Moja Crvena Zvezda
Клупска дешавањаКошаркаТрансфери

Ристовић: Биће још појачања, треба нам „петица“

davor-ristovicУчешће у Евролиги наредне сезоне сви у Црвеној звезди схватили су врло озбиљно, па су већ обезбедили два појачања за наредну сезону, Јаку Блажича и Блејка Шилба. Директор клуба са Малог Калемегдана рекао је да ће бити још појачања:

Ниво такмичења који ћемо играти следеће године изискује добар тим и добре играче, који су и добри људи и који ће се уклопити у екипу и систем који тренер и ми у клубу желимо да успоставимо. Желимо добре играче, јер Евролига доноси нове изазове, рекао је Ристовић агенцији Бета.

Појачања ће бити још:

– Не могу сад заиста да причам о именима. Видим да се скоро сваки дан неко ново име повезује са Звездом, а ја не могу да постигнем да демантујем све. Пратимо тржиште, гледамо који су то играчи који нам одговарају и разматрамо понуде менаџера. Уопштено, веома нам је битно да имамо све информације о њима, да се не појављају проблеми да смо имали погрешне информације о људским квалитетима.

Навијачи жељно ишчекују појачање под кошем:

На позицији ‘пет’ имамо репрезентативца Рашка Катића и сигурно нам ту треба појачање за Евролигу. Осим довођења доброг центра, сви играчи који су у клубу су под вишегодишњим уговорима и видећемо у наредном периоду каква је ситуација са њима.

Неких јасних циљева у Евролиги за сада нема:

Пошто смо после пуних 15 година поново у Евролиги, може да се каже да смо нови и не можемо било коме да претимо или говоримо како ‘гађамо’ Топ 16. Свака победа ће бити успех, а евентуални пласман у други круг би био невероватан успех.

Он је на крају додао да има још доста до почетка такмичења и да ће се сви трудити да прођу што боље у Евролиги:

До почетка Евролиге су остала још три-четири месеца, а то је стварно дуг период. Велики је успех што смо се после само две године рада пласирали у Евролигу. Видећемо како ће бити, али сигурно не идемо тамо да будемо аутсајдери.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

80 comments

CZBGD јун 25, 2013 at 23:24

И ред је да после 15 година дође неки центар виши од 210.

Reply
comi јун 25, 2013 at 11:24

Dovodimo pleja ubicu

Reply
comi јун 25, 2013 at 11:24

Dovodimo pleja ubicu

Reply
tresnja јун 24, 2013 at 15:09

Znajuci prosla iskustva, rad Nebojse Covica i ocekivanja od sezone koja ide, scenario ce, po meni ( ne bi nikome da solim pamet, nego samo ja tako mislim) izgledati ovako:
I da vam kazem, nemam izvore, nisam siguran, nemam pojma ko ce doci ali evo sta mislim.
Prvo, dovescemo jos jednog Amerikanca sigurno , pored domacih igraca koje budemo dovodili, pripreme ce proteci super, svi su zadovoljni, kad pocne liga videce se da nesto ne stima i da nije to to, posle prvog poraza koji nije smeo da se desi u ligi i posle 2 poraza u Evroligi Covic ce najuriti Radonjica i jednog Amerikanca. Dovesce novog SIGURNO MLADOG strucnjaka jer Nebojsa Covic zeli da ima apsolutnu moc i da se pita za jako puno stvari, treneri sa jakim egom mu ne odgovaraju. Krenucemo sa boljim partijama, mislim da cemo imati 2,3 pobede u Evroligi, u ABA cemo se dosta popraviti i mislim da cemo tu ostvariti plasman u Evroligu, tj da cemo igrati u finalu iste, ako Bog da.
kada pocne domaca liga, previse je daleko , nisam siguran, ali mislim da cemo imati problem jer cemo se odma morati otarasiti nekih igraca, stvorice se umor, Partizan ce kao i uvek tempirati formu bas za to i ne bi me iznenadilo da opet osvoje titulu.

Braco Delije, ovo je moje misljenje , a ja nam zelim da uzmemo sve ove godine! Pozdrav!

