekom od naših trenera iz omladinske škole (Dragan Mladenović ili Bratislav Živković) ali ga istrpeti četiri godine. Mislim da je trenutno potpuno irelevantno ko će od igrača doći u klub jer kakva je, izgleda, trenutno situacija u klubu, mislim da će teško ove godine biti da se dođe do titule, a kamoli do lige evrope, koja je po meni nemoguća misija. Čak i ako bi uspeli u jednom od ta dva cilja, mislim da bi to bio rezultat puke sreće, jer naravno nekog planskog rada na sportskom polju trenutno i nema.

Reply
Dete dima јун 19, 2013 at 14:18

Je l nama sponzor JKP Vodovod ili Gazprom? Ako ovi Rusi neće da daju pare, lepo bankrot i sve iz početka.

Reply
Rape Delija јун 19, 2013 at 14:15

Pa sta tugujete on je pokazao da je ocajan trener kada je izveo onu ekipu protiv onog zalosnog partizana, sa 2 zadnja i 2 centralana vezna, a bez klasicnog napadaca i krila. Pokazao je i koliko je jadan i protiv Donjeg Srema. Hvala Bogu sto je otisao!!!

Reply
Danilo јун 19, 2013 at 14:13

Ne mogu da verujem da smo tako nisko pali.Naprosto,ne mogu da verujem.

Reply
Neca јун 19, 2013 at 14:12

Е ово нам никако није требало. До душе, ја сам увек био за домаћег тренера јер само он разуме наш фудбал и како све то овде функционише. Али тај тренер мора бити проверен и наравно да је звездаш као велики Жути!

Reply
Ryber Palunko јун 19, 2013 at 14:12

Mi nismo institucija, već naobičnija cirkuska šatra. Sezona se završila prije no je i počela. najgore je to što skoro da me nije briga.
Za novog treera predlažem Saleta Jankovića, jer taman je po mjeri za ovu upravu i dobar dio navijača.

Reply
Alex јун 19, 2013 at 14:25

Sale? Da, secam se njegovog komentara kad je zvezda bila na vrhuncu dok je vodio zuti: „Lepo igraju fudbal, to je plod mog rada“.
Od taga ga jako mrzim.

Reply
Ryber Palunko јун 19, 2013 at 14:36

Ali je ‘gospodin’ i lijepo priča. Koga briga što o fudbalu nema pojma!? Kod nas je ionako ‘priča’ oduvijek prolazila.

Reply
Alex јун 19, 2013 at 14:05

Zapravo, ja bih zeleo da je brada u pravu. Sa Pinto nije mnogo uradio u zvezdi. Mislim, imali smo 4-5 minimalaca, igra je bila ocajna.. Donji srem (Mikic iz 54) OFK (Penal milijas) Smederevo (89 Dauda) i jos 1-2 mrzi me sad da se prisecam, ali igra je bila ocajna, i stvarno bi bilo dobro da rajevac dodje na mesto Pinta.

PODRSKA ZA RAJEVCA!

Reply
Larionov Fetisov Makarov Krutov Kasatonov јун 19, 2013 at 14:05

sa pinto ipak nije zakucao taj poslednji ekser u sanduk kao sto je pricao milojko pantic,a kako se odvija situacija mislim da sanduka definitivno nece biti.mislim i nadam se da u klubu znaju sta rade, pokazace naredni dani.pazljivo odabrana pojacanja bez mnogo trosenja novca na igrace sa domacim iskusnim trenerom zvezdasom.

Reply
aaa јун 19, 2013 at 14:00

ovo upste nije katastrofa kako neki predstavljaju , meni je drago sto je otisao jer mislim da ne zna da postavi taktiku u odnosu na tim koji ima

Reply
Alex јун 19, 2013 at 14:11

Slazem se sa tobom, ovaj tim sa Zutim je harao partizan, 3 tekme 0 primljenih sa grobarima..

Reply
Rape Delija јун 19, 2013 at 15:02

Sve si u pravu, ovaj Sa Pinto je jadan trener, a otisao je zato sto se uplasio, pa i ja sa svim zvezdama u timu mogu da osovjim titulu.

Reply
Delija Osvetnik јун 19, 2013 at 13:54

Ја се питам да ли може горе од овог?и докле ће овакве ствари да се нама дешавају?
Неки ће ме осуђивати због овог што ћу написати и мислити да сам луд,али мисли да се нешто спрема можда добијем ускоро одговоре на она моја два питања горе.Мислим да је онај лик брада био управу за,али прави брада је био,у праву,а не ови што му краду ник јер је једном човек написао да ћемо сменити тренера и да ће отићи Стојадиновић,а читам сад да се спрева и Стојадиновић да оде.Тако да се то и десило,па видећемо још шта ће се дешавати у скорије време.

