Moja Crvena Zvezda
Други пишуФудбал

Бошко Јанковић одржао обећање – упознао се са Зокијем и обрадовао га поклонима

Bosko Jankovic
Бошко Јанковић

Да је одличан фудбалер и један од најбољих које је  Звезда имала у двадесетом веку, то знају сви. Али Бошко Јанковић је показао и да је велики човек који држи до своје речи и испуњава обећања.

Пре неколико месеци, Телеграф је први написао текст о једном храбром дечаку из Београда који је на улици просио храну за своју породицу. У кратком разговору са новинарима Зоран Коминовић (11) је рекао да навија за Црвену звезду, а да му је омиљени играч Бошко  Јанковић. Чувши за ту причу Бошко  је обећао да ће се упознати са Зокијем чим дође у Београд, а до тог тренутка му је послао свој дрес из Ђенове.

Сезона се завршила, Бошко  је био на заслуженом одмору, а када је стигао у Београд није заборавио на своје обећање! Не само да се упознао са Зокијем и тако му испунио сан, већ га је обрадовао и поклонима, који за многе од нас представљају уобичајене ствари, али Зокију значе пуно више. Нарочито кад дођу од његовог идола.

– Као што сам рекао пре неколико месеци када сам чуо за Зокијеву причу, чим сам дошао у Београд, организовао сам да се видимо. Желео сам да кажем Зорану да ово није последњи пут да сам га посетио и купио нешто  – каже Јанковић за Телеграф, а одмах додаје – Нисам неко ко купи и нестане за сва времена. Чућемо се Зоки и ја с времена на време, а кад год будем долазио у Београд, обићи ћу га и купити му неки поклон, да му бар мало улепшам живот, што је и најбитније.

За кратко се осврнуо и на даље планове везано за каријеру.

– На одмору сам још десет дана, а онда се враћам у Ђенову. Видећемо какви су даљи планови клуба. Не знам да ли ћу остати. Најбитније је да кренем с припремама, а онда следи прелазни рок. Оно што је важно, Зоки ће први добити дрес сваког следећег клуба у којем будем играо – изјавио је Јанковић.

Мали Зоран Коминовић није могао да опише своју срећу.

– Ово ми је најбољи дан у животу! Не само да сам упознао свог идола Бошка Јанковића, већ сам добио од њега вредне поклоне. Купио ми је бицикл, који ми је био потребан, јер су ми украли прошли, затим два пара патика, једне за фудбал, а друге за шетњу, а добио сам и новац да имам за храну. Захваљујем се Бошку пуно – каже мали Зоки.

Вест можете коментарисати и на нашем форуму.

Повезане вести

11 comments

Kartmen јул 2, 2013 at 08:50

Jedini za kojeg znamo da ce se vratiti da odigra bar sezonu,pa makar sa 33-34 godine,a onaj Stankovic nece ni sa 36 vec hoce u Firencu da gleda Mikelandjela,Leonarda i ostale nindza kornjace 😆

Reply
Milan јул 2, 2013 at 01:30

Bravo Bosko svaka cast

Reply
Petar јул 1, 2013 at 22:36

Kakva je faca Bosko Jankovic!

Reply
bogdan јул 1, 2013 at 20:37

Bravo Boško! Još jedna velika pobeda zvezdaštva Dokazao si koliki si čovek, a i zvezdaš! Zato si i najveći!

Reply
ljubisa јул 1, 2013 at 20:10

malo je takvih ljudi,svaka cast Jankovicu!!!

Reply
Neca јул 1, 2013 at 20:04

Koje je Zvezda imala u dvadeset i prvom veku.*
Ali to je nebitno, bitno je koliko je covek Bosko Jankovic! Svaka cast majstore!

Reply
kosta јул 1, 2013 at 19:50

BRAVO !!!

Reply
Zvezda pre svega јул 1, 2013 at 19:47

mozete li da zamislite srecu malog deteta…bravo Bosko ja sam ti zahvalan!!

Reply
Kastro јул 1, 2013 at 19:10

Jos jedan veliki Zvezdas sa velikim srcem. Njemu sitnica a malom znaci

Reply
jagodina navija za zvezdu! јул 1, 2013 at 19:03

Bravo Bole! 😎

Reply
ana јул 1, 2013 at 18:59

Bravo kralju 🙂 (y)

Reply

Leave a Comment