Moja Crvena Zvezda
Архива

Ofanziva ka Milošu, Uroš na čekanju

Miloš Ninković

Prva želja Roberta Prosinečkog u prelaznom roku jeste momak koji bi trebao sa Evandrom da čini tandem na sredini terena – Miloš Ninković.

Miloš ima problema u Dinamu, ne igra često koliko bi želeo, te je jasno da mu promena ne bi škodila. Ipak, njegova plata i visina obeštećenja jesu najveća prepreka, da li nepremostiva, znaće se veoma brzo.

Ukoliko na Marakanu stigne novac koji se najavljuje od strane Gasproma za pojačanja, verovatnoća je velika da će Crvena zvezda najveći deo uložiti u Miloša, obzirom da je veliki broj potencijalnih novajlija na kraju ugovora, te za njih ne bi trebalo da se isplati obeštećenje.

Nema nikakve sumnje da bi tandem Evandro – Ninković, u slučaju relizacije, bio i po imenima i po igračkim kvalitetima verovatno najsnažniji u crveno-belom dresu u poslednjih desetak godina, te bi ciljevi naredne sezone bili daleko lakše ostvarivi.

Sa druge strane, momak koji je pokazao raskošan talenat tokom proleća, Uroš Ćosić, mogao bi lako još jednu sezonu da igra pred srpskom publikom. Stručni štab najozbiljnije računa na Uroša za sledeću sezonu, a u toku su pregovori sa CSKA oko produženja pozajmice na još godinu dana.

Kockice novog tima se polako sklapaju, a ako se po jutru dan poznaje, očekuje nas burno leto na Marakani.

 

Повезане вести

40 comments

Comments are closed.