Reply
brada јун 19, 2013 at 14:04

Ja sam taj koji je to napisao,zato sto sam znao da covek odlazi posle poraza u derbiju.Sadasnja uprava nista nije uradila od onog sto je Sa Pinto zelio,iako to nije bilo bas nerealno,ali on im je tim zahtjevom pokusao da pokaze njegov plan za sledecu sezonu sto se njima nije svidjelo,tako da su se slozili da se Pinto isplati a da se onda posle prozivke ceka njegova ostavka.Za Stojadinovica sam pogresio jer trenutno niko iz kluba ne zeli da iznese i promjenu na tom mjestu na svojim ledjima,jer nemaju adekvatnu zamjenu,ali isto tako zele da mu daju sansu da se dokaze i dovede dva stranca,a onda ce da se vidi sta dalje.Molim vas samo da ne vjerujete nekim koji se ovde potpisuju kao ja jer stvarno zelim da znate sta se desava u klubu,a zauzvrat ja necu nista pisati o Stojadinovicu lose iako to ne radim vec deset dana iz razloga da prodje ovaj prelazni rok u kakvom takvom jedinstvu svih nas.Ne morate da se brinete za trenera rekao sam i dole na komentaru i sada cu ponoviti njegovo ime je Milovan Rajevac.

Reply
Delija Osvetnik јун 19, 2013 at 14:17

Брадо искрено ми је драго што си поново почео да пишеш овде шта се дешава,у клубу и да нас информишеш,око појачања и нових тренера искрен да будем знао сам да оно што су други писали под твојим,именом није било тачно и да су само лагали нас и,онако већ довољно изнервиране и љуте Делије због све што се дешавало.Ја ти отпочетка верујем,ипак мало слутим да ли говориш,истину или не јер су нас задњих пар година многи преварили.Надам се да разумеш не само мене већ и многе друге делије.

Reply
Delija Crvenka јун 19, 2013 at 22:38

Dali sam ja lud ili ne neznam al trazim komentare sa tvojim imenom jer dosta toga si pogodio,neki kazu da se iza tvog nika krije Dejan Andjus koji ima korisne informacije al i zna da pretera u kritikama prema nekima i zeli zileta na klupi sto je van svake pameti jer niko nemoze dovesti igraca u 21 veku za dzak krompira kako tvrdi zivadinovic

Reply
Delija Crvenka јун 19, 2013 at 22:40

Inace,podrzavam odluku da Milovan Rajevac bude trener Crvene Zvezde

Reply
brada јун 20, 2013 at 13:42

Dobro,video sam i ja da mnogi pisu ovde i koriste moje ime ali ne mogu ja nista protiv tog ali opet svako ko je pratio sta sam ja pisao,zna da prepozna razliku,Nemam ja stvarno nikakvu namjeru da nekog lazem kako misle neki koji ne shvataju kako funkcionise klub,prelazni rok ili lista pojacanja ali mogu sad ovo da vam kazem,ime novog trenera ce pokazati ko u Zvezdi ima prevlast,jer znamo svi da je Rajevac davno dogovoren od strane Dzaje a ostalo po novinama je samo predstava za navijace,jedini problem oko angazmana Rajevca je Kokeza koji zeli drugog trenera a iskreno nemam pojma dali je to Bekvalac ili kako neko napisa Maradona,ali to je i zimus pokusano pa nije bilo nista od toga.Moje misljenje je da Stojadinovic jos ne treba da ide jer nema adekvatne zamjene a ako se sam odluci da napusti klub,Rajevac i Dzaja bi vjerovatno dobro saradjivali na sportskom planu stim da bi Rajevac vjerovatno spojio te dve funkcije uz odobrenje Dzajica koji bi se takodje pitao oko dovodjenja igraca..

Reply
vlada јун 19, 2013 at 13:54

Ljudi a sta je sa Daudom?

Reply
Драган јун 19, 2013 at 13:55

Речено је само да и он и Асамоа оправдано одсуствују..