Reply
Gašpar јун 24, 2013 at 10:31

ljudi vi stvarno puno blebećete, te daj ovog te daj onog, šta ste se ufatili Miličića kumim vas Bogom, pa zar ne postoji ni jedan drugi centar sem njega, da je nama Bogdo Pešić, sa pola snage bi osvojili sve u čemu smo učestvovali, šta hoćete osvojen kup, idemo u evroligu i to je to-NA PRVOM MJESTU BI BIO EXPERT OD TRENERA KARI I NIKO VIŠE…

Reply
aaaaaaaaaa јун 23, 2013 at 23:59

realno ako ne dovedemo ozbiljnog trenera dzaba nam sve….isto kao prosla sezona doveden bombastican tim na pocetku sa trenerom neznalicom…

Reply
Obrad_brko јун 23, 2013 at 23:15

Ako vi hocete da napravite nesto u toj Evroligi vratite Karija, u suprotnom sve preko 3 pobede ce biti ogroman uspeh.

Reply
Бранимир јун 24, 2013 at 00:17

Брле, па зар ниси и ти с нама у овој жељотеки. Или стојиш са стране и само нас нешто посматраш?

Reply
Obrad_brko јун 24, 2013 at 08:07

Ovo se odnosilo na upravu, zato i obracanje u drugom licu mnozine.
Naravno da sam nas, cigos do koske.

Reply
kosovac јун 23, 2013 at 22:27

Svaki dan cekam vest na mcz ili zvanicnoj stranici KK CZV „Milicic potpisao za Zvezdu“ sad znam njegov temperament ali takvi nam i trebaju zamislite kako bi taj ubijao centre dervisa (to isto radi i katic) treba nam neki zivac u ekipi a to je upravo on. 😀

Reply
Zen јун 25, 2013 at 07:33

Upravo tako brate, svee si pogodio. Takav nam treba.
A vidiš i po plusevima koje si dobio – šta misle i ostali ovde.

Reply
Milos јун 23, 2013 at 22:26

Pravimo ozbiljan tim ali pored toga treba nam odlican trener.Nemam nista protiv Radonjica ali mislim da nije dovoljno dobar za novi tim .Znam da smo mjenjali dosta trenera i da je svima preko glave,ali jednostavno sa Radonjicem smo skroz pali.Siguran sam da je ova ekipa mogla pokazati mnogo vise u borbi za titulu,mozda ce neko misliti da sam lud ali stojim iza toga da imamo kvalitetnije pojedince od partizana.Dok nas je vodio Vukoicic skoro pa sve utakmice nisu bile ispod 70 kosava,a kod Radonjica nismo uopste imali napada, za titulu izgubili smo sa dosta razlike i dali nesto vise od 50 koseva.Covjek previse forsira odbranu,ne znam koliko puta imaju trening ali ja bi ih pripeo.Gledajuci kako smo igrali za Kup i ABA ligu ovo od kad nas on vodi je totalno drugaciji tim.Nadam se da Covic zna sta radi,a ne da se desi opet da promjenio trenera u pola sezone.

Reply
Aleksa јун 23, 2013 at 22:36

Imaćemo stravično jak roster a Radonjic sigurno nece voditi zvezdu sledece sezone on je vec otisao iz zvezde samo se ceka potvrda iz kluba ja imam info da je razlog privatne obaveze nije ni bitno samo da dodje neki iskusan trener

Reply
Milos јун 23, 2013 at 22:55

Ako je u planu smjena,onda taj novi mora da bude pravi profesionalac,a ne jos jedan promasaj.I onda se definitivno necu bojati za buducnost KK postajemo ozbiljan klub,vjerujem da cemo se radovati titulama.

Reply
Aleksa јун 23, 2013 at 23:09

Sigurno ce doci profesionalac ja se nadam Dusku Ivanovicu takav trener bi nam dobro dosao

Reply
Tuđman Franja Doživotna јун 23, 2013 at 23:25

Duško Ivanović živi u Barseloni (lično ga video),već dugo godina je preko i teško da ima motiv da se vrati u Srbiju da radi na duže staze.A na jednu sezonu ne bih dovodio ni Fila Džeksona.Hoćemo trenera da iznese ciklus od minimalno 3 godine,pa ko voli-nek izvoli!

Mezenga јун 24, 2013 at 13:03

odakle ti to za Radonjica???

