Moja Crvena Zvezda
Други пишуПрипремеФудбал

Стефан Михајловић: Стрпљиво чекам прилику

Млади центарфор Стефан Михајловић скренуо је пажњу на себе головима на пријатељским утакмицама на зимским припремама. Добијао је шансе и у првенству, полако али сигурно корача ка првом тиму. Данас пуни 19 година и свестан је да има још много да ради како би се наметнуо и обезбедио место у првој постави.

img_3501-1Пролетос је одиграо 66 минута јер су предност добијали Дауда и Мудрински.

„Не могу да будем разочаран, јер сам се тек зимус придружио сениорима, а сви знамо која су све велика имена играла у Звезди у коју се не улази тек тако, без обзира на то што смо сада у оваквој ситуацију у којој смо. Ипак је Звезда – Звезда. Моје је да стрпљиво чекам прилику и будем спреман да је уграбим када се укаже“, скромно ће Михајловић у мини интервјуу извештачу МОЦАРТ Спорта у Словенији

Михајловић је данашњим голом наговестио да ће и ове припреме битзи „његове“.

„Стварно ми иде на припремама, али постоји логично објашњење. Када сам први пут дошао на припреме првог тима нисам у ногама имао те јаке утакмице са сениорима. Нисам имао континуитет. Пролетос сам радио са првим тимом, али изгубиш тај неки осећај када седиш на клупи, када играш на кашичицу и немаш прилику за поправни. И онда ми одговарају припреме, јер се у кратком периоду игра доста утакмица и брзо уђеш у ритам“.

Сигурно да млади Михајловић има велуки мотив да се докаже како би добио већу минутажу у новој сезони.

„Наравно да очекујем већу минутажу на јесен. Борим се за тај циљ. Сваки тренинг је ново доказивање, свака утакмица такође“.

Прокоментарисао је и конкуренцију на својој позицији која је јача него прошле године.

„Јесте, али то је добра ствар јер те тера да дајеш максимум. У Звезди мора да постоји здрава конкуренција. Без ње… Све је бесмислено“, одговара Михајловић.

Испричао је и прве утиске о садашњим припремама и условима у Словенији.

“Добро је, хотел је у реду, терени за сада сјајни. Одговара нам и нешто хладније време него у Београду. Али, тек треба да се сви адаптирамо на нове услове, а у мислим на много тога. Доста је младих играча, још чекамо тренера, а и на шефа се треба навићи… Али, добро, све иде својим током. Лично се осећам добро, прележао сам неку тешку прехладу пре почетка припрема. Сада је све како треба и спреман сам за нове изазове“, каже Стефан Михајловић.

Срећан рођендан, Стефане!

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

12 comments

dexino јун 25, 2013 at 11:13

E, voleo bih da i ti dobijes sansu…da te vidim…kud su svi igrali, ajde i ti se oprobaj…

Reply
zvezda po ceo dan јун 24, 2013 at 20:07

I mi strpljivo cekamo pojacanja. Ma koga lazem, ocu da poudim 🙂

Reply
Nebojsa јун 24, 2013 at 17:09

Jedna molba za admine MCZ-a. Da li biste mogli detaljno da se informiste o stanju svih mladjih igraca (svi koji su igrali u nasoj omladinskoj skoli a vazili su za talentovane momke)? Svi mi zapitkujemo gde je ovaj gde je onaj, a onda iskoci 50 razlicitih informacija u komentarima, kao na primer za onog decka Branka Jovanovica. Jednom procitam da je otisao, jednom da je pri prvom timu, da je na izlaznim vratima itd. Pa kako ne bismo lupetali bezveze, a uvek ima i onih koji vole da loze masu, jos jednom vas molim da ako mozete prenesete tu informaciju do nas, vasih vernih citaoca. Vi bar imate kontakta sa klubom i mozete da dodjete stvarnih cinjenica.

Reply
Sasa cetnik sa podnozja Jastrebca јун 24, 2013 at 16:55

Stvarno sta je sa onim Jovanovicem iz Kolubare?Rekli su da je neverovatno brz.

Reply
Joksa јун 24, 2013 at 18:58

Predlazem ti da pogledas ovaj link http://www.youtube.com/watch?v=xjUW7FdTyJk, ako imas vremena i strpljenja. Obrati paznju koliko je puta primio loptu za poluvreme, kako se krece bez iste i kakve su mu fizicke predispozicije. Verujem da ces izgubiti svako interesovanje gde je i sta je sa njim…
P.S. Mali, cupavi, broj 11.

Reply
Sasa cetnik sa podnozja Jastrebca јун 24, 2013 at 21:03

Hvala,pogleda cu.Samo sam pitao jer su ga nahvalili.

Reply
Milorad15 јун 24, 2013 at 16:31

Sta se desilo sa onim Jovanovicem sto je dosao na probu iz Kolubare, posto vidim da nije na pripremama sa prvim timom vec je tu Branko Jovanovic?

Reply
dera јун 24, 2013 at 16:55

Odbrana: Vešović, Marinković, Krneta, Lazić, Jovanović, Nenadić, Ahčin, Živković, Mladenović, Stojković, Đorđević, Luković.

Pročitajte više: http://www.sportal.rs/news.php?news=103899

otisao je i jovanovic u sloveniju

Reply
Dusan јун 24, 2013 at 16:25

dobro je sto je novi trener roker da nije folk

Reply
Kartmen јун 24, 2013 at 15:58

Da li je dosao onaj trener i jel im rekao „Let’s rock and roll,manekeni“ http://youtu.be/OUcF64YIynM 😎

Reply
dexy122 јун 24, 2013 at 15:47

Samo strpljenje i rad. Ako trener bude dobar, to ce videti i verujem da neces biti veciti talenat. Ako cemo iskreno, nemas jako veliku konkurenciju. Dauda i jeste konkurencija, ali Rakic nije (nadam se da ce biti).

Reply
Neca јун 24, 2013 at 15:41

Ко чека тај дочека! Само буди стрпљив јер је очигледно да талентат постоји и временом ће све доћи на своје.

Reply

Leave a Comment