Reply
vlada јун 19, 2013 at 14:00

E, do….. 🙂

Reply
Dimitrije јун 19, 2013 at 14:08

Nista, ama bas nista, iskreno ne verujem da ce se on i vracati…

Reply
brrrr јун 19, 2013 at 13:54

nova sansa za Mudrinskog…

Reply
VLAJKO^^ јун 19, 2013 at 14:05

J… te Mudrinski

Reply
Kapetan јун 19, 2013 at 13:53

Ljudi interesuje me jel moramo sad mi njemu da platimo nesto iako nije odradio ceo ugovor kao sto je bio slucaj sa Robijem i Saletom.Od stranaca najbolje je Zenga da dodje, a od nasih Rajevac jer je jedini on dobar sa Dzajom i Covicem. Kad je bilo finale LS na rts su gosti bili Rajevac i Dzajic i rekli su da je sve moguce da sednem na klupi Zvezde tako da ce sigurno Rajevac biti novi trener

Reply
***** јун 19, 2013 at 13:55

Podneo je ostavku, nije dobio otkaz, terbalo bi da mu se samo isplati dosadašnje (što mislim da već i jeste).

Reply
KALIO GULIĆ јун 19, 2013 at 13:52

U SD,FK I KK C.ZVEZDA MORAJU KONAČNO DA SE DOGOVORE KO JE:LUD,KO ZBUNJEN A KO NORMALAN.PA OVO SPORTSKO DRUŠTVO JE TOTALNO IZGUBILO KOMPAS OKO SVOJE VIZIJE.MA LJUDI MOJI OVIM KLUBOVIMA NE MOŽE POMOĆI NIKAKVO VELIKO IME TRENERA ILI IGRAČA.OVDE JE ZAKAZAO SUSTAV VREDNOSTI,KOLEKETIVIZAM,UNIŠTAVANJE TALENATA,JEDNOSTAVNO NEMAŠ SE ZA ŠTA UHVATITI,I TO SE ZOVE BOLJKA MALIH KLUBOVA,ŠTO JE ZVEZDA I POSTALA.PA POŠALJITE ŠPIJUNE MEĐU GROBARE PA UKRADITE NEŠTO OD IDEJA ILI BILO ŠTA.

Reply
boban јун 19, 2013 at 19:40

zasto moderacija pa objavljujete deset puta uvredljivije komentare , a i ovaj je grobar niste valjda toliko slepi..

Reply
boban јун 19, 2013 at 19:40

zasto moderacija pa objavljujete deset puta uvredljivije komentare , a i ovaj je grobar niste valjda toliko slepi..

Reply
Mare јун 19, 2013 at 13:51

tugaaaaa 🙁

Reply
zvezda po ceo dan јун 19, 2013 at 13:51

propast kluba izvestan,zar je toliko tesko napraviti plan za buucnost i drzati se njega?

Reply
brada јун 19, 2013 at 13:50

Nisam pisao vec deset dana na sajtu,uz obecanje da cu to uraditi kad dodje Ninkovic,e to obecanje moram da pokrsim,iz razloga sto neko ovde koristi moje ime da bi pisao gluposti.Rekao sam vam da Sa Pinto odlazi iz razloga sto sam znao da je novi trener vec obezbedjen posle derbija i da nijedan zahtev Sa Pinta ova uprava nece ispuniti.Rekao sam da ova pojacanja koja dolaze nisu njegova zelja nego novog trenera a njegovo ime je Milovan Rajevac.Vidim da mnogi pisu da ce sa njim otici i Stojadinovic ali to se nece dogoditi iz jednog razloga-dovodjenje stranaca,to jest do kraja prelaznog roka Stojadinovic ostaje a ako se pokaze sa zvucnim,pojacanjima mozda i duze.Abubakar,Grahovac,Deki Stankovic,Marko Pantelic,Milos Ninkovic,Filip Malbasic ILI Aca Kovacevic,Uros Vitas i jos dva stranca,medju kojim nije Dosa Zunior.Ne mojte molim vas sad da me pljujete sacekajte malo bar do priprema,jer nemoguce je za jednu sedmicu dovesti pet sest zvucnih imena,pa onda sudite dal sam u pravu ili ne.Pre dvadesetak dana sam napisao da je Travancic ponudjen klubu,a to ste vi od medija culi tek na dan prozivke,to vam je samo jedan dokaz da ne pisem gluposti,jos jednom ponavljam novi trener je Milovan Rajevac,i to ne od danas ili sutra nego od zadnjeg derbija.

Reply
rmf јун 19, 2013 at 13:56

Rajevac pre svih, nadam se da si u pravu sto se njega tiče.

Reply
delija јун 19, 2013 at 14:19

Antic.Muslin isto moze

Reply
zvezda po ceo dan јун 19, 2013 at 13:57

pa dobro cak i de ne lozis,sta se ceka jos 4 dana do priprema,sta ga kriju ko da je ne znam ko, i zasto je sa pinto uopste dolazio ako su hteli da ga oteraju posle prvog tezeg poraza?