Reply
Nemanja јун 23, 2013 at 22:57

Jednostavno od kad je Radonjic dosao mi smo imali problema sa rosterom. Igrali smo samo sa jednom plejom i jednim centrom. Ja verujem da bi vise uradio da je imao vise igraca u rotaciji

Reply
Zen јун 25, 2013 at 07:38

Sve se slažem, voleo bih i ja da nismo menjali Vukoičića, znalac je i gospodin, a i igrali smo odličnu napadačku košarku sa velikim brojem poena. Ali kasniji padovi su nam došli glave, i nama i njemu..
Elem, nije ni Radonjić loš, možda nešto slabiji za želje i nivo Zvezde, i mislim da će malo da se „uči i vežba“ na nama, ali šta je tu je, ima on i svojih prednosti i rezultata koji nisu zanemarljivi.

Prve godine smo imali dobrog trenera a slabiji tim. Druge smo imali dobar tim, promene trenera i oscilacije ali i veći period izuzetnih igara, seriju i osvojen kup. Ove godine moralo bi sve da se poklopi – i trener i igrači. Biće nadam se…

Reply
Aleksa јун 23, 2013 at 21:56

Stize novo pojacanje Tornike Shengelia uskoro potpis 😉

Reply
Aleksa јун 23, 2013 at 21:57

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=clZutAEm-6I

I Milicic dolazi 100 posto i jos jedan igrac na poziciji 1 😉

Reply
Ivan јун 24, 2013 at 12:14

Ovaj mi se uopste ne svidja..muka mi je tih neproverenih sa koledza sto nikada nisu igrali u evropi,pa da se prilagode,pa ako se prilagode..Ne verujem da ce uprava da dovodi igrace kojima treba vreman da se prilagode,vec kupuju „gotove“ igrace sto pokazuje poslednji slucaj..Dovedemo Peru Antica ili Tadiju Dragicevica na 4-ci i cao!

Reply
Aleksa јун 23, 2013 at 22:20

zasto minusi na poziciji 4 dolazi Tornike Shengelia Ako ga Njetsi skartiraju kao sto verovatno hoce, imamo najvece sanse. na poziciji 5 stize Milicic dok se na poziciji 1 trazi pojacanje

Reply
Zvezdas S. јун 23, 2013 at 22:51

Aleksa odakle ti ie informacije. ❓

Reply
Aleksa јун 23, 2013 at 23:06

Nije druze to vazno informacije su 100 posto pouzdane ja nikad necu lupetati ono sto nije tacno dolaze pojacanja na pozicijama 1,4 i 5 stim da su Milicic i Tornike Shengelia skoro izvesno novi igraci zvezde jos se trazi igrac na poziciji 1 u igri je Markovic ali ja mislim da nam treba bolji igrac

Reply
Zvezdas S. јун 23, 2013 at 23:15

Hvala Aleksa ,nekako mi je najbitnije za Milicica da dodje,a za Markovica se slazem sa tobom ,da nam treba kvalitetniji plej od njega.

pancevac јун 24, 2013 at 00:08

ne znam da li si citao „pouzdane“ informacije nekih drugih „insajdera“ ali ako ih pogledas svi kazu da su 100% sigurni, da se ne bave lupetanjem i svima se igraci razlikuju iako su 100% sigurni…

Бранимир јун 24, 2013 at 20:23

Чуди ме да твој приједлог – дојава / информација има тако слаб пролаз. Овај тип је појединачно бољи од Скота, Симоновића, Суботића, Томаса, Милутиновића, …

Reply
Aleksa јун 23, 2013 at 21:48

Stize novo pojacanje pregovori se vode uskoro potpis

Tornike Shengelia

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=clZutAEm-6I

Reply
Бранимир јун 24, 2013 at 20:17

Ако је истина, мени се свиђа. Ово смо очекивали од Скота. Од Симоновића нисмо, али јесмо да сваки пут погоди макар обруч.

Reply
Kastro јун 23, 2013 at 20:32

Ovaj Ristovic je skroz ok lik, imao sam priliku da razgovaram sa njim (doduse veoma kratko) ali lik je skroz ok. Nadam se da ce dolazak centra tek da bude bum, i onda imamo skroz ok ekipu, samo da ne bude odlazaka nekog od igraca koji su ovu sezonu bili kljucni

Reply
dejca јун 23, 2013 at 20:03

Tako je Ristovicu!!! Nema euforije, igramo koliko mozemo, maksimum prema igri je najbitniji pa koliko doguramo!!!

