Moja Crvena Zvezda
Архива

Todorovski:“Zvezda se ne odbija“

Aleksandar Todorovski

Suspendovani desni bek Fudbalskog kluba Rad i makedonski reprezentativac, Aleksandar Todorovski, zimus je bio veoma blizu prelaska na Marakanu, ali do toga ipak nije došlo. To je bio jedan i od razloga, zašto je odlični desni bek odlučio da samovoljno potpiše ugovor sa poljskom Polonijom, zbog čega je do 1. jula 2011. godine suspendovan. Ipak, i pored važećeg ugovora sa Poljacima, Todorovski ne gubi nadu da bi mogao obući dres Crvene zvezde. Svoje nade izrekao je u intervjuu za dnevni list „Večernje novosti“ koji prenosimo u celosti:

Samo sitnice su zimus delile desnog beka Rada Aleksandra Todorovskog od transfera u Crvenu zvezdu. Kad se to nije dogodilo, potpisao je trogodišnji ugovor sa poljskom Polonijom, koji važi od jula. Nezadovoljni ishitrenom odlukom makedonskog reprezentativca, u Radu su ga suspendovali pa od zimus trenira sa omladincima i u svojoj režiji.

Šest meseci kasnije počele su da kolaju priče da bi Zvezda mogla da se dogovori sa Poljacima, plati kompenzaciju i dovede ga kao zamenu kapitenu Pavlu Ninkovu.

– Zvezda je veliki klub i njen poziv se ne odbija, ali prvo treba da stigne. Zimus sam bio stvarno na korak od dolaska na “Marakanu” i sve se izjalovilo u poslednjem momentu. Sad imam ugovor sa Polonijom i 1. jula bi trebalo da se javim poljskim poslodavcima. Međutim, ako se Zvezda dogovori sa Poljacima ne bih imao ništa protiv da sednemo opet za pregovarački sto i dogovorimo moj transfer na “Marakanu”. Ponavljam, ja sam raspoložen, Zvezda je na potezu – ne krije da bi želeo u Zvezdu 27-godišnji desni bek.

Повезане вести

5 comments

Comments are closed.