Reply
Nemanja јун 19, 2013 at 14:01

Stojadinovic i treba da ostane upravo zbog tih stranaca!

Reply
dvoglavi arapin јун 19, 2013 at 14:00

Druze, i ti podnesi ostavku i idi sa sve svojim informacijama. I ako ima istine u ovome sto pises, ne vidim razlog zasto bi iznosio to u komentarima. Istina je da dosta njih koristi ovaj nick i na sve moguce transfere koje se pominju mogu da kazem sve u svoje vreme. Kad vidim igraca na predstavljanju, tad sam siguran da je potpisao

Reply
delija Mp јун 19, 2013 at 15:03

Vitas prelazi u Partizan,Stojadinovic odlazi sa Pintom.Nista od tvoje price

Reply
Ryber Palunko јун 19, 2013 at 17:23

Šta nas boli k…c, imamo Tončeva, Kokezu, Zečevića, Stevu Majamija…ma svijetla budućnost je pred nama. E, da, imamo i Ninkovića, po 38 put ove decenije.
Neću Brado da te pljujem , smatram da pišeš gomilu bezvezarija…ali OK, ako te to zabavlja, ti raspali.

Reply
Realan Zvezdas јун 20, 2013 at 14:20

ajde saceka cemo pa da vidimo dal dolaze sva ova pojacanja i da vidimo dal si upravu u vezi Rajevca

Reply
101 јун 19, 2013 at 13:47

Posle Pinta odlazi i Stojadinovic. Kako je prodat Dauda i Spajic a doveden onaj Djordje od Arabije, covek se slogirao i otisao.
Stojadin nije u dobrim odnosima sa Kokijem i Sultanom , i verovatno ce da ode u narednim danima ako ne i u paketu sa Portugalcem…

Reply
dex јун 19, 2013 at 13:47

AU….Zvezda je na samome dnu!!! Neće igrači, neće treneri…tužuju… Kako će uopšte izgledati naredna sezona…ne smem ni da pomislim…KRAH!!!

Reply
Aca Popovic јун 19, 2013 at 13:47

Pre nekoliko nedelja,Zenga je izjavio kako bi voleo da se vrati u Zvezdu da mu novac nije bitan 🙂

Reply
šimin јун 20, 2013 at 10:21

Ma to se samo tako kaže. Nema on nikakvu obavezu prema nama. Izdali su nas u zadnje vreme i oni koji su se daleko više klali u Zvezdu od Zenge.

Reply
zvezdas јун 19, 2013 at 13:46

Game over…

Reply
coa јун 19, 2013 at 13:46 Reply
Yo јун 19, 2013 at 13:45

Raspustiti klub i pokupiti sve bakra sto se nadje… Jbt zar je moguce da nista vise normalno nema….dzaba i takozvana pojacanja i treneri

Reply
Zvezda Velikan јун 19, 2013 at 13:45

Umislio je da imamo para kao Roman Abramovic, a tek poceo da se bavi trenerskim poslom. Mars!
Predlazem Milosa Sestica, naseg strucnjaka i bivseg igraca,koji poznaje fudbal u mali prst.
Dosta vise dovodjenja nekih poluamatera u ozbiljnom trenerskom poslu!

Reply
Luka јун 19, 2013 at 13:44

Svaka cast… Bar je covek posteno odradio posao i na vreme rekao zbogom. Jos kad je Robi otisao je trebalo dovesti Nikolica, a eto njega sad u Vosi. Treba nam neko cudo…

Reply
Milos јун 19, 2013 at 13:44

Hocemo ZENGU!

Reply
Pex јун 19, 2013 at 13:43

Ма нека иде у Звезди тренутно може да ради само неко ко је баш ВОЛИ па да ради са великим ентузијазмом јер пара и екипе нема!!! А Пинто је странац шта он зна шта је Звезда…. А Стојадиновић ако сад оде за њим испашће права п…. јер лако је радити када је све бајно али НА МУЦИ СЕ ПОЗНАЈУ ЈУНАЦИ!!!

Reply
kolor tapet red јун 19, 2013 at 13:43

Andjus-grobarski dzoker,covek koji navodno voli Zvezdu a radi na grobarskoj tv,vodi kampanju protiv Stojadinvica,coveka koji radi besplatno u Zvezdi,pokusavajuci da napravi nesto.Pritom ga ometaju neki koji ni mace sa praga sutnuli nisu,a ne loptu.Sto se Portugalca tice,hvala mu,koga nema bez njega se mora.