Reply
P.S_delija јун 23, 2013 at 19:33

Treba nam i plej kad Nelson crkne i centar od bar 220 cm. Da se samo neponovi ova sezona u kojoj na pocetku postizemo serije pobeda(doduse posle nesto losijeg starta) sa preko sto postignutih poena, a pred kraj nemozemo da ubacimo sedamdeset.

Reply
Nemanja јун 23, 2013 at 19:48

Ajde objasni mi sta ce ti centar od 220?

Reply
INĐIJA јун 23, 2013 at 20:00

hteo je da kaze 250

Reply
P.S_delija јун 23, 2013 at 21:54

Zato sto svaki vazniji mec mi smo gubili zbog nemoci pod kosem(i slobodnih bacanja).

Reply
Nikola јун 23, 2013 at 19:28

Ne mogu biti krivi treneri isključivo za poraze kad su nam mnogi puštali otvorene šuteve a mnogi naši igrači promašuju,recimo zona se razbija šutem,nama je ove sezone problem bio napad:Loše šutiranje trojki,loše šutiranje bacanja.Kako neko misli da 4 igrača nose tim celu sezonu(Katić,Nelson.Rakočević,Savović)ostali su mnogo oscilirali,još treba dodati da su osim Katića i ova trojca imali problem sa pobedama …

Reply
Aleksa јун 23, 2013 at 19:16

Radonjic 100 posto nece voditi zvezdu sledece sezone i to ce uskoro biti objevljeno a razlog ce biti privatne obaveze informacija 100 posto proverena idemo dalje

Reply
Zvezdas S. јун 23, 2013 at 20:29

Daj boze da si u pravu.

Reply
milos јун 23, 2013 at 18:48

lepo je biti navijac zvezde al ovo dugujemo gospodinu covicu za dve godine mi cemo biti ozbiljna ekipa igrati evro ligu i pritom mislim da necemo biti autsajderi ali me brine stranci vec imamo cetri a nasa liga toliko je dozvoljeno mozda je glupo al mozda milicic ipak dodje i moramo pleja i krilnog centra ne moze savovic i nelson sami na toj poziciji lepo se zahvalati suboticu radivojevicu skotu lazicu ipak je ovo ozbiljno takmicenje

Reply
pera јун 24, 2013 at 01:45

Za prvu trojicu si u pravu za Lazića nisi, sve što je dečko odigrao odigrao je maksimalno i jedini napredovao kroz sezonu. Treba dovesti Dangubića jer je pre svega Zvezdaš i može da igra to što je Vuk igrao i da bude veliki igrač. Što se mene tiče na petici bih bio prezadovoljan da dovedemo Raduljicu jer dečko nije zaboravio košarku a dovoljno je mlad da u Zvezdi napravi karijeru za reprezentaciju visok snažan centar za Darka sumnjam da može završiti u Zvezdi.Trener, greška je Vukojičić jer jer bi on sigurno osvojio srpsku ligu možda i ABA a najbolji je mlad srpski trener i ima autoritet u ekipi, radnik do bola.

Reply
Neca јун 23, 2013 at 18:39

Пошто смо ове године једни од највећих фаворита за освајање Еуролиге, сад се цимајте да се Ф4 игра код нас!

Reply
Libijac јун 23, 2013 at 19:10

? kakvih ovde bolida ima !

Reply
dusan јун 23, 2013 at 18:33

mora da bude sistema i moramo da imamo na svakoj poziciji po tri igraca – to je pogon od 15 igraca + omladinci i onda mozemo da cekamo utakmice. nemojte da se ponovi ova godina u kojoj smo imali jednog pleja i jednog centra i 10 krila. dakle, na svakoj poziciji vise igraca i bice ok. ova dvojica sto su dosli su ozbiljni basketasi, treba nam ozbiljan centar, treba nam ozbiljan plej – i pred punom arenom nece nikome biti svejedno

Reply
šimin јун 24, 2013 at 09:27

Po mom mišljenju previše je 15 + omladinci, jer to znači da ta deca neće ni igrati, a time ni napredovati. Mislim da od omladinaca samo Đukanović i Ristić mogu da se izbore za kakvu takvu minutažu u ekipi, a ostali treba da nastave da igraju u Radničkom.

Reply
Filip јун 23, 2013 at 18:21 Reply
stefan јун 23, 2013 at 18:39

kralju 😀

Reply
Vlajko јун 23, 2013 at 18:55

Odkud ti to,i klub i Darko sve ostro demantuju..