Reply
Radisa јун 19, 2013 at 13:42

Ako već ne moze Veliki Zuti,onda moze Valter Veliki…..VALTER ZENGA JEDAN JE VALTER ZENGA

Reply
Majstor јун 19, 2013 at 13:41

Vracajte Robija kako znate i umijete

Reply
veliki pravi zvezdas јун 19, 2013 at 13:41

http://www.mondo.rs/s294435/Sport/Fudbal/MONDO-_Sa_Pintu_podneo_ostavku.html neka te je sramota citava upravo da si ovo dopustila da se dogodi u nasoj Crvenoj Zvezdi zali boze na sto je nasa Crvena Zvezda spala da bjeze treneri vrhunski iz nje

Reply
bijelac јун 19, 2013 at 13:52

vrhunski????da je vrhunski ne bi radio u Zvezdi!!!!!!!!!
moze neko da me pljuje al takva je realnost

Reply
CzvBoys јун 19, 2013 at 13:40

Koliko smo mi jadni… jedino resenje je da se ugasimo i da ne postojimo vise! Ovo nije Crvena zvezda! Ja ovakvu Zvezdu ne poznajem…BRUKA! Dotakli smo dno dna.

Reply
Zvezda Velikan јун 19, 2013 at 13:49

Druze, lako je pricati, a tesko konkretno nesto pravo uraditi!
Jel ti citas koliko se pise da nemamo paraaaaaa??? Kad nemas dovoljno para, onda sleduju skrpljevine. Ovo je nasa realnost, shvati! I u zrebu za Evro kupove smo spali na nivou Bosanskoh i Albanskih klubova, proci cemo 1 prepreku i kraj price. Kredite smo sve potrosili…

Reply
Delija89 јун 19, 2013 at 13:38

Ko je gledao Milojka Pantica pre par meseci u emisiji kod Ivana Ivanovica,zna da niko ne poznaje bolje situaciju u Zvezdi od njega.Covek bio u pravu za sve…

Reply
***** јун 19, 2013 at 14:02

Za šta (pijani) Milojko bio u pravu?! Što je tvrdio životom da Zvezda neće dobiti licencu za Evropu?! Pusti, muka mi je ozlojeđenih koji samo znaju da s..u iz prikrajka…

Reply
zvezda po ceo dan јун 19, 2013 at 13:38

ako dovedu nekog tipa kosan,kristic,dostan mene zvezda nece videti naredne godine

Reply
emontije јун 19, 2013 at 13:41

ziva, janevski, mail murinjo…e sada sam se setio mozda je koroman zainteresovan

Reply
Spartanac јун 19, 2013 at 13:46

meni omiljeni Ratko Dostanic! :facepalm:

Reply
Delija_ZH јун 19, 2013 at 13:37

ja nemogu da verujem… mozeli JOS gore? sta jos treba da nam se desi? :facepalm:

Reply
luka јун 19, 2013 at 13:34

Onaj Andjus koliko god da je bu*a*a nesto i zna …

Reply
Ibrahim Gaj јун 19, 2013 at 13:45

Zna, ali reci mi kako on moze da zna da li ga je neko prozivao na Upravnom odboru ili ne, posto je bilo price o tome u njegovoj emisiji? Ljudi, imamo krticu u klubu!

Reply
PEĐA J7 јун 19, 2013 at 14:23

Ma zna moj K… Samo kenj* u prazno, pa od 100 gluposti pogodi jednu, i balavci se loze!
Izgradio je karijeru na pljuvanju i omalovazavanju svega i svakoga. Prosto mi se cini da uziva u losoj situaciji u Zvezdi, posto je izvisio za mesto PR kluba, lepo mu je to rekao Covic u emisiji!!!

Reply
PEĐA J7 јун 19, 2013 at 14:24

Ma zna moj K… Samo reSe u prazno, pa od 100 gluposti pogodi jednu, i balavci se loze!
Izgradio je karijeru na pljuvanju i omalovazavanju svega i svakoga. Prosto mi se cini da uziva u losoj situaciji u Zvezdi, posto je izvisio za mesto PR kluba, lepo mu je to rekao Covic u emisiji!!!

Reply
PEĐA J7 јун 19, 2013 at 14:25

Ma zna moj… Samo reSe u prazno, pa od 100 gluposti pogodi jednu, i balavci se loze!
Izgradio je karijeru na pljuvanju i omalovazavanju svega i svakoga. Prosto mi se cini da uziva u losoj situaciji u Zvezdi, posto je izvisio za mesto PR kluba, lepo mu je to rekao covke u emisiji!!!

Reply
dzeronimo јун 19, 2013 at 13:33

Stojadinovic napolje ! Nama treba nas trener koji razumije nas mentalitet i treba isplatiti plate i tek onda natjerati ovu bandu od igraca da trce.I onda samo trening po citav dan ! Znamo da nece niko da igra bez nekih para.Jeb taka vremena !

Reply
Petak 13-ti јун 19, 2013 at 13:33

MI SMO BEZNADEŽNI SLUČAJEVI.HVALA PINTO ZA SVE ŠTO NISI HTEO DA NAS LAŽEŠ,I ŠTO NISI HTEO DA BUDEŠ NIČIJA MARIONETA,ŠTO SI SE VIŠE ZNOJIO TI ZA JEDNO POLUVREME NEGO ONI NA 30 UTAKMICA,HVALA TI ZA SVE TI SI ČOVEK VELIKOG SRCA.A VI U UPRAVI SRAM VAS BILO!

Reply
БруталноРеалан јун 19, 2013 at 13:33

Могло се наслутити после оне изјаве. Човек оставио план, чим се вратио видео о чему се ради и адио маре. Поштено. Срећно даље, мајсторе.

Reply
Sreks јун 19, 2013 at 13:32

Valjda ce dovesti vise Rajevca…Jankovic,Kristic,Pinto,Dostanic nisu zajedno takvi treneri kao Milovan Rajevac…Dzajo reaguj…

Reply
kk torlak јун 19, 2013 at 13:31

Ilija Petkovic.

Reply
Marko јун 19, 2013 at 13:31

Sramota !
nije do sa pintua !
covjek im fino ostavio plan sta treba da urade oni nisu uradili !
posle bi bilo da je on kriv sto nismo nista osvojili !
ovo je do zvezde i uprave i do poganog naroda koji radi u zvezdi , covjek je lijepo rekao da je tesko raditi u zvezdi
ko se slaze sa mnom ?

Reply
Nemanja јун 19, 2013 at 13:36

Ne moze on da ostavi plan kakvi mu igraci treba kad nema para bre! Nismo mi u mogusnosti da pravimo tim bas po njegovoj zelji kad nema para.

Reply
Delija_ZH јун 19, 2013 at 13:40

valjda se neradi samo o tome… brate ima razloga zasto svi beze iz zvezde. zasto klinci radije igraju u cukarickom nego kod nas… nije sve u parama. ljudi u zvezdi su bezobrazani i neznaju kako trebaju da se ponasaju prema igracima, treneru, radnicima….

Reply
miljan... јун 19, 2013 at 13:30

nista neocekivano.kao i sto sam pricao,ovaj covek nije za nas.pricam i za daudu,placen je do poslednjeg dinara,a nase momke koji znaju sta je zvezdin dres ostavljamo na marginama,da nemaju za kiriju,hranu i ostalo.i na kraj ce ta nasa deca da nam oproste dugove,a ovi stranci ce nas tuziti do poslednjeg dinara.ZA TRENERA RAJEVAC!

Reply
Ryber Palunko јун 19, 2013 at 16:50

Za nas ovakve, brate, nije niko. Kad smo onako, kao zadnju džukelu, otjerali onakvog lika kao Robi što je bio, a istovremenu s hvalospjevima dočekali Prevarantinja, onda mi i nismo za bolje nego za blato u kom se nalazimo.
A kolika je glupost ovo o ‘našoj deci’, dovoljno govori činjenica da je i Ćalasan naše dete. Da, da, onaj šta nas je tužio i dobio 2.5 miliona. Imaš li sad šta dodati na ‘našu decu’?

Reply
MilanCa88 јун 19, 2013 at 13:30

E sta se desi sa covekom kad Beogradjanka nece da da onu stvar, a covek izasao u grad, posle se obije sve po nama…Zar niste rekli coveku da nase ribe nisu laka roba. Ostavi nas u cvetu mladosti…Ostavio je Sa Pintu testament http://www.youtube.com/watch?v=68heEZPHTbw