Reply
Бранимир јун 23, 2013 at 19:41

Демантују да ништа није договорено. Што не значи да се не могу или неће договорити.

Reply
Sasa јун 23, 2013 at 17:53

Po meni treba nam plej, cetvorka jer mi Subotic ne uliva poverenje i petica. E sad ako mogu da biram ,to bi bili. Stefan Markovic plej, Nemaja Aleksandrov cetvorka i ako moze Darko Milicic petica.

Reply
Vlajko јун 23, 2013 at 18:56

Umesto Markovica samo bih dove onog ludaka iz Sasarija odlican plej 😀

Reply
pera јун 24, 2013 at 01:49

Umesto Markovića dovesti Miljenovića i obavezno Dangubića.

Reply
INĐIJA јун 23, 2013 at 17:49

“Cekajuci G..Lebrona“ – Nebojsa Covic 😆

Reply
Zvezdas S. јун 23, 2013 at 17:25

Po meni je Milicic prioritet da se dovede.Pored njega doveo bi jos na poziciju 4 Aleksandrova,pozicija 3 Keselj,pozicija 1 Rasic ili M.Marinovic.Netreba dovoditi igrace koji imaju slab procenat suta ,slobodnih bacanja.Mislim da nas je to ove sezone puno kostalo,jer osamdeset posto igraca ,nam je imalo katastrofalan procenat sa linije sl.bacanja.Ako nemozemo dovesti Milicica,doveo bi Bobija Marjanovica.

Reply
Pjano јун 23, 2013 at 17:29

Brate,na poziciji 3 trenutno imamo 4 igraca: Blazic,Silb,Skot i Simonovic. Samo jos Milicic i jedan plej i mozemo da krenemo u nove pobede!

Reply
Nemanja јун 23, 2013 at 18:27

slazem se plej , centar a i jedan krilni centar fali

Reply
Kapetan јун 23, 2013 at 19:00

Blazic igra beka za tvoju informaciju, a sto se tice Skota ide sigurno

Reply
Бранимир јун 23, 2013 at 19:38

Нема дилеме!

Reply
Zvezdas S. јун 23, 2013 at 20:35

Blazic je 2,Skot i Simonovic po meni nisu igraci za zvezdu,silb videcemo kakav ce biti.

Reply
Spartanac јун 23, 2013 at 18:57

Sto se mene tice……plej Vasa Micic,decko je nevidjeni talenat,mlad je i zasluzuje dres.Mora da se Dovede Milicic ili neka dominantna petica, i fali nam krilni centar…..Dragovic ili neki drugi…..dakle sve u svemu,tri igraca.Ja bi voleo keselja,ali mi u ovom trenutku imamo tri igraca na toj poziciji….mislim da ce Skot da ide….

Reply
Andrej јун 23, 2013 at 20:07

Samo mi nije jasno cemu minusi?! Micic jeste nevidjeni talenat i odlicno bim nam dosao pored Nelsona, Dragovic veoma dobar igrac, lepo bi se uklopio uz Savovica, a ja jedino nisam siguran u vezi Milicica jer je on uz fenomenalan talenat koji poseduje i usijana glava. Pozdrav

Reply
Ivan јун 23, 2013 at 21:01

Vasa produzio ugovor sa Megom informisite se malo i ne dovodite ga u zvezdu,tek od sledece tamo sezone mozda..e svasta!

Reply
Andrej јун 23, 2013 at 21:09

Znam da je Micic produzio ugovor sa Megom, ali to ne znaci da ga je nemoguce dovesti!

Ivan јун 23, 2013 at 21:22

Ma jel? Aj mi objasni kako strucnjace??

Nikola92 јун 23, 2013 at 17:25

Немам нешто поверење у Радоњића, али ајде да видимо шта ће до краја бити. Јака Блажич и Блејк Шилба – одлична појачања. Надам се да ће бити још оваквих. 🙂

Reply
ZVEZDA SRBIJA! јун 23, 2013 at 16:54

Narode,Radonjić sastavlja tim po njegovom ukusu.Čovino je samo da odobri na UO.
Tako se radi od ove godine što nije bio slučaj ne pamti se od kad.