Reply
Ibrahim Gaj јун 19, 2013 at 13:29

Za mene je ovo ok stvar. Sad cu da vam obrazlozim. Ne moze trener da kaze nikad da su krivi igraci! Jankovic prvi veze nema sa fudbalom i sa taktikom, ali da li je nekada uperio prst u igrace? Najlakse je sad reci ej nemam igrace, trebaju mi pojacanja, u timu imam amatere. To su neke stvari, koje trener primeti posle samo dva ili tri treninga, ako ti ne valja tad kazes ne mozes da vodis, jer ne mozes nista da napravis. Ne branim Pizona, i nikad ali nikad mu necu zaboraviti sto se odrekao Oumarua i Burzanovica, ali sta je on covek trebao da kaze??? Kakav je on tim imao? Pa je opet bio solidan u pohodu na Evropu i u domacem prvenstvu prvi sa pet bodova prednosti.
Dajte nam bre jednom krstenog trenera, koji ce prihvatiti odgovornost i nece kukati na igrace…

Reply
zvezdaš iz gradiške јун 19, 2013 at 13:40

Pižon je otjerao o Ognjena Vranješa. Danas bi na Ogiju zaradili milione.

Reply
Ryber Palunko јун 19, 2013 at 14:14

i Oumarua, ne zaboravi!

Reply
dvoglavi arapin јун 19, 2013 at 13:29

Ne znam za ostale, ali mene ova vest nije zatekla niti sokirala. Ne mogu da kazem ni da sam ocekivao da ode sad, ali misim da opusteno mozemo bez njega…

Reply
shoNE_bAr јун 19, 2013 at 13:29

Zenemeo sam..
Stvarno smo jadni!

Reply
Беране ЦГ јун 19, 2013 at 13:29

Bolje i sto je sad otisao nego kad prodju pripreme.

Reply
jagodina navija za zvezdu! јун 19, 2013 at 13:28

Zenga cekamo te!

Reply
dexy122 јун 19, 2013 at 13:28

Ako cemo realno Stojadinovic nista nije uradio, i poprilicno se znalo da odlazi on. Medjutim ja sam mislio da ce njega da oteraju a tek sa njim da ce otici Sa Pinto. Samo nas je kostao love i to je to. Zenga dolazi! A sta cemo sa SD to stvarno ne znam.

Reply
mare јун 19, 2013 at 14:14

Kako mislis „Zenga dolazi!“ ?
Zoves ga da dodje ili stvarno dolazi? 🙂

Reply
dexy122 јун 19, 2013 at 15:10

Ne znam sta u tvom jeziku znaci uzvicnik, ali ja sam se njemu obracao da dodje.

Reply
sasas јун 19, 2013 at 13:28

Bolje da ostane,ne mozemo sad da trazimo trenera,a i zna stanje u klubu.

Reply
dzeronimo јун 19, 2013 at 13:27

Ruku na srce nije ni nesto ni donio u igri CZ. Ako pogledamo realno i onaj niz dobijenih utakmica videcemo da smo 40% dobili na misice i 60% na srecu .
Derbi kad je najvise trebalo da se nesto vidi i pokaze videli smo sami kako je bilo. Iskreno ja bi volio da ode i Stojadinovic jer ne mogu da svarim njegove postupke dovodjenjem Garida i ubijanjem pojednih nasih igraca.
Mislim doveo ga ,nase sjeo na klupu,pa ga otkacio a nasi sad odose za dzaba .Gdje je tu racunica.

Reply
marakana јун 19, 2013 at 13:27

cirkus se nastavlja… na zalost zadnjih godina sluzimo za povecanje tiraza mnogih novina, kod nas nikad nije dosadno ! po forumima pravimo drim tim a u realnom zivotu ne mozemo da zadrzimo ni one nase poluigrace iz predhodne sezone. dok anonimusi tipa kokeza vode klub i dok se ne zna ko je glavni i ko sta prica novinarima tesko da cemo napred, a sa pinto je bar ispao covek, dao je ostavku i samim tim odreko se svojih para, a mogo je da nas zavlaci jos mesec-dva dok ne bi dobio otkaz !

Reply
MILAN јун 19, 2013 at 13:27

pozovite zengu jer je covek rekao da bih se ponovo vratio u zvezdu. A legendu kluba džajića isterati sa dve govnjive motke.

Reply
Nemanja јун 19, 2013 at 13:25

ako ode Stojadinovic tek tad smo ga ugasili!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reply
Delija_ZH јун 19, 2013 at 13:35

sta je on uradio?
Dovodio je : pinta, duadu, i garida.
Pinto : pokazao da nema mu.a za ovaj posao i otisao kad je najteze.
garido: uzeo mesto mijajlovicu i milivojevicu a niko nezna zasto… ( meni se garido dosta svideo, ali nam nije bio potreban.)
dauda: dobar igrac, ali i on nije neki heroj….
videcemo sta ce biti.

Reply
Ryber Palunko јун 19, 2013 at 18:05

Ti kao i većina mlađih navijača, nemaš pojma o fudbalu. Je li Mijailović rođenjem dobio mesto u Zvezdinom timu. Mali pojma nema, ne zna štopati loptu, imate li vi oči!’ Milivojević? Šta to znači, da vi navijate za Ranka Stojića ili za Zvezdu. Zašto Milivojević mora imati zagarantovano mjesto (i poziciju) u timu? Jer Stojić tako kaže.
Svi ponavljate iste stvari kao pokvarene pločetine, a veze blage o fudbalu nemate!
Evo sad sam ti objasnio zašto, a ti nastavi sanjati da je Mićko igrač vrijedan 3-4 miliona, a ne zna primiriti loptu i poslati je dalje od 5 meteara, a da nije protivniku u noge.

Reply
talicni tom јун 19, 2013 at 22:45

vala brate , svaka ti je na mestu !!!!

Reply
Zvezda pre svega јун 20, 2013 at 02:20

bravo…..koji Micko koji slicko…oo ljudi dal vi vidite da on ne zna gde je na terenu,a za pas da ne pricam…Milivojevic igra kad mu se igra,dosta puta se izgubi na terenu nema ga nigde…ali opet nije los,dobar je,jos treba da uci…Garido je mozda za Zvezdu po meni,ali za te pare,mozda moze da se nadje i bolji malo,bar za nijansu sto bi se reklo…ali tvrdim da ce se prodati u inostranstvu brzo!! pozz

Branko Stevanovic јун 19, 2013 at 13:25

5-ta liga reorganizacija, bakrot i sve iz pocetka… ovako ne mozemo dalje

Reply
Marko јун 19, 2013 at 13:34

Tako je brate

Reply
snaf јун 19, 2013 at 13:25

Evo ljudi neka urgira neko za mene, imam 6 godina iskustva sa fudbal menadzerom, ima marvu da nateram da trci ko luda, pa tek onda loptu dajte bre smesno je sta se radi sa nama, titulu ne ocekjemo opet a ligu evrope mozemo da sanjamo.

Reply
Ryber Palunko јун 19, 2013 at 17:49

Teško brate, jer ono što mi sanjamo završava se buđenjem u znoju. I onda skapiramo da je to java.

Reply
stefan delija јун 19, 2013 at 13:24

cek mi smo mu platili 200 hiljada evra , i on dao otkaz ? sad se vraca lova , sta , ne razumem ?

Reply
Dudu јун 19, 2013 at 13:23

SAMO CU RECI:ZENGA BRATE NAS CEKAMO TE !!!!!

Reply
delija јун 19, 2013 at 13:22

Sale vrati se!!! Pravda za Saleta ❗ ❗ :mrgreen:

Reply
delija јун 19, 2013 at 13:26

Ironija ljudi….

Reply
Nesha јун 19, 2013 at 13:22

I sta sad?
Evo ja predlazem sebe, imam iskustva vise nego pola ovih trenercica u ligi, i evo radicu za dz. 😐

Reply
Kokeza & Tončev јун 19, 2013 at 17:48

Može…ali gde smo mi tu…mislim ‘%’?

Reply
Barbara јун 19, 2013 at 13:22

Izdao nas je! I opet smo na cedilu.. HOCEMO ZENGU!

Reply
delija јун 19, 2013 at 13:24

A kako nas je izdao? Dosao je kad je bilo 5 put gore i odlazi kad je klub malo stao na noge….Dosao je kad se uprava svadjala na noz ne kazem i sad da se ne svadjaju ali da sam ja trener i da je bila takva situacija ja ne bi dolazio….I to je radio za sitne pare….Kazem sitne jer je pre toga vodio Sporting skoro do vrha u LE….

Reply
Barbara јун 19, 2013 at 13:30

Izdao nas je tako sto ako je znao o Zvezdi i znao situaciju, a znao je sigurno – nije morao da dolazi. Ako smo mi sada stali na noge, ja ne znam onda o kom sportu trenutno pricamo. A to da je radio za sitne pare, okaci macku o rep! On je uredno dobijao svoju platu, a oni koji su radili za sitne pare to su igraci.
Trenutno je situacija da se Zvezda ne moze porediti sa Sportingom, pre svega zbog same nase lige.

Reply
Delija јун 19, 2013 at 13:21

Tuzno,vidio je covjek koliko je sati..i odlazi..sta drugo preostaje???

Reply

Leave a Comment