Reply
DELIJE PODGORICA јун 23, 2013 at 16:50

Nema potrebe Radonjić da vas brine, objašnjavao je on nama u više navata kako se igra košarka. U „Morači“ nismo pobedili ne pamtim. Doveo je Budućnost mnogo dalje u Evrokupu nego što je Vukoičić nas, a imao je dosta slabiji roster. Prekinuo nam je onu seriju pobeda ove godine, sa sve Aleksom Popovićem, Geraldom Lijem, Mihailovićem, Popovićem i ostalim igračima.. Pustite ga da radi, vidi se njegova ruka u dovodjenju ovih igrača. Produžetak saradnje sa DeMarkusom koji je fizički najjača jedinica na Jadranu. Pa eksplozivni Jaka. Sada mnogo fizički jak Blake. Ne brinite, napraviće od nas ratničku ekipu!! Samo strpljenja 😎

Reply
P.S_delija јун 23, 2013 at 19:35

Nisam video igru sa Radonjicem, ne kao sa Vukoikoicicem.

Reply
Бранимир јун 23, 2013 at 19:36

Мислиш ли да је у избору и довођењу ових играча пресудну или неку важну улогу имао дејан? Ја мислим да су сви, па и он, на скенеру.

Reply
poli јун 23, 2013 at 16:33

I mene Radonjic brine ove igrace sto smo mi doveli su bas za napadacku kosarku a Radonjic forsira odbranu.Vukoicic je idealan trener ali pruzicu podrsku Radonjicu.Ovo je samo moje misljenje bilo.Mi u finalu nismo imali ni jednu akciju za napad

Reply
josif јун 23, 2013 at 16:32

Zamenite Radonjica i dovedite ozbiljnog trenera,dovedite Milicica i jednog plejmejkera,zadrzite Rakocevica,Savovica i Simonovica i prekinite dominaciju Partizana osvajanjem bar 2 od 3 moguca trofeja i napunite nasa srca vec jednom,batalite price o Evroligu,to je dobro radi imidza kluba,domaci trofeji su prioritet.Pozz.MKD

Reply
INĐIJA јун 23, 2013 at 16:25

Radonjic mene brine.

Reply
никола јун 23, 2013 at 16:46

Не брини,сад кад он има тим који жели друга ће то прича бити,са каквим тимом Будућности је чуда радио у њега не треба сумљати !

Reply
Obrad_brko јун 23, 2013 at 17:41

Cim ti napises „sumljati“ , ja odma „posumljam“ da se bas i ne razumes u kosarku.

Reply
Бранимир јун 23, 2013 at 19:33

Брко, не мора да значи. У спорту обично раздвајају српски правопис и спортско знање, јер нико није савршен. Што се тиче Николе, вјерујем да је са друге стране Дрине, па сама чињеница да користи и преферира ћирилицу заслужује бонус.

Reply
Obrad_brko јун 23, 2013 at 23:13

sto ste na kraj srca?
Ja se malo za.ebavam , a vi odma sve za ozbiljno…ti kakav smo narod postali…bar vas nisam lozio da imam proverenu informaciju , da nam dolazi Lebron James…

josif јун 23, 2013 at 18:14

Brate!Igranje u Buducnosti je jedno a u Zvezdi sasvim drugo.U Buducnosti nemas imperativ velikih rezultata,nemas pritisak da pobedis Partizan a u Zvezdi je sve to veliki teret.Upamti ovo sa Radonjicem neidemo daleko,daj boze da se varam ali jos jedna sezona sa 2-3 trenera nista nebi donela.Pozz.MKD

Reply
никола јун 23, 2013 at 21:25

Видјећемо ,Бранимире из Црне Горе сам (хвала на подршци) и лично сам посматрао неке тренинге Радоњића и европске утакмице Будућности!

Reply
Бранимир јун 24, 2013 at 00:08

Никола, помислио сам да си управо из ЦГ, у сваком случају западно од неког дринског меридијана. Вјерујем да говориш из искуства. Будућност је са РД већ 5-6 година била стални хит Јадранске лиге. Мени се чини да се у Звезди пише нека нова страница и да је он не може потписати. Брате, држ’ се
ћирилице.

Kastro јун 23, 2013 at 20:05

Jest uradio je cudo, izgubio finale kupa sa ekipom Buducnosti ciji je jedan igrac placen kao cela protivnicka ekipa, pravo cudo, treba i to uspeti

Reply

Leave